25+ Paw Patrol gaveideer til børn

paw patrol gaveideer, paw patrol gaver til børn, paw patrol børnegaver, paw patrol legetøj, paw patrol merchandise, paw patrol julegaver til børn, gave til 3 årig, gave til 4 årig

Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol?

Paw Patrol gaveideer til børn er en samling af Paw Patrol ting som du kan forkæle den lille Paw Patrol fan med.

Paw Patrol karakterne har taget flere børn med storm og når barnet alligevel skal klædes sig ud, så skal det da klædes ud med yndlingsfiguren.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

PAW Patrol er i den grad et hit hos mindre børn og serien er sjov nok til at voksne kan se med. Skal junior til fastelavn eller have kostumer til at lege med derhjemme, så er PAW Patrol kostume et bud op et kostume der bringer underholdningen fra TV skærmen, helt ind i legen på værelset.

Glæd din lille Paw Patrol fan med en af disse Paw Patrol gaveideer til børn. Udvalget af Paw Patrol gaver består både af Paw Patrol legetøj, Paw Patrol børnecykel, Paw Patrol sengetøj, Paw Patrol børnekostume mm.

Paw Patrol gaveideer

Paw Patrol rygsæk

Denne mørkeblå rygsæk fra Paw Patrol har flotte farver. I midten løber Chase, Marshall og Rubble mod dig og beskytter alle de ting, du gemmer i rygsækken. Rygsækken kan bæres i hanken og skulderstropperne er justerbare i længden.

Find rygsækken hos Eurotoys

Paw Patrol sengetøj

Lad barnet søge i drømmeland med favoritfigurerne. Der er efterhånden lavet et stort udvalg af flotte sengesæt med Paw Patrol motiv, både til drenge og piger. 

Se det store udvalg af Paw Patrol sengetøj hos Eurotoys

Paw Patrol spisesæt

For mange børn bliver det meget sjovere at spise, når maden serveres på en tallerken med favoritfigurerne. Paw Patrol sæt med 3 dele er en oplagt gaveide til enhver Paw Patrol fan.

Find Paw Patrol spisesæt hos Kids-world

Paw Patrol børnecykel

Smart børnecykel med Paw Patrol, Den er lavet til små børn, og er en god cykel at starte at lære hvordan man gør. Dækkene er lavet af EVA, som er et blødt materiale og gør derfor at man ikke skal pumpe cyklen. Det er muligt at få cyklen både til drenge og piger. 

Find Paw Patrol cyklen hos Eurotoys

Paw Patrol Legetelt Pop-Up

Dette pop-up-telt med motiv fr Paw Patrol er perfekt til sjov leg både inden- og udenfor. Pop-up-funktionen gør legeteltet let at sammenfolde, transportere og opbevare. En hyggelig lille hule til den lille!

Find teltet hos Jollyroom

Paw Patrol spil Headbanz

Det sjove spil Headbanz i en ny version med de populære karakterer fra Paw Patrol. Et simpelt og sjovt spil, hvor det gælder om at være bedst til at gætte. Hver spiller vælger et kort uden at kigge på det, placerer det på hovedet og stiller derefter ja/nej-spørgsmål for at finde ud af, hvem der gemmer sig på kortet. Er jeg et dyr eller en person? Hvem gætter hurtigst, hvem de er?

Find spillet hos Jollyroom

Paw Patrol vækkeur

Med dette vækkeur bliver barnet hver dag vækket af yndlingsfigurerne. Tryk på knappen PROJEKT for at projektere klokken i loftet! Lyt til 3 fantastiske lydeffekter ved at trykke på Chase & Marshall-tegnet. Tryk på basen for at tænde et hyggeligt natlys, der varer i 15 minutter. 

Find det seje Paw Patrol vækkeur hos Eurotoys

Paw Patrol walkie talkie

Seje Paw Patrol walkie talkies der gør det muligt at holde kontakten med vennerne helt op til 2 km væk! 
Der er både en Morse Light funktion og en mulighed for at justere lydniveauet.

Find dem hos Eurotoys

Paw Patrol armbåndsur

Er det tid til at barnet skal lære klokken? Så lad ham/hende lære det med et sejt Paw Patrol ur. Smart ur med 20 billeder fra Paw Patrol. Justerbar, så den passer til små håndled. Viser dato og tid.

Find det seje ur hos Eurotoys

Paw Patrol trehjulet løbehjul

Lad barnet drage ud på nye sjove eventyr med dette seje løbehjul til børn med Paw Patrol motiv. Med store hjul og justerbart styr fra 59-64 cm. Kan bære 20 kg.

Find det hos Eurotoys

Paw Patrol – 5 Minutter I Puttetid

Oplev et glædeligt gensyn med alle vovsernes gode venner fra Adventure Bay, og mød helt nye og måske magiske væsner, når PAW Patrol igen drager ud på spændende redningsaktioner. I denne store samling af små, vovsegode historier kan du tage med på kapløb i luftballon, grave guld eller flyve i rumskib og meget, meget mere.  De mange små historier gør bogen perfekt til godnathistorie og højtlæsning. 

Find bogen hos Gucca

Paw Patrol hovedtelefoner til børn

Er barnet vild med dine hovedtelefoner, så skal hun/han selvfølgelig have sine egne. 2 i 1 høretelefoner, som kan tilsluttes via Bluetooth eller med AUX stik. Støjniveauet er begrænset til 85 dB så den beskytter børnenes øre. De er robuste, lette, justerbare og foldbare. Samtidig med de har et smart design i Paw Patrol med Chase og Marcus. Det er også muligt at få hovedtelefonerne i flere andre flotte designs.

