L.O.L. Surprise gaveideer til børn

l.o.l. surprise gaveideer til børn, lol surprise gaveideer til børn, lol surprise gaver, hvad er lol surprise, gaver til piger, lol julegaver, hvad er l.o.l. surprise?
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt skudt i L.O.L. Surprise?

L.O.L. Surprise gaveideer til børn er en samling af L.O.L. Surprise ting som du kan forkæle den lille L.O.L. Surprise fan med.

Hvad er L.O.L. Surprise?

L.O.L. Surprise er bitte små fenimine dukker der skal pakkes ud af et “æg” hvori der ligger flere lag af overraskelser, inden junior, når frem til L.O.L. surprise dukken. I L.O.L. universet er der dukker, kæledyr, huse, møbler, køretøjer og masser af andet tilbehør. De har været meget populære de seneste ca. 5 år og kan sammenlignes lidt med et Kinderæg for lidt større piger. Det er lidt af et samlerobjekt, hvor nogle dukker er mere sjældne end andre.

Er din datter vild med L.O.L. surprise og samler på de små L.O.L. dukker, så har vi samlet et udvalg af skønne L.O.L surprise gaveideer.

L.O.L. Surprise gaveideer

L.O.L. Surprise Queen Bee Kostume

Hvis dit barn er en af dem som elsker de flotte dukker eller som bare vil klæde sig ud som en flot bi, er dette kostumet som gælder! L.O.L. Surprise Queen Bee Kostume er en dragt med formen som en bidronning, komplet med diadem og krone. Dragten indeholder kjolen samt det glitrende diadem. Sko medfølger ikke. Kostumet er i meget høj kvalitet.

Find kostumet hos Partyking

LOL Surprise madkassesæt

Madpakken bliver lidt mere magisk, når den er udsmykket med glitrende LOL Surprise karakterer!
I madkassesættet får du den fineste madkasse med matchende drikkedunk og taske, med motiv af de sødeste karakterer fra LOl Surprise universet! 

Find sættet hos Gucca

LOL Surprise OMG Glamper

L.O.L Surprise introducerer nu en 4-i-1 Glamper, der er det sejeste køretøj, dine dukker kan få! Glamperen har nye, flotte farver og indeholder mere end 55 overraskelser, du kan pakke ud, samt mere end 10 steder, dine dukker kan hænge ud. Bagenden åbner op til at måle 61cm x 91 cm, hvilket giver den fulde glamoplevelse! Når du er færdig med at lege, kan alt tilbehøret og delene opbevares inde i glamperen. Køretøjet kan laves om til at være både bil, taxa, mode catwalk, og har også en oplyst pool med rutsjebane. Alle størrelser L.O.L-dukker kan bruge legesættet.

Find den hos Eurotoys

L.O.L. Surprise Diva høretelefoner til børn

Dit barn vil elske disse frække, pinke hovedtelefoner med motiv af en af hendes yndlings L.O.L. Surprise! dukker! Disse børnehovedtelefoner er designet til at lytte til musik, se film og spille spil. Og de er specielt tilpasset små, følsomme trommehinder, da de er begrænset til 85 decibel og testet som egnede til børn mellem 3-7 år.

Find dem hos Eurotoys

L.O.L. Surprise – Toilettaske Til Børn

Her får du den perfekte toilettaske til en ægte LOL Surprise fan. Denne toilettaske har to lommer med lynlås og et super sødt design med en af de søde dukker fra LOL Surprise og andre super søde motiver.

Find den hos Gucca

LOL Surprise dagbog

Hvad ville livet være uden minder? Selv når man er lille, kan det være vigtigt at dokumentere og skrive sine tanker ned. Her er den perfekte dagbog for fans af serien “LOL Surprise”. Pas godt på dine minder i opbevaringslommen, og vær kreativ med de 5 medfølgende klistermærker.

Find dagbogen hos Partyking

LOL Surprise Coupe Bil

L.O.L Surprise Car er det mest fashionable køretøj, du kan få til dine L.O.L Surprise OMG samt tots dukker! Med bilen følger der en eksklusiv tot-dukke og en helt ny måde at pakke overraskelserne ud på! Fra 6 år.

Find den hos Eurotoys

LOL Surprise wallstickers

Drømmer gavemodtageren om et LOL værelse. Overrask hende wallstickers med motiv fra L.O.L. Surprise!  Klistermærkerne er af en høj kvalitet og er lette at sætte på vægge, døre eller møbler.

