Påskekalender til voksne 2024

påskekalender til voksne 2024, påske kalender til voksne, påskekalender med alkohol, påskekalender med øl 2024, påskeæg til voksne 2024, påskeæg til mænd 2024, påskeæg til kvinder 2024
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En påskekalender til voksneer oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Er du på jagt efter en påskekalender til voksne 2024? Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, men hvad med at prøve med en påskekalender?

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

I dag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Hvornår er det påske i 2024?

Hvilken dato er det påske? Påsken falder forskelligt fra år til år. I 2023 falder påske på følgende datoer:

Søndag 24. marts: Palmesøndag
Torsdag 28. marts: Skærtorsdag
Fredag 29. marts: Langfredag
Søndag 30. marts: Påskedag
Mandag 31. marts: 2. Påskedag

Påskekalender til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg. Men indenfor de senere år, er det blevet populært at give en påskekalender, som modtageren kan have glæde af over flere dage;

Kun Det Bedste – Påskekalender 2024

Hvorfor nøjes med et påskeæg, når du kan give en påskekalender? Påskegaverne kommer indpakket, så du kan nyde det selv eller give væk. Påskegaven 2024 indeholder noget sødt, noget salt og lækker drikkelse – alt hvad et skønt påskebord skal indeholde.

Find kalenderen hos Kun det bedste

Påskekalender med 4 danske specialøl

Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag er de officielle helligdage, og dér åbner man en låge i kassen, og bliver forkælet med forskellige lækkerier. I årets øl-påskekasse gemmer sig 4 forskellige danske specialøl fra hhv. Grauballe- og Møn Bryghus sammen med nogle forskellige lækkerier eller snacks. 

Find den hos Delikatessehuset

Påskekalender med delikatesser

I denne påskekalender gemmer sig forskellige danske og udenlandske delikatesser – til dig der ikke er så vild med søde sager, men synes det er mere spændende at gå ombord i lækkerier og snacks fra det krydrede køkken. 

Find den hos Delikatessehuset

Påskekalender med søde lækkerier

I denne påskekalender gemmer sig forskellige danske lækkerier og søde overraskelser.  Her er lækkerier fra bl.a. Lakrids by Bülow, Summerbird, Bagsværd Lakrids, The Mallows, Xocolatl m.fl.

Find den hos Delikatessehuset

Påskekalender – godt og blandet

I denne påskekalender gemmer sig lidt forskellige lækkerier og snacks fra forskellige danske og udenlandske produkter. 

Find den hos Delikatessehuset

SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2024

SE OGSÅ: Påsketøj til hele familien her

Indlægget Påskekalender til voksne 2024 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!