Hjemmesko til kvinder – forkælelse til forfrosne fødder

hjemmesko til kvinder sutsko til kvinder dame sutsko gave til mormor gave til bedstemor gave til oldemor gave til tipopldemor
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sutsko eller hjemmesko til kvinder, er en klassisk gave og god gave til mor, hustru, mormor, farmor, bedstemor, oldemor eller til en god veninde.

Den mørke kolde tid indbyder til ild i pejsen, en fyldt termokande, strikketøjet i hænderne og indendørs råhygge. Der er dog intet mere frustrerende end at fryse og det bedste er at holde fødderne varme. Bor din gavemodtager et sted hvor der kan være fodkoldt, så er hjemmesko til kvinder en oplagt idé.

Der findes et enormt udvalg af hjemmesko til kvinder. De fleste modeller er i vores optik, ikke videre kønne. Vi har selv haft svært ved at finde et par hjemmesko til kvinder, idet modellerne virker gammeldags og triste. Der er vist ikke rigtig nogen mode indenfor hjemmesko, men bare fordi skoene er til hjemmebrug, må de gerne være nogle man kan holde ud og se på.

I vores søgning efter hjemmesko til kvinder, har vi valgt at lede ud fra følgende kriterier:

 1. Udseende. De må gerne se pæne og ligne noget fra dette årtusind
 2. Pris. Vores gavebudget er max kr. 600,-
 3. Sål og komfort. Hjemmesko skal have en solid sål, så gavemodtager ikke glider og så skal hjemmesko selvfølgelig være komfortable, nemme at tage på og føles som et par varme sokker.
hjemmesko til kvinder sutsko til kvinder gave til oldemor gave til tipoldemor gave til bedstemor gave til mormor

Inspiration til en god gave – hjemmesko til kvinder

 

Vi har fundet et par rigtig gode bud på hjemmesko til kvinder nedenfor.

 

Inspiration til en god gave – hjemmesko til kvinder

hjemmesko til kvinder varme futter gave til mormor gave til bedstemor gave til tipoldemor gave til oldemor

En varm hjemmesko til kvinder – Home slippers. 

Klassisk rulamskamik fra Home Slippers i den lysbrune variant. Skoen er lige til at trække på og er lavet i rigtig lammeskind. Lækker blød og varm og er en unisex model. Der er ruskind udvendigt og EVA såler under hele bunden. Fås i disse to farver.

Find de lune hjemmesko hos skobox

 

green comfort hjemmsko til kvinder sutsko til kvinder dame sutsko gave til mormor gave til bedstemor gave til oldemor gave til tipopldemorGreen Comfort – lav model

Dette er en absolut favorit på Alletiders Gave redaktionen. Klassiske hjemmesko fra Green Comfort i modellen Wool. Skoen er en slippers model lavet i 100% uld i farven mørkgrå. Lige til at stikke i med en lille kort kappe ved hælen, så man bliver på plads i skoen. Der er en “EnergySole” mellem uldbunden og ruskindssålerne under bunden, som er en stødabsoberende sål, der former sig efter foden når man går. Skøn at have på. Husk at skoen former sig efter foden, i kraft af det naturlige materiale.

Find denne lave model hos skobox

 

green comfort hjemmsko til kvinder sutsko til kvinder dame sutsko gave til mormor gave til bedstemor gave til oldemor gave til tipopldemor højt skaftGreen Comfort – med højt skaft.

Fås i grå/sort og mørk blå. Super skøn hjemmesko fra Green Comfort i uld. Skoen er lige til at trække på og rummer godt i bredden. Den er håndlavet og er i 100 % uld. Der er bløde fleksible gummisåler under hele bunden, og mellem gummisålen og ulden indeni er der en “EnergySole”, som er en stødabsoberende sål, der former sig efter foden når man går.

Find modellen med højt skaft hos skobox

 

hjemmesko i uld økologiske hjemmesko haflinger hjemmesko sutsko emila boots naturmaterialer

Haflinger sutsko i uld

Haflinger er kendt for økologi og naturlige materialer og deres hjemmesko til kvinder er da også som balsam for alle kolde fødder. Sutsko i uld fra Haflinger findes i alle naturlige farver og bpde med lavt skaft/åben hæl og med højt skaft. De er bløde og lækre at have på og så er de ekstra varme.

Se flere modeller hos Naturebaby

 

 

birkenstock hjemmesko til kvinder dame indesko gave til bedstemor

Birkenstock sutsko 

Lækre hjemmesko fra Birkenstock i modellerne “Davos”, “Boston” og “Amsterdam”. Skoen er lige til at smutte i og har et godt hold på foden. Den er lavet på de samme såler som vi kender fra sandalerne, med ruskind i bunden, og svang og fodseng. Den er med “Narrow Fit” men rummer nu godt i bredden – særligt de 2 modeller i uld (Davos og Amsterdam), der med tiden former sig efter foden, både i sålen og i ulden øverst.

Find hjemmeskoene hos skobox

 

LÆS OGSÅ: Hjemmesko til herrer

LÆS OGSÅ: 25+ Gaver til Mormor/Farmor

LÆS OGSÅ: Gave til Oldemor

 

Indlægget Hjemmesko til kvinder – forkælelse til forfrosne fødder indeholder affiliatelinks

3 Responses

 1. 01/05/2019

  […] LÆS OGSÅ: Hjemmesko til damer […]

 2. 02/26/2021

  […] SE OGSÅ: Hjemmesko til kvinder – forkælelse til forfrosne fødder […]

 3. 06/29/2021

  […] LÆS OGSÅ: Hjemmesko til kvinder […]

error: Content is protected !!