35+ Julekalendere til drenge 2022

julekalendere til drenge 2022, pakkekalendere til drenge 2022, adventskalender til drenge 2022, julekalendere til børn 2022, pakkekalendere til børn 2022 adventskalender til børn 2022, årets julekalendere til børn 2022, seje julekalendere 2022, minecraft julekalender 2022, superhelte julekalender 2022, julekalendere med legetøj 2022, drenge julekalendere 2022

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets Julekalendere til drenge 2022.

Julekalendere til drenge er en samling af årets sejeste julekalendere til drenge. Er I på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste Julekalendere til drenge 2022? Så læs med her

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af Julekalendere til drenge 202w er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Paw Patrol, Brandman Sam, Lego, Playmobil osv.

Årets julekalendere til drenge 2022

Baby Shark julekalender

Forkæl den lille Baby Shark fan med en sej Baby Shark pakkekalender, der gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. I Baby Sharks julekalender gemmer der sig 24 overraskelser, heriblandt figurer, tilbehør, rekvisitter og klistermærker. Der er endda også en rutsjebane, en kane og en skøjtebane til dine Baby Shark yndlingsfigurer.

Find julekalenderen hos Coolshop

Among Us pakkekalender 2022

Nedtællingen til juleaften er en spændende tid for børn. Among Us julekalenderen sørger for ekstra spænding, som vil holde børnene kreativt optaget, mens de venter på julemanden. Børnene skal nemlig skabe deres egen historie med de 24 overraskelser og spillefladen, som er en del af emballagen. De kommer til at bestemme skæbnen for rumskibets crewmates, og hver historie kommer til at ende forskelligt.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Mumitroldene julekalender 2022

Mumitroldene har en del år på bagen, men er stadig populære blandt børn og voksne. Har du et barn der er vild med Mumitroldene? Så forkæl ham/hende med denne seje Mumitroldene julekalender.

Find julekalenderen hos Gucca

Harry Potter Julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Dinosaur Dinorex julekalender 2022

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Jurassic World Julekalender 2022

Gør dig klar til 24 dage med spændende overraskelser og action med Jurassic World Dominion! Denne filminspirerede jule-adventskalender tæller ned med 24 dages fest, med mere end 30 legetøjsstykker i alt, herunder 19 mini-dinosaurer, 1 mini-menneskefigur og 10 låge- og platformslegesæt, alt sammen i en pakke med juletema. Børn vil glæde sig over at opdage den daglige overraskelse af en dino, menneskelig figur eller kulisser for at skabe et legemiljø med i alt 30 ting!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Sonic The Hedgehog Julekalender

Julekalender fra Sonic The Hedgehog med 24 overraskelser. Den har seks figurer og meget, sjovt tilbehør. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul. Start nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

 

Play-Doh Julekalender 2022

Gør nedtællingen til juleaften lidt sjovere med denne julekalender med modellervoks, som inspirer til kreativ leg. Julekalenderen kan med fordel bruges af både drenge og piger.

Find den hos Eurotoys

 

Marvel Julekalender – 24 Historiebøger

Årets sejeste julekalender indeholder 24 bøger, en for hver dag i julemåneden frem til juleaften. Hver bog er på 24 sider og fyldt med flotte farveillustrationer og spændende historier om alle dine Marvel-helte.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Minecraft Mob Head Julekalender 2022

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften.

Find den hos Eurotoys

Farm Time julekalender 2022

Giv farmen liv med en ny hest eller et andet bondegårdsdyr hver dag op til jul. CollectA Farm and Horse Advent Calendar kommer med 24 minifigurer + 12 AR-kort samt sceneri.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Blade Julekalender 2022

Snurretopfeberen er begyndt for med denne BLADE julekalender (spinning tops) kan der fra nu af udkæmpes actionfyldte mesterskaber og spændende kampe. Julekalenderen indeholder 24 store overraskelser omkring temaet kampsnurretoppe.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender 2022

Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård.

