Harry Potter julekalender 2020

harry potter julekalender 2020, harry potter pakkekalender, harry potter julekalender, julekalender med harry potter, harry potter adventskalender, julekalender til drenge 2020, julekalender til piger 2020,

Er du eller en du kender vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham? Så er en Harry Potter julekalender 2020, det oplagte valg til årets julekalender.

Med en Harry Potter julekalender 2020 bliver nedtællingen til juleaften lidt sjovere.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

 

LEGO Harry Potter pakkekalender 2020

Byg op til jul med 24 stykker LEGO® Harry Potter™ legetøj – ét om dagen. Åbn kalenderens låger for at afsløre en magisk overraskelse hver dag i 24 dage. Der medfølger 6 minifigurer samt velkendte genstande og fantastisk tilbehør fra Harry Potter-serien. Som dagene går, får du mere og mere legetøj til at holde et magisk julebal og finde på endeløse juleeventyr på Hogwarts™!

Find julekalenderen hos Eurotoys eller hos Proshop

Harry Potter Pop-up julekalender

Tæl dagene til jul med Harry Potter og hans venner på Hogwarts! 
Jul på Hogwarts er noget helt specielt, som du kan være med til at fejre. Det foregår selvfølgelig i den store, julepyntede Storsal, som du kender fra Harry Potter-filmene. Midt i salen står et stort pop op-juletræ, som du kan være med til at pynte. Bag lågerne gemmer der sig 24 kendte, magiske og fortryllende ting fra Harry Potters verden – lige fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig – som du kan tage ud og hænge på pop op-juletræet som julepynt. Hver dag et nyt stykke julepynt. Og juleaften kan du gøre træet helt magisk, som det ville være på Hogwarts, og sætte stjernen på træet! 
Men magien er ikke slut endnu. Du får også en hemmelig bog på 96 sider – som du først skal finde – med masser af detaljer fra ”bag scenen” om de forskellige rekvisitter og med helt særlige øjeblikke fra Harry Potter-filmene. Nyd de dejlige jule-scener, og skab din egen magi i julemåneden sammen med Harry, Hermione, Ron og alle de andre, du kender fra Hogwarts! Magien er på vej … Lumos!

Find den hos Saxo

Harry Potter julekalender deluxe

En spændende julekalender fra Harry Potter, med 24 låger der gemmer på overraskelser. Åbn en ny låge hver dag op til jul, så går tiden lidt hurtigere! Hvad tror du gemmer sig bag lågerne?
Kalenderen består af et tårn med fire etager, lågerne er skuffer, som du skal trække ud. Drej tårnet og find alle de gemte låger. Kalenderen indeholder masser af overraskelser, som tøjdyr, klistermærker, kuglepenne, kort og meget andet.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Harry Potter Strømpejulekalender

Når det trækker koldt i Hogwarts lange og fortryllede korridorer ved juletid, passer en Harry Potter Strømpekalender selvfølgelig magisk godt! Kalenderen indeholder tolv par bløde og skønne strømper med motiver fra Harry Potters fortryllende verden.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Harry Potter pakkekalender 2020

Harry Potter 2020 julekalenderindeholder alt det bedste fra Cinereplicas. Inkluderer smykker, sokker, plastre, hæfteklammer og meget meget mere. Du kan endda vinde en Nimbus 2000 i 1: 1, hvis du er en af de få heldige, der finder en gylden billet!

Find julekalenderen hos Coolshop

Harry Potter julekalender

Nedtællingen til jul er begyndt! Dine ynglings Harry Potter karakterer er klar og venter på at festlighederne begynder. Bag hver dør finder du en ny af de populære Harry Potter karakterer! Udvid din samling med 24 overraskelser, inklusiv eksklusive Harry Potter figurer.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Funko Pop! Harry Potter Julekalender

Få en rigtigt magisk december og tæl ned til jul med Harry Potter-Julekalenderen fra Funko Pop! I hver låge gemmer der sig en lille vinylfigur fra Harry Potters verden. Denne kalender bliver en fortryllende god gave til alle Potterheads!

Find julekalenderen hos Coolstuff

SE OGSÅ: 30+ Harry Potter gaveideer til børn og barnlige sjæle

SE OGSÅ: Lego julekalender 2020

SE OGSÅ: Hot Wheels julekalender 2020

 

Indlægget Harry Potter julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

 

5 Responses

 1. 09/28/2019

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2019 […]

 2. 10/29/2019

  […] SE OGSÅ: Harry Potter pakkekalender […]

 3. 10/03/2020

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2020 […]

 4. 10/10/2020

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2020 […]

 5. 11/25/2020

  […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalendere 2020 […]

error: Content is protected !!