30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris gaveideer til børn, gurli gris ting til ting børn, gurli gris gaver, gurli gris børnegave, gurli gris gadget til børn, gurli gris legetøj, gurli gris fødselsdagsgave, gurli gris julegaver
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt skudt i Gurli Gris eller Gustav Gris?

Gurli Gris gaveideer til børn er en samling af Gurli Gris ting som du kan forkæle den lille Gurli Gris fan med.

Gurli Gris (på engelsk Peppa Pig) er og bliver en populær figur hos mange børn. 

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Gurli Gris er en tegnefilms tv-serie for børn, der er lavet af Astley Baker Davies og Contender Home. Entertainment. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet. Gurli Grisbor sammen med sin mor, far og lillebror Gustav.

Familien består af Far Gris, Mor Gris, Gurli Gris, Gustav Gris, Bedstemor Gris og Bedstefar Gris.

Vennerne består af Pedro Pony, Karina Kanin, Kalle Kanin, Zoe Zebra, Frida Får, Emilie Elefant og Esther Æsel.

Glæd din lille Gurli Gris fan med en af disse Gurli Gris gaveideer til børn. Udvalget af Gurli Gris gaver består både af Gurli Gris legetøj, Gurli Gris bøger, Gurli Gris børnekostume mm.

Gurli Gris gaveideer til børn, gurli gris ting til ting børn, gurli gris gaver, gurli gris børnegave, gurli gris gadget til børn, gurli gris legetøj, gurli gris fødselsdagsgave, gurli gris julegaver

Gurli Gris gaveideer

Gurli Gris badekåbe til børn

Der findes ikke noget bedre end at blive viklet ind i en badekåbe efter et bad. Name it står bag denne skønne Gurli Gris badekåbe, der er en oplagt gaveide til enhver lille Gurli Gris fan.

Find badekåben hos Kids-world

Gurli Gris krus

Tænk at have sit helt eget krus med lille søde Gurli Gris! Denne lille gris er meget populær hos de mindste. En børnefødselsdag med Gurli Gris-temaet er mange børns store drøm! Dette fine krus er derfor en perfekt fødselsdagsgave, og hvis barnet får lov at bestemme, bliver det nok anvendt til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Find Gurli Gris hos Partyking

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Find natlampen hos Eurotoys

Gurli Gris sengetøj

Skal barnet finde i drømmeland med yndlingskarakteren. Et fint sengetøjssæt med motiv fra Gurli Gris. Sættet indeholder et dynebetræk og et pudebetræk, der er fremstillet i blød bomuld. Perfekt til alle små fans af Gurli Gris!

Find Gurli Gris sengetøj hos Jollyroom

Gurli Gris Mudderfest spil

Er der noget Gurli gris elsker, så er det at boltre sig i mudder. Læg dine dyrebrikker på kludene rundt om mudderpølen og prøv at ramme så mange du kan ved at kaste grisen i mudderet. Brikkerne rykker et trin for hvert dyr du rammer. Men vær forsigtig – ellers kan du risikere at hjælpe dine modstandere nærmere målet. 

Find spillet hos Coolshop

Gurli Gris isbil 

Sød Gurli Gris isbil med cykel, bord med parasol og isskål. Inkluderer også en artikuleret Peppa i hendes Is Tøj. Hjælp Gurli med at sælge nogle lækre is! Tilslut derefter cyklen & væk var Gurli. Tryk på knappen for at afsløre isen.

Find Gurli Gris isbil hos Coolshop

Gurli Gris puslespil i træ

Puslespil fra Gurli Gris til de lidt mindre! Hvilket tøj skal Gurli have på i dag? Læg puslespillet og de forskellige tøjbrikker. Et sjovt og farverigt puslespil til børn fra 2 år. Kommer i en sød æske af træ.

Find Gurli Gris puslespil hos Jollyroom

Gurli Gris bamsefamilie

Forkæl barnet med Gurli Gris bamsefamilie. Søde Gurli Gris bamser som i den kendte tegnefilm af samme navn. Bamserne består af mor og far, Gustav og Gurli.

