Enhjørning julekalender og kostumer

enhjørninhg julekalender 2022, enhjørning pakkekalender 2022, enhjørning adventskalender 2022, unicorn julekalender 2022, unicorn pakkekalender 2022, unicorn børnekostumer, unicorn kostumer til børn, enhjørning kostumer til børn, julekalender til børn 2022, julekalender til piger 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt vild med enhjørning? Så er en enhjørning julekalender til børn da oplagt når årets pakkekalender skal vælges

Enhjørning julekalender 2022 er den oplagte julekalender til børn, når der skal tælles ned til juleaften.

Unicorns eller enhjørning som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger og de seneste er de særligt blevet det store hit når der skal leges i hjemmet og som tema for børnefødselsdage.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr. Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørningen symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. 

Unicorn julekalender 2022

Har du en enhjørningefan derhjemme, som lever og ånder for disse magiske dyr? Så er det klart, at denne julekalender kommer til at forgylde barnets dage hele december måned – helt frem til juleaften! Her får du en masse smukke og farverige unicorns. Alt sammen for en magisk julemåned!

Find den hos PartyKing

Enhjørning Julekalender 2022

Julekalender med motiv og tema af enhjørninger. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger. Julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Unicorn børnekostumer

Kombiner årets julekalender med et flot unicorn kostume eller giv kostumet i gave juleaften.

 

Unicorn børnekostume

Kom ridende til festen med dette skønne unicorn kostume til børn. Et herligt kostume båd til leg og til udklædningsfesten.

Find kostumet hos Temashop

Enhjørning kostume

Skønt enhjørninge kostume til børn. Kostumet er udformet som en smuk, multifarvet kjole med tylskørt med glitter. Dertil medfølger pandebånd med ører og horn. Kostumet er perfekt til fastelavn eller en sjov og eventyrlig leg. 

Find enhjørning børnekostume hos Temashop

Carry me enhjørning kostume

Det perfekte kostume til barnet der er helt vild mede unicorns. Denne søde cary me enhjørning er lige til at hoppe i og er et super nemt og sjovt kostume, der vil være helt perfekt til Fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Julekalender med badebomber

SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn – drenge og piger

Indlægget Enhjørning julekalender og kostumer indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!