10+ Gaveideer til studerende

gaveideer til studerende, gave til den studerende, gave til ham, gave til hende, oplevelsesgaver til studerende, gaver til studerende, gaver til ham der studerer, gave til hende der studerer, gave til en på su
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Livet på SU er ikke altid lige nemt, indkomsten er ikke så stor og der skal tænkes en del over budgettet. Find inspiration til gaven til studerende her.

I denne artikel sætter vi fokus på gaveideer til studerende

De fleste af os, kan sagtens huske studietiden, hvor indtægten var lav og der til ofte skulle tænkes kreativt for at få økonomien til at slå til hele måneder. Når der leves på SU, kan kompromiser oftest være nødvendige, dette gælder også madbudgettet. Hvor mange studerende har ikke prøvet i en periode kun at leve af spaghetti og ketchup eller taget hjem til mor for at få et ordentligt måltid?¨

Vi har samlet en masse gode bud på gaveideer til studerende. En god gaveide til en studerende kan enten være en personlig gave, det kan være tilskud til økonomien eller studiebøgerne, en oplevelse, en måltidsbox, lækkert sportsudstyr eller noget til hjemmet. Mulighederne er mange når skal findes den rigtige gave til den studerende.

Gode gaveideer til studerende

Måltidskasse til den studerende

Er den studerende kørt træt i pasta og ketchup hver aften? Eller synes du han/hun trænger til en mere varieret kost? Måltidskasser er de seneste år blevet et stort hit blandt mange danskere. Med HelloFresh kan den studerende sammensætte sin ugentlige menu lige som han/hun kan li’ den – og han/hun kan udskifte sine retter, lige når det passer ham/hende. Hver uge er der 15 opskrifter at vælge imellem med alt fra danske darlings til det vidunderlige verdenskøkken. Bestil nu og få 30% rabat på de 2 første leveringer + 10% rabat på 3. og 4. levering. Tilbuddet gælder i perioden: 2021-03-08 – 2021-12-31.

Bestil en måltidsboks som gave eller til dig selv hos HelloFresh

Oplevelsesgave til den studerende

Oplevelsesgaver er noget der i den grad er højt populært som en gaveide. Er du på jagt efter en god gave til en studerende, så er den oplevelse en gode ide. Typisk har de studerende ikke så mange penge at gøre godt med, hvilket betyder at der skæres ned på mængden af fornøjelser. Forkæl den studerende med en oplevelse han/hun kan nyde alene eller en oplevelse I kan nyde i fælleskab. Gode ideer til en oplevelsesgave til den studerende, kunne være et madkursus, en middag for 2, en wellness oplevelse eller aktiv oplevelse – som gavemodtageren sent vil glemme. 

Udforsk det kæmpe udvalg af oplevelser hos Duglemmerdetaldrig

Pengegave til den studerende

En gave som helt sikkert vil falde i god jord, er en pengegave til den studerende. Her får den studerende selv mulighed for at vælge hvad penge skal bruges til. Om det skal være noget nyt lækkert tøj, tilbehør til hjemmet eller måske køleskabet der skal fyldes op. Uanset hvad er en pengegave til en studerende en gave som helt sikkert vil falde på et tørt sted.

Gavekort til studiebøger 

En af de tunge poster for mange studerende er at købe studiebøger, som ofte ikke er helt billige. Hjælp den studerende med at få råd til studiebøgerne, ved at forære ham/hende et gavekort til studiebøger.

Hos Saxo kan du bestille gavekort til studiebøger

Gavekasse med miljøvenlige produkter

Inspirer den studerende med lækre og bæredygtige alternativer til hverdag. En lidt anderledes gave, der giver en følelse af noget mere. En gave med omtanke for den studerende og miljøet. Det er muligt at få gavekassen i forskellige størrelser.

Bestil en gavekasse med miljøvenlige produkter hos Miljøhverdag

Hjemmefra – sådan får du succes med dit nye liv (bog)

”Hjemmefra” er den personlige guide til et ungt menneske med det ene ben ude af døren.
Når du flytter hjemmefra får du magten over dit eget liv – men også ansvaret. Man er kun uafhængig så længe, der stadig er tag over hovedet, mad i maven og penge på kontoen. ”Hjemmefra” af Kristine og Karin Hede tager fat på alle de kedelig og praktiske problemstillinger. Her kan du læse om, hvordan du balancerer læsning, studiejob og frit. Hvordan du lægger et realistisk budget. Og hvordan du undgår bolighajer.

