Termokop

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En termokop er en allround skøn gaveidé. Det er nærmest alle der kan bruge en lækker termokop

På Alletiders Gave redaktionen, er vi store fans af termokopper og termokrus. De bruges primært i den kolde tid hvor det er lækkert at tage en kop kaffe eller te med i bilen eller toget. Specielt når man tager afsted til arbejde længe før solen står op og det er koldt og mørkt udenfor. I den situation findes der ikke noget bedre end en god kop varm kaffe at vågne på. En termokop eller termokrus er oplagt som gave til de fleste voksne og vi har givet termokop / termokrus til flere, de seneste års jul.

En termokop er til pendleren (uanset om pendleren tager toget eller kører i bil). En termokop er en god gave til den kommende mor (og far). Hvis du er forældre, så husker du nok den periode, hvor man kun drak kold kaffe, fordi den lilles behov skulle dækkes 24/7. En termokop er også god hvis man har en have og går og nyder havearbejdet i foråret og i efteråret. Der er mange situationer, hvor en varm kop kaffe, the eller kakao er prisværdigt og giver en følelse af velvære. 

En termokops funktioner

En termokop skal have to primære funktioner: 1) at holde kaffen /teen varm og 2) at være tæt. Der findes ikke noget værre end at opdage at ens termokop har lækket undervejs, på cykelturen, på vej til toget (egne erfaringer). Udover 2 funktioner, så gør det heller ikke noget at den er nem at rengøre og at den ser lidt smart ud. Vores erfaringer er at en termokop bedst holder varmen i rustfrit stål eller andet metal som ikke er varmeledene og som også er hygiejnisk. Derfor er vores anbefalinger at indersiden af den termokop du vælger, er af metal.

Vi har fundet markedets bedste termokopper frem til dig

termokop, eva solo termokop, termokrus, termokande, termokop med rem

Termokop fra Eva Solo

Eve Solo termokoppen er perfekt til drik på farten – til bilen og kontoret – til både kolde og varme drikke. Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri.

Termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen. Mål: diameter 6½ cm, højde 20 cm. Kan rumme 0,35 liter.

Eva Solos termokop fås i mange forskellige farver, der sammen med den børstet stål, giver et roligt udtryk. Klik og se de mange farvemuligheder.

Find Eva Solo termokoppen hos Kitchen One

 

contigo metra transit termoflaske termokop stål

Contigo Metra Transit termokop / Termoflaske

Dette termokrus er udviklet med både AUTOSEAL®teknologien og CLEANGUARD TM låget. Drej på låget først, så trykker du på knappen, når du slipper den, så forsegles koppen igen. Låget sikre kruset endnu mere.

Find den hos Koeletaske.dk

 

camelbak termokop camelbak termokrus stor

Camelbak termokrus

0.6 liters termokrus fra Camelback i lækkert design. En oplagt gave til folk på barsel, til pendlere og til alle der nyder friluftslivet og en god kop kaffe / the. 

Find den hos Koeletaske.dk

 

 

wow termokop termokrus alletiders gave gaveinspiration

WOW Termokop 

Testvinder ved FDM. WOW Thermo Cup har en 360 grader drikkekant, som enkelt betjenes ved at trykke på pushventilen, der sidder i låget. Koppen består af 2 dele, der er meget let at samle og adskille samt rengøre. Super praktisk i bilen, i naturen, i hjemmet og ved computeren. Sikker på køreturen da den er énhåndsbetjent samt tæt når ventilen er lukket, hvilket giver mulighed for 100 % fokus på trafikken. WOW Cup er beregnet til varme og kolde drikke og indeholder op til 400 ml. 

Find det prisvindende termokrus fra wow her hos med24.dk

termokrus i gave termokop i gave gave til morfar gave til bedstefar gave til babyshower gave til den aktive

Life venture Travel mug

En lækker termokop for de kræsne! Termokoppen er tiltænkt til at være en termokop for de aktive. Det er en termokop der er skræddersyet til friluftsmennesket. Life venture er et brand der er optaget af at skabe produkter til friluftsfolk og derfor optaget af funktionalitet og letvægt. Termokruset fra Life Venture med vakuumisolering er et krus i en super kvalitet, der er perfekt til dig, der pendler, er friluftsmenneske, eller ofte er på farten og kaffetørstig. Du kan med kruset holde indholdet i det varmt eller koldt i op til hele 4 timer. Det er produceret i rustfrit stål og er med skruelåg, så du roligt kan putte det i tasken, rygsækken mv, uden at du skal bekymre dig om lækage. 

Find termokoppen fra Life Venture hos CykelPartner

 

 

termokop kinto termokrus i gave termokop design alletidersgave

Kinto termokrus – termokrus til designkenderen

Pas på miljøet og tag dette fine termokrus fra Kinto med dig på farten, når du køber din kaffe to go. Kruset er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål, som danner et vakuum, der beskytter kruset mod temperaturændringer fra omgivelserne. Brug kruset til både varme og kolde drikke i op til seks timer. Det nydelige termokrus fås i flere forskellige farver, så du kan vælge din yndlingsfarve og kende forskel på din og resten af familiens termokrus. Krusets låg lukker helt tæt, og så er kruet designet sådan, at du kan drikke fra alle vinkler uden at spilde, præcis som et almindeligt krus og glas. 

Kinto termokop findes hos KitchenOne

 

 

 

LÆS OGSÅ: Handsker til ham

LÆS OGSÅ: Handsker til hende

LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader

LÆS OGSÅ: Gave til mor

 

Indlægget Termokop indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!