Giv et kursus i gave

giv et kursus i gave kursus Sup kursus windsurf kursus flødenbollekursus pizza kursus gavekort kursus alletidersgave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er gavemodtager en frisk person med mod på at lære nyt? Så kunne et kursus i gave være en oplagt gave. 

Vi ser kursus i gave som en oplagt mulighed for gavemodtager lærer nyt. Enten hvis gavemodtager har ytret ønsket om at lære en ny hobby at kende, eller hvis gavemodtager, nu får rig lejlighed til at udforske nye interesser. Sidstnævnte kunne være folk der efter et langt arbejdsliv, får mere fritid. 

Vi lærer i alle aldre og kurser i en sport eller hobby er en god adgang til at prøve en lyst af uden at investerer i en masse udstyr. F.eks. kan en barista kursus give gavemodtager en fornemmelse af om det er en hobby der er værd at forfølge, før der indkøbes barista udstyr. Det samme gælder et kursus i golf eller SUP. Begge er dyre sport (udstyrsmæssigt), men med et kursus, kan gavemodtager få et realitetscheck, om denne sport er noget for ham/hende. 

At give et kursus i gave er et indblik i en sport eller hobby. Det er oplagt hvis gavemodtager drømmer om en ny hobby eller har mod på at opleve en anden verden, end den han/hun befinder sig i. 

Kursus som gave er for både børn og voksne. Vi ser børn på madlavningskursus, kurser der gives i gave til konfirmanden, og også seniorer er godt repræsenteret som gavemodtagere til et kursus gavekort. 

 

 

Kursus gavekort- et kursus i gave

flødebollekursus for børn flødebollekursus kbh københavn flødebollekursus voksne kursus i gave gavekort oplevelsesgave gavekort kursus flødebolle

Flødebollekursus for børn og voksne – i København

Halv dags kursus i kunsten i at lave de lækreste flødeboller! På kurset findes instruktion i at temperere chokoladeovertrækket og til at lave flødebolleskum med favoritsmagen. Flødebollerne skal pyntes og pakkes, for de skal med hjem og vises hjem, til resten af familien. Der er selvfølgelig mulighed for at smage undervejs. Alt i alt ca 2 1/2 times sukkersød underholdende og lærerigt kursus for alle med interesse i flødebollekunsten. 

Find flødebollekursus hos duglemmerdetaldrig

eller

Find flødebollekursus hos Chokoman via Go Dreams

 

flødebollekursus fyn flødebolle kursus haarby ærli flødebolle kursus for børn fabriksbesøg fyn kursus i gave gavekort kursus flødebolle

Flødebollekursus på Fyn

Flødebollekursus og fabriksbesøg hos Ærli i Haarby på Fyn. Kom på besøg hos Ærli og lær at lave lige så gode flødeboller som Ærli. Efter et kig rundt bag kulisserne på fabrikken, er der mulighed for selv at prøve kræfter med flødebollekunsten. Lær at temperere chokoladeovertrækket helt perfekt og lær de gode fif, der skal til at lave perfekte flødeboller. Der smages undervejs og hjemmelavet flødeboller at komme med hjem til fremvisning. Børn over 10 år er velkommen i følge med voksen

Find flødebollekursus hos duglemmerdetaldrig

 

pizza kursus københavn pizza kursus kbh pizzkursus lær at lave pizza gavekort kursus

Pizza kursus hos Meyers Madhus i København

Fed oplevelse, hvis du er til madkunst! På med forklædet og lær hemmeligheden bag de sprøde tynde pizzabunde og velafstemt pizza fyld. Massere af inspiration til pizzavariationer. Kurset ender med at vi spiser de lækre pizza og drikker et glas vin. 

Find pizza kurset hos duglemmerdetaldrig

 

pizza oplevelse pizza kursus lær at lave pizza i stenovn kursus pizzakursus nordjylland

Pizza kursus i Nordjylland

Skøn pizza oplevelse i Kornets hus, hvor du får mulighed for at lave pizza i Kornets hus’ stenovn og spise al det pizza du kan. Vi hygge over at lave pizza og spise dem og lære nye sider af pizzakunsten. 

Find pizza kurset i Nordjylland hos duglemmerdetaldrig

 

fotokursus zenfoto kursus i fotografering lær at tage billeder fotokursus aalborg fotokursus nordjylland

Fotokursus i Aalborg – Nordjylland

Koncentreret fotokursus i Aalborg hvor teori blandes med praktiske øvelser og når billederne er i hus, får du evaluering på dine beslutninger og tanker bag kunstværkerne. Vi kigger nærmere på dit kamera og nyder en frokost. Kurset er hyggeligt samvær blandt andre kamera nørder. Kurset er for dig der vil lære dit kamera at kende, men også for dig der gerne vil blive bedre til at skyde de bedste skud med dit kamera.

Find foto kurset hos duglemmerdetaldrig

 

kitesurfing kursus dragør lær at kite surfe københavn dragør kitekollektivet alletidersgave kite kursus kbh

Kitesurfing kursus – Dragør / København

Kitesurfing er en hurtig voksende sport, og i Danmark er vind og vand ideelt til at kitesurfe. Det går stærkt, og det kræver koncentration at finde ud af, hvordan boardet og dragen arbejder sammen – men hos Kitekollektivet står de certificeret og erfaren kitesurfinstruktør klar til at hjælpe dig i gang med kitesurfing.

