Send en tanke

mors dag, morsdag gave, blomster til morsdag, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Har du glemt moster Annas fødselsdag? Eller har du pludselig lyst til at forkæle en du holder af? Så har sendentanke.dk gjort det nemt for dig at forkæle dine nærmeste. På sendentanke.dk kan man sende gaver og gavekort via mobilen. På denne måde kan du nemt og hurtigt overraske én du holder af med en gave som sendes direkte til modtagerens mobiltelefon eller email. Med sendentanke.dk slipper du for at skulle finde på en masse undskyldninger for hvorfor du ikke har nået at købe en gave, her kan du nemt og hurtigt bestille en gave som vækker glæde hos modtageren.

Når man benytter sendentanke.dk er det ikke muligt at modtage gaven fysisk med posten, men så slipper man til gengæld også for at skulle betale irriterende forsendelsesgebyrer, og man skal heller ikke vente flere dage på, at det bliver sendt med posten. Da gavekortet bliver sendt til mobiltelefonen med det samme, skal man heller ikke huske at finde gavekortet frem, når det skal bruges. Du har det altid på dig, så længe du har din telefon med dig.

Er du i tvivl om hvilket gavekort der vil bringe mest glæde hos modtageren, kan du med fordel vælge et All-round gavekort, som giver modtageren mulighed for selv at vælge mellem de mange forskellige gavekort på sendentanke.dk.

Køb gavekort hos sendentanke.dk

Indlægget send en tanke indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

error: Content is protected !!