35+ Julekalendere til drenge 2021

julekalendere til drenge 2021, pakkekalendere til drenge 2021, adventskalender til drenge 2021, julekalendere til børn 2021, pakkekalendere til børn 20201 adventskalender til børn 2021, årets julekalendere til børn 2021, seje julekalendere 2021, minecraft julekalender 2021, superhelte julekalender 2021, julekalendere med legetøj 2021, drenge julekalendere 2021

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets Julekalendere til drenge 2021.

Er I på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste Julekalendere til drenge 2021?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af Julekalendere til drenge 2021 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Paw Patrol, Brandman Sam, Lego, Playmobil osv.

Årets julekalendere til drenge 2021

Disney Julekalender 2021 – 24 historiebøger

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske fortællinger, som guider dit barn frem til den eventyrlige og magiske juleaften. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier, og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra nogen af de populære klassikere og nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Roblox Julekalender 2021

Tæl ned til jul med en festlig overraskelse hver morgen hver dag i december frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere. Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Minecraft Julekalender 2021

Har du også et barn, der ikke kan få nok af Minecraft. Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Star Wars julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften lidt sjovere med en sej Star Wars julekalender. Fejr jul med Star Wars og de 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt helt frem til juleaften!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Spiderman pakkekalender 2021

Gør julemåneden lidt hyggeligere for barnet med denne julekalender med Spiderman. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

DR RAMASJANG Julekalender – 2021

Den store julefest på Hr. Skægs hotel er lige om hjørnet, men forskellige ting der skal bruges til festen er begyndt at forsvinde. Åh nej – er der mon en tyv på spil på øen? Så er det godt at I kan hjælpe! Hjælp alle Ramasjangerne med at løse det mystiske mysterium, så der kan blive jul på øen. Med denne fantasiske julekalender fra Ramasjang, bliver børnene ellevilde! Sæt gang i fantasien og kreativiteten sammen med DR og alle Ramasjangerne.

Find julekalenderen hos Legetøjseksperten

Nintendo Super Mario Julekalender 2021

En fin julekalender fra Super Mario med spændende overraskelser bag hver låge fra det populære Nintendospil. Åbn lågerne, en efter en i dagene op til jul og saml dit yndlingslegetøj fra Super Mario.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Fidget Toys julekalender 2021

Pakke med 24 stk fidget toys indeholder squeeze beans, push pop, en infinity cube og en hel masse andre sjove og uimodståelige fidget toys – helt perfekt som pakkekalender til ethvert barn.

Magasin chokolade julekalender til børn

Forkæl barnet eller en barnlig sjæl med denne julekalender. Hver af de 24 låger gemmer på et lækkert stykke massivt chokolade med børnevenlige smage.

Find julekalenderen hos Magasin

Marvel Ooshies julekalender 2021

Overrask barnet med de populære Ooshies i en helt særlig Marvel julekalender. Figurerne kan både bruges til leg, til pynt eller oven på barnets blyanter.

 Find julekalenderen hos Gucca

Ooshies – DC Comics Ooshies julekalender 2021

Overrask barnet med de populære Ooshies i en helt særlig DC Comics julekalender. Figurerne kan både bruges til leg, til pynt eller oven på barnets blyanter.

Find julekalenderen hos Coolshop eller Find julekalenderen hos Coolshop

Thomas Tog julekalender

Gør nedtællingen til juleaften sjovere i år. Unge konduktører kan opdage en særlig overraskelse hver dag, når de nedtæller til jul med denne Thomas & Friends mini adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Iwako julekalender

Med denne julekalender kommer barnet ikke til at løbe tør for viskelæder foreløbigt, den er nemlig fyldt med 24 af slagsen. Julekalenderen er desuden selvlysende.