Find den hos Eurotoys

Julekalender drenge 2022 mini racers julekalender biler pakkekalender julekalender cars julekalender 2022 biler julekalender disney biler 2022

Mini racers – Cars pakkekalender 2022

Disney Pixar Biler julekalender med 24 små cars juleoverraskelser der er gemt bag 24 små lukkede låger. Så er ventetiden til juleaften lidt nemmere. Cars julekalender 2022

Find cars pakkekalender 2022 hos Eurotoys

Spiderman Julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Thomas Tog julekalender 2022

Børn kan tælle ned til jul med deres foretrukne Sodor Railway-venner med Thomas & Friends™ MINIS-adventskalenderen. Fra 1. til 24. december kan unge konduktører åbne en ny låge for at opdage et stykke legetøj indeni. Inden juledag vil de have en hel jernbane af miniaturelegetøjstog, jernbanekøretøjer og andre push-along-figurer fra Thomas & Friends™-showet for at skabe deres egne spændende Sodor-historier!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Gurli Gris pakkekalender 2022

Julekalender fra Gurli Gris med 24 spændende, små stykker legetøj at samle på. Start nedtællingen til juleaften!

Find den hos Jollyroom

 

pakkekalender til 2 årige playmobil julekalender 2022 playmobil pakkekalender

Playmobil pakkekalender 2022 – Aqua

Fin pakkekalender med 24 Playmobil gaver til de mindste børn der elsker at lege med vand. Fantastisk badekarlegehygge i juletiden for de mindste! Med landingsnet, fangstbakke, diverse både og massere af dyr. PLAYMOBIL 1.2.3 julekalenderen “Badetid” byder på den bedste juleforberedelse og stor plaskesjov for de allermindste.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil - Gør det selv Adventskalendar - Dyrerejse Jorden rundt (71006) playmobil pakkekalender 2022

WILTOPIA Playmobil julekalender 2022

Denne førjulstid bliver det vildt! Tag med forskeren i PLAYMOBIL Wiltopia DIY-adventskalenderen på en spændende dyretur jorden rundt. Hver dag kan et af 23 dyr fra forskellige dele af verden og deres fascinerende habitat blive opdaget og udforsket. De enkelte kasser i DIY-adventskalenderen udfyldes individuelt. Hvis kassen vendes efter åbning, skabes et fantastisk dyrepanorama med levestederne for de inkluderede dyr, til sjov og leg i december måned. 

Find julekalenderen hos Coolshop

 

 

Playmobil Asterix julekalender 71087 playmobil pakkekalender 2022 adventskalender pakkekalendergaver 2022

Playmobil Asterix julekalender 2022

Skibet ahoj! Med 24 små låger starter en spændende optakt til julen. En pakkekalender der er oplagt til +5 årige Playmobil elskende børn! Asterix Julekalender er den perfekte overraskelse for unge og gamle Asterix-fans. Om bord på piratskibet er piratkaptajnen og hans besætning. Piratudkigsposten leder efter handelsskibe i krageren. Men i stedet for rigt lastede bytteskibe opdager han, at Asterix og Antiklimaks sætter sigte på piratskibet med deres robåd. Forstærket med en slurk trylledrikk vil de to helt sikkert forpurre piraternes planer igen. En pakkekalender der er oplagt til +5 årige Playmobil elskende børn!

Find Asterix Playmobil julekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil julekalender duck on cal 70901 Julekalender Playmobil DOC pakkekalender 2022

DOC Playmobil pakkekalender 2022

Vidste du at den søde ventetide i december bliver endnu bedre i selskab med DOC heltene? Julens nedtælling med DUCK ON CALL-heltene! Bag hver låge i julekalenderen gemmer sig en overraskelse, der garanterer de små fans af den nye animerede serie 24 dage med unik sjov indtil den store ferie. Med det lukkede diorama fra eventyrbyen Playmoville kan børn fordybe sig i Ducklas og hans venners verden. Kør med toget gennem Playmoville og hjælp Polly med at jagte en juveltyv, Freddy slukke ilden eller Mikey med at ordne Queen Mayor efter hendes fald, mens han skøjtede. Dette hold er simpelthen quacktastic!