Find bamserne hos Børnenes Kartel

Gurli Gris hovedtelefoner

Smarte Gurli Gris hovedtelefonerne som passer til alle mobile enheder, såsom smartphones, tablets, laptops og håndholdte konsoller – headsettet tilsluttes nemt via AUX indgangen. Super lette hovedtelefoner som barnet kan tage med hvor som helst – et handy fold sammen system så hovedtelefonerne nemt kan opbevares i tasken. Hovedtelefonerne justeres let i størrelsen og har en behagelig og sikker volumen til barnet.

Find dem hos Eurotoys

Gurli Gris madkasse

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Skøn Gurli Gris madkasse med Gurli Gris og Gustav Gris motiv. Madkassen er oplagt til børnehaven eller til de små udflugter.

Find madkassen hos Kids-world

Gurli Gris lydbog

Skøn lydbog med Gurli Gris – en oplagt gaveide til familiens mindste. Bogen har 24 sider og 18 sjove larmende knapper, som er med til at fortælle en Gurli Gris historie.

Find Gurli Gris lydbog hos Kids-world

Gurli Gris børnekostume

Enhver Gurli Gris fan skal selvfølgelig have et Gurli Gris kostume, der både kan bruges til den kommende temafest og til en masse leg i hjemmet. 

Find kostumet hos Temashop

Gurli Gris rygsæk

Lad barnet drage afsted på eventyr sammen med Gurli Gris med denne skønne Gurli Gris rygsæk. Tasken har 2 rum og Gurli Gris motiv.

Find Gurli Gris taske hos Eurotoys

Gurli Gris penalhus

Et fint penalhus med motiv fra Gurli Gris. Penalhuset har tre rum, der åbnes og lukkes med lynlås – perfekt til at opbevare tegneredskaber, viskelæder og lignende til skolen.

Find penalhuset hos Jollyroom

Gurli Gris klistermærkemaskine

Er den lille Gurli Gris fan vild med at være kreativ, så er denne gaveide lige sagen. Gurli Gris klistermærkemaskine gør det muligt for dit barn at skabe sine egne unikke Gurli Gris klistermærker. 

Find Gurli Gris klistermærkemaskinen hos Kids-world

Gurli Gris sovepose

Skøn Gurli Gris sovepose til børn med motiv af Gurli Gris og vennerne. En skøn sovepose der både kan bruges til leg i hjemmet eller når der skal soves hos familie og venner. 

Find soveposen hos Kids-world

Gurli Gris legetelt

Dette pop-up-telt med motiv fra Gurli Gris er perfekt til masser af sjove lege både indenfor og udenfor. Pop-up-funktionen gør teltet let sætte op, transportere og opbevare. Legeteltet har et vindue, et separat legetæppe, døre, der kan rulles op og en forrude i meshstof.

Find Gurli Gris legetelt hos Jollyroom

Gurli Gris badebassin

Badebassinet har et supersødt motiv af Gurli Gris og hendes familie på en badestrand. Det kommer i et super slidstærkt materiale, så den kan stå i haven. Skynd jer ud i haven og nyd solen i det sjove badebassin!

Find badebassinet hos Gucca

Gurli Gris lægekuffert

Leg læge med Gurli Gris. Det er aldrig kedeligt at lege læge, og slet ikke når barnet får sin egen søde lille kuffert er fyldt med hyggeligt lægeudstyr til at påbegynde legen som læge.Når børn får lov til at lege læge, giver det dem en fin forståelse i at vise omsorg. Bamser, dukker, søskende og kammerater skal nok blive behandlet professionelt, når din lille læge henter sin Gurli lægekuffert frem. Kufferten har et praktisk håndtag og er nem at tage med overalt så din lille læge altid er klar til at hjælpe.

Find Gurli Gris lægekuffert hos Gucca

Gurli Gris kuffertsæt

Sættet består af tre farverige kufferter i tre forskellige størrelser. Kufferterne har fine motiver af Gurli Gris, hendes familie og hendes bedste venner. Kufferterne er perfekte til opbevaring af legetøj og er nemme at tage med, når man er på farten!

Find Gurli Gris kufferter hos Gucca

Gurli Gris spisesæt i melamin

Spisesæt af til småbørn med de skønneste, farverige Gurli Gris motiver. Sættet indeholder tallerken, skål og kop, der alt sammen er fremstillet af en kombination af melamin og bambus, for en mere bæredygtig produktion.

