30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris gaveideer til børn, gurli gris ting til ting børn, gurli gris gaver, gurli gris børnegave, gurli gris gadget til børn, gurli gris legetøj, gurli gris fødselsdagsgave, gurli gris julegaver
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt skudt i Gurli Gris eller Gustav Gris?

Gurli Gris gaveideer til børn er en samling af Gurli Gris ting som du kan forkæle den lille Gurli Gris fan med.

Gurli Gris (på engelsk Peppa Pig) er og bliver en populær figur hos mange børn. 

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Gurli Gris er en tegnefilms tv-serie for børn, der er lavet af Astley Baker Davies og Contender Home. Entertainment. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet. Gurli Grisbor sammen med sin mor, far og lillebror Gustav.

Familien består af Far Gris, Mor Gris, Gurli Gris, Gustav Gris, Bedstemor Gris og Bedstefar Gris.

Vennerne består af Pedro Pony, Karina Kanin, Kalle Kanin, Zoe Zebra, Frida Får, Emilie Elefant og Esther Æsel.

Glæd din lille Gurli Gris fan med en af disse Gurli Gris gaveideer til børn. Udvalget af Gurli Gris gaver består både af Gurli Gris legetøj, Gurli Gris bøger, Gurli Gris børnekostume mm.

Gurli Gris gaveideer til børn, gurli gris ting til ting børn, gurli gris gaver, gurli gris børnegave, gurli gris gadget til børn, gurli gris legetøj, gurli gris fødselsdagsgave, gurli gris julegaver

Gurli Gris gaveideer

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Find natlampen hos Eurotoys

Gurli Gris legetelt

Et legetelt er altid et stort hit hos børn og sikrer med garanti mange timers leg. Dette pop-up-telt med motiv fra Gurli Gris er perfekt til masser af sjove lege både indenfor og udenfor.

Find legeteltet og andre Gurli Gris telte hos Jollyroom

Gurli Gris hovedtelefoner

Smarte Gurli Gris hovedtelefonerne som passer til alle mobile enheder, såsom smartphones, tablets, laptops og håndholdte konsoller – headsettet tilsluttes nemt via AUX indgangen. Super lette hovedtelefoner som barnet kan tage med hvor som helst – et handy fold sammen system så hovedtelefonerne nemt kan opbevares i tasken. Hovedtelefonerne justeres let i størrelsen og har en behagelig og sikker volumen til barnet.

Find dem hos Eurotoys

 

Gurli Gris rygsæk

Lad barnet drage afsted på eventyr sammen med Gurli Gris med denne skønne Gurli Gris rygsæk. Tasken har 2 rum og Gurli Gris motiv.

Find Gurli Gris taske hos Eurotoys

Gurli Gris børnekuffert

Forkæl den lille Gurli Gris fan med sin helt egen Gurli Gris kuffert. Kufferten er let og rummelig, den ultimative rejsetaske til børn. Kufferten er lavet af slidstærk plastik, har rullehjul og et stort rum med to remme til at holde indholdet på plads og en lynlås til at adskille det forskellige indhold.

Find kufferten hos Jollyroom

Gurli Gris håndklæde

Enhver Gurli Gris fan bør selvfølgelig eje et sejt Gurli Gris håndklæde. Dette dejlige håndklæde er fremstillet af 100 % bomuld, og samtidig er det Oeko-tex-certificeret.

Find det hos Coolshop

Gurli Gris badebassin

Badebassinet har et supersødt motiv af Gurli Gris og hendes familie på en badestrand. Det kommer i et super slidstærkt materiale, så den kan stå i haven. Skynd jer ud i haven og nyd solen i det sjove badebassin!

Find badebassinet hos Gucca

Gurli Gris lægekuffert

Leg læge med Gurli Gris. Det er aldrig kedeligt at lege læge, og slet ikke når barnet får sin egen søde lille kuffert er fyldt med hyggeligt lægeudstyr til at påbegynde legen som læge.Når børn får lov til at lege læge, giver det dem en fin forståelse i at vise omsorg. Bamser, dukker, søskende og kammerater skal nok blive behandlet professionelt, når din lille læge henter sin Gurli lægekuffert frem. Kufferten har et praktisk håndtag og er nem at tage med overalt så din lille læge altid er klar til at hjælpe.

Find Gurli Gris lægekuffert hos Gucca

Gurli Gris trampolin

En sjov trampolin til børneværelset med motiv fra Gurli Gris. Denne farverige trampolin er perfekt til de lidt yngre børn. Trampolinen er let at montere og er designet til at være både sjov og sikker.

