Morgenkåbe – forkælelse til ham

morgenkåbe alletiders gave, gave til herre, gave til mænd, jbs morgenkåbe, sort morgenkåbe, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave, konfirmationsgave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En morgenkåbe er en dejlig gave at modtage!

En morgenkåbe forbindes med weekendhygge og for mange også en luksusting, som de færreste går ud og køber til sig selv. Derfor er det en oplagt gaveidé og en oplagt ting at skrive på ønskesedlen, hvis man kunne se sig selv i morgenkåbe efter bad eller ved morgenbordet i weekenderne. En morgenkåbe er sådan en praktisk og lækker gaveidé, som ikke kræver at du kender gavemodtager meget intimt og samtidig er et sikkert hit. Alle elsker luksus og noget der kan forbindelse med velvære – og det gør en morgenkåbe.

Morgenkåben skal være af en ordentlig kvalitet. De billige udgaver kommer meget hurtigt til at se snusket og trist ud og det er det modsatte af velvære og luksus. Vi anbefaler at du går efter en i 100% bomuld og af et mærke du kender kvaliteten på i forvejen. Herhjemme findes udgaver fra Bennetton og JBS og de har efterhånden en del år på bagen og ser stadig pæne ud.

Vi har fundet bud på gaver indeholdende badekåber i en god kvalitet og til en fornuftig badekåbe-pris.

 

morgenkåbe herre alletiders gave bud2Lækker og blød morgenkåbe fra Dovre 605 i grå 100% bomuld. Blød og lækker morgenkåbe.
Lavet i 100% bomuldskvalitet, som sikrer dig den bedste komfort.

Morgenkåbe fra Dovre 605 fås også i sort

Pris: kr. 799,-

 

 

 

 

 


 

morgenkåbe herre alletiders gave bud4Lækker blød udgave fra JBS i sort med grå kant. Fin enkel morgenkåbe i lækker kvalitet.
Produceret i 100 % bomuldskvalitet, som sikrer dig den bedste komfort.

Pris: kr. 500,-

Kåbe fra JBS fås også i

Grå med sort kant

Blå med grå kant

 

 

 

 


 

morgenkåbe herre alletiders gave bud6Lækker blød luksus morgenkåbe fra JBS i et sort mønster. Den fineste lækreste af alle de morgenkåber vi har været i nærheden af.
Produceret i 100 % bomuldskvalitet, som sikrer dig den bedste komfort.

Pris: kr. 600,-

 

 

 

 

 

 


Alle ovenstående modeller er fundet i butikker vi har erfaring at handle i. Fælles for butikkerne er at de har glimrende kundeservice der indebærer:

  • GRATIS FRAGT
  • Hurtig levering
  • E-mærket

 

Vil du supplere gaven til ham med en herre pyjamas eller et lækkert sæt nattøj?

Indlægget Morgenkåbe – forkælelse til ham indeholder affiliatelinks


Skriv et svar

error: Content is protected !!