Påskeæg til voksne 2024

Påskeæg til voksne 2023, påskeæg til voksen 2023, påskeæg til voksne, luksus påskeæg, påskeæg med alkohol, voksen chokoladeæg, påskegave til voksen, værtindegave til påske, påskeæg for voksne, påskeæg til teenager 2023, påskeæg til ham 2023, påskeæg til hende 2023, årets påskeæg 2023, luksus påskeæg til voksne, vegansk påskeæg, klassisk påskeæg, påskegaver 2023, voksen påskeæg 2023, påskeæg med hvid chokolade, påskeæg med mørk chokolade
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et påskeæg til voksne 2024 er oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Er du på jagt efter påskeæg til voksne 2024? Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, de fleste til børn, men der er også begyndt at komme flere påskeæg til voksne på markedet.

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse.

I dag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Hvornår er det påske i 2024?

Hvilken dato er det påske? Påsken falder forskelligt fra år til år. I 2023 falder påske på følgende datoer:

Søndag 24. marts: Palmesøndag
Torsdag 28. marts: Skærtorsdag
Fredag 29. marts: Langfredag
Søndag 30. marts: Påskedag
Mandag 31. marts: 2. Påskedag

Påskeæg til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg.

Hos Alletiders Gave har vi samlet et bredt udvalg af årets påskeæg til voksne 2024. Her finder du både påskeæg til ham, påskeæg til hende, luksus påskeæg, spiselige påskeæg, drikkebare påskeæg, påskeæg til samlerene, utraditionelle påskeæg osv. Udvalget af påskeæg egner sig også godt til teenagere. Forkæl en du holder af med er af disse lækre påskeæg til voksne.

Påskeæg til voksne 2024

Giv en oplevelse som påskeæg

Giv et anderledes påskeæg i form af en oplevelse. Truestory tilbyder et unikt udvalg af oplevelser i hele landet, hvad enten gavemodtageren skal forkæles med wellness, en action oplevelse, en middag osv. Giv enten gavemodtageren en oplevelse I kan nyde i fællesskab eller en han/hun kan få glæde af på egen hånd.

Find den perfekte oplevelse her hos Truestory

Lav selv hjemmelavede påskeæg

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: 25+ Kaffe gaveideer – gave til kaffe-entusiasten

Listen med Påskeæg til voksne 2023 bliver løbende opdateret…

Indlægget Påskeæg til voksne 2023 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

1 Response

  1. 02/20/2021

    […] SE OGSÅ: Påskeæg til voksne 2021 […]

error: Content is protected !!