Gaveide: Hjemmebagte Biscotti

Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, værtindegave, morsdag gave, personlig gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hjemmebagte gaver er altid noget der falder i god smag, og er en god gaveide til den søde tand, som værtindegave eller til personen der ikke ønsker noget. Biscotti er nemme at lave og lækre at servere sammen med en god kop kaffe eller the. Bag gerne en stor portion på en gang, så har du til flere gaver.

Opskrift på Biscotti (30-35 stk)

2 æg str. L
2 dl rørsukker
4 ½ -5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1½ tsk salt
150 g meget grofthakkede mandler
100 g grofthakket mørk chokolade
1 økologisk citron, skallen heraf

Sådan laver du biscotti

1. Pisk æggene og sukkeret sammen i en skål til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og citronskal sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, så tilsæt lidt mere mel – men den må ikke blive hård i konsistensen. Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.

2. Form dejen med mel på hænderne til pølser af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader.

3. Skær dem ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag biscottierne i yderligere 20-30 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur, til de er gyldne og sprøde. Bagetiden varierer efter deres tykkelse.

Find et fint opbevaringsglas eller dåse til opbevaring og som gaveindpakning, bind evt en sløjfe rundt om. Vil du forkæle modtageren yderligere, giv da gaven sammen med noget lækkert the eller kaffe.

Indlægget Gaveide: Hjemmebagte Biscotti indeholder affiliatelinks

Kilde til opskrift: Alt for damerne, www.alt.dk

 

5 Responses

 1. 10/27/2015

  […] Artiklen er fundet på Alletidersgave.dk […]

 2. 10/27/2015

  […] Artiklen er fundet på Alletidersgave.dk […]

 3. 11/02/2015

  […] hvad angår småkager eller andet mums til efter-juletid, så se her en nem og god opskrift på biscotti. Denne mandelgave vil vi helst […]

 4. 11/17/2015

  […] hvad angår småkager eller andet mums til efter-juletid, så se her en nem og god opskrift på biscotti. Denne mandelgave vil vi helst […]

 5. 07/31/2016

  […] Kilde: Alletidersgave.dk […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!