25+ Oplevelsesgaver til børn

oplevelsesgaver til børn, oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn i københavn, børneoplevelser i københavn, oplevelser med børn i hele danmark, oplevelser med børn på sjælland, oplevelser med børn på fyn, oplevelser børn i jylland, oplevelse i gave til barn, hvad er en god oplevelse for børn, sjove oplevelser for børn, dyreoplevelser for børn, aktive oplevelser for børn, mad oplevelser for børn, madkursus for børn, oplevelser for hele familien, oplevelsesgave til hele familien
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvad giver man i gave til barnet der har alt eller som ikke ønsker sig noget?

Oplevelsesgaver til børn er en oplagt gaveide, da den både danner grobund for en hyggelig oplevelse og fælles minder som huskes længe efter.

Oplevelsesgaver har i de seneste år været populære gavehit til voksne, men nu er der altså også begyndt at komme mere fokus på oplevelsesgaver til børn. Oplevelserne til børn kan være alt fra en hyggedag, hvor man lærer at lave mad, til en action fyldt dag i træernes top. 

Oplevelser bliver mere og mere populære hos både børn, mænd og kvinder i alle aldre, og er generelt noget som vi alle dyrker mere og mere. Oplevelsesgaver til børn er årets store gavehit, til ungerne hvor værelset allerede er fyldt med legetøj og telefonen er den nyeste nye. 

Når man køber oplevelsesgaver til børn er det naturligvis vigtig at tænke på, hvad barnet vil blive glad for at opleve. Er det et barn med ild i rumpen, kan en køretur i en fed bil eller en klatretur i skoven være en mulighed, er det et mere stille og roligt barn, så er det måske en god ide at give en oplevelse som de kan nyde sammen med andre, som f.eks et bagekursus eller sove med hajer, som er en god og hyggelig fælles oplevelse, I kan tænke sammen på senere.

Børn har en god hukommelse, så del fede oplevelser med dem, som de aldrig vil glemme.

Er du på jagt efter oplevelsesgaver til børn?

Her finder du oplevelser for børn. De kan alle gives som gave og selvom oplevelserne primært er for børn, så er de fleste oplevelser bedst, når de deles med nogen man holder af. Overvej derfor hvem eller hvor mange der ellers skal med, når oplevelsesgaven skal opleves.

Oplevelsesgaver til børn spænder bredt både over spiselige oplevelser for børn, fysiske oplevelser for børn, sjove oplevelser for børn, lærerige oplevelser for børn mm.

Slikkepindekursus hos Sugar Pilots – oplevelse i KBH

Tag med Sugar Pilots på et vaskeægte slikkepinde eventyr, som både er for børn, unge og voksne. Pynt dine helt egne slikkepinde med sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer og lær hvordan man laver lækre slikkepinde. Kurset varer ca. 2 timer og barnet får 20-25 slikkepinde med hjem. 

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

En dag i WOW PARK Billund

Turen går op i trætoppene, ned på jorden og så tilbage for at tage en tur mere over hængebroen inden, at det er tid til at rutsje ned igen. Der er leg, latter og liv i naturen ved WOW PARK Billund, hvor hele familien kan samles til en dag med udendørs aktiviteter. Her er både oplevelser til store og små, til de kreative, de modige, de dyreglade og dem, der egentlig bare gerne vil prøve lidt af det hele.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Løs mordmysteriet ved rundetårn – København

Kan barnet lide spænding og ligt uhygge? Så er denne oplevelse lige sagen.Året er 1899, og der er begået et bestialsk mord på inkassator Johan Meyer. Det er nu jeres opgave at finde frem til den skyldige i området omkring Rundetårn. Som historien udspiller sig, løser I sjove og spændende opgaver, samtidig med at I oplever datidens København. Det er en oplevelse for 2-4 personer.

