Oplevelsesgaver i Århus

oplevelsesgaver i århus, oplevelser i åhus, aktive oplevelser i århus, smagsoplevelser i århus, følg en hjemløs i århus, århus historie, escape room i århus, oplevelsesgaver til ham i århus, oplevelsesgaver til hende i år, kaffe oplevelser i århus, unikke oplevelser i århus
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Århus er kendt som smilets by og har mange skønne oplevelser at byde på!

Oplevelsesgaver i Århus er for hele familien. Hos Alletiders Gave har vi samlet nogle af de mest unikke oplevelser i Århus, som vil skabe gode minder.

Hvorfor er oplevelser en god gaveide?

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med gode idéer til oplevelser i Århus. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

Oplevelser i Århus

Aarhus eller Århus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde.

Aarhus har seværdigheder og museer for alle og på mange niveauer, og de fleste af dem er inden for gåafstand. De mest besøgte attraktioner i Aarhus er Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum og forlystelsesparken Tivoli Friheden samt byens internationale koncerthus Musikhuset Aarhus.

Man finder et bredt udvalg af oplevelsesgaver i Århus, hvad enten det skal være smagsoplevelser i Århus, action oplevelser i Århus, Wellness oplevelser i Århus, eller historiske oplevelser i Århus mm.

Oplevelsesgaver i Århus er sagt med andre ord, oplevelser for hele familien. En oplevelsesgave i Århus er derfor oplagt uanset om du skal finde en gave til kæresten, ægtefællen, din bror/søster, dine forældre, bedsteforældre eller en anden du har kær.

Her hos Alletiders Gave, har vi samlet et bredt udvalg af unikke oplevelsesgaver i Århus. Alle oplevelser er fundet hos enten GO Dream, som giver dig mulig for at bestille oplevelsen hjemmefra og overraske gavemodtageren.

Oplevelsesgaver i Århus

århus løs løsmysteriet oplevelse i århus oplevelsesgave krimigåde i århus

Løs krimigåden i Århus

En udendørs mysterieoplevelse på tid. Løs udfordrende gåder og oplev skjulte steder i byen. Mysteriet er for 2-4 personer, så venner og familie kan inviteres med. Det er på tid, så man kan enten prøve at slå rekorden eller bare tage det roligt og nyde oplevelsen, der bringer jer forbi skjulte og ofte oversete steder i byen.

Find oplevelsen hos Go Dream

 

oplevelsegave til ham i århus barbering gavekort århus oplevelsesgave århus

Forkælelse til ham

En god, gammeldags barbering på den helt klassiske måde. Rageknivens langsomme og grundige bevægelse er ren forkælelse, og bagefter føler man sig som en rigtig mand.

Find oplevelsen hos Go Dream

 

funballz gå på vandet oplevelse i århus hvad skal vi opleve i århus sommeroplevelse århus

Gå på vandet i Århus

Har du altid drømt om at gå på vandet? I disse sjove, gennemsigtige plastikbolde er det nu ikke længere umuligt. Udfordre din kæreste, ægtefælle, en god ven eller en kollega med en gåtur på vandet for to personer i de vandtætte Funballz, der sikrer jer en helt uforlignelig og virkelig morsom oplevelse.

Find oplevelsen hos Go Dream

 

massage oplevelsesgavekort århus forkælelsesgavekort århus oplev århus alletidersgave

Massage i Århus

Her får man en effektiv, dybdegående og behagelig massage, skræddersyet til den enkeltes behov. Uanset om man ønsker en wellness behandling eller har et akut problem, så er en gang massage ren nydelse.

Find oplevelsen hos Go Dream

 

bumpers årshus bumperz arhus polterabend oplevelse århus alletidersgave

Bumperz i Århus

Prøv en helt utraditionel og bogstaveligt talt kugleskør oplevelse med dine venner, kolleger eller familiemedlemmer.
Bumperz er kæmpestore, gennemsigtige bolde af slidstærkt plast, man kan tage på kroppen. Når man først har sin Bumperz på, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan – springe på hovedet, spille fodbold, rulle rundt eller sumobryde – det hele bliver meget anderledes og fantastisk morsomt med Bumperz.