Find spisesættet hos Gucca

Gurli Gris billedeordbog

Lær ord med Gurli Gris! Bogens seks flotte opslag er fyldt med ord fra hjemmet, børnehaven, parken, trafikken og meget mere. Lad dit barn sætte navn på de små billeder, og find dem så i det store billede. Den perfekte bog til en hyggestund, hvor der samtidig trænes ordforråd, forståelse og koncentration.

Find billedeordbogen hos Gucca

Gurli Gris – mit første Vildkatten spil

Mit første Vildkatten er et spil, der skærper synet og reflekserne og lærer dig at have overblik og koncentration. I denne version er brikker med Gurli Gris, der skal vendes og derefter findes et tilsvarende billede på spillepladen. Den, der til sidst har vundet flest brikker, har vundet spillet.

Find Gurli Gris Vildkatten spil hos Børnenes Kartel

Gurli Gris magnettavle i æske

Æsken låg består af 2 sider med whiteboard-tavle på den ene side og klassisk sort kridttavle på den anden side. Inde i æsken ligger masser af flotte og sjove magneter med billeder fra Gurli Gris´s verden, og som kan sættes på whiteboard-tavlen. Desuden medfølger whiteboard-pen, tavlevisker og æske med kridt. Når tavlen ikke bruges kan det hele opbevares nede i trækassen.

Find sættet hos Børnenes Kartel

Gurli Gris krusedullebog

Er den lille Gurli Gris fan vild med at være kreativ. 128 siders kreativ sjov med Gurli Gris. Tegn kruseduller og farvelæg med Gurli Gris, lillebror George og alle deres venner.

Find bogen hos Børnenes Kartel

Gurli Gris bowlingsæt

Bowling sæt med Gurli Gris motiver i blødt materiale. Bowlingsættet indeholder 6 bløde kegler og 2 bløde bolde. Dette bowlingsæt er ideelt til at udvikle motorikken og lære barnet om farver og tal.

Find sættet hos Eurotoys

Gurli Gris løbehjul til børn

Drømmer den lille Gurli Gris fan om at få et sejt løbehjul, så et et Gurli Gris løbehjul en oplagt gaveide. Gurli Gris løbehjul er i flotte farver og med Gurli Gris motiv. Lad barnet trille afsted på eventyr med yndlingsfiguren.

Find Gurli gris løbehjul hos Eurotoys

Gurli gris tegnetavle

Med denne Gurli Gris tegnetavle er der lagt op til timevis med sjov med denne super lette og magnetiske tegnetavle. Tegn og visk ud igen og igen!

Find tegnetavlen hos Eurotoys

Gurli Gris bamse

Utrolig blød bamse i plys med din favorit Gurli Gris figur. Der er forskellige versioner af Gurli Gris-serien i 15 cm, saml dem alle sammen og nyd det søde og bløde selskab hjemme.

Find bamsen hos Eurotoys

Gurli Gris hama perlesæt

Et fint perlesæt fra HAMA, med Gurli Gris-tema. Sættet indeholder to perleplader og 4000 perler.
Anbefalet alder: Fra 5 år.

Find perlesættet hos Jollyroom

Gurli Gris børnecykel 

Dette er den perfekte cykel til den, som skal til at lære at cykle. Cyklen har skærme og støttehjul, der kan tages af når de ikke længere behøves.

Find Gurli Gris cykel til børn hos Jollyroom

Listen med Gurli Gris gaveideer bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ:  Find gave til 3 årig pige – hvad ønsker prinsessen sig?

SE OGSÅ:  20+ gaveideer til 2 årig pige

SE OGSÅ: 20+ gaveideer til den lille kok

Indlægget 30+ Gurli Gris gaveideer indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

3 Responses

  1. 02/12/2021

    […] SE OGSÅ: Gave med Gurli Gris […]

  2. 02/24/2021

    […] SE OGSÅ: Gurli Gris gaveideer til børn […]

  3. 02/26/2021

    […] SE OGSÅ: Gurli Gris gaveideer til børn […]

error: Content is protected !!