Find julekalenderen hos Kids-world

Fidget Mania julekalender

Fidget toys har været dette års store dille. Det fejrer vi med en fidget mani julekalender. Så glæd dig til 24 dage med sjove, beroligende overraskelser.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2021

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, som skal åbnes hver dag i december frem til juleaften! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Cars julekalender 2021

Med denne Disney Pixar Cars julekalender, kan der tælles ned til juleaften. Julekalenderen består af 24 små overraskelser, som er gemt bag låger, der skal åbnes hver dag i december helt frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Hot Wheels Julekalender 2021

Hot Wheels Julekalender der indeholder en ny overraskelse med biler og tilbehør i 24 dage helt frem til juleaften. Den første låge åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen kan begynde! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon pakkekalender 2021

Er barnet helt vild med Pokemon? Så er denne julekalender med Pokemon lige sagen. Bag hver låge gemmer der sig en ny Pokemon overraskelse, der vil skabe glæde i december måned og der mange måneder bagefter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon Deluxe Julekalender 2021

Årets julekalender til børn er uden tvivl denne seje Pokemon julekalender, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. Bag hver låge gemmer der sig en Pokemon overraskelse, der kan bruges til leg i december måned.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender med 24 bøger

Gør julemåneden hyggeligere sammen med Gurli Gris. Denne julekalender indeholder 24 bøger med historier om Gurli Gris. Bøgerne kan nydes i december og de mange efterfølgende måneder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Dinosaur Dinorex julekalender 2021

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Økoladen 72% mørk chokolade julekalender 2021

Giv en julekalender med bedre samvittighed, både overfor barnet og naturen. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren velvære

Brandmand Sam Julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften meget sjovere med en pakkekalender med Brandman Sam. Julekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser.

Find den hos Eurotoys

Magic Slime Julekalender 2021

Hvem elsker ikke slime? Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris pakkekalender 2021

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Brio julekalender 2021

Tæl ned dagene før jul med 33777 adventskalender 2021. Hver dag har hver af de 24 døre et BRIO -legetøj, der er kompatibelt med BRIO World -jernbanesystemet. Udført i FSC-certificeret europæisk bøgetræ, plast af høj kvalitet og fine metaldetaljer. Når dit barn vokser, kan deres jernbanespil også vokse, da dette legetøj er kompatibelt med andre BRIO World -jernbanekøretøjer og vogne via magnetforbindelser. Realbaseret jernbanespil hjælper børn med at forstå og lære om deres miljø på en sjov måde, samtidig med at de udvikler finmotorik.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Harry Potter Julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften endnu mere magisk med LEGO® Harry Potter™ julekalenderen! Hver dag byder en ny låge på et overraskende legetøj indeni. Du får 6 populære minifigurer samt spændende genstande og fortryllende tilbehør fra filmene – alt hvad du skal bruge for at udspille Harrys rejse fra Ligustervænget til Hogwarts™ samt dine egne endeløse eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Avegners Julekalender 2021

Har du et barn der helt vild med Avengers? Så er denne julekalender fra LEGO med Avengers lige sagen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der gør december måned lidt sjovere.

Find den her hos Eurotoys

LEGO City julekalender 2021

Tæl ned til den store dag med LEGO® City julekalenderen for 2021. Åbn en låge hver dag, og find en overraskelse! Opdag seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Dukker fyren i den røde dragt op? Det finder du ud af! Og med denne seje kalender får du også en snedækket City-legemåtte, hvor du kan bygge og udspille dine egne julescener! Julekalenderen indeholder 24 seje overraskelser, der sikrer at julemåneden bliver lidt sjovere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2021

Star Wars er et stort hit hos mange børn og barnlige sjæle. Byg dig frem mod jul med daglige overraskelser fra denne LEGO® Star Wars™ julekalender! Find og byg en ting fra Star Wars: The Mandalorian bag hver låge, bl.a. dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af seje rumskibe og våben, der skyder med snebolde. Byg noget nyt hver dag, og skab ubegrænsede, sjove Star Wars eventyr i julemåneden!

Find Star Wars julekalender hos Eurotoys

Playmobil Politi Dykningsmission Julekalender 2021

December måned bliver lidt sjovere med denne Playmobil julekalender med politi tema. Bag hver låge gemmer der sig en overraskelse, der er med til at sikre leg længe efter juleaften.

Find julekalenderen hos Eurotoys 

Playmobil Novelmore Julekalender 2021

Gør julemåneden lidt sjovere med denne seje julekalender fra Playmobil. Julekalenderens indhold vil skabe glæde både i december og de mange efterfølgende måneder. Med Playmobil julekalender er julen lidt sjovere. 

