Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave

sup gave gaveinspiration stand up paddle gave paddleboard gave alletidersgave vandtæt gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter en gave til en Stand up padler? Så læs med her! For selvom du ikke er SUP entusiast selv, kan du sagtens finde en god SUP gave til ham eller hende der elsker at stå på et paddle board

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, campist og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på, at gavemodtager er så meget mere end lige dét, vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave.  I dette indlæg har vi fokus på dem der elsker at paddle afsted på et Paddleboard og gave til SUP entusiast.

Vidste du at stand up paddle (SUP) er en gammel disciplin, men det er først de seneste år, er blevet en mere almindelig sport. Årsagen er de nye oppustelige stand up paddle board, der er praktiske, billigere og mere anvendelige end de hårde boards. Dertil kommer det faktum at det er blevet trendy at bruge naturen og den trend passer rigtig godt med SUP sporten, der byder på natur og motion på samme tid. 

SUP går i sin enkelthed ud på at paddle med en paddle, stående på en Paddleboard (der kan sammenlignes med et stort surfbræt/longboard). Det kan gøres i eget tempo og sporten kan dyrken på fritids og motionsplan, eller “race”, som et kampløb. 

Her på alletidersgave redaktionen er vi vilde med SUP og bruger enhver given lejlighed til at komme ud på havet. Vi kan derfor afsløre at årsagen til at mange bliver vilde med sporten, er friheden, naturen og det mageløse i at “stå på vandet”.

Når det gælder en god gave til SUP entusiast, så gælder det om at finde den ting, der gør det ekstra fedt, at komme afsted på boardet. 

SUP gave – Gave til SUP entusiast 

 

SUP board pumpe elektrisk pumpe til sup board sup board automatisk pumpe gave til supfan

Elektrisk pumpe til SUP boardet

Dette er den mest geniale gave til SUP fans med et oppusteligt board. Pumpen er elektrisk og pumper boardet op til maks 16 PSI (de fleste boards pumpes til 15 PSI). Det mest irriterende ved SUP er at boardet skal pustes op før brug og det kræver en del pumpning med de tilhørende pumper. Men denne elektriske pumpe, kan maskinen klare det, mens andre forberedelser kan gøres færdigt.

Find den elektriske pumpe hos Watery

 

 

vandtæt taske gave til SUP paddleboard tilbehør gave til paddle board padler vandtæt taske til SUP alletidersgave

Vind og vandtæt taske – taske til SUP

En oplagt taske til at have til havs, så ejendele ikke bliver våde, hvis uheldet skulle være ude. Tasken er en CargoPack taske, der holder ejendelene tørre også selvom vandet falder i tasken.  CargoPack er en “heavy duty” vandtæt (vandresistent) taske med behagelige skulderremme. Der er mesh side-lommer og elastikker på fronten. Den kan rumme 32 liter og vejer kun 900 gram!

Find taske SUP entusiasten hos Sitontop 

 

havtaske vinterbader dry bag svøm sikkert redningstaske til vinterbader tow float taske til havsvømning vinterbader

Havtaske til åbent hav svømmer og vinterbader

Havtaske, tow floats eller dry bag er samme ord for det samme produkt. En havtaske har til formål at gøre padler, vinterbader og andre på åbent hav – synlig i havet. Den er nem at svømme med, hvis den spændes om livet og den kan sættes fast på paddleboards. Det andet formål er at den kan indeholde nøgler, mobil mv, så det ikke skal ligge på land, mens der padles eller svømmes. Sidst men ikke mindst, giver den opdrift, hvis man holder fast i den og dermed giver den svømmeren et hvil, hvis det er nødvendigt. 

Find en havtaske hos Watery

 

vandtæt LED lys vandtæt lampe SUP belysning alletidersgave gave til SUP entusiast

Vandtæt LED lys til padleturen i skumring.

Der er noget vidunderligt ved at tage afsted SUP boardet tidligt om morgenen og nyde stilheden og lyden af den vilde natur. At se morgenen blive lysere og solopgangen fra havet eller flodens klare vand. En vandtæt LED lampe kan hjælpe på sigtbarheden i de mørke morgentimer. 

Find den vandtætte LED lampe hos Watery

Vandtæt cover til mobilen og nøgler – Perfekt til SUP padleren

Praktisk lille vandtæt lomme. Lommen passer til alle Iphones og andre mobiler samt evt. pung. Derudover har lommen touch, så man kan modtage eller ringe op fra telefonen når den er i lommen. Selve lommen hvor telefonen placeres i, kan rumme telefoner der er op til 19 cm*12 cm.