Book oplevelsen hos Go Dream

Oplev Rasmus Klump i Tivoli – København

Er barnet en stor fan af Rasmus Klump? Så skal hun/han da forkæles med at møde Rasmus Klump og besøge Rasmus Klumps legeunivers i Tivoli. Her er der masser af spas og løjer til at underholde børn såvel som voksne. Man kan slå sig løs i alle de vilde forlystelser, eller bare nyde en stille og rolig tur gennem den fortryllende park. Og så skal børnene da også lige forbi Rasmus Klumps Pandekagehus for at få sig en lækker pandekage! Ved køb af denne oplevelse, får du 2 entre voksen og 2 entre barn + 2 pandekage billetter.

Book oplevelsen hos GoDream

Sov med hajerne i Kattegatcentret – Grenå

En sjov og anderledes dyreoplevelse for hele familen. Forestil dig den store sandtigerhaj komme glidende mod dig i mørket, og med et sulten blik vise alle sine krogede tænder. Det lyder som et mareridt, men er i virkeligheden en uhyggeligt hyggelig aften bag kulisserne i Kattegatcentret. Udstyret med en lommelygte kan du gå på oplevelse i havdyrenes verden, og efterfølgende dykke ned i soveposen, og falde i søvn med de tropiske hajer som levende loft.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Lav selv lakridser – oplevelse for børn derhjemme

Er barnet helt vild med lakrids? Sweets Cooking giver jer mulighed for at skabe den perfekte oplevelse derhjemme. I behøver derfor ikke at skulle ud af hjemmet for at nyde denne oplevelse. Lav jeres egne bløde luksuslakridser af bl.a. rå lakridspulver fra lakridsrod, glutenfri rismel, økologisk rørsukker og oksegelatine, som skaber en lækker, naturlig sødme. Komplet sæt med afmålte ingredienser, redskaber, opskrift og videoguide, som sikrer, at alle lykkedes. Spil om slikket med det medfølgende brætspil, eller forkæl venner og familie med en overraskelse.

Bestil oplevelsen hos Go Dreams

Ravsafari med Jyllandsakvariet – Thyborøn

Tag barnet med ud i naturen med denne oplevelse og gå sammen på jagt efter rav. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. En god måde at komme ud i naturen og samtidig lære mere om Nordens guld.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

En tur i Zoo

Oplev giraffen og alle der andre spændende dyr i København, Odense eller Aalborg ZOO med familien. Der er altid mulighed for at opleve noget nyt. F.eks. kan I møde de mange nye dyreunger, der hvert år fødes i haverne, se dyrene blive fodret og aktiveret mens dyrepasserne fortæller om dem, eller gå på opdagelse i de mange udstillinger om specifikke dyrearter. Med jeres besøg i ZOO er I samtidig med til at støtte havernes arbejde med internationale avlsprojekter, naturbevarelse samt forskning.

Book oplevelsen hos Go Dream

Riddlehunt gådejagt – hele landet

Er barnet vild med gåder og drømmer om en fremtid som detektiv? Med RiddleHunt kan I opleve jeres by eller museum på en helt ny måde. Eventyrlige sightseeinger, byvandringer og museumsbesøg pakket ind i gåder, mysterier og spændende opgaver som skal løses sammen. Denne oplevelse er perfekt til børnefamilier med børn ned til 5 år. Oplevelsen finder sted i flere byer landet over.

Book oplevelsen hos Go Dream

Lav selv karameller – oplevelse derhjemme

Er barnet helt vild med karameller? Sweets Cooking giver jer mulighed for at skabe den perfekte oplevelse derhjemme. Lav jeres egne smagfulde og intense karameller. Dansk inverteret sukkersirup og kondenseret mælk danner bl.a. grundlaget for dine egne unikke karameller. Gavemodtageren får et komplet sæt med afmålte ingredienser, redskaber, opskrift og videoguide, som sikrer, at alle lykkedes. Spil om slikket med det medfølgende brætspil, eller forkæl venner og familie med en overraskelse.