Find den hos Eurotoys

Playmobil Tilbage til Fremtiden Julekalender 2021

Rejs til det gamle Western med Tilbage til Fremtiden 3 julekalender fra Playmobil. Slut dig til Marty McFly, når han rejser tilbage til 1885 for at redde sin gamle ven Doc Brown fra hænderne på Buford Tannen.  Med 24 overraskelser op til jul kan du genoptage det heroiske eventyr, fra opdagelsen af Doc Browns brev til brug af dynamit til at åbne minerne. Når alle overraskelserne er afsløret, er du klar til at rejse tilbage til fremtiden. Sættet indeholder 75 dele, blandt andet seks figurer og meget mere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Bog & Ide

Cocuture julekalender 2021

Hyggelig julekalender fyldt med lakrids, chokolade og mandler med et hyggeligt motiv, som man kun kan blive glad af at se på. Julekalenderen kan nydes af både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Magasin

Micro Machines julekalender med biler 2021

Julekalender fra Micro Machines, der indeholder 24 spændende låger, som du kan åbne frem til juleaften. Gør ugerne op til jul ekstra spændende med en lille overraskelse hver dag.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

Schleich Julekalender Wild Life

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med denne julekalender med Schleich. Bag hver låg gemmer der sig en ny overraskelse som sikrer leg i julemåneden og mange måneder efter. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich pakkekalender Farm World 2021

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Hama Midi pakkekalender 

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger. Den har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

Pakkekalender til drenge

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til drenge i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små drenge fra 2-3 år, men også pakkekalendere til drenge i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Find de forskellige pakkekalendere hos Pakkekalender.dk

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Her får du en fantastisk julekalender til dig der elsker veganske syrlige vingummier. I Julekalenderen fra Candy Kittens, finder du 24 små lyserøde kasser med 24 låger, hvor der i hver lille lyserød kasse findes 1 lækkert vingummi kattehoved. Julekalenderen er for hele familien, børn som voksne og dens hyggelige jule-design gør den skøn at have stående fremme. Kalenderen er bygget op som et fint juletræ, med små lyserøde kasser der skal forstille julepynten på træet.

Find julekalenderen hos Noru

Walt Disney’s Adventskalender 2021

Den er sjov, underholdende og for hele familien. Bag hver af de fire låger i kalenderen, finder du en Jumbobog på 100 sider med skønne historier fra Andeby og omegn.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

RC Crawler Julekalender 2021

Denne fjernstyret Crawler skal samles i 24 enkle konstruktionstrin. Bag hver låge gemmer der sig en ny del til at samle bilen, så den er klar til jul. Den færdige 1:18 model tilbyder alt hvad du behøver i en fjernstyret bil: store dæk, firehjulstræk med to kraftige motorer og stor akselstyring. Med den præcise styring og den praktiske 2CH GHz fjernbetjening kan crawleren styres perfekt gennem ujævnt terræn.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Fortnite julekalender

Gør ventetiden til juleaften kortere med denne seje Fortnite julekalender til drenge. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der skaber glæde både i julemåneden og længe efter.

Find julekalenderen hos Computersalg

Kuglebane julekalender

Med dette byggesæt i 143 dele kan du under adventstiden samle din egen kuglebane dag for dag. Følg nemt de detaljerede instruktioner i de 24 låger på julekalenderen. Tryk de forskrevne dele ud, byg dem sammen og bliv mere humør, som din kuglebane skridt for skridt tager form.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Batman julekalender 2021

Batman er i høj kurs hos rigtig mange drenge. Skal julemåneden gøres lidt sjovere i år, så lad barnet tælle ned til juleaften med selveste Batman. Julekalenderen indeholder 24 seje Batman overraskelser. 

Find julekalenderen hos Proshop

Harry Potter julekalender 2021

Har du et barn der er helt skudt i Harry Potter? Så er denne Harry Potter julekalender lige sagen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der gør julemåneden lidt sjovere. 

