Bog julekalendere til børn 2022

Bog julekalendere til børn 2022, julekalender med bøger 2022, pakkekalender med bøger 2022, adventskalender med bøger 2022, disney julekalender 2022, pixi julekalender 2022, boldens julekalender 2022, alletiders gave, julekalender til børn 2022, læselig julekalender 2022, årets julekalender 2022, gave inspiration, julekalender som e-bog, online julekalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En julekalender med bøger indbyder til hygge under dynen og gøre at dagene der skal tælles ned til juleaften, ikke føles lige så lange.

Bog julekalendere til børn har i mange år været i høj kurs og er den perfekte måde at tælle ned til juleaften med dit barn.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Fordelen ved en julekalender med bøger er at det er en julekalender der kan trækkes frem år efter år.

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en julehistorie hver dag mellem d. 1. og 24. december.

Bog julekalendere til børn

Gurli Gris julekalender med 24 bøger

Gør julemåneden hyggeligere sammen med Gurli Gris. Denne julekalender indeholder 24 bøger med historier om Gurli Gris. Bøgerne kan nydes i december og de mange efterfølgende måneder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

julekalender med bøger barn disney julekalender pakkekalender med bøger til børn

Disney Julekalender – 24 historiebøger

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske fortællinger, som guider dit barn frem til den eventyrlige og magiske juleaften. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier, og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra nogen af de populære klassikere og nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos kids-world

 

Jul i Andeby – 24 julehistorier

Julen bliver fejret over hele verden – også i Andeby – og gennem årene er der skabt en række klassiske fortællinger om både de hyggelige og vellykkede, men i den grad også mindre vellykkede juleaftener med Anders, onkel Joakim, Mickey, Fedtmule og alle de andre elskede figurer. I denne bog er samlet 24 af julens bedste historier, som kan gøre enhver december måned endnu sjovere. Alle vores venner fra Andeby er med, og historierne er skabt af nogle af de største tegneserieskabere. Glæd dig til julens bedste historier af blandt andre Carl Barks, Branca, Vicar, Paul Murry, Al Taliaferro og Romano Scarpa.

Find julekalenderen hos Coop

 

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Bog & Ide

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

24 sjove decemberdage

Med denne store, flotte julebog kan december måned godt begynde! For Nissetrolden og alle hans venner har 24 skønne kapitler klar – til højtlæsning, selvlæsning, julepuslerier, julebagning og julelege!  

Find julekalenderen hos Saxo

24 glade decemberdage

Med Fanny Bruuns julebog “24 glade decemberdage” bliver december endnu mere julet!
I ”24 glade decemberdage” findes ét kapitel for hver dag op til juleaften. Nissetrolden har sammen med sine venner fundet på 24 hyggelige aktiviteter som bagning af julekager, julelege, eller små fortællinger børnene kan læse selv eller med en voksen.

Find julekalenderen hos Saxo

Walt Disney’s Adventskalender 2021

Den er sjov, underholdende og for hele familien. Bag hver af de fire låger i kalenderen, finder du en Jumbobog på 100 sider med skønne historier fra Andeby og omegn.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

Nissernes julekalender

Nissernes julekalender er til alle, der vil have en julekalender med høj julehygge-faktor. Bag de 24 låger gemmer sig 24 små bøger, der alle indeholder en lille nissehistorie eller andet, der kan fordrive den søde juleventetid. Julekalenderen er tosidet med 12 låger på hver side.

Find julekalenderen hos Saxo

Villads fra Valby holder jul

Villads fra Valby tænker meget over tingene her op til jul, bl.a. om nisser findes i virkeligheden, og hvis de gør, om man så kan få dem at se? Derudover har Villads fået en rokketand, og han er rykket op i 1.V. i skolen. I bogen får du 25 kapitler, så der er et til hver dag i December, hvilket gør, at den kan bruges som julekalender, og derudover er der tilføjet et ekstra kapitel, til d. 25 December, da det altid er så kedeligt, at alt det sjove altid slutter d. 24 December. 

Find julekalenderen hos Saxo

Harry Potter julekalender

Tæl dagene til jul med Harry Potter og hans venner på Hogwarts! Jul på Hogwarts er noget helt specielt, som du kan være med til at fejre. Det foregår selvfølgelig i den store, julepyntede Storsal, som du kender fra Harry Potter-filmene. Midt i salen står et stort pop op-juletræ, som du kan være med til at pynte. Bag lågerne gemmer der sig 24 kendte, magiske og fortryllende ting fra Harry Potters verden – lige fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig – som du kan tage ud og hænge på pop op-juletræet som julepynt. Hver dag et nyt stykke julepynt. Og juleaften kan du gøre træet helt magisk, som det ville være på Hogwarts, og sætte stjernen på træet! 

Find julekalenderen hos Saxo

Halfdan Rasmussen Julekalender for børn

24 små historier til børnene; én til hver dag i december frem til jul. Om børn og dyr; nisser og trolde og hvad de mon laver i skoven og i byen. En god klassisk julekalender bog, der kan læses igen og igen.

