Pixibog julekalender

pixibog julekalender, pixi julekalender, pixi pakkekalender, julebøger, julehistorier, pixi julenissekalender, julekalender 2019, pakkekalender 2019, alletiders gave, gaveinspiration

Giv en julekalender der skaber glæde, spænding og hygge. Pixibog julekalender. Pixi-bøgerne skaber sammen et juleeventyr fra byen Vorby.

Med en Pixi julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Når vi kigger tilbage på vores egen barndom, husker vi en masse timer hvor der blev hygget med de hyggelige Pixi-bøger. De fleste både børn vi kender, har da også et helt særligt forhold til de små hyggelige pixibøger, der pga. den gode størrelse nemt kan tages med alle steder og som også er gode til godnatlæsningen.

Pixi bøgerne har været populære igennem flere generationer, og det er med god grund, både formatet og historien er nemlig med til at skabe et pixi-univers!

Pixi bogen har sin oprindelse helt tilbage i 1953, hvor Illustrationsforlaget med Per Carlsen udstillede en “Pixi-bog” på en messe i Frankfurt. Carlsen havde fået ideen fra USA, hvor en “pixie” er en lille skovtrold eller alf. Siden 1953 er der blevet skabt et utal af pixi bøger – herunder denne Pixi julekalender!

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Saxo

SE OGSÅ: Julekalender med bøger

SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender

SE OGSÅ: Paw Patrol julekalender

Indlægget Pixibog julekalender indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!