LEGO julekalendere 2021

Lego julekalendere 2021, lego pakkekalendere 2021, lego adventskalender 2021, lego julekalender til drenge 2021, lego julekalender til piger 2021, lego julekalender til børn 2021, årets julekalendere til børn, julekalendere til drenge, julekalendere til piger, julekalender med legetøj 2021, lego julekalender Lego friends lego star wars lego harry potter lego city
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal årets julekalender hos jer være en Lego julekalender 2021? De fleste børn elsker at lege med LEGO

Lego julekalendere 2021 gør december lidt sjovere, når der hygges hver dag og der traditionen tro tælles ned til juleaften med en julekalender. 

Vi havde en LEGO Friends julekalender da barnet fra 4 år og det var en stor succes med de små ting og små pakker med noget der skulle samles. Dagenes udfordring var passende og det gjorde at hun fik øjnene op for LEGO Friends (som før ikke havde været et hit). De små gaver i julekalender fra LEGO Friends, er senere blevet suppleret med flere LEGO Friends æsker og de indgår i hendes LEGO Friends samling. Ingen tvivl om at hun fortsat vil elske en julekalender fra LEGO eller LEGO Friends.

Kender du et barn der også er vild med LEGO, Brio eller Playmobil (eller kunne komme til det), så er det en oplagt mulighed. Vi har fundet årets julekalendere fra LEGO – og så sendes de direkte til døren. Nemmere og bedre bliver det vist ikke!

LEGO julekalendere 2021

LEGO Harry Potter Julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften endnu mere magisk med LEGO® Harry Potter™ julekalenderen! Hver dag byder en ny låge på et overraskende legetøj indeni. Du får 6 populære minifigurer samt spændende genstande og fortryllende tilbehør fra filmene – alt hvad du skal bruge for at udspille Harrys rejse fra Ligustervænget til Hogwarts™ samt dine egne endeløse eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Friends Julekalender 2021

Tag en tur ned ad mindernes allé sammen med LEGO® Friends pigerne til jul. Vær sammen med vennerne, når de husker den første jul, de tilbragte sammen som små børn. Julekalenderen indeholder Olivia, Mia, Stephanie, Andrea og Emma som søde mikrodukker. Hjælp dem med at hænge deres sokker op, og byg deres gaver. I fællesskab kan I skabe festligt bagværk eller hygge jer foran pejsen. Julekalenderen indeholder 24 skønne overraskelser.

Find den hos Eurotoys

LEGO Avegners Julekalender 2021

Har du et barn der helt vild med Avengers? Så er denne julekalender fra LEGO med Avengers lige sagen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der gør december måned lidt sjovere.

Find den her hos Eurotoys

LEGO City julekalender 2021

Tæl ned til den store dag med LEGO® City julekalenderen for 2021. Åbn en låge hver dag, og find en overraskelse! Opdag seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Dukker fyren i den røde dragt op? Det finder du ud af! Og med denne seje kalender får du også en snedækket City-legemåtte, hvor du kan bygge og udspille dine egne julescener! Julekalenderen indeholder 24 seje overraskelser, der sikrer at julemåneden bliver lidt sjovere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2021

Star Wars er et stort hit hos mange børn og barnlige sjæle. Byg dig frem mod jul med daglige overraskelser fra denne LEGO® Star Wars™ julekalender! Find og byg en ting fra Star Wars: The Mandalorian bag hver låge, bl.a. dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af seje rumskibe og våben, der skyder med snebolde. Byg noget nyt hver dag, og skab ubegrænsede, sjove Star Wars eventyr i julemåneden!

Find Star Wars julekalender hos Eurotoys

Se også disse LEGO julekalendere fra tidligere år:

LEGO City julekalender 2020 LEGO city adventskalender 2020 pakkekalender 2020 LEGO city

LEGO City Julekalender 2020 

Hold fest i 24 dage med de spændende overraskelser, der venter dig i legesættet LEGO® City julekalender! Åbn en ny låge hver dag, og se, hvad der gemmer sig derinde. Er det et unikt fartøj, et nyt juletræ eller måske endda julemanden? Åbn lågerne, og find ud af det!

