Herre pyjamas – lækre sæt nattøj til ham

morgenkåbe alletiders gave, gave til herre, gave til mænd, jbs morgenkåbe, sort morgenkåbe, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave, konfirmationsgave, nattøj til mænd, nattøj i gave, nattøj til ham, pyamas til herre, pyamas til ham

En herre pyjamas er en god gave der altid falder i god jord. En pyjamas eller et sæt lækkert nattøj kan man ikke få for mange af og derfor er det ikke en gave der byttes, bare fordi gavemodtager har et sæt i forvejen.

Der er intet bedre end at iføre sig et sæt lækkert nattøj på en mørk og kold vinteraften. En herre pyjamas må gerne være pæn så den også kan bæres ved weekend morgenbordet eller ud til postkassen. Den skal også være yderst behagelig at have på og sove i. Det er en balance at finde noget der både er pænt og meget behagelig.

Når du vælger en herre pyjamas skal du være opmærksom på om det vil klæde gavemodtager med ensfarvet eller striber/tern i overdelen. Det er ikke alle der kan bære en overdel hvor der sker for meget. Du skal også være opmærksom på om han er til en blusemodel med v-hals/rund hals eller om det er bedre med den klassiske herre pyjamas med natskorte med krave og knapper fortil.

Vi har fundet 6 rigtig gode bud på herre pyjamas / nattøj til herre i lækker kvalitet og i det prisleje vi selv synes er rimeligt for et lækkert sæt. Prislejet er kr. 400-600 og vi har fundet forskellige modeller, så der både er klassiske og moderne sæt at vælge i mellem.

 

 

 

nattøj herre alletiders gave bud4

 

Pyjamas sæt fra JBS

Lækkert blødt pyjamas sæt fra JBS i grå og hvid strib. Meget klassisk konservativ pyamas med natskjorte og bukser i samme striber.
Produceret i 100 % bomuldskvalitet, som sikrer dig den bedste komfort.

Pris kr. 500,- 200.-

 

 

pyjamas nattøj til herre nettøjj til mænd pyjamas til herre pyjamas til mand

 

Sort nattøj fra JBS

Dette lækre JBS Pyjamas-sæt i sort, med nattrøje og tilhørende buks er lavet af 100% kvalitets bomuld. Begge dele er i sort og nattrøjen er med v-hals og stribet kantbånd, der passer godt til det sorte. Bemærk er der er elastik i bukserne, både i taljen og ved anklerne.

Pris: kr. 300,-

 

 

 

pyjamas nattøj til herre nettøjj til mænd pyjamas til herre pyjamas til mand blå tern jbs

Mørkeblå klassisk pyjamas fra JBS

Lækker og dejlig blød pyjamassæt fra JBS i mørkeblå med tern. Sættet er produceret i 100% bomuldskvalitet som sikrer dig den bedste komfort. Bukserne indeholder elastik i både top og bund. Modellen er med mørkeblå bukser og mørkeblå skjorte i lysere blå tern. Ren luksus og kvalitet.

Pris kr. 400,-

 

 

Modellerne er fundet hos intimo.dk som er eksperter i undertøj til mænd. Vi bruger intimo.dk til gaver til herre fordi de har en rigtig god service der indebærer:

 • Gratis fragt
 • 365 dages returret
 • E-mærket
 • Hurtig levering
 • Pakker gaverne ind

Vil du se på flere herre pyjamas, så kig med her 

Se også: Toilettaske til ham

Se også: Nattøj til hende


5 Responses

 1. 10/16/2015

  […] Vil du supplere gaven til ham med en herre pyjamas eller et lækkert sæt nattøj? […]

 2. 10/10/2018

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til ham […]

 3. 11/02/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til herre  […]

 4. 11/05/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til herre  […]

 5. 11/11/2020

  […] LÆS OGSÅ: Pyjamas til herre  […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!