Oplevelsesgaver til børn

oplevelsesgaver til børn, oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn i københavn, børneoplevelser i københavn, oplevelser med børn i hele danmark, oplevelser med børn på sjælland, oplevelser med børn på fyn, oplevelser børn i jylland, oplevelse i gave til barn, hvad er en god oplevelse for børn, sjove oplevelser for børn, dyreoplevelser for børn, aktive oplevelser for børn, mad oplevelser for børn, madkursus for børn, oplevelser for hele familien, oplevelsesgave til hele familien
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvad giver man i gave til barnet der har alt eller som ikke ønsker sig noget?

Oplevelsesgaver til børn er en oplagt gaveide, da den både danner grobund for en hyggelig oplevelse og fælles minder som huskes længe efter.

Oplevelsesgaver har i de seneste år været populære gavehit til voksne, men nu er der altså også begyndt at komme mere fokus på oplevelsesgaver til børn. Oplevelserne til børn kan være alt fra en hyggedag, hvor man lærer at lave mad, til en action fyldt dag i træernes top. 

Oplevelser bliver mere og mere populære hos både børn, mænd og kvinder i alle aldre, og er generelt noget som vi alle dyrker mere og mere. Oplevelsesgaver til børn er årets store gavehit, til ungerne hvor værelset allerede er fyldt med legetøj og telefonen er den nyeste nye. 

Når man køber oplevelsesgaver til børn er det naturligvis vigtig at tænke på, hvad barnet vil blive glad for at opleve. Er det et barn med ild i rumpen, kan en køretur i en fed bil eller en klatretur i skoven være en mulighed, er det et mere stille og roligt barn, så er det måske en god ide at give en oplevelse som de kan nyde sammen med andre, som f.eks et bagekursus eller sove med hajer, som er en god og hyggelig fælles oplevelse, I kan tænke sammen på senere.

Børn har en god hukommelse, så del fede oplevelser med dem, som de aldrig vil glemme.

Er du på jagt efter oplevelsesgaver til børn?

Her finder du oplevelser for børn. De kan alle gives som gave og selvom oplevelserne primært er for børn, så er de fleste oplevelser bedst, når de deles med nogen man holder af. Overvej derfor hvem eller hvor mange der ellers skal med, når oplevelsesgaven skal opleves.

Oplevelsesgaver til børn spænder bredt både over spiselige oplevelser for børn, fysiske oplevelser for børn, sjove oplevelser for børn, lærerige oplevelser for børn mm.

Slikkepindekursus hos Sugar Pilots – oplevelse i KBH

Tag med Sugar Pilots på et vaskeægte slikkepinde eventyr, som både er for børn, unge og voksne. Pynt dine helt egne slikkepinde med sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer og lær hvordan man laver lækre slikkepinde. Kurset varer ca. 2 timer og barnet får 20-25 slikkepinde med hjem. 

Book oplevelsen hos Truestory

En dag i WOW PARK Billund

Turen går op i trætoppene, ned på jorden og så tilbage for at tage en tur mere over hængebroen inden, at det er tid til at rutsje ned igen. Der er leg, latter og liv i naturen ved WOW PARK Billund, hvor hele familien kan samles til en dag med udendørs aktiviteter. Her er både oplevelser til store og små, til de kreative, de modige, de dyreglade og dem, der egentlig bare gerne vil prøve lidt af det hele.

Book oplevelsen hos Truestory

Sov med hajerne i Kattegatcentret – Grenå

En sjov og anderledes dyreoplevelse for hele familen. Forestil dig den store sandtigerhaj komme glidende mod dig i mørket, og med et sulten blik vise alle sine krogede tænder. Det lyder som et mareridt, men er i virkeligheden en uhyggeligt hyggelig aften bag kulisserne i Kattegatcentret. Udstyret med en lommelygte kan du gå på oplevelse i havdyrenes verden, og efterfølgende dykke ned i soveposen, og falde i søvn med de tropiske hajer som levende loft.

