Handsker til mænd

handsker til mænd, klassisk gaveide til mænd, gave til manden der har alt, herrehandsker i skind, skindhandsker til mænd, ruskindshandsker til mænd, skindluffer til mænd
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Herrehandsker er en god gaveidé til den du holder af.

Handsker til mænd en en klassisk gaveide. Et par lækre handsker kan for mange føles som  en dyr ting at gå ud og ofre på sig selv. 

Vinteren er som oftest lig med mørke, kulde og frost. Når først kulden har sat ind pakker vi alle sammen os godt ind i store tykke jakker, støvler og varme halstørklæder. En ting der dertil også hører er nogle varme handsker og helst i skind med noget varmt foer. 

Når det er koldt og kulden virkelig bider sig fast, så er der ikke noget bedre end et par gode varme handsker med et godt og lunt foér indvendig. Fordelen ved at købe et par lækre handsker i skind er at man får nogle handsker man kan få glæde af nogle år fremover, holdbarheden afhænger selvfølgelig af hvordan og hvor ofte de bruges.

Skindhandsker til mænd

Handskerne er i en helt vildt lækker blød kvalitet. På oversiden er der detaljesyninger, samt en reguleringsstrop med knap. Ved håndledet er der elastiksyning. Foret er i et strikket stof.

Find handskerne hos 2trendy

Hestra skindhandsker til mænd

Lækker læderhandske i klassisk design til den stilbevidste mand, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Yderside i skandinavisk elglæder. En fiberisolering og en fleecebagside sikrer varmen.

Find dem hos Friluftsland

Hestra herrehandsker i skind

Elegant, retro-inspireret skihandske, lavet i utroligt lækkert skind og med en fantastisk flot finish. Pasformen sidder selvfølgelig lige i skabet og komforten er virkelig god – ikke mindst i kraft af de udvendige sømme, der jo gør, at man er fri for generende syninger på indersiden af handsken.

Find dem hos Friluftsland

Cognac kørehandsker til mænd

Handskerne er i en super lækker overclass kvalitet. Kommer i en kørehandskemodel, med hul ved knoerne og ovenpå. Ovenpå handsken er der også en metalfarvet knap.

Find dem hos 2trendy

Hestra skindluffer til mænd

Varm, stilsikker og ekstremt lækre læderluffer med varm, let fiberisolering og lammeskindskant. En lækker kombination af klassisk design og moderne materialer, der vil være helt perfekt til de kolde vinterdage herhjemme.

Find dem hos Friluftsland

Herrehandsker

Lækre herrehandsker er en oplagt gaveide. Disse handsker er lavet med et kombineret materialebrug, hvor skinddetaljerne udført i 100% deer leather. Justerbar spænde med trykknap.

Find dem hos Kaufmann

Tiger of Sweden herrehandsker

Lækre herrehandsker fra det populære mærke tiger of Sweden. Handskerne er i 100% lammeskind, moderne i looket og perfekte til at holde varmen i løbet af vinteren.

Find dem hos Kaufmann

Hansen & Jacob ruskindshandsker

Lækre ruskindshandsker i 100% lammeskind. En oplagt gaveide til manden der har alt eller som intet ønsker sig.

Find dem hos Kaufmann

Er du tvivl om hvilken størrelse du eller gavemodtageren bruger så har Taskeholic lavet en guide til at finde den rigtige handskestørrelse, du kan se guiden her.

SE OGSÅ: Handsker til kvinder

SE OGSÅ: Toilettaske til ham

SE OGSÅ: Nøglesnore til mænd

 

Indlægget Handsker til mænd indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

 

 
 
 
 
 

1 Response

  1. 01/05/2019

    […] LÆS OGSÅ: Handsker til ham […]

error: Content is protected !!