Oplevelsesgave i naturen

oplevelsesgave natur gavekort til naturoplevelse udforsk danmark oplevelsesgave vandretur som gave cykeltur gave rappelling gave SUP gavekort østersjagt kajak gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Den største trend i dette årti er uden tvivl “at komme tilbage til naturen”. Oplevelser i naturen er for mange en pause fra et hektisk liv. Derfor er en oplevelsesgave i naturen, den perfekte gave til ham/hende der har alt. 

Vi kender det alle – at tiden er knap og den største gave af alle er få mulighed for at slippe en dag eller to, fra hverdagslivet med mails, online liv, karrieren og alt det andet, der fylder i døgnets vågne timer. Oplevelser i naturen giver den ro og afslapning der skal til, for at komme helt ned i 1. gear igen. Det kan være alt fra en vandretur, til en sejltur i de danske farvande. En eller anden form for oplevelse i naturen, hvor tid og sted for en stund glemmes og øjeblikket mærkes og printer sig ind på hukommelsen for ekstraordinære gode oplevelser. 

LÆS OGSÅ: Hvorfor oplevelser er den bedste gave

En oplevelsesgave i naturen er til ham eller hende der har alt. Til parret der ikke har plads til flere nips-ting og til familien der mere end alt andet, har brug for samvær og en oplagt mulighed for fælles hygge. Der findes efterhånden rigtig mange gode oplevelsesgaver i naturen og heldigvis har Danmark en masse muligheder, når det kommer til at opleve i naturen. 

Oplevelsesgaver i naturen

fang østers i limfjorden oplevelser i nordjylland oplevelsesgave gavekort til oplevelse nordjylland

Fang østers i Limfjorden

En skøn oplevelse i Thyborøn med natur og mad i centrum. Jagten på østers foretages i waders (inkl.) Når Østers er fanget er det tid til at tilberede de fangede østers over grillen og nyde et glas champagne. Hele oplevelsen er i selskab med en naturguide, der kan fortælle om området, om østers og om tilberedning af østers. En skøn oplevelse til alle der er friske på natur, østers og hygge i det fri. 

Find oplevelsen hos duglemmerdetaldrig

Find også en lignede tur på Rømø med duglemmerdetaldrig

 

Vandretur i Jylland

Oplev den skønne natur i området ved Hobro eller Viborg og få egnshistorierne serveret på stedet. Der vandres ca. 10 km sammen med lokalguide, der binder naturoplevelsen sammen med egnens historie. Området byder på skov, hede og bakket terræn og der holder pause undervejs for at nyde de smukkeste steder og få lidt ekstra energi indenbords. 

Find vandreturen hos duglemmerdetaldrig

 

 

sælsafari se sæler i vadehavdet oplevelsesgave i naturen alletidersgave naturoplevelse vadehavet hvad skal vi opleve vadehavet

Se sæler i Vadehavet

En skøn naturoplevelse i Vadehavet. Oplevelsen byder på færgesejlads rundt i Vadehavet og oplev sæler og andre spændende dyr. Vi finder spættede sæler og vi trawler efter krabber, rejser, østers og søstjerner undervejs. Er du frisk på at røre, smage eller se på den vilde natur i Vadehavet? Sæt 4 timer af til en oplevelse du sent vil glemme. 

Find oplevelsen hos duglemmerdetaldrig

 

cykeltur mols bjerge smag på mols bjerge hvad skal vi oplevelse grenaa midtjylland naturoplevelse midtjylland alletidersgave gavekort oplevelse natur

Mountainbiketur i Mols Bjerge

En skøn tur hvor benene bliver trænet i “bjergene” på Mols. De skønne omgivelser sætter scenen for en dag med “bjerg”kørsel og sprints på mountainbike. Naturen nydes på indlagte pauser, hvor der også er frokost og lækkerier fra de lokale iværksættere. Intet bedre end en kop cowboykaffe fra Mols Kafferisteri – i Mols Bjerge. Alt i alt en naturoplevelse hvor den lokale egn sættes på landkortet, både hvad angår natur og de indsjæle

Find Mountainbiketuren hos duglemmerdetaldrig

 

klatring bornholm rapelling på bornholm oplevelsesgave bornholm naturoplevelse bornholm aktiv ferie bornholma

Rappelling på klippeøen Bornholm

Det mest oplagte sted for udendørs rappelling i Danmark er naturligvis på Bornholm. Her findes de helt rigtige klipper og højder til at kunne opnå suset i maven. Rappelling oplevelsesgaven er en naturoplevelse med instruktør og udstyr. Der kan vælges mellem 12, 16, 22 og 48 meters rappelling på Bornholms klipper. 

Find Rappelling oplevelsen hos duglemmerdetaldrig 

 

naturoplevelse vestsjælland hvad skal vi opleve på sjælland alletidersgave naturoplevelse lammefjorden kajak oplevelse prøv kajak på lammefjorden

Kajaksafari på Lammefjorden

En vidunderlig afslappende tur på fjorden i kajak. Instruktøren sørger for at alle mestrer kajak teknikken fra start og derpå går turen ud i fjorden og ud til stilheden og naturoplevelser, der kun kan findes på vandet. Turen går gennem Geoparken og der er vitaminer til både krop og sjæl. 

Find kajaksafari på Lammefjorden hos duglemmerdetaldrig

 

SUP kursus københavn sup standup paddle kbh naturoplevelse københavn gavekort til naturoplevelse alletidersgave

SUP kursus i København

En rigtig sjov og vidunderlig oplevelse. Lær standup paddle (SUP) og kom ud på vandet og nyd naturen, tæt på København. Kurset foregår i vandet ved Amager og inkl. udstyr og instruktør. Kan SUP læres på et enkelt kursus? Ja sagtens. Det er ikke så svært som det ser ud til! Og oplevelsen af at stå på vandet er en oplevelse der sent vil blive glemt. 

Find SUP kurset hos duglemmerdetaldrig

 

wow park skjern naturoplevelse for børnefamilie naturoplevelse med børn jylland alletidersgave gavekort til oplevelse hvad skal vi se i skjern børnevenlig oplevelse jylland

WOW Park i Skjern – en oplevelse for hele familien

En dagstur til WOW Park i Skjern med alverdens aktiviteter til børn og legesyge i alle aldre. Her findes anderledes udfordringer der udfordrer både krop og hjerne og så er det krydret med skøn natur. Prøv en tur til tops i trækronerne eller lad tygdekræften være en udfordring på landjorden. Oplevelsen i WOW skjern er til børnefamilier – der er plads til alle. 

Find oplevelsen hos duglemmerdetaldrig

 

LÆS OGSÅ:

+35 unikke oplevelser i København

+25 oplevelsesgaver til børn

 

Indlægget Oplevelsegave i naturen indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

2 Responses

  1. 06/30/2021

    […] SE OGSÅ: Oplevelsesgaver i naturen […]

  2. 07/01/2021

    […] LÆS OGSÅ: Oplevelsesgaver i naturen […]

error: Content is protected !!