Bog julekalendere til børn 2020

Bog julekalendere til børn 2020, julekalender med bøger 2020, pakkekalender med bøger 2020, adventskalender med bøger 2020, disney julekalender 2020, pixu julekalender 2020, boldens julekalender 2020, alletiders gave, julekalender til børn 2020, læselig julekalender 2020, årets julekalender 2020, gave inspiration

En julekalender med bøger indbyder til hygge under dynen og gøre at dagene der skal tælles ned til juleaften, ikke føles lige så lange.

Bog julekalendere til børn har i mange år været i høj kurs og er den perfekte måde at tælle ned til juleaften med dit barn-

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Fordelen ved en julekalender med bøger er at det er en julekalender der kan trækkes frem år efter år.

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en julehistorie hver dag mellem d. 1. og 24. december.

Bog julekalendere til børn

Disney julekalender 2020

Årets festligste julekalender indeholder 24 indpakkede bøger, en for hver dag i julemåneden frem til juleaften. Hver bog er på 24 sider og fyldt med flotte farveillustrationer. Eventyrerne er en blanding af Disney-klassikere og nyere Disney historier.

Find julekalenderen hos Saxo

Rasmus Klump julekalender 

Tag med på et vidunderligt juleeventyr i bedste Rasmus Klump-stil. Bogen indeholder 24 korte kapitler, så det er til at overskue for hele familien i en travl december måned.
Rasmus Klump og vennerne rejser til Nordpolen for at hjælpe selveste Julemanden. Nisserne i julegaveværkstedet er blevet syge pga. kanelmangel, så Klump og vennerne må sejle helt til en Sydhavsø på det gode skiv Mary for at skaffe kanel. På vejen kommer de naturligvis ud for en masse forhindringer og forsinkelser bl.a. i form af snestorm og motorproblemer. Når de mon frem inden jul?

Find julekalenderen hos Saxo

Gurli Gris julekalender med bøger

Juletiden bliver ekstra sjov og hyggelig med denne Gurli Gris-julekalender. Julekalenderen består af 24 korte papbøger, som hver især fortæller en sød julehistorie om alle de juleting Gurli Gris oplever sammen med sin familie og sine venner. Bøgerne kan hænges op og bruges som julepynt som snor eller på juletræet.

Find julekalenderen hos Saxo

Nissernes julekalender

Nissernes julekalender er til alle, der vil have en julekalender med høj julehygge-faktor. Bag de 24 låger gemmer sig 24 små bøger, der alle indeholder en lille nissehistorie eller andet, der kan fordrive den søde juleventetid. Julekalenderen er tosidet med 12 låger på hver side.

Find julekalenderen hos Saxo

Harry Potter julekalender

Tæl dagene til jul med Harry Potter og hans venner på Hogwarts! Jul på Hogwarts er noget helt specielt, som du kan være med til at fejre. Det foregår selvfølgelig i den store, julepyntede Storsal, som du kender fra Harry Potter-filmene. Midt i salen står et stort pop op-juletræ, som du kan være med til at pynte. Bag lågerne gemmer der sig 24 kendte, magiske og fortryllende ting fra Harry Potters verden – lige fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig – som du kan tage ud og hænge på pop op-juletræet som julepynt. Hver dag et nyt stykke julepynt. Og juleaften kan du gøre træet helt magisk, som det ville være på Hogwarts, og sætte stjernen på træet! 

Find julekalenderen hos Saxo

Vitell0 – 24 julehistorier

En julekalender med 24 chokolader i. Snemænd. Pakkeleg. Juletræer. Drillenisser. Santa Lucia. En mormor med to rullekufferter. Vitello har mega travlt, og han glæder sig rigtig, rigtig meget. VITELLO – 24 JULEHISTORIER har en historie til hver dag i december om julen og livet i Vitellos verden. Lige til at komme i julestemning af. Bogen kan enten købes som bogform eller streames via Saxo Premium.

Find bogen hos Saxo

Min store julekalender

“Min store julekalender – med 24 minibøger” er en hyggelig og anderledes julekalender, som byder på spændende historier. Den store julekalender gemmer nemlig på 24 minibøger, der løbende skal læses i dagene op til juleaften. Bogen “Min store julekalender – med 24 minibøger” er lavet af hårdt pap og i et stort format, så du kan have den stående, hvor det passer dig. Børnene vil uden tvivl elske at åbne en låge i kalenderen hver eneste dag og lytte til en god fortælling.

Find julekalenderen hos Saxo

Nissernes julekalender historie

Den første december er Asta til juletræstænding på Rådhustorvet. I menneskemylderet opdager hun en lille mand med en spids hue. Han stirrer på hende, som om hun er noget særligt. Asta har aldrig følt sig særlig på nogen måde, men det viser sig, at hun har en helt speciel evne, som alle vi andre forlængst har glemt. I dagene op til jul får hun nye venner, der tager hende på en opdagelsesrejse fra ‘Pulter Paladset’ i vinternattens mørke til varehuset ‘KØBCO’s blinkende nisseudstilling. Men Astas venner har et problem – og det skal løses inden juleaften …

Find julekalenderbogen hos Saxo

Pixi julekalender

Er de mindste i familien klar til jul? Her er der rig mulighed for at give dem en julekalender, de i den grad kommer til at elske. Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er julen reddet! “Pixi julekalender” er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blivet pakket op og læst hver eneste dag i december. Historierne er sjove og handler om julen – der er nisser, dyr og julestemning overalt.

Find julekalenderen hos Saxo

Peters JULekalender

Peters Jul er en klassiker, som har eksisteret i flere år. En helt ny version af den gode gamle lågekalender – her blot med et essay til hver dag i julen. En fantastisk for-julegave. Veloplagt fortæller Dürrfeld om klassiske musikalske oplevelser og barndomserindringer fra København i 50’erne relateret til julen. Men også om skak, rejser og andet godt. Alt fortalt med glæde og lune! Man hygger sig – og bliver ind i mellem lidt klogere i Peter Dürrfelds selskab! Hele 24 gange!

Find julekalenderen hos Saxo

Troldeliv julekalenderbogen

“Troldeliv – Julekalenderbogen” af Sissel Bøe og Peter Madsen er 26 små rimbreve til hver dag i julen fra gårdnissen Nisse Nik. Rundt omkring i landet er troen på nisser langsomt forsvundet. Men de findes! Nisse Nik er dog gevaldig deprimeret indtil en dag, hvor troldene Pajko og Paja kommer forbi. De to søde trolde vil hjælpe Nik med at få menneskene til at tro på nisser igen. Det kræver bare ægte nisseri og troldelist…

Find bogen hos Saxo

Disney julekalenderbog

“Disney Julekalenderbog” indeholder 24 hyggelige julehistorier, der skal læses i december måned, mens man venter på juleaften. Børnene vil uden tvivl elske hver dag at høre en ny historie om de sjove karakterer, vi kender fra Disney-universet. Du kan f.eks. opleve Alice, der skal finde den perfekte gave til dronningen, Mike og Sully, som skal dække Monstropolis til med julepynt, Tiana, der skal bage lækre småkager og Mickey, som skal hjælpe julemanden. Disse historier og mange andre finder du i “Disney Julekalenderbog”. Aldrig har det været så sjovt at glæde sig til jul!

Find julekalenderen hos Saxo

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020

SE OGSÅ: LEGO julekalendere 2020

 

Indlægget Bog julekalendere til børn indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 10/20/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med bøger […]

error: Content is protected !!