Bestil oplevelsen ho Go Dream

Biograftur for 2 – hele landet

Forkæl barnet med en biograftur for 2. Med denne oplevelse får gavemodtageren to biografbilletter og to bio-menuer, så han/hun og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Gaven består af 2 x standard biografbilletter (indløses til almindelige forestillinger)2 x bio-menu (Kan indløses til 2 stk. 0,5 l. sodavand og 2 stk. 2,5 l. popcorn).

Book oplevelsen hos Go Dream

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR – oplevelse på Frederiksberg

Lav dit helt eget unikke smykke fra bunden i hyggeligt selskab på Caféen SMYKBAR. Du kan vælge mellem at lave et armbånd, en halskæde, øreringe eller en ankelkæde. Du får udleveret et smykke-kit med mere end 100 forskellige perler, og der er mulighed for at tilkøbe ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Det er kun fantasien, der sætter grænser for udformningen og dekorationen af dit smykke.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Cirkus for 2 

Oplev et skønt cirkus show med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Oplev de vildeste rampestunts hen over manegen samt linedanserne Danguir, der imponerer på en line i luften med deres 7-mands-pyramide. Det er aldrig før set i Danmark. Oplev også springakrobater i flotte formationer og de sødeste hunde med en sejr i ‘Tyskland Har Talent’ og hele 5 rekorder i Guinness World Records.  Og hvem ved – måske bliver I inviteret en tur i manegen til et STURT, STURT nummer? Gaven består af 2 terrassepladser – 2 popcorn – 2 sodavand. Book oplevelsen hos Go Dream.

Skydiving – Tåstrup

Barnet vil få en vild oplevelse, når han/hun prøver kræfter med Indoor Skydiving. Med en instruktør sikkert ved din side, træder du ind i flyvekammeret, læner dig ind i luftstrømmen, breder armene ud – og flyver! Dit adrenalinniveau vil stikke af, når du ligger i en kraftig luftstrøm af orkanstyrke. Du vil opleve, hvordan det frie fald ved faldskærmsudspring føles, og det giver dig det vildeste rush, der sidder i kroppen længe efter! Alle fra 7 år og op kan flyve. 

Book oplevelsen hos Go Dream

Københavns Zoo årskort
Få fri entré til København ZOO hele året for et barn i alderen 3-11 år og kom helt tæt på de mange spændende dyr fra hele verden. Den smukke zoologiske have på Valby bakke har siden 1859 været et populært udflugtsmål og haven byder i dag på mere end 3000 dyr. Samtidig giver et årskort til København ZOO en række andre fordele, som rabatter i butikker og spisesteder inde i ZOO samt nedsat pris på entré i flere andre danske Zoologiske haver.
 
Pingvinfodring i Zoo – København

Drømmer barnet om at blive dyrepasser når han/hun bliver stor? Lad barnet får indblik i dyrepassernes hverdag med pingvinerne samt fri adgang til ZOO resten af dagen. Hjælp dyrepasseren med at gøre foderet klar, og vær med til at håndfodre Zoos humboldtpingviner, før Haven åbner for andre gæster. Bemærk minimumsalder 12 år ved denne oplevelse. 

Book oplevelsen hos Go Dream

Flødebollekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier – Hovedstaden

De små lækre kager kan få både børn og voksnes tænder til at løbe i vand. Hos Madskolen Karoline Trier kan I komme på flødebollekursus, hvor I kan lære at bage sprøde bunde, piske en perfekt cremet skum og temperere chokoladen så den får det perfekte knæk. Kurset er for både børn og voksne, der vil lære at lave den perfekte flødeboller, som roligt kan serveres på et fladt flødebollefad.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Virtual reality oplevelse i København

Kom med på en rejse rundt i solsystemet, dyk under vandet og svøm med hvaler og oplev på nært hold en kæmperobot rasere en storby. Virtual reality har evnen til at transportere dig til et hvilket som helst sted i tid og rum. Måske ender du med at stå – eller ligge – et helt andet sted i rummet, end da du startede oplevelsen.

