Handsker til mænd

Herrehandsker er en god gaveidé til den du holder af.

Når det er koldt og kulden virkelig bider sig fast, så er der ikke noget bedre end et par gode varme handsker med et godt og lunt foér indvendig. Fordelen ved at købe et par lækre handsker i skind er at man får nogle handsker man kan få glæde af nogle år fremover, holdbarheden afhænger selvfølgelig af hvordan og hvor ofte de bruges.

handsker til mænd herrehandsker ruskind julegaveinspiration

Luksus handsker til herrer

Luksus handsker fra Hansen og Jacob i ruskind yderst og blødt lammeskind inderst. En klassisk herrehandske med udvendige sygninger, der giver handskerne kant og et råt look. Mærke påsyet ovenpå handsken. Disse lækre herrehandsker i ruskind, fås i brun og mørk blå. De kan købes her

 

sorte skindhandsker til mænd herreskindhandsker skindhandsker til herrer brune skindhandsker mænd

Lækre skindhandsker til mænd

“Rizzo” ruskindshandsker fra danske “Bruun & Stengade” fås i to farver – mørkebrune og klassisk sort. De er i ruskind med indvendigt foer. Fine syninger oven på handsken, der giver den et elegant udtryk. Handskerne fra Bruun og Stengade kan købes her.

 

hugo boss skindhandsker med foer sorte hugo boss handsker til mænd julegaveinspiration 2018

Hugo Boss handsker

Fine Hugo Boss skindhandsker i sort. De er yderst enkle og foret med uld. Der findes flere forskellige modeller af handsker til mænd fra Hugo Boss. Se disse og de øvrige modeller her.

 

Er du ude efter en mere sporty handske, til eventuelt ski og aktivt udendørs liv? Så klik her, hvor der findes et stort udvalg af handsker og luffer til et aktivt udeliv.

Er du tvivl om hvilken størrelse du eller gavemodtageren bruger så har Taskeholic lavet en guide til at finde den rigtige handskestørrelse, du kan se guiden her.

Indlægget Handsker til mænd indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

 

1 Response

  1. 01/05/2019

    […] LÆS OGSÅ: Handsker til ham […]

error: Content is protected !!