Gode gaveideer til udlandsdanskeren

gaveideer til udlandsdanskeren, gave til udlandsdansker, gaver til udlandsdansker, gaveideer til dansker bosat i udlandet, gaveideer til udlandsdansker, klassiske gaver til udlandsdansker
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Bor gavemodtageren i udlandet? Hvilken gave finder man på til udlandsdanskeren? Her hos Alletiders Gave kender vi alt for godt denne udfordring og derfor har vi fundet på lidt forskellige gaveideer til at finde den rette gave til udlandsdanskeren.

Find inspiration til gaveideer til udlandsdanskeren.

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, campist og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave.  I dette indlæg har vi fokus på udlandsdanskeren og en god gave til ham/hende der bor i udlandet.. 

Mange danskere bor udenfor Danmarks grænser, enten på grund af arbejde, kærlighed, studieophold eller noget helt fjerde. En udlandsdansker er en dansk statsborger, der er flyttet til udlandet for en periode af mindst seks måneder. For nogle udlandsdanskere vender de tilbage efter en periode, mens andre finder lykken i udlandet.

Selvom lykken er udlandet, så kan savnet til familie og venner hjemme i Danmark sagtens være et stort savn. Og der kan også være bestemte ting fra Danmark, der er et stort savn. 

Hos Alletiders Gave kender vi alt for godt til situationen med at være udlandsdansker. Og samtidig den store glæde vi oplever når der er besøg hjemmefra eller når der kommer en uventet pakke med posten med lækkerier fra Danmark.

Gaver til udlandsdanskeren

Måske kender du allerede udlandsdanskerens savn nok, til at vide hvad du skal forkæle ham eller hende med. Ellers kommer en række gode gaveideer.

Lakrids

En af de specialiteter der ofte kan være svære at få fat på i det store udland er dansk lakrids. Har man været væk længere tid kan man hurtigt komme til at savne smagen af lakrids. Er gavemodtageren helt vild med lakrids, så skal hun/han da have en masse lakrids produkter som f.eks. salt lakrids, sød lakrids, lakridsmandler, lakrids te – mulighederne er mange. Et af de lakridsmærker der er især hitter er Johan Bülow, der har et stort udvalg af spændende lakridsprodukter.

Se det store udvalg af lækker lakrids hos Kundetbedste 

Gavekort til e-bøger

En oplagt mulighed for at gavemodtageren kan nyde de seneste bøger, uanset hvor han/hun befinder sig. En bog som gave kan både være en hyggegave i form for underholdning, men også inspiration i form af nye forfattere eller faglitteratur. Bestsellerlisten over mest solgte skønlitteratur og krimi indeholder lutter gode bøger og med en bog fra bestsellerlisten, går du ikke helt gal i byen, hvad angår gavens kvalitet og indhold. Denne gave er nem at sende alle tider på året, da den kan sendes direkte  til gavemodtagerens email.

Vi kan her anbefale at købe e-bøger ved Saxo.

Plakat til udlandsdansker

I de fleste danske hjem hænger der plakater. Forkæl udlandsdanskeren med en sjov citatplakat med eller med en plakat fra vedkommendes fødeby. Mulighederne er mange.

Find den perfekte plakat hos Citatplakat

 

Hjemmelavede gaver

En hjemmelavet gave er altid dejlig at få og er tegn på at nogen har tænkt på én. Uanset om man bor i udlandet eller i Danmark er der noget skønt ved at få en lækker hjemmelavet gave. Er du god til at strikke eller hækle, kan du for eksempel lave nogle lækre strømper, et sjal eller noget andet gavemodtageren kan holde sig varm med på de kolde dage. Hvis du ikke selv er så kreativ, kan det være nogle af familiens yngre medlemmer kan finde på nogle fine, kreative gaver.

Dansk design til udlandsdanskeren

Ved at give dansk design i gave, giver man både gavemodtageren noget specielt og samtidig noget der minder dem om deres fædreland. Her er gavemodtageren mange, men de mest populære er oftest Kay Bojesen figurerne, Lyngby vaserne, Royal Copenhagen, Marguerit smykker mm. Mulighederne er mange. Find noget der har betydning for gavemodtageren eller det område han/hun oprindeligt er fra.

Hos Bahne finder du et lækkert stort udvalg af dansk design

Tilskud til flybillet

Er der længe siden at udlandsdanskeren har været en tur hjemme, vil tilskud til flybillet eller en flybillet helt sikkert falde i god smag. Mange gange kan man være heldig at få billetter til en fornuftig pris hvis man bestiller i god tid.

Julekalender eller julepynt

Kommer udlandsdanskeren ikke hjem til jul i år? Eller har han/hun svært ved at finde julestemningen i december, så kunne en oplagt gaveide være at forkæle ham/hende med en lækker julekalender eller julepynt. Begge dele er noget der kommer tidligt i handlen og derfor sagtens kan nås at sende til modtageren inden december.

Her på Alletiders Gave kender vi alt for godt til følelsen af at julestemningen kan være svær at finde i udlandet, særligt hvis man bor i et land hvor højtiden ikke fejres. Med et stykke julepynt, har modtageren noget han/hun kan nyde synet af år efter år. Med en julekalender kan du give ham/hende en forkælelse med noget af det der savnes hjemmefra, dette kunne f.eks. være en lækker lakrids julekalender, en julekalender med luksus chokolade og hvis der er børn så en julekalender med legetøj eller bøger. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at det vil være en gave der falder i god jord.

Find et lækkert udvalg af julekalendere til både børn og voksne hos Kun det bedste

Find et stort udvalg af julekalendere med legetøj hos Eurotoys

Se det store udvalg af julepynt i alle prislejer hos Bahne

SE OGSÅ: 15+ Gaver med indgravering

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

 

<script>Indlægget Gaveideer til udlandsdanskeren indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

1 Response

  1. 07/01/2021

    […] LÆS OGSÅ: Gave til udlandsdansker […]

error: Content is protected !!