Find bogen hos Saxo

Flytte hjemmefra kogebog

Det behøver hverken at være dyrt, besværligt eller usundt selv at lave mad, når man lige er flyttet hjemmefra. Det viser Louisa Lorang i denne kogebog, hvor hun deler sine opskrifter på 60 enkle retter, der ikke koster alverden og som er sunde og velsmagende. Og som bonus er de udviklet til ikke at efterlade store bunker opvask!

Find bogen hos Saxo

Portabel smoothie blender

Hvem har brug for et fuldt udrustet køkken, når man kan blande alt fra juicer og proteinsmoothies til læskende margaritas, lige meget hvor man befinder sig? Med denne gaveide kan gavemodtageren fylde smoothiemikserens beholder med sine yndlingsingredienser, miks, og du er klar. Den portable mikser har roterende blade i rustfrit stål, som knuser både is og frosne bær uden problemer.

Bestil den smarte blender hos Coolstuff

aktivitetsur vandtæt aktivitetsmåler gave til vinterbader

Vandtæt aktivitetsur til SUP fans

Det er ingen hemlighed at vi her på redaktionen er glade for aktivitetsure, der måler dagens aktivitet. Aktivitetsure er før blevet forbundet med skanketure, i dag er et aktivitetsur forbundet med et ønske om at holde styr på dagens aktivitet. Et vandtæt aktivitetsur er en skridttæller med ur, der måler puls, søvn, aktivitet – inkl. svømning og træning på SUP board. 

Find aktivitetsuret hos Sportsbuddy

SiGN Freedom Trådløse Bluetooth-Høretelefoner

Forkæl den studerende med trådløse høretelefoner. Uanset om han/hun er til fitness, sidder i bussen eller står og vasker op, er hængende høretelefonledninger i vejen. SiGN Freedom er ergonomiske og trådløse høretelefoner, som ekspederer alt besvær til teknikkirkegården, så han/hun kan nyde friheden med trådløs musik! Disse trådløse in-ear-høretelefoner har touch-kontroller på begge høresneglene, som lader dig styre musikafspilning og svare på opkald uden at fumle med telefonen. Øresneglene synkroniserer automatisk med hinanden og tilsluttes til din smartphone via Bluetooth.

Find dem hos Coolstuff

Trådløs powerbank

Der er ikke noget værre en at løbe tør for strøm på farten. Oplad mobilen uden at bøvle med ledninger, når du er på farten! Vores trådløse powerbank oplader via induktion og er kompatibel med alle Qi-certificerede enheder op til 5W, og du kan også oplade tabletten eller telefonen via USB-kabel. Du kan desuden oplade din smartphone samtidig med, at du oplader selve powerbanken.

Find den trådløse powerbank hos Coolstuff

Rygsæk/studietaske

En studietaske er en oplagt gaveide til den studerende og er en gave der vil skabe glæde hver dag. Uanset om den studerende foretrækker en klassisk computertaske, en rygsæk eller en smart studietaske, så findes der et stort udvalg på markedet. Ofte er det også en af de lidt dyrere investeringer, som den studerende vil sætte stor pris på at få hjælp til at købe. 

Find et stort udvalg af studietasker hos Madamechic

mors dags gave 2021, mors dags gaver 2021, gaveideer til mors dag 2021, gave til mor, gave til hende der har alt, personlige gaver til mor, gaver til mor, gaveideer til mor, årets gaveide til mor 2021, gave til ny mor, gave til ung mor, forkælelse til mor, oplevelse til mor

Forkælelse i gave til den studerende

Forkæl den studerende med hendes/hans yndlingsprodukter uanset om det er hudpleje eller parfume. Hvis den studende kun er på SU, er det begrænset hvor mange penge der er til ekstra forkælelse i det daglige. Derfor vil dette være en gave der vil blive højt værdsat. 

Find hudpleje og parfumer til gode priser hos Nicehair

SE OGSÅ: Personlig chokoladegave

SE OGSÅ: Læderforklæde til gastronomen

Indlægget Gaveideer til studerende indeholder affiliatelinks

 
 
 
 
 

1 Response

  1. 10/26/2016

    […] Madlavning på SU […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!