Oplevelsesgaver i Århus

oplevelsesgaver i århus, oplevelser i åhus, aktive oplevelser i århus, smagsoplevelser i århus, følg en hjemløs i århus, århus historie, escape room i århus, oplevelsesgaver til ham i århus, oplevelsesgaver til hende i år, kaffe oplevelser i århus, unikke oplevelser i århus
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Århus er kendt som smilets by og har mange skønne oplevelser at byde på!

Oplevelsesgaver i Århus er for hele familien. Hos Alletiders Gave har vi samlet nogle af de mest unikke oplevelser i Århus, som vil skabe gode minder.

Hvorfor er oplevelser en god gaveide?

Du kender det sikkert. Gaven til dem der har alt – både voksne og børn. Hvad er det lige vi finder på? Noget de ikke har i forvejen, noget de ikke selv finder på. Noget de ikke selv køber til sig selv… Vi hører voksne der siger “jeg ønsker mig ingenting/ingen ting” og “jeg ønsker mig ikke noget man kan tørre støv af på”. Materielle gaver til dem der selv køber alt hvad de har lyst til, er nærmest umuligt. Materielle gaver har en stor værdi hvis de er ønsket og hvis de opfylder et behov hos gavemodtageren. Men hvor længe har en materiel gave egentlig værdi? Hvor mange af dine materielle fødselsdagsgaver fra forrige år, har fortsat værdi hos dig?

Af vores gaver fra forrige år, er det helt sikkert oplevelserne, der fortsat har mest værdi. Det handler om minderne af de oplevelser vi havde. Det gode minde om koncerten, turen i biografen og dagen hvor vi prøvede kræfter med katring i København. Minder om ferier, stunder og gode oplevelser sammen med mennesker man holder af, er I vores optik, mere værd end materielle ting – i hvert fald på den lange bane. Vores ønskeseddel indeholder både materielle ting og oplevelser.

En god oplevelse kan være mange ting. Vi kommer her med gode idéer til oplevelser i Århus. Alle oplevelser skal tage udgangspunkt i gavemodtagerens interesser og hvad han/hun synes om.

Oplevelser i Århus

Aarhus eller Århus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde.

Aarhus har seværdigheder og museer for alle og på mange niveauer, og de fleste af dem er inden for gåafstand. De mest besøgte attraktioner i Aarhus er Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum og forlystelsesparken Tivoli Friheden samt byens internationale koncerthus Musikhuset Aarhus.

Man finder et bredt udvalg af oplevelsesgaver i Århus, hvad enten det skal være smagsoplevelser i Århus, action oplevelser i Århus, Wellness oplevelser i Århus, eller historiske oplevelser i Århus mm.

Oplevelsesgaver i Århus er sagt med andre ord, oplevelser for hele familien. En oplevelsesgave i Århus er derfor oplagt uanset om du skal finde en gave til kæresten, ægtefællen, din bror/søster, dine forældre, bedsteforældre eller en anden du har kær.

Her hos Alletiders Gave, har vi samlet et bredt udvalg af unikke oplevelsesgaver i Århus. Alle oplevelser er fundet hos enten GO Dream eller Duglemmerdetaldrig, som giver dig mulig for at bestille oplevelsen hjemmefra og overraske gavemodtageren.

Oplevelsesgaver i Århus

Flødebollekursus hos Social Foodies i Århus

Er gavemodtageren særdeles glad for flødeboller, eller har/hun en sød tand og elsker at eksperimentere i køkkenet? Så forkæl ham/hende med et flødebollekursus. Oplevelsen består af 1 – 1,5 times flødebollekursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde, hvor der både skal prøves kræfter af med at lave flødeboller og er smagsprøver undervejs.

Book oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Hør om Aarhus Bryghus’ historie, deres øl, brygning og ingredienser. Oplevelsen starter med en rundvisning på bryggeriet og derefter er der tid til smagsprøver. Undervejs smages der på 3 øl direkte fra tanken og 3 øl fra enten fad eller flaske. Den oplagte gaveide til ølelskeren.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

SE Også: Ølgaver – gaveideer til ølelskeren

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Er gavemodtageren en vandhund som elsker nye udfordringer, så er denne oplevelse lige sagen. Forkæl ham/hende med en 2 timers wakeboardoplevelse. Oplevelsen starter med en grundig introduktion af erfarne wakeboarders.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Guidet tur med en hjemløs i Århus

Smilets by er ikke kun smil, shoppesteder og fortovscaféer, for bag facaderne gemmer der sig fortællinger, der ikke er til at smile af. Her udspiller sig en hverdag med misbrug, alkohol, stoffer og uskrevne gaderegler, der skal overholdes. Livet på gaden er barskt, men heldigvis skinner håbet og humoren igennem, så smilene alligevel kan brede sig. Invitere gavemodtageren med på 1,5 – 2 timers guidet byvandring med en hjemløs eller en tidligere misbruger, med ærlige beretninger om livets op- og nedture.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Helikoptertur med HeliCompany i Århus

Giv gavemodtageren en oplevelse han/hun sent kommer til at glemme, med en helikoptertur henover Århus by. HeliCompany er et lille firma, der lever og ånder for helikopterflyvninger. En helt unik oplevelse i Århus. 

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Smage og dufte har alt sammen betydning for, hvordan en vin vurderes, når den hældes i glasset. Forkæl gavemodtagerene med vinmsagning og introduktion til at lære, dufte og vurdere vin. Under oplevelsen er smages der på 6-7 forskellige vine. 