Find DOC pakkekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil julekalender Jul 71088 Playmobil 2022 pakkekalender adventskalender 2022

Playmobil Julebagning 2022 adventskalender

Mens mor og datter er inde og bage lækre småkager i det moderne køkken, hygger sønnen sig udenfor i sneen. Han har allerede bygget en statelig snemand og er nu ved at danne snebolde til en sneboldkamp. Efter så meget snehygge sætter han sig først i ponyslæden og kører et par omgange rundt om det festpyntede juletræ i haven. Legesættet består af en julekalender med 24 overraskelser og rigtige småkageudstikkere til stor bagehygge derhjemme. Udover tre PLAYMOBIL-figurer indeholder sættet også en julemand med sæk og gaver, en ponyslæde, et tekøkken med to ovne og masser af bageredskaber samt en snemand.

Find Julebag Playmobil julekalenderen hos Eurotoys

Spiderman pakkekalender 2022

En sej julekalender til enhver Spiderman fan. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Brio julekalender 2022

Nedtællingen er i gang i dagene op til jul med vores BRIO Julekalender 2022. Fold æskens front ud for at afsløre et julelandskab fyldt med masser af sjov leg. Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ. Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Harry Potter – Fortryllet Julekalender

Er barnet en stor Harry Potter fan? Så er denne seje julekalender lige sagen, når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 24 seje Potterheads gaver, som skaber glæde både i julemåneden og tiden bagefter.

Find julekalenderen hos Gucca

Harry Potter pakkekalender 2022

Nedtællingen til juleaften bliver meget sjovere, når den sker sammen med yndlings karaktererne fra Harry Potter fortællingen. Skøn julekalender fyldt med 24 Harry Potter gaver.

Find julekalenderen hos Gucca

 

Pokemon pakkekalender

Er barnet helt vild med Pokemon? Så er denne julekalender med Pokemon lige sagen. Bag hver låge gemmer der sig en ny Pokemon overraskelse, der vil skabe glæde i december måned og der mange måneder bagefter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon Deluxe Julekalender

Årets julekalender til børn er uden tvivl denne seje Pokemon julekalender, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. Bag hver låge gemmer der sig en Pokemon overraskelse, der kan bruges til leg i december måned.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon TCG Julekalender 2022

Pokemon julekalender der giver mere spænding i din December, indeholder blandt andet forskellige kortpakker.

Find den hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2022

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, som skal åbnes hver dag i december frem til juleaften! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol pakkekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

Hot Wheels julekalender 2022

Få julen kørt godt fra start med denne festlige julekalender fra Hot Wheels®! Bag hver af de 24 låger gemmer sig en overraskelse med juletema for fans af legetøjsbiler. Sættet indeholder otte Hot Wheels®-biler i størrelsesforhold 1:64 og 16 stk. tilbehør, der inspirerer til vintereventyr. Selv æsken er en del af legen med sin fastgjorte legemåtte, der kan bruges med det nye legetøj. Køretøjer og tilbehør fungerer muligvis ikke sammen med alle Hot Wheels®-sæt.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Guardians of the Galaxy – Lego Super Heroes Pakkekalender

Tæl ned til jul med LEGO Marvel Studios Guardians of the Galaxy julekalender! Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave. 6 minifigurer venter på at blive afsløret, foruden minimodeller og tilbehør. Når den store aften nærmer sig, kan du samle gaverne og genskabe dine egne yndlingsscener og Marvel-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2022

Opbyg spændingen frem mod jul med daglige overraskelser fra LEGO Star Wars™ julekalenderen 2022! Find dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af fartøjer, scener og udstyr samt sjovt tilbehør. Der er noget cool at opdage bag hver låge, så du kan genopleve episke Star Wars scener og udspille dine egne eventyr med juletema.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Lego Harry Potter Pakkekalender 2022

Opbyg spændingen frem mod juleaften med Harry Potter™, og gør hver dag til en magisk begivenhed! Åbn en låge hver dag, og find et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Lego Friends Pakkekalender 2022

Tæl ned til jul med Olivias familie, når de fejrer julemåneden. Hun tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag!