Book oplevelsen hos Go Dream

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii – oplevelse i Thisted

Stig om bord på boardet, grib pagajen og mærk, hvordan bølgen bærer dig tilbage til strandbredden. Kan du holde tungen lige i munden og holde balancen, er du allerede godt på vej til at joine surflegendernes hall of fame. En god oplevelse, som familien kan nyde sammen eller du kan tage afsted til sammen med barnet. 

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Guidet Krabbefiskeri i Løkken eller Skagen

Tag med Outnature på tur ved kysten ud for Løkken eller Ksagen og hør fortællinger om det maritime miljø. Ved stranden bygger I, i fællesskab egen krabbefangere, som efterfølgende skal bruges til at fange krabber. Når der er fanget nok krabber vil der være et stort krabbevæddeløb, hvor alle krabberne får lov til at slippe ud i havet igen, mens i nyder en kop kaffe eller kakao. En oplagt oplevelse for børnefamilien.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Guldfeber i Sverige

Tag familien eller vennerne med til Ädelfors i Småland og oplev en spændende skattejagt I sent vil glemme. Her besøger I Guldströms guldvaskning hvor I kommer til at lære hvordan man håndterer en vaskepande, så I kan få del i skatten som gemmer sig i den smukke Emån. I Emån er der blevet vasket guld i flere hundrede år, og aktiviteten bliver stadig mere populær.

Book oplevelsen hos Go Dream

Klatring for hele familien – Århus

Nu har I mulighed for selv at prøve at klatre blandt trætoppene, balancere på reb og svinge jer i torve. Klatrebanerne findes i flere forskellige sværhedsgrader og højder, så I kan selv vælge hvad der passer jer bedst. Eventyrsklatring i Upzone varer 2,5 timer og I kan prøve alle de baner I vil. En fed oplevelsen for hele familien. Bemærk man skal være fyldt 8 år for at klatre.

Book oplevelsen hos Go Dream

GoBounce på Kragerup Gods – Ruds Vedby (Sjælland)

Barnet kommer til at springe af sted på trampolinerne i trætoppene, så hele skoven gynger af glade hvin. Af sted går det, og når der bliver brug for en pause, kan hele familien samles på jorden til mad inden, at turen igen går 8 meter op i træerne.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier – Hovedstaden
Lær at lave hotdogs fra bunden med dette kursus der varer 3,5 time. Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.
Bagekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier – Hovedstaden
Tag på 3,5 times bagekursus. Fingrene bliver fedtede, når dejene skal æltes, men når det dampende resultat kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Tag med på opdagelse i mel- og korntyper, bliv glad når surdejen står øverst i opskriften og sæt hjemmebagt kage på eftermiddagsbordet. Der er lagt i ovnen til en dag, hvor ingen går brødflove hjem.
 
Løs Mordmysteriet ved Christiansborg – København

Året er 1914 og København er plaget af forbrydelser og mord. Jeres assistance påkræves til en helt særlig sag, da I modtager et brev, der bærer kongens monogram. I brevet fremgår det at en vigtig person er forsvundet – og at en ligdel er blevet fundet.  Med udgangspunkt i Slotsholmen i København skal I løse gåden om den forsvundne person og opspore forbryderne. 

Book oplevelsen hos GO Dream

Åbent gavekort til oplevelser for børn

Har du svært ved at bestemme dig for hvilken oplevelse der passer bedst til barnet eller ønsker du at barnet selv skal have lov at bestemme? Så giv et åbent gavekort til Go Dream. Med dette gavekort får den heldige modtager frit valg på alle hylder for 499 kr. 

Bestil det åbne gavekort hos Go Dream

Listen med oplevelsesgaver for børn bliver løbende opdateret…

LÆS OGSÅ: Oplevelsesgave til konfirmanden

Indlægget Oplevelsesgaver til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 Responses

  1. 12/01/2020

    […] SE OGSÅ: Oplevelsgave til børn […]

  2. 03/09/2021

    […] SE OGSÅ: Oplevelsesgaver til børn […]

error: Content is protected !!