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

SE OGSÅ: Gaveideer til vin elskeren

Floating for 2 hos pause recovery studio i Århus

Floating foregår ved, at du flyder i en tank med kropstempereret vand, der er blandet med 30 procent epsom-salt. Det er det høje saltindhold, som får dig til at flyde, mens du slapper af. Den perfekte oplevelsesgave til gavemodtageren der trænger til selvforkælelse og at komme helt ned i gear. Denne oplevelse er 60 minutters floating for 2 i samme bassin. Giv den til et par eller tag en med du holder af. 

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Aarhus Culture Walk

Interessere gavemodtageren sig for historien. Aarhus er en by med en lang historie, der strækker sig helt tilbage til vikingernes Aros. Aarhus Culture Walk tager gavemodtageren  rundt til byens historiske knudepunkter og vil med garanti fortælle ham/hende en ting eller to hun/han ikke vidste om Jyllands hovedstad. Kombiner evt. oplevelsen med en frokost eller aftensmad i Århus.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Cocktailkursus hos Gedulgt

Træd ind i en verden af flydende væsker, der når de blandes på den helt rigtige måde. Forkæl gavemodtageren og/eller dig selv med et Cocktail kursus i Århus centrum. 2 timers cocktailkursus, hvor deres undervises i at mikse, bygge & shake klassiske cocktails.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Gin er kommet på mode igen og er gavemodtageren helt vild med gin, så forkæl ham/hende med en ginsmagning. Oplevelsern varer ca. 1,5 time, undervejs fortælles der om ginens verden og om Njord Gins historie og smages på 5 forskellige gins fra Njord Gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Fin oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Sushikursus hos Restaurant Soya

Det er ikke helt nemt at begive sig ud i det asiatiske sushikøkken. Men på dette 3 timers sushikursus, lærer gavemodtageren at lave nigiri, futumaki, hosomaki & uramaki. En skøn smagsoplevelse i Århus, som uden tvivl vil falde i smag hos mange. 

Kaffekursus hos La Cabra

Producenter, risterier og baristaer rykker tættere sammen om den gode kop kaffe, hvor råvarerne er i fokus, og respekten for kaffens smag sikres gennem det gode håndværk. Det betyder nemlig noget, hvordan du brygger din kaffe. På dette kursus lærer gavemodtageren at brygge på flere forskellige måder og smage på forskellen.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

Elsker gavemodtageren en god whisky? Så forkæl ham/hende med en whiskysmagning, hvor der smages på 6 whisky og fortælles om historien bag hver whiskys særpræg og oprindelse. 

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

Med vind i håret og en tophastighed, der bryder bølgerne, sendes gavemodtageren ud på eventyr. 1 times sejltur på Aarhusbugten med fortællinger om Aarhusbugtens og havnens biologi, byudviklingen i Aarhus og de gamle vikinger. Der er mulighed for at spotte sæler og marsvin under turen.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Det Store Diamantkup hos Escapist

Inviter gavemodtageren med i escape room i Århus, en god omgang udfordrende hjernegymnastik og holdoplevelse. Escaperoom er en sjov oplevelse, som I kan nyde i fællesskab.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

Romsmagning hos Smagførst

Er gavemodtageren helt tosset med rom, så er denne oplevelse lige sagen. I løbet af den 2 timers smagning, smages der på 6 forskellige rom, imens der fortælles om de gyldne dråber. 

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

malekursus jylland gavekort til maleskole malerkursus kunstkursus århus alletidersgave

Malekursus i Århus

Er du gået i stå, eller skal du have et kreativt spark bagi? Tag værkerne under armen, hop ind i Fru Madsens atelier og lad dig inspirere med nye farver, metoder og feedback på dit værk. Undervejs vil Eva give tips og tricks og hjælpe dig med at komme videre i maleprocessen, så I sammen kan skabe udgangspunktet for dit værk.

Find malerkursus hos duglemmerdetaldrig

Food Walk i Århus

Tag på opdagelse i Aarhus’ gader for at se, hvad der sker på både de større og mindre steder og måske gemmer der sig en gastronomisk overraskelse et sted i mængden. Der mulighed for at vælge mellem 2 og 4 timer food walk i Århus, hvor der undervejs fortælles om byen og maden, og der diskes op med lækkerier og drikkevarer fra forskellige caféer, restauranter og deli’er.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

SUP kursus med Surf Agency

Surfboardet vrikker vippende på bølgerne, så det gælder om at koncentrere sig, hvis begge ben skal blive stående – og det skal de. For med hjælp fra pagajen kan du padle dig frem på vandet og ud over bølgerne. Det kræver lidt øvelse, men med et par fifs mestrer du hurtigt teknikken, så du kan padle af sted uden at falde i vandet.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

hotdog kursus lav den bedste hot dog madlavningskursus timm vladimir

36 forskellige madlavsningskurser i Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimir er Danmarks kendt for bl.a. hans interesse for mad og bagværk. Timm har Danmarks fedeste køkken derhjemme, der skriger til himlen og at blive brugt. Timm Vladimirs Køkken er Timms madlavningskurser og her findes 36 forskellige kurser. F.eks. Nyt Nordisk, Den lille kemiker, American Dinner og Gourmet Hotdog. 

Find Timm Vladimirs Køkken madlavningskurser hos Go Dream 

Latte Art kursus hos Street Coffee

Er gavemodtageren en passioneret kaffedrikker? Forkæl ham/hende med denne kaffeoplevelse i Århus, hvor han/hun lærer at steame mælken korrekt, lærer om hældeteknikker og leger med basale mønstre.

Massage for 2 hos Helle Thorup

Forkæle gavemodtageren og en ledsager med en lækker omgang massage. Det er vigtigt at få afspændt muskler og led, så selv de mindste dele af kroppen kan komme udhvilede gennem dagen. 65 minutters helkropsmassage inklusive ansigts- & hovedbundsmassage.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver i naturen

SE OGSÅ: Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave

Indlægget Oplevelsesgaver i Århus indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 
error: Content is protected !!