Find den hos Proshop

RC Helikopter Julekalender 2021

I 24 enkle konstruktionstrin kan du bygge din egen RC-helikopter og tage af sted juleaften til action fyldte flyvninger omkring juletræet. Helikopteren er et RC-model sæt specielt til begyndere, men som også vil glæde professionelle. Den er udstyret med to kraftige elektriske motorer, der drives af et kraftigt batterier (inkluderet). Den nøjagtige 3C H-GHz fjernbetjening sikrer fuld kontrol.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Play-Doh Julekalender 2021

Tæl ned til denne julekalender med modellervoks. Play-Doh julekalenderen er hvert år en stor succes hos både drenge og piger. 

Find den hos Eurotoys

Vegansk Gurli Gris julekalender til børn

Peppa pig -julekalenderen indeholder naturlige alternativer til slik og fungerer som en sund snack. 24 kasser fyldt med tørret frugt, hvor den ene side af kassen er et hukommelsesspil, og den anden side er et 24-delt puslespil!

Find julekalenderen hos KidsDreamstore

Harry Potter pakkekalender 2021

Tæl dagene ned sammen med karaktererne fra Harry Potter. Bag hver dør er der en magisk overraskelse fra Harry Potter. Sæt adventskalenderen frem og fold det lille juletræ op for at sikre den ultimative julestemning, når du åbner dørene. Denne adventskalender er den perfekte gave til alle Harry Potter-fans, der utålmodig tæller dagene til jul ned.

Find julekalenderen hos Proshop

Babblarna Julekalender

Der hersker ingen tvivl om, at dagene frem til juleaften er ulideligt lange og kedelige, men heldigvis er der en kur i form af denne festlige julekalender, der gemmer på 24 overraskelser! Hvis Babblarna er lidt af en favorit derhjemme, er det uden tvivl denne kalender, du skal vælge. Den fantastiske julekalender indeholder 8 historier, 4 male-/hobbybøger, 4 papfigurer, 3 stykker juletræspynt og 5 puslespil.

Find julekalenderen hos Partyking

Astrid Lindgren Julekalender

Julekalender, der er baseret på Astrid Lindgrens eventyrlige verden. Kalenderen har 24 låger, som barnet kan åbne en efter en frem til juleaften. Lågerne indeholder en stor variation af sjove ting, såsom aktivitetsbøger, fortællinger, klistermærker, kreative ting, puslespil og papfigurer.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Carletti Julekalender

Lækker julekalender fra Carletti fyldt med skum- og p-tærte favoritter. Med denne julekalenderen bliver julemåneden straks lidt hyggeligere. En julekalender der kan nydes af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Mars julekalender

Er modtageren eller du selv helt vild med Mars chokolade? Så er denne julekalender som indeholder produkter fra Mars serien det perfekte valg.

Find julekalenderen hos Slikworld

Dumle julekalender 2021

Luk op for 24 lækre låger og find frem til noget af dumles mest fantastiske produkter igennem tiden. Du kan blandt andet finde den originale dumle, dumle snack, dumle lakrids og flere til.

Find julekalenderen hos Slikworld

Kinder Maxi Mix Julekalender

Kinder chokolade er et stort hit hos alle børn. Denne Kinder Maxi Mix indeholder lækre chokolader fra Kinder af. I julekalenderen er der 2 x Kinderæg, 6 x Maxi bar, 2 x Kinder Country bar, 6×2 Kinder bons, 8 x kinder julefigurer. 

Find julekalenderen hos Slikworld

Haribo julekalender 2021

Luk op for noget godt – luk op for Haribo. Julekalender fyldt med 24 overraskelser fra Haribo – en julekalender der helt sikkert vil falde i smag hos slikmunden.

Find julekalenderen hos Slikworld

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

“Sommarskuggan” Julekalender 2021

Sommarskuggan” er en svensk julekalender fra TV. Hvis du kender et svensk barn, der elsker den, så kan vi næsten godt love, at denne kalender vil blive en succes. De 24 låger gør december måned ekstra særlig.
Her får du en julekalender fra den svenske juleserie “Sommarskuggan” med klistermærker, malebog og tre helt nye fortællinger!

Find julekalenderen hos Partyking

Bamses Julekalender 2021

Bamse er uden tvivl den mest elskede, sødeste og stærkeste bjørn, så selvfølgelig skal han være en del af vores jul i form af en julekalender! Bag de 24 låger gemmer der sig masser af sjove overraskelser, der vil forgylde december måneds lange, forventningsfulde dage – helt frem til juleaften! Julekalenderen rummer masser af overraskelser såsom fortællinger, papfigurer, malebøger og huskespil. Hele december måned bliver med garanti en fest for den lille bamsefan.

