Personlig chokolade gave

personlig chokolade gave, personlig chokoladegave, chokolade image, chokolade billede, chokolade med tekst, chokolade med billede, personlig gave, unik gave, gave til hende, gave til ham, bryllupsgave, gave til en særlig anledning, studentergave, alletiders gave, skriv din egen besked med chokolade, getspecial, belgisk chokolade, unik chokolade, gave til mor, gave til far, gave til mors dag, gave til fars dag
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkælelse af smagsløgene er altid en god gaveidé uanset alder og køn og når gaven kommer i form af en personlig chokolade gave, vil den blot vække ekstra opsigt.

Personlig chokolade gaver kan bruges til mange anledninger.

En personlig gave er perfekt måde at fejre en særlig begivenhed, skabe nye kærlige erindringer eller vise dine kære hvor meget de betyder for dig. En personlig chokolade gave er en oplagt ide både til at kræse for gavemodtagerens søde smagsløg og vise ham/hende hvor vedkommende betyder for dig.

I denne artikel har vi fokus på personlige chokoladegaver og tankevækkende og du kan finde chokolade til enhver anledning. En chokolade gave med navne og budskaber er den perfekte gave til alle tider, uanset hvad anledningen er.

Chokolade er den mest alsidige gave. Uanset om du skal til fest eller vil opmuntre en person, så er disse chokolader med billede den ultimative overraskelse.

Personlig chokolade album

Har du et detaljeret foto eller et smukt billede som du ville elske at se trykt på chokolade? Så er Choco Album noget for dig. Choco Album består af 18 chokoladestykker hvor dit billede bliver trykt i spiselige farver. Chokoladestykkerne består af et lag mælkechokolade og et lag hvid chokolade, alle chokolader kommer fra den belgiske chokoladefabrikant Barry Callebaut.

Design dit chokoladealbum hos Getspecial

Personligt chokoladebillede

Et billede siger mere end 1000 ord … overrask din kæreste eller bare en du holder af med en meget sjov og unik gave, hvor chokoladen er med et foto lavet af belgisk chokolade. En gave, der helt sikkert vil blive værdsat af dine kære! Uanset om det er et billede af din elskede, et familiemedlem eller et gruppefoto af dine venner.

Skab dit personlige chokoladebillede hos Getspecial

Personlig Ferrero Rocher gaveæske

Med denne personlige chokoladeæske er du sikker på at kunne gøre dig positivt bemærket. Den perfekte gaveæske hvis gavemodtageren elsker Ferrero Rocher. Du kan selv personliggøre den hilsen der er foran, uanset om det er til jul, fødselsdag, valentinsdag mm. 

Design din personlige Ferrero Rocher gaveæske her hos Getspcial

Personlig chokoladehilsen

En meget sjov måde at gøre en dejlig gave med et personligt præg! Du kan skrive en vittighed, en hilsen, et navn, eller bare om noget. Det eneste, der begrænser dig, er din fantasi. Du kan vælge at gaven bliver sendt til din adresse  eller du kan sende den direkte til modtageren som en dejlig overraskelse! Det er også muligt at lave længere chokoladehilsner.

Lav din personlige chokoladehilsen hos Getspecial

Personlig chokoladebar fra Milka

Uanset om du vil ønske din bror tillykke med hans kørekort eller fortælle dine kolleger, at du er stolt af måden, som de klarede den svære præsentation på, er den gigantiske chokoladebar fra Milka den perfekte gave! Du kan gøre den enorme chokoladebar personlig med netop det navn og / eller foto, du selv vælger. Den gigantiske Milka chokolade bar rummer hele ni forskellige chokoladebarer fra Milka.

Design din personlige Milka chokoladebar hos Yoursurprise

Toblerone med navn og billede

Du kan selv gøre indpakningen personlig ved at tilføje et billede og/eller en tekst. Med denne personlige detalje bliver Tobleronebaren til den ultimative gave til valentinsdag, din kærestes fødselsdag eller bare fordi. Du kan også bruge Tobleronebaren til at sige undskyld med. Den er garanti for succes! Toblerone chokolade findes i 3 forskellige størrelser, hhv. 200 gram, 360 gram og 4,5 kg.

Design din personlige Toblerone hos Yoursurprise

Milka-hjerte
Milka-hjerte med navn og billede

Elsker din mor Milka-chokolade? Eller vil du gerne fortælle din elskede, hvor meget han eller hun betyder for dig? Så er dette personaliserede Milka-hjerte den ultimative gave! Du kan selv gøre hjertet personligt ved at tilføje et navn og/eller et navn. Den sidste detalje gør Milka-gaven egnet til enhver lejlighed. Overrask med gaven til en fødselsdag, valentinsdag eller bare fordi. Milka-hjertet indholder ikke mindre end 30 lækre, hjerteformede chokoladepraliner med blød hasselnøddecreme.

Design chokoladehjertet hos Yoursurprise

Personligt chokolade billede

Det valgte billede eller en illustration bliver trykt på de 35 chokolader. Chokoladerne med billede pakkes derefter omhyggeligt ned i en luksuriøs tinæske, der fuldender din overraskelse. En virkelig skøn gave til en fødselsdag, et jubilæum eller til at fortælle venner og familie med, at du venter dig.

Design dit personlige chokoladebillede hos Yoursurprise

SE OGSÅ: Gaveideer til vinelskeren

SE OGSÅ: 30+ unikke oplevelser i København

SE OGSÅ: Mors dag 2021: 15+ gaveideer til mors dag gave

Indlægget Personlig chokolade gave indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. 11/11/2017

  […] er populære som aldrig før hvor det f.eks. er muligt at lave sin personlige chokolade med foto, sin unikke julekugle med navn, personlig bog til barnet,  er turen nu kommet til julekalender […]

 2. 11/20/2020

  […] SE OGSÅ: Personlig chokolade […]

 3. 12/09/2020

  […] SE OGSÅ: Personlig chokoladegave […]

 4. 05/01/2021

  […] SE OGSÅ: Personlig chokoladegave […]

error: Content is protected !!