Giv dit barn en sjov måde at komme i julestemning på med legesættet 60268 LEGO® City julekalender. Det indeholder 24 forskellige gaver, der kan bygges, én for hver dag frem til juleaften. Ud over minimodeller med juletema og en snedækket legemåtte med bymotiv, hvor børn kan bygge deres egne julescener, får de også 6 LEGO City tv-minifigurer, nemlig Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom og en juleinspireret politichef Wheeler, komplet med julemandskostume!

Find den hos Eurotoys e

Lego Friends julekalender 2020 pakkekalender Lego friends 2020 adventskalender til piger 2020

LEGO Friends Julekalender 2020

Byg op til den store dag med vennerne fra Heartlake. Hver dag indtil juleaften får du en ny lille model, du kan vise frem på værelset eller hænge på juletræet. Skjult i denne legetøjsjulekalender er festlige overraskelser og genstande, der kan minde dig om din LEGO® Friends yndlingsfigur.

Hjælp din lille bygger med at blive klar til jul med 41420 LEGO® Friends julekalender. Børn finder en ny bygbar overraskelse gemt bag hver låge. Kalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: Emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab. Efterhånden som børn åbner lågerne, kommer de længere i hver scene, hvilket bidrager til følelsen af spænding. Leg eller fremvisning Børn kan udsmykke deres værelser med modellerne, som omfatter LEGO Friends minidukkefigurer af julemandens kone og 2 af julemandens hjælpere, eller de kan lege med elementerne sammen for at skabe en mere kreativ fortælling.

Der er også actionfunktioner, såsom en sjov sneboldkastende katapult og et legetøjsskateboard, der kan rulle. 24 festlige LEGO Friends øjeblikke Det sjove legetøj er enkelt at bygge og indeholder klar vejledning, så børn fra 6 år kan bygge gaverne hurtigt og komme i gang med den kreative leg. Introducer børn til byen Heartlake, et sted med store venskaber og festlig jul!

Find den hos Eurotoys

LEGO Harry Potter julekalender 2020 Pakkekalender med Harry Potter LEGO ulekalender 75981 harry potter

LEGO Harry Potter Julekalender 2020

Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med en magisk overraskelse i form af et LEGO® Harry Potter™ legetøj hver dag i 24 dage! Bag hver låge gemmer sig forskellige LEGO Harry Potter julegaver, du kan åbne, bygge og lege med. Hver dag får du en yndlingsfigur, en kendt genstand eller fantastisk tilbehør fra Harry Potter-serien, så du kan lave dine egne juleeventyr på Hogwarts™! Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med denne magiske LEGO® Harry Potter™ julekalender (75981).

Sejt byggelegetøj til samlere Det omfattende udvalg af LEGO Harry Potter-modeller og legesæt giver fans af serien uendeligt, fantasifuldt sjov og kreative fremvisningsmuligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys star wars julekalender LEGO 2020 pakkekalender LEGO star wars 2020

LEGO Star Wars Julekalender 2020

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars™ julekalenderen for 2020. Børn kan vågne op til en gave hver dag frem mod juleaften med julebyggesættet LEGO® Star Wars™ julekalender (75279) for 2020. Bag hver af de 24 låger gemmer sig en LEGO Star Wars minifigur, LEGO figur, et bygbart rumskib, fartøj eller sted. Hold også udkig efter en kode til at låse op for spilindhold i Star Wars: The Skywalker Saga.

Find julekalenderen hos Eurotoys 

Listen med LEGO julekalendere 2021 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2021

SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2021

Indlægget Lego julekalendere 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

7 Responses

 1. 10/03/2019

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender […]

 2. 10/25/2019

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2019 […]

 3. 09/15/2020

  […] LÆS OGSÅ: LEGO julekalender […]

 4. 09/25/2020

  […] SE OGSÅ: Lego julekalender 2020 […]

 5. 09/02/2021

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalender 2021 […]

 6. 09/10/2021

  […] SE OGSÅ: LEGO Julekalendere 2021 […]

 7. 09/15/2021

  […] SE OGSÅ: LEGO julekalender 2021 […]

error: Content is protected !!