Find dem hos Eurotoys

Paw Patrol sovepose

En sovepose er perfekt til den kommende overnatning hos kammeraten, hos bedsteforældrene, på ferien eller hygge derhjemme. Paw Patrol soveposer til børn laves i flere flotte designs.

Se udvalget af Paw Patrol soveposer hos Eurotoys

Paw Patrol bamser

En bamse med yndlingskarakteren er altid en god ide, og er perfekt til leg og til at skabe tryghed når barnet skal sove. Uanset hvilken karakter fra Paw Patrol der er favoritten, så finder du et stort udvalg af Paw Patrol bamser hos Eurotoys.

Se udvalget af Paw Patrol bamser her hos Eurotoys

Paw Patrol karaokemaskine m. mikrofon

Syng med på alle yndlingssangene med hjælp af denne karaokemaskine med to tilhørende mikrofoner. Karaokemaskinen har et håndtag, der gør, at den let kan flyttes fra sted til sted. Motivet består af de populære figurer fra Paw Patrol.

Find karaokemaskinen hos Jollyroom

Paw Patrol kuffert

Uanset om ferien går til bedsteforældrene, rundt i Danmark eller en tur til udlandet, så skal barnet rejse med stil. Skøn børnekuffert med Paw Patrol motiv. Kufferten vejer kun 1,8 kg og er designet til at kunne bruges som håndbagage på fly.

Find kufferterne og mange andre børnekufferter hos Jollyroom

Paw Patrol natlampe

Alle børn kender Paw Patrol – og langt de fleste af dem elsker det! Med denne natlampe får dit barn muligheden for at sove trygt med brandhunden, Marshall, ved sin side – og endda med den ekstra funktion at Marshall kan blive taget med på de natlige toiletbesøg, fordi Paw Patrol natlampen også fungerer som lygte, når den løftes op. 

Find natlampen hos Fedepriser

Paw Patrol gåbil

En sjov gåbil fra Paw Patrol. Gåbilen har fine motiver af børnenes yndlingsfigur, Chase, og er perfekt til sjov og ballade. Gåbilen er udstyret med sjove lydfunktioner, der går i gang med et enkelt tryk på en knap. Det er også muligt at få gåbilen med nogen af de andre karakterer fra Paw Patrol.

Se udvalget af Paw Patrol gåbiler hos Jollyroom

Paw Patrol Ultimate construction truck – Gravemaskine

De fleste drenge har en periode hvor gravkøer er det store hit. Her mødes Paw Patrol og en gravko – det bedste fra 2 verdener. Med dette legetøj er der lagt op til flere timers leg.

Find gravkoen hos MerchShark

Paw Patrol gymnastiktaske

En Paw Patrol taske kan hurtigt få jeres barn til at have den smarteste taske med til gymnastik. Denne taske er nemlig et rigtig godt bud på barnets næste/første taske. Den er dejlig let, så den kommer ikke til at være besværlig for børnene. Derudover har den en rigtig fin størrelse på 40 x 30 cm, hvilket betyder, at der er plads til nogle sko, en drikkedunk og en smule skiftetøj.

Find den hos Fedepriser

Paw Patrol bæltetaske

Bæltetaske til børn fra Paw Patrol, perfekt til den kommende ferie, når I skal afsted på små ture eller til leg i hjemmet.

Find den hos Evigleg

Paw Patrol solbriller til børn

Seje solbriller til børn, der både kan bruges til at beskytte mod solen og til leg i hjemmet. Paw Patrol solbriller findes med flere forskellige motiver.

Find Paw Patrol solbriller hos Evigleg

Paw Patrol børnekostumer

Kostumer er oplagt både til fastelavn og til leg i hjemmet. Et Paw Patrol kostume til børn, er noget barnet kan få glæde af mange timer fremover. Der findes mange flotte bud på Paw Patrol udklædning til børn, uanset hvilken karakter der er favoritten.

Find et sejt Paw Patrol kostume hos Evigleg

Paw Patrol gummibåd

Men denne oppustelige Paw Patrol gummibåd kan du nemt tage på eventyr i vandet i selskab med dine yndlings dyr! Perfekt egnet til alle Paw Patrol-fans.  

Find den hos Gucca

Paw Patrol aktivitetsbog med figurer

En underholdende Paw Patrol historiebog og et herligt legetøj samlet i ét. Flotte illustrationer, en historie, 12 fine figurer og en legemåtte, der giver karaktererne liv og sætter gang i dit barns fantasi. Kommer i praktisk kasse.

Find den hos Gucca

Paw Patrol taske

Denne taske er perfekt til den store fan af TV serien Paw Patrol, da den er formet som karakteren Chase, der altid er klar til at hjælpe der, hvor der er brug for det. Tasken har en lynlås, så man nemt kan sørge for at indholdet ikke kommer til at falde ud af den og stroppen på den er justerbar, så den kan justeres sådan, at den hænger behageligt. Tasken er særligt velegnet til hyggeture og som fritidstaske.

Find tasken hos Gucca

Listen med Paw Patrol gaveideer bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ:  Find gave til 3 årig pige – hvad ønsker prinsessen sig?

SE OGSÅ:  20+ gaveideer til 2 årig pige

SE OGSÅ: 20+ gaveideer til den lille kok

SE OGSÅ: 30+ Gurli Gris gaveideer

Indlægget 25+ Paw Patrol gaveideer indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

1 Response

  1. 08/12/2021

    […] SE OGSÅ: 25+ Paw Patrol gaveideer […]

error: Content is protected !!