Find gaven til SUP entusiasten hos Watery

 

 

aktivitetsur vandtæt aktivitetsmåler gave til vinterbader

Vandtæt aktivitetsur til SUP fans

Det er ingen hemlighed at vi her på redaktionen er glade for aktivitetsure, der måler dagens aktivitet. Aktivitetsure er før blevet forbundet med skanketure, i dag er et aktivitetsur forbundet med et ønske om at holde styr på dagens aktivitet. Et vandtæt aktivitetsur er en skridttæller med ur, der måler puls, søvn, aktivitet – inkl. svømning og træning på SUP board. 

Find aktivitetsuret hos Sportsbuddy

 

termokop gave til vinterbader termokrus vinterbader alletidersgave

Termokop eller termokande som gaveidé til SUP’er

Efter en skøn tur til havs eller på boardet i søen, findes der ikke noget bedre end at komme op og få varmen med en kop varm kaffe eller the. Og selvfølgelig en sludder med de SUP entusiaster. Fra en padler til dig der vil give en gave til en SUP fan: Dette er et sikkert hit! Termokopper fås i mange størrelser og modeller og der er ikke en bestemt model der er bedre som gave til SUP paddleren, end andre. Hermed er gaveidéen givet videre.

Find et stort udvalg af termokrus hos KitchenOne

 

vinterbader badesko gave til vinterbaderen badesko til vinterbader

Badesko til SUP

Det kan være ujævnt at komme fra land til vand. Der kan være ujævne, glatte og ru overflader på trapper og broer. Netop derfor er et par badesko oplagt som gave til en standhaftig supboarder. Badesko til voksne kan bruges året rundt. De viste badesko er af mærket Aqua Sphere og har tilnavnet “BeachWalker”

Find badesko til SUP padleren hos Watery

 

vandtæt sup bumbag alletidersgave gave til sup padler paddleboard entusiat SUP gave

Bumbag til SUP entusiasten

En stærk bumbag – bommesæk der inkluderer en taljestrop og en tredobbelt tætningslomme. Perfekt til opbevaring af værdigenstande under svømmetur, eller til at holde dine værdigenstande, der er sikre på dit paddleboard eller under surfing. 

Find vandtæt bumbag hos Watery

SUP paddleboard til SUP entusiasten

Stå et nye SUP paddleboard højt på listen eller har gavemodtageren endnu ikke sit eget paddleboard, så forkæl ham/hende med et. Oppustelige paddleboards fås både til nybegyndere, motionister og øvede.

Find det store udvalg hos Sitontop

 

våddragt sup gave til sup entusiast sup gave alletidersgave våddragt til mænd

Våddragt til mænd/kvinder – til SUP træning i forår og efterår

Forlæng SUP entusiastens sæson med en våddragt. Med en våddragt er han/hun sikret i tilfælde af fald fra boardet. De danske farvande er kolde i foråret og efteråret. Og selvom det ikke er meningen at padldleren skal i vandet, så er dragten en god beskyttelse, hvis balancen svigter eller vandet er choppy. 

Find en våddragt til SUP entusiasten – mænd – hos Watery

Find en våddragt til SUP entusiasten – kvinder – hos Watery

 

prøv sup surf prøv sup prøv standup paddle board gave til sup alletidersgave oplevelsesgave sport til havs

Prøv SUP – Stand up paddle

Var det en idé at komme ud og prøve SUP? Så overvej en prøvetur på SUP boardet. Der er en fantastisk oplevelse og det er præcis sådan at mange forelsker sig i sporten. Det er nemlig muligt at lære teknikken på blot en enkelt tur og samtidig mærke det fantastiske ved at stå på vandet. 

Find SUP oplevelsesgave hos Du glemmer det aldrig

 

Fandt du en god SUP gave?

 

LÆS OGSÅ: Gave til fars dag

LÆS OGSÅ: Personlige gaver til far

LÆS OGSÅ Toilettasker i skind

LÆS OGSÅ: Gave til vinterbader

LÆS OGSÅ: Gave til udlandsdansker

 

Indlægget Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 

 

 

2 Responses

  1. 06/18/2021

    […] Læs også: Gave til SUP entusiasten […]

  2. 07/01/2021

    […] SE OGSÅ: Gave til SUP entusiasten – Stand up paddle SUP gave […]

error: Content is protected !!