Find trampolinen hos Jollyroom

Gurli Gris kuffertsæt

Sættet består af tre farverige kufferter i tre forskellige størrelser. Kufferterne har fine motiver af Gurli Gris, hendes familie og hendes bedste venner. Kufferterne er perfekte til opbevaring af legetøj og er nemme at tage med, når man er på farten!

Find Gurli Gris kufferter hos Gucca

Gurli Gris billedeordbog

Lær ord med Gurli Gris! Bogens seks flotte opslag er fyldt med ord fra hjemmet, børnehaven, parken, trafikken og meget mere. Lad dit barn sætte navn på de små billeder, og find dem så i det store billede. Den perfekte bog til en hyggestund, hvor der samtidig trænes ordforråd, forståelse og koncentration.

Find billedeordbogen hos Gucca

Gurli Gris juniorsengetøj

Fald i søvn med din yndlingsven Gurli Gris. Dette fine sæt junior sengetøj har flot mønster med Gurli Gris og stjerner og måner på den ene side og et stort mønster på den anden side af Gurli Gris der danser på Månen.

Find sengetøjet hos Børnenes Kartel

Gurli Gris krusedullebog

Er den lille Gurli Gris fan vild med at være kreativ. 128 siders kreativ sjov med Gurli Gris. Tegn kruseduller og farvelæg med Gurli Gris, lillebror George og alle deres venner.

Find bogen hos Børnenes Kartel

Gurli Gris bowlingsæt

Bowling sæt med Gurli Gris motiver i blødt materiale. Bowlingsættet indeholder 6 bløde kegler og 2 bløde bolde. Dette bowlingsæt er ideelt til at udvikle motorikken og lære barnet om farver og tal.

Find sættet hos Eurotoys

Gurli gris tegnetavle

Med denne Gurli Gris tegnetavle er der lagt op til timevis med sjov med denne super lette og magnetiske tegnetavle. Tegn og visk ud igen og igen!

Find tegnetavlen hos Eurotoys

Gurli Gris bamse

Her får du Gurli Gris, som både kan grine og bevæge sig. Bamsen er 23 cm. høj, som dit barn kan kramme på maven, så hun falder bagud og griner mens hun vifter med arme og ben, præcis som i tv-serien. Perfekt til alle de små Gurli Gris fans.

Find flere forskellige Gurli Gris bamser hos Jollyroom

Gurli Gris hama perlesæt

Et fint perlesæt fra HAMA, med Gurli Gris-tema. Sættet indeholder to perleplader og 4000 perler.
Anbefalet alder: Fra 5 år.

Find perlesættet hos Jollyroom

 

gurli gris kostume gurli gris udklædning gurli gris fe kostume

Gurli Gris Fe kjole

Sødeste Gurli Gris Fe kjole til familiens største Gurli Fan. Smuk kjole med Gurli Grus motiv, pandebånd og andre fine detaljer der giver  et Gurli Gris look. 

Find kostumet hos Temashop

Gurli Gris cykelhjelm

Kombiner den nye Gurli Gris cykel med en Gurli Gris cykelhjelm. Smart Gurli Gris cykelhjelm der kan justeres fra 51-55 cm. selve hjelmen vejer kun 240 gram, og sidder derfor godt på hovedet.

Find Gurli Gris cykelhjelmen hos Eurotoys

Gurli Gris bamser

Kom på biltur med mor Gris, far Gris, Gustav og Gurli Gris. Med dette sæt bamser er der lagt op til flere timers leg.

Find Gurli Gris bamserne hos Eurotoys

Gurli Gris løbehjul

Forkæl den lille Gurli Gris fan med sit helt eget Gurli Gris løbehjul. Det trehjulede løbehjul er ideelt som det første løbehjul, da det med sine to baghjul giver bedre balancestøtte for de mindste. Løbehjulet har skridsikker fodplade og styret er justerbart for optimal tilpasning.

Find løbehjulet hos Eurotoys

Gurli Gris Monopoly

Det klassiske spil, Matador, med Gurli Gris-tema. Dette fine Matadorspil er specielt tilpasset børn og har et sjovt tema, der omhandler Gurli Gris. Køb sjove pladser og begiv dig ud på eventyr med Gurli og hendes familie. En ny og sjov version af det verdensberømte brætspil!