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

LEGO City Julekalender 2022

Tæl ned til den store dag med LEGO City julekalenderen for 2022. Åbn lågerne, og find seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Måske dukker fyren i den røde dragt op? Hvem ved? Fold bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Schleich Julekalender Bondegård 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find den hos Eurotoys

Schleich Julekalender Dinosaurer 2022

Er barnet glad for dinosaurer? Så er denne julekalender Schleich lige sagen. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Roblox Julekalender

Tæl ned til jul med en festlig overraskelse hver morgen hver dag i december frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere. Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender med 24 bøger

Gør julemåneden hyggeligere sammen med Gurli Gris. Denne julekalender indeholder 24 bøger med historier om Gurli Gris. Bøgerne kan nydes i december og de mange efterfølgende måneder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

julekalender med bøger barn disney julekalender pakkekalender med bøger til børn

Disney Julekalender – 24 historiebøger

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske fortællinger, som guider dit barn frem til den eventyrlige og magiske juleaften. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier, og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra nogen af de populære klassikere og nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos kids-world

 

Jul i Andeby – 24 julehistorier

Julen bliver fejret over hele verden – også i Andeby – og gennem årene er der skabt en række klassiske fortællinger om både de hyggelige og vellykkede, men i den grad også mindre vellykkede juleaftener med Anders, onkel Joakim, Mickey, Fedtmule og alle de andre elskede figurer. I denne bog er samlet 24 af julens bedste historier, som kan gøre enhver december måned endnu sjovere. Alle vores venner fra Andeby er med, og historierne er skabt af nogle af de største tegneserieskabere. Glæd dig til julens bedste historier af blandt andre Carl Barks, Branca, Vicar, Paul Murry, Al Taliaferro og Romano Scarpa.

Find julekalenderen hos Coop

 

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Bog & Ide

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

24 sjove decemberdage

Med denne store, flotte julebog kan december måned godt begynde! For Nissetrolden og alle hans venner har 24 skønne kapitler klar – til højtlæsning, selvlæsning, julepuslerier, julebagning og julelege!  

Find julekalenderen hos Saxo

24 glade decemberdage

Med Fanny Bruuns julebog “24 glade decemberdage” bliver december endnu mere julet!
I ”24 glade decemberdage” findes ét kapitel for hver dag op til juleaften. Nissetrolden har sammen med sine venner fundet på 24 hyggelige aktiviteter som bagning af julekager, julelege, eller små fortællinger børnene kan læse selv eller med en voksen.

Find julekalenderen hos Saxo

DR RAMASJANG Julekalender

Den store julefest på Hr. Skægs hotel er lige om hjørnet, men forskellige ting der skal bruges til festen er begyndt at forsvinde. Åh nej – er der mon en tyv på spil på øen? Så er det godt at I kan hjælpe! Hjælp alle Ramasjangerne med at løse det mystiske mysterium, så der kan blive jul på øen. Med denne fantasiske julekalender fra Ramasjang, bliver børnene ellevilde! Sæt gang i fantasien og kreativiteten sammen med DR og alle Ramasjangerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Walt Disney’s Adventskalender

Den er sjov, underholdende og for hele familien. Bag hver af de fire låger i kalenderen, finder du en Jumbobog på 100 sider med skønne historier fra Andeby og omegn.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

Nissernes julekalender

Nissernes julekalender er til alle, der vil have en julekalender med høj julehygge-faktor. Bag de 24 låger gemmer sig 24 små bøger, der alle indeholder en lille nissehistorie eller andet, der kan fordrive den søde juleventetid. Julekalenderen er tosidet med 12 låger på hver side.

Find julekalenderen hos Saxo

Villads fra Valby holder jul

Villads fra Valby tænker meget over tingene her op til jul, bl.a. om nisser findes i virkeligheden, og hvis de gør, om man så kan få dem at se? Derudover har Villads fået en rokketand, og han er rykket op i 1.V. i skolen. I bogen får du 25 kapitler, så der er et til hver dag i December, hvilket gør, at den kan bruges som julekalender, og derudover er der tilføjet et ekstra kapitel, til d. 25 December, da det altid er så kedeligt, at alt det sjove altid slutter d. 24 December. 

Find julekalenderen hos Saxo

Harry Potter julekalender

Tæl dagene til jul med Harry Potter og hans venner på Hogwarts! Jul på Hogwarts er noget helt specielt, som du kan være med til at fejre. Det foregår selvfølgelig i den store, julepyntede Storsal, som du kender fra Harry Potter-filmene. Midt i salen står et stort pop op-juletræ, som du kan være med til at pynte. Bag lågerne gemmer der sig 24 kendte, magiske og fortryllende ting fra Harry Potters verden – lige fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig – som du kan tage ud og hænge på pop op-juletræet som julepynt. Hver dag et nyt stykke julepynt. Og juleaften kan du gøre træet helt magisk, som det ville være på Hogwarts, og sætte stjernen på træet! 

