Oplevelsesgaver på Fyn

oplevelsesgaver på fyn, oplevelser på fyn, oplevelser i odense, smags oplevelser på fyn, kulturelle oplevelser på fyn, unikke oplevelser på fyn, oplevelser i danmark, gave til ham, gave til hende, gave til par, gave til hele familien, børneoplevelser på fyn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Fyn er fin og har mange skønne oplevelser at byde på!

Oplevelsesgaver på Fyn er for hele familien. Hos Alletiders Gave har vi samlet nogle af de mest unikke oplevelser på Fyn, som vil skabe gode minder.

Hvorfor er oplevelser en god gaveide?

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med gode idéer til oplevelser på Fyn. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

Oplevelser på Fyn

Fyn, er Danmarks tredjestørste ø og har et areal på 3.099 km². Fyns historie har været kendetegnet af den rige landbrugsjord, de mange købstæder og rollen som trafikknudepunkt. Derudover er Fyn det sted i Danmark med flest herregårde. Mange af de ældre landsbyer er velbevarede. En af de mest besøgte byer på Fyn er Odense. Odense er Danmarks tredjestørste by, og derudover er det også én af Danmarks ældre byer. Odense kan byde på mange spændende oplevelser f.eks. H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Odense Domkirke og så er det muligt at gå på trolde-jagt i en af Odenses skove. Kunstneren Thomas Dambo, der er vokset op i Odense, har nemlig skabt en af sine ikoniske trolde i genbrugsmaterialer

På Fyn finder man et bredt udvalg af oplevelser, hvad enten det skal være smagsoplevelser på Fyn, action oplevelser på Fyn, Wellness oplevelser på Fyn, dyreoplevelser på Fyn, historiske oplevelser på Fyn mm.

Oplevelsesgaver på Fyn er sagt med andre ord, oplevelser for hele familien. En oplevelsesgave på Fyn er derfor oplagt uanset om du skal finde en gave til kæresten, ægtefællen, din bror/søster, dine forældre, bedsteforældre eller en anden du har kær.

Her hos Alletiders Gave, har vi samlet et bredt udvalg af unikke oplevelsesgaver på Fyn. Alle oplevelser er fundet hos Truestory, som giver dig mulig for at bestille oplevelsen hjemmefra og overraske gavemodtageren.

Oplevelsesgaver på Fyn

Økologisk Brunch hos Café Fleuri

Forkæl gavemodtageren med en lækker omgang brunch i hyggelige omgivelser hos Café Fleuri i Odense. Smag blandt andet youghurt, blåbær, müsli, grovbolle, ølpølse, raw krakers med ost, kage, dadelstykke, pålægschokolade, hybensyltetøj, årstidens frugt, grøntsager og blandede rodfrugtchips.

Find oplevelsen hos Truestory

Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Er gavemodtageren glad for øl? Så forkæl ham/hende med en omgang ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven i Odense. I løbet af oplevelsen vises der rundt på bryggeriet, fortælles om øllene & bryghuset og så smages der på 5 forskellige øl. 

Find oplevelsen hos Truestory

Se også: Ølgaver – gaveideer til øl elskeren

Slotsophold på Broholm

Forkæl gavemodtageren med et ophold på et af de fynske slotte, nemlig Broholm. Oplevelsen er for 2 personer og byder på overnatning et skønt slotsværelse/suite. På førstedagen er der eftermiddagskaffe/the med hjemmebagt kage i Broholms hyggelige stuer og om aftenen 3-retters gourmetmenu inspireret af årstiden (ekskl. drikkevarer). På andendagen forkæles der med morgenbuffet med lokale specialiteter. En oplagt gave til par eller til din partner som fortjener lidt ekstra forkælelse. 

Find oplevelsen hos Truestory

Flødebollekursus hos Det søde liv

Med et flødebollekursus lærer gavemodtageren, hvordan han/hun laver lige præcis sin favorit, så skummet smager, som han/hun bedst kan lide det. Oplevelsen består af 2,5 times flødebollekursus i Vester Skervinge med instruktion i at lave flødebolleskum med sin yndlingssmag og temperere chokolade. En perfekt oplevelse til gavemodtageren med den søde tand.