Find spillet hos Jollyroom

Gurli Gris GLOW Sengetøj 100×140 cm

Super fint sengetøj med Gurli Gris motiv i 100% bomuld. Størrelse: 100×140 cm, hovedpudebetræk: 40×45 cm. Sengetøjet lyser op i mørket. 

Find sengetøjet hos Eurotoys

Gurli Gris badeponcho

Tag Gurli Gris med på stranden eller til poolen. Fin badeponcho med motiv og tema af Gurli Gris. På ponchoen er Gurli Gris, Gustav Gris, Far og Mor Gris i farverige farver. Ponchoen måler udfoldet ca. 50x115cm.

Find badeponchoen hos Eurotoys

Gurli Gris spisesæt

Spisesættet kommer i tre dele og indeholder en dyb tallerken, en tallerken og en kop. Alle dele har fine illustrationer fra det populære børneprogram.

Find sættet hos Jollyroom

Gurli Gris bøger

Der findes mange forskellige slags Gurli Gris bøger, f.eks. Gurli Gris aktivitetsbog, Gurli Gris huskespilsbog, Gurli Gris billedbog osv. Uanset hvad der hitter mest hos barnet er en Gurli Gris bog altid en god gaveide .

Se udvalget af Gurli Gris bøger hos Kids-world

Gurli Gris gaveideer til børn, gurli gris ting til ting børn, gurli gris gaver, gurli gris børnegave, gurli gris gadget til børn, gurli gris legetøj, gurli gris fødselsdagsgave, gurli gris julegaver

Gurli Gris penalhus

Et fint penalhus med motiv fra Gurli Gris. Penalhuset har tre rum, der åbnes og lukkes med lynlås – perfekt til at opbevare tegneredskaber, viskelæder og lignende til skolen.

Find det hos Jollyroom

Gurli Gris Projektor Vækkeur

Forkæl den lille Gurli Gris fan med dette seje Gurli Gris projektor vækkeur. Natlys med en projektion i loftet i 3 farver for at skabe en utrolig atmosfære om natten! 

Find vækkeuret hos Coolshop

Gurli Gris flyvemaskine

Sød flyver med fine tilbehør til dine Gurli Gris træfigurer. Figurerne ser ud præcis som i serien, og kan bruges sammen med andre byggeklodser. Tag dine favoritter fra serien med på spændende eventyr.

Find flyvemaskinen hos Jollyroom

Gurli Gris Spil Skattejagt

Familiespil med motiv af de populære Gurli Gris-figurer. Morfar Gris har begravet en skat i haven, men han kan ikke huske hvor. Du skal finde skatten, der matcher billederne på dit skattekort for at vinde spillet.

Find spillet hos Jollyroom

Gurli Gris havesæt

Et fint sæt til de små, som nu kan sidde ude i haven med dette Gurli Gris Havesæt! Produktet indeholder 2 stole, et bord og en solparasol.

Find sættet hos Eurotoys

Gurli Gris paraply

Gurli Gris er klar til at beskytte dig fra regn og slud under paraplyen. Håndtaget på paraplyen er lyserødt, mens resten er pink med motiv af Gurli Gris og en masse hjerter og festlige prikker.

Find Gurli Gris paraplyen hos Eurotoys

Play Doh Gurli Gris Isbil

Gurli Gris og hendes bror Gustav er klar til Play-Doh-sjov med dette kunst- og håndværkssæt til børn fra 3 år og opefter! Med en legetøjs-isvogn og Gurli- og Gustav-figurer lader Gurli Gris Ice Cream Playset børn blive kreative med deres yndlings-Gurli-øjeblikke fra programmet.

Find sættet hos Eurotoys

Listen med Gurli Gris gaveideer bliver løbende opdateret…

SE OGSÅ:  Find gave til 3 årig pige – hvad ønsker prinsessen sig?

SE OGSÅ:  20+ gaveideer til 2 årig pige

SE OGSÅ: 20+ gaveideer til den lille kok

SE OGSÅ: Mumitroldende gaveidéer til børn og andre Mumifans 

 

Indlægget 30+ Gurli Gris gaveideer indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

4 Responses

 1. 02/12/2021

  […] SE OGSÅ: Gave med Gurli Gris […]

 2. 02/24/2021

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris gaveideer til børn […]

 3. 02/26/2021

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris gaveideer til børn […]

 4. 08/14/2021

  […] SE OGSÅ: 30+ Gurli Gris gaveideer […]

error: Content is protected !!