Find julekalenderen hos Saxo

Vitell0 – 24 julehistorier

En julekalender med 24 chokolader i. Snemænd. Pakkeleg. Juletræer. Drillenisser. Santa Lucia. En mormor med to rullekufferter. Vitello har mega travlt, og han glæder sig rigtig, rigtig meget. VITELLO – 24 JULEHISTORIER har en historie til hver dag i december om julen og livet i Vitellos verden. Lige til at komme i julestemning af. Bogen kan enten købes som bogform eller streames via Saxo Premium.

Find bogen hos Saxo

Min store julekalender

“Min store julekalender – med 24 minibøger” er en hyggelig og anderledes julekalender, som byder på spændende historier. Den store julekalender gemmer nemlig på 24 minibøger, der løbende skal læses i dagene op til juleaften. Bogen “Min store julekalender – med 24 minibøger” er lavet af hårdt pap og i et stort format, så du kan have den stående, hvor det passer dig. Børnene vil uden tvivl elske at åbne en låge i kalenderen hver eneste dag og lytte til en god fortælling.

Find julekalenderen hos Saxo

Oles julekalender – e-bog

Ole har fået lov til at købe en julekalender. Så han tager hen itl boghandleren for at finde den, han bedst kan lide. Han vælger en fin kalender med julemanden på. Bag kalenderes låger gemmer sig fine billeder, og hvert billede inspirere Ole og hans familie til juleaktiviteter.

Find julekalenderen hos Bog & Ide

Peters JULekalender

Peters Jul er en klassiker, som har eksisteret i flere år. En helt ny version af den gode gamle lågekalender – her blot med et essay til hver dag i julen. En fantastisk for-julegave. Veloplagt fortæller Dürrfeld om klassiske musikalske oplevelser og barndomserindringer fra København i 50’erne relateret til julen. Men også om skak, rejser og andet godt. Alt fortalt med glæde og lune! Man hygger sig – og bliver ind i mellem lidt klogere i Peter Dürrfelds selskab! Hele 24 gange!

Find julekalenderen hos Saxo

Fidget Toys julekalender 2022

Pakke med 24 stk fidget toys indeholder squeeze beans, push pop, en infinity cube og en hel masse andre sjove og uimodståelige fidget toys – helt perfekt som pakkekalender til ethvert barn.

 

Fidget Mania julekalender

Fidget toys har været dette års store dille. Det fejrer vi med en fidget mani julekalender. Så glæd dig til 24 dage med sjove, beroligende overraskelser.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Hama Midi pakkekalender 

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger. Den har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

Pakkekalender til drenge

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til drenge i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små drenge fra 2-3 år, men også pakkekalendere til drenge i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Find de forskellige pakkekalendere hos Pakkekalender.dk

 

Se også disse julekalendere til drenge 

John Deere Julekalender

I denne julekalender får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pj Mask julekalender

Tæl ned til juleaften sammen med pyjamas heltene også kendt som pj mask. PJ Mask julekalender som indeholder 12 figurer og forskellige accessories, der sikrer underholdning i julemåneden og længe efter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Sådan træner du din drage julekalender 

Hvad mon der gemmer sig bag alle disse lågerne? Hver dag åbner verden på drageøen op med How to Train Your Dragon julekalender fog forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Puslespilsjulekalender (300 brikker)

Den, som venter på noget godt, venter altid for længe – spørg hvilket som helst barn, der venter på juleaften! Få tiden til at gå lidt hurtigere med en puslespilkalender til børn, og lad utålmodige små nisser “pusle” hver dag frem til juleaften!

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til drenge 2022 bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ: Julekalendere til piger

SE OGSÅ: Paw Patrol julekalendere

SE OGSÅ: Vegansk julekalender

Indlægget Julekalendere til drenge 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

8 Responses

 1. 11/10/2017

  […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

 2. 02/12/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge […]

 3. 08/12/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 4. 08/16/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 5. 08/16/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 6. 08/18/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 7. 09/14/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

 8. 09/24/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021 […]

error: Content is protected !!