Find den hos Bog & Ide

 

Vitell0 – 24 julehistorier

En julekalender med 24 chokolader i. Snemænd. Pakkeleg. Juletræer. Drillenisser. Santa Lucia. En mormor med to rullekufferter. Vitello har mega travlt, og han glæder sig rigtig, rigtig meget. VITELLO – 24 JULEHISTORIER har en historie til hver dag i december om julen og livet i Vitellos verden. Lige til at komme i julestemning af. Bogen kan enten købes som bogform eller streames via Saxo Premium.

Find bogen hos Saxo

Min store julekalender

“Min store julekalender – med 24 minibøger” er en hyggelig og anderledes julekalender, som byder på spændende historier. Den store julekalender gemmer nemlig på 24 minibøger, der løbende skal læses i dagene op til juleaften. Bogen “Min store julekalender – med 24 minibøger” er lavet af hårdt pap og i et stort format, så du kan have den stående, hvor det passer dig. Børnene vil uden tvivl elske at åbne en låge i kalenderen hver eneste dag og lytte til en god fortælling.

Find julekalenderen hos Saxo

Oles julekalender – e-bog

Ole har fået lov til at købe en julekalender. Så han tager hen itl boghandleren for at finde den, han bedst kan lide. Han vælger en fin kalender med julemanden på. Bag kalenderes låger gemmer sig fine billeder, og hvert billede inspirere Ole og hans familie til juleaktiviteter.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

Peters JULekalender

Peters Jul er en klassiker, som har eksisteret i flere år. En helt ny version af den gode gamle lågekalender – her blot med et essay til hver dag i julen. En fantastisk for-julegave. Veloplagt fortæller Dürrfeld om klassiske musikalske oplevelser og barndomserindringer fra København i 50’erne relateret til julen. Men også om skak, rejser og andet godt. Alt fortalt med glæde og lune! Man hygger sig – og bliver ind i mellem lidt klogere i Peter Dürrfelds selskab! Hele 24 gange!

Find julekalenderen hos Saxo

Jul med Gråskæg

Danmarks måske hyggeligste Julekalender, med 100 sjove rim fordelt på 24 afsnit. GråSkæg er en skør Thybo, som tilfældigvis bor i Thy – faktisk endda i Nationalpark Thy. Han har glemt i år at det er jul, og så får han pludselig travlt.. GråSkæg kommer ofte “galt afsted” og denne gang er ingen undtagelse.! En hyggelig fortælling, med et afsnit til hver dag i December – samt èn ekstra dag!

Find julekalenderen hos Gucca

Jul på Kringlevej – 24 julehistorier

På Falster besøger Peter og Mille deres bedsteforældre julen over, som begge elsker at fortælle historier.
Juledagene byder dog på overraskelser, idet Peter stifter bekendtskab med skovnisserne Cornelius og Wilma, som fortæller vidt og bredt om den magiske verden, der findes omkring os.
Kom med på en rejse gennem 24 julehistorier, hvor der stiftes bekendtskab med sagnfigurer og historier fra hele Danmark. Hør bl. a. om hvordan juletræet blev til, hvordan den første julekalender blev skabt og hvordan hele myten om julemanden tog sin begyndelse!

Find julekalenderen hos Gucca

Venskabskanalen julekalender

Julen står for døren, og julemandens nisser har travlt som aldrig før. I et desperat forsøg på at nå alle opgaverne tyes til moderne ledelse og der ansættes snemænd, bevæbnede rensdyr og djøffere… så går det først rigtig galt.

Find julekalenderen hos Gucca

Kongehusets julekalender

Kongehusets egen julekalender, der viser hidtil usete sider af de danske slotte. Klip nisserne ud og hæng dem på juletræet. Nisserne danmarkskort er lavet i samarbejde med Hendes Majestæt Dronningen, der også har skabt historiens fire nissefigurer – som læseren selv kan klippe ud efter de skabeloner, Dronningen har tegnet. En herlig julekalender for både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

Troldeliv julekalenderbogen

“Troldeliv – Julekalenderbogen” af Sissel Bøe og Peter Madsen er 26 små rimbreve til hver dag i julen fra gårdnissen Nisse Nik. Rundt omkring i landet er troen på nisser langsomt forsvundet. Men de findes! Nisse Nik er dog gevaldig deprimeret indtil en dag, hvor troldene Pajko og Paja kommer forbi. De to søde trolde vil hjælpe Nik med at få menneskene til at tro på nisser igen. Det kræver bare ægte nisseri og troldelist…

Find bogen hos Saxo

Børnenes julekalender

24 sammenhængende historier om to brødre på 6 og 10 år, der i december måned jagter den mystiske brevskriver J.N., hvis breve fører dem rundt i hele København.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2022

SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2022

SE OGSÅ: LEGO julekalendere 2022

 

 

Indlægget Bog julekalendere til børn indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 10/20/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med bøger […]

error: Content is protected !!