Find oplevelsen hos Go Dream

Løs vikingemysteriet i Århus

Året er 865 og jætterne marcherer mod vikingebyen Aros. Lagertha og Ragnar kæmper for at holde jætterne tilbage, men Loke, den utilregnelige gud, har stjålet Ragnars kraftfulde økse, og solgt den i smådele i nutidens Aarhus. Thor er rasende, så han har sendt sine mest betroede aser, JER, frem i tiden til Aarhus for at genskabe øksen, og beordret Loke til at hjælpe. Men det gør Loke kun modvilligt… Gådejagten kan løses af 2-4 personer. 

Find oplevelsen hos GO Dream

Helikopter-tur i Århus

At flyve helikopter er en helt speciel fornemmelse. Bliv løftet op og se Danmark ovenfra på en smuk 20 til 25 kilometers flyvetur, svarende til 10-12 minutter. Nyd synet af det smukke landskab som du kender med marker, veje og byer under dig og mød himlen helt tæt på – med denne helikoptertur vil du have mulighed for at opleve verden i et nyt perspektiv.

Find oplevelsen hos GO Dream

Sabotage i Aarhus

Sabotage i Aarhus 1943 er baseret på virkelige hændelser under 2. verdenskrig. I er en del af den Aarhusianske modstandsbevægelse. Jeres mission er at gennemføre en sabotageaktion og at lokalisere en stikker. En anderledes og sjov måde at opleve forskellige seværdigheder i Århus.

Find oplevelsen hos GO Dream

Makeover med klipning, styling og makeup

Giv en du holder af eller dig selv en oplevelse for en dag.  Se dig selv i et helt nyt lys, når du får en komplet makeover ved din helt egen professionelle stylist. Du får ny frisure, lagt flot makeup og bliver klædt på i et sæt tøj, der passer præcis til dig.

Find oplevelsen hos Go Dream

Oplev den smukke solnedgang til vands med Hydrobikes i Århus

Med en Hydrobike glider du gennem vandet, når du træder i pedalerne på vandcyklen.
Tag på en guidet solnedgangstur på Hydrobikes, hvor du enten kan nyde enten smukke København eller Århus fra vandsiden. Under turen vil i gøre stop og nyde en lækker forfriskning på vandet. Kender du en vandhund, der skal opleve Århus fra vandsiden? Overrask med denne unikke vandoplevelse i gave.

Find oplevelsen hos GO Dream

Cocktails for 2 i Århus

Forkæl ham/hende du holder af med lækre cocktails.  Der er masser af lækre cocktails at vælge mellem – nip for eksempel til en Mojito, en Passionate Kiss eller få mikset en frisk Margarita af en af de energiske og dygtige bartendere. Smag og find frem til dine favoritter blandt adskillige spændende cocktails, der alle er af høj kvalitet og lavet af friske råvarer.

Find oplevelsen hos GO Dream

Mexicansk for 4 hos VACA

Nyd det bedste af hvad det Mexicanske køkken har at byde på – dog med et dansk twist!
Konceptet omkring VACA går ud på at nytænke den Mexicanske mad som vi kender den på en kreativ måde, hvor maden inviterer til samtale. Der taget udgangspunkt i det Mexicanske køkken men der eksperimenteres også med danske råvarer, så menuen byder på lidt af hvert!

Find oplevelsen hos GO Dream

SE Også: Ølgaver – gaveideer til ølelskeren

SE OGSÅ: Gaveideer til vin elskeren

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver i naturen

SE OGSÅ: Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave

Indlægget Oplevelsesgaver i Århus indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 
error: Content is protected !!