Find oplevelsen hos Truestory

Rundflyvning over Danmark

Kom med på rundflyvning over Danmark, med mulighed for selv at bestemme ruten (med udgangspunkt fra Svendborg). Oplevelsen er for 1-3 personer, oplevelsen videooptages og der er mulighed for at vælge om det skal 30, 45 eller 60 minutters rundflyvning. En uforglemmelig oplevelse til gavemodtageren der ikke er bange for nye eventyr. 

Find oplevelsen hos Truestory

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Er gavemodtageren en der sætter stor pris på Gin & Tonic, så er denne oplevelse lige i skabet. 1,5 times sejltur på Odense Å, hvor der undervejs serveres 3 forskellige slags gin. Undervejs på turen bliver der fortalt om de forskellige gins og andre små sjove fortællinger. 

Find oplevelsen hos Truestory

SE OGSÅ: 15+ Gaveideer til gin entusiasten

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Lad gavemodtageren komme med på en uforglemmelig oplevelse, med et besøg på Stokkebye vingård, Nyborg. Oplevelsen består af 2 timers guidet rundvisning og vinsmagning med vinbonden. I løbet af oplevelsen er der både rundvisning i vinmarken med fortællinger om dyrkning efter økologiske principper, smagning på 4 slags vin, rundvisning i vineriet og introduktion til fremstillingen af de forskellige vin og fortælling om om den danske, familieejede vingård Stokkebye, der startede som en drengedrøm.

Find oplevelsen hos Truestory

SE OGSÅ: Gaveideer til vinelskeren

Vildmarksmad ved det Sydfynske Øhav

Forkæl gavemodtageren med en unik madoplevelse ved Svendborg, hvor han/hun får spiration til at bruge naturens råvarer på en ny måde. Gavemodtageren vil blive guidet igennem den rigtige sammensætning af råvarer, brændehugning, røgning af fisk og brug af havens, skovens og strandens urter i en alsidig og sæsonbestemt menu. Når maden er tilberedt kan han/hun nyde den med udsigt ud over Svendborgsund, Tåsinge og det Sydfynske Øhav.

Find oplevelsen hos Truestory

Teater Ad Libitum hos Teater Momentum

Er gavemodtageren glad for at gå i teatret? Så forkæl ham/hende med et årskort til Odense teater. Årskortet giver fri adgang til 50+ forestillinger i 12 måneder. Med denne oplevelse kan gavemodtageren komme i teateret lige så meget, han/hun har lyst til.

Find oplevelsen hos Truestory

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye vingård

Kom på en rundvisning i vinmarken på Stokkebye vingård og vineriet, der er opført i den gamle kornlade fra 1931. 2 timers guidet rundvisning samt vin- og caviarsmagning ved vinbonden. Smagning af 4 forskellige vine samt 2 slags caviar; Baerii og Osietra, samt indblikket i livet som vinbonde og rundvisning. 

Find oplevelsen hos Truestory

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Giv gavemodtageren musikalske oplevelser hos Teater Momentum i Odense, med fri adgang til 30+ koncerter i 12 måneder. Musik sætter gang i alle de følelserne – både de store og de små – og på Teater Momentum kan gavemodtageren komme hele spektret igennem igen og igen.

Find oplevelsen hos Truestory

Cocktail Masterclass & Casino Night

Giv gavemodtageren en uforglemmelig aften. Cocktailguruen, Jesper Schmidt, tager ham/hende gennem en cocktail masterclass, hvor han/hun lærer at lave tre udsøgte gincocktails, som alle nydes i casionet.

Find oplevelsen hos Truestory

Ophold i trætophytte hos Slower Place

I toppen af det mere end 200 år gamle bøgetræ finder man den lille trætophytte. Her har gavemodtageren mulighed for at glemme den travle hverdag og nyde naturen samt den smukke udsigt. Når I er faldet til, kan I til aften nyde en autentisk 3-retters vietnamesisk menu tilberedt af jeres vietnamesiske værtinde. Når mørket falder på, kan der på terrassen nydes et glas vin til skæret af brændeovnen, som spreder sin varme. Næste morgen serveres morgenmaden for jer i toppen af træet, hvor den kan nydes i selskab med fuglesang og solopgang.

Find oplevelsen hos Truestory

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver i naturen

SE OGSÅ: Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave

Indlægget Oplevelsesgaver på Fyn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 
error: Content is protected !!