Book oplevelsen hos Truestory

Ravsafari med Jyllandsakvariet – Thyborøn

Tag barnet med ud i naturen med denne oplevelse og gå sammen på jagt efter rav. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. En god måde at komme ud i naturen og samtidig lære mere om Nordens guld.

Book oplevelsen hos Truestory

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR – oplevelse på Frederiksberg

Lav dit helt eget unikke smykke fra bunden i hyggeligt selskab på Caféen SMYKBAR. Du kan vælge mellem at lave et armbånd, en halskæde, øreringe eller en ankelkæde. Du får udleveret et smykke-kit med mere end 100 forskellige perler, og der er mulighed for at tilkøbe ferskvandsperler, vedhæng og ædelsten. Det er kun fantasien, der sætter grænser for udformningen og dekorationen af dit smykke.

Book oplevelsen hos Truestory

Flødebollekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier – Hovedstaden

De små lækre kager kan få både børn og voksnes tænder til at løbe i vand. Hos Madskolen Karoline Trier kan I komme på flødebollekursus, hvor I kan lære at bage sprøde bunde, piske en perfekt cremet skum og temperere chokoladen så den får det perfekte knæk. Kurset er for både børn og voksne, der vil lære at lave den perfekte flødeboller, som roligt kan serveres på et fladt flødebollefad.

Book oplevelsen hos Truestory

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii – oplevelse i Thisted

Stig om bord på boardet, grib pagajen og mærk, hvordan bølgen bærer dig tilbage til strandbredden. Kan du holde tungen lige i munden og holde balancen, er du allerede godt på vej til at joine surflegendernes hall of fame. En god oplevelse, som familien kan nyde sammen eller du kan tage afsted til sammen med barnet. 

Book oplevelsen hos Truestory

Guidet Krabbefiskeri i Løkken eller Skagen

Tag med Outnature på tur ved kysten ud for Løkken eller Ksagen og hør fortællinger om det maritime miljø. Ved stranden bygger I, i fællesskab egen krabbefangere, som efterfølgende skal bruges til at fange krabber. Når der er fanget nok krabber vil der være et stort krabbevæddeløb, hvor alle krabberne får lov til at slippe ud i havet igen, mens i nyder en kop kaffe eller kakao. En oplagt oplevelse for børnefamilien.

Book oplevelsen hos Truestory

GoBounce på Kragerup Gods – Ruds Vedby (Sjælland)

Barnet kommer til at springe af sted på trampolinerne i trætoppene, så hele skoven gynger af glade hvin. Af sted går det, og når der bliver brug for en pause, kan hele familien samles på jorden til mad inden, at turen igen går 8 meter op i træerne.

Book oplevelsen hos Truestory

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier – Hovedstaden
Lær at lave hotdogs fra bunden med dette kursus der varer 3,5 time. Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.
Bagekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier – Hovedstaden
Tag på 3,5 times bagekursus. Fingrene bliver fedtede, når dejene skal æltes, men når det dampende resultat kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Tag med på opdagelse i mel- og korntyper, bliv glad når surdejen står øverst i opskriften og sæt hjemmebagt kage på eftermiddagsbordet. Der er lagt i ovnen til en dag, hvor ingen går brødflove hjem.

Listen med oplevelsesgaver for børn bliver løbende opdateret…

LÆS OGSÅ: Oplevelsesgave til konfirmanden

Indlægget Oplevelsesgaver til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

4 Responses

 1. 12/01/2020

  […] SE OGSÅ: Oplevelsgave til børn […]

 2. 03/09/2021

  […] SE OGSÅ: Oplevelsesgaver til børn […]

 3. 06/21/2021

  […] +25 oplevelsesgaver til børn […]

 4. 07/01/2021

  […] SE OGSÅ: oplevelsesgaver til børn […]

error: Content is protected !!