Find kitesurfer kurset hos duglemmerdetaldrig

 

pølsekursus lær at lave grill pølser meyers madhus kursus pølsekursus kbh

Pølse kursus i København

Det er et håndværk at kunne lave pølser, og det tager lidt tid inden teknikken mestres, så forholdet mellem krydderier og fars er helt perfekt. Men det er værd at væbne sig med tålmodighed og vente på, at det lykkes, når man tænker på, at præmien er hjemmelavede pølser, der kan serveres med grov sennep, ketchup og en iskold øl som tilbehør.

Find pølsekursus hos duglemmerdetaldrig

 

kaffekursus københavn kaffe kursus kbh barista kursus coffee late kunst kursus alletidersgave gavekort kursus

Kaffe latte kursus i København

På kurset fordyber du dig i at steame den perfekte mælk til at lave latte art med, og du øver ophældningsteknik, så du lærer, hvordan du bedst arbejder med kanden og mælken for at lave flotte mønstre i kaffen. Du kommer omkring tre klassiske mønstre, og måske prøver du kræfter med at male en bamse. En sjov aften på Østerbro/København venter.

Find kaffe kurset hos duglemmerdetaldrig

 

kaffekursus kaffe kursus oplevelsesgave kaffe barista kursus lær at lave kaffe taastrup københavn

Kaffekursus i Taastrup / Hovedstaden

På dette kaffekursus lærer du om dyrkning og forarbejdning af de populære bønner af nogle af Danmarks absolut dygtigste baristaer og kafferistere. Du vil komme til at smage på delikate kaffetyper fra alle verdenshjørner. Kurset foregår i hyggelige, velduftende lokaler, hvor der til daglig bliver serveret noget af landets bedste kaffe. Du får råd og vejledning om kaffebrygning, og denne viden kan du bruge til at brygge den perfekte kop mokka derhjemme.

Find kaffekursus hos Go Dreams

 

lær at lave cocktails cocktailkursus århus kursus drink kursus pustervig

Cocktail kursus i Århus

Det ser så let ud, når bartenderen rører, ryster og mikser den ene drink efter den anden. Er du selv en maestro til det, eller har du stadig lidt at lære? Hvis du mener, du kan lære en ting eller to, så kom på et cocktailkursus hos Pustervig. Her lærer bartenderen dig nemlig de små fif, som får det til at se så legende let ud samtidig med, at det smager forrygende.
 
 
malekursus jylland gavekort til maleskole malerkursus kunstkursus århus alletidersgave

Malekursus i Århus

Er du gået i stå, eller skal du have et kreativt spark bagi? Tag værkerne under armen, hop ind i Fru Madsens atelier og lad dig inspirere med nye farver, metoder og feedback på dit værk. Undervejs vil Eva give tips og tricks og hjælpe dig med at komme videre i maleprocessen, så I sammen kan skabe udgangspunktet for dit værk.

Find malerkursus hos duglemmerdetaldrig

 
 
hotdog kursus lav den bedste hot dog madlavningskursus timm vladimir

36 forskellige madlavsningskurser i Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimir er Danmarks kendt for bl.a. hans interesse for mad og bagværk. Timm har Danmarks fedeste køkken derhjemme, der skriger til himlen og at blive brugt. Timm Vladimirs Køkken er Timms madlavningskurser og her findes 36 forskellige kurser. F.eks. Nyt Nordisk, Den lille kemiker, American Dinner og Gourmet Hotdog. 

Find Timm Vladimirs Køkken madlavningskurser hos Go Dream 

 
 
 
windsurf kursus københavn windsurf kbh windsurfer lær at windsurfe

Windsurf kursus i København

En ægte windsurfers smil bliver lidt større, når blæsten tager fat i mågerne og kaster dem rundt i luften, mens bølger bruser mod kysten. For blæsten betyder nemlig, at vejret er helt perfekt til windsuring! Så grib boardet og hop i vandet med de dygtige instruktører fra Copenhagen Surf School, hvor vinden blæser liv i sejlene og tager jer med ud over bølgetoppene på vej mod nye sus på vandet.

Find windsurf kursus hos duglemmerdetaldrig

 

sup kursus kbh paddleboard kursus kbh lær at stå på paddle board sup kursus københavn

SUP kursus i København

Surfboardet vrikker vippende på bølgerne, så det gælder om at koncentrere sig, hvis begge ben skal blive stående – og det skal de. For med hjælp fra pagajen kan du padle dig frem på vandet og ud over bølgerne. Det kræver lidt øvelse, men med et par fifs mestrer du hurtigt teknikken, så du kan padle af sted uden at falde i vandet.

Find SUP kursus hos duglemmerdetaldrig

 
 

 

SE OGSÅ: Oplevelsesgaver i naturen

SE OGSÅ: Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave

SE OGSÅ: oplevelsesgaver til børn

SE OGSÅ: 25 Kaffegaver

Indlægget Giv et kursus i gave indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

1 Response

  1. 07/01/2021

    […] LÆS OGSÅ: Giv et kursus i gave […]

error: Content is protected !!