Find julekalenderen hos Partyking

Fidget Toys Julekalender 2021

Her får du en traditionel julekalender med de sædvanlige 24 låger, men i stedet for et lille stykke chokolade bag hver låge, gemmer der sig et nyt sjovt fidget toy! Børnene vil elske kalenderen!

Find julekalenderen hos Partyking

Se også disse julekalendere til drenge 

John Deere Julekalender

I denne julekalender får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pj Mask julekalender

Tæl ned til juleaften sammen med pyjamas heltene også kendt som pj mask. PJ Mask julekalender som indeholder 12 figurer og forskellige accessories, der sikrer underholdning i julemåneden og længe efter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Sådan træner du din drage julekalender 

Hvad mon der gemmer sig bag alle disse lågerne? Hver dag åbner verden på drageøen op med How to Train Your Dragon julekalender fog forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Disney julekalender 2020

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske fortællinger, som guider dit barn frem til den eventyrlige og magiske juleaften. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier, og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra nogen af de populære klassikere og nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Puslespilsjulekalender (300 brikker)

Den, som venter på noget godt, venter altid for længe – spørg hvilket som helst barn, der venter på juleaften! Få tiden til at gå lidt hurtigere med en puslespilkalender til børn, og lad utålmodige små nisser “pusle” hver dag frem til juleaften!

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Find den hos Eurotoys

Porsche julekalender

Byg din helt egen Porsche i skala 1:43! Porsche julekalenderen indeholder en seks-delt bilmodel af høj kvalitet af Porsche 911 fra 1965, et præsentations display med lydmodul og original Porsche-lyd samt andre små funktioner. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender 2020

Glædelig Gurli Gris jul! Hver dag optil jul kan du åbne en låge, og finde fine ting fra Gurli Gris univers. Det bliver meget nemmere at vente til juleaften, når der er små gaver hver dag. Genskab dine favorit-scener, og slip legen fri i december. Kalenderen indeholder 24 overraskelser. Alder 24m+.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Super Wings julekalender

Julekalenderen med Super Wings der indeholder 24 skønne overraskelser, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Disney Adventskalender 2020

En sjov og underholdende adventskalender for hele familien. Bag hver af de fire låger i kalenderen, finder du en Jumbobog på 100 sider med skønne historier fra Andeby og omegn. Bøgerne er gemt bag hver sin låge, og det er tiltænkt at de kun må åbnes, når det er henholdsvis 1. søndag i advent, 2. søndag i advent, 3. søndag i advent og 4. søndag i advent.

Find julekalenderen hos Gucca

Gurli Gris julekalender med bøger

Juletiden bliver ekstra sjov og hyggelig med denne Gurli Gris-julekalender. Julekalenderen består af 24 korte papbøger, som hver især fortæller en sød julehistorie om alle de juleting Gurli Gris oplever sammen med sin familie og sine venner. Bøgerne kan hænges op og bruges som julepynt som snor eller på juletræet.

Find julekalenderen hos Saxo

Alfons Åberg Julekalender

Alfons Åberg er en højt elsket lille filur, der gør, som han selv vil – præcis som de fleste børn, der elsker at lave ballade! Tæl dagene ned til juleaften sammen med Alfons, når han inviterer til sjov læsning og puslerier i ventetiden op til juleaften! Alfons Åberg Julekalender indeholder en blanding af forskellige hobby- og eventyrbøger. De er gode til at underholde børnene, mens de venter på juleaften. Bemærk bøgerne er på svensk. 

Find julekalenderen hos Partyking

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til drenge 2021 bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2021

SE OGSÅ: Paw Patrol julekalendere 2021

SE OGSÅ: Vegansk julekalender 2021

Indlægget Julekalendere til drenge 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

8 Responses

 1. 11/10/2017

  […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

 2. 02/12/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge […]

 3. 08/12/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 4. 08/16/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 5. 08/16/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 6. 08/18/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 7. 09/14/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 8. 09/24/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

error: Content is protected !!