Find dem hos Jollyroom

LOL Surprise Rygsæk

Denne flotte LOL Surprise rygsæk har to rum og er fremstillet i polyester med en PVC glitter patch på forlommen. Rygsækkens højde er 31 cm.

Find den hos Eurotoys

LOL Surprise J.K. Dukke Queen Bee

De her seje lillesøstre vil gerne være ligesom deres storesøstre og vise hvad de kan på catwalken! Med ægte hår, ægte moderigtigt tøj og ægte høje hæle, er de vilde veninder klar til at fyre den af med dig. Og når du har unboxet din nye J.K. dukke kan du endda bruge indpakningen som legesæt.

Find dukken hos Eurotoys

Ravensburger Puslespil L.O.L. Surprise

Sjovt puslespil fra Ravensburger med motiv af L.O.L. Surprise! Puslespillet er fremsillet i høj kvalitet med ekstra tyk karton og fint strukturpapir. Indeholder 100 brikker. Anbefalet alder: Fra 6 år.

Find det hos Jollyroom

LOL Surprise løbehjul

Med dette løbehjul med LOL Surprise motiv, er der lagt op til flere timers leg. Kan nemt foldes sammen til opbevaring eller transport.

Find det hos Fedepriser

LOL overraskelsesdukke

L.O.L. Surprise! Suitcase Surprise byder på den ultimative fashion-leg! Giv din L.O.L. Surprise!-figur tøj på, og afslør om hun kan lide det valg af outfit eller ej. Hver kuffert indeholder over 15 overraskelser og inkluderer mix & match-outfits, du kan beklæde den medfølgende L.O.L. Surprise!-figur med. Fuldend den ultimative 1. Serie-kollektion!

Find sættet hos Eurotoys

LOL Surprise J.K. Beauty Salon

Med den helt nye L.O.L. Surprise Salon kan du roligt bruge mange timer på at finde dit bedste look i godt selskab. Den flotte lyserøde og sorte håndtaske folder sig på magisk vis ud og bliver til en fantastisk 5-i-1 skønhedssalon. Der er både frisørstation, catwalk, fashion-garderobe, makeup-spejl, badekar og meget mere. Sættet indeholder utallige mængder tilbehør og overraskelser og 1 eksklusiv L.O.L. Surprise J.K.-dukke. Og så kan du endda bruge den samme hårfarve og glimmer som dukken.

Find sættet hos Eurotoys

LOL Surprise Paraply

Super flot LOL paraply i lækkert materiale. Enhver LOL Surprise fans drøm!

Find den hos Eurotoys

LOL Cykelhjelm

En super sej cool hjelm med det vel kendte LOL tema på. Hjelmen er ideel til cykling eller skateboarding. Størrelse på hjelmen er 48-54 cm.

Find cykelhjelmen hos Eurotoys

LOL Surprise rulleskøjter

Den lille LOL surprise fan bliver ikke til at få indenfor igen, hvis du hun får disse skønne inlinere med print. Kan nemt justeres i størrelse 31-35.

Find dem hos Fedepriser

Ravensburger Memory L.O.L. Surprise

Sjovt memoryspil fra Ravensburger med motiv af L.O.L. Surprise! Stor eller lille, dette sjove vendespil kan spilles af hele familien. Én sjov ting med vendespil er, at små børn faktisk kan vinde over voksne, eftersom børns billedhukommelse ofte er bedre end voksnes!

Find det hos Jollyroom

LOL Surprise Hairgoals

LOL-dukkerne hvor håret er i fokus! Med hele 15 overraskelser er dette den ultimative gave til LOL-samleren, som gerne vil øge samlingen med yderlige 12 nye dukker! L.O.L.-dukken er en dukke med rigtigt hår samt flere andre overraskelser. Fås i 12 forskellige varianter og sælges stykvis. Fra 6 år. 

Find dukken hos Partyking

LOL Surprise bæltetaske til børn

Mangler dit barn en ny bæltetaske, er denne bæltetaske noget for hende. Bæltetasken vil være ideel til den største fan af LOL Surpise!, da dit barn altid kan have en figur fra LOL Surpise! med sig.

Find den hos Gucca

L.O.L. Surprise – Toilettaske Sæt

I dette sæt får du både en børste, en shampoo og gel i éen og en toilettaske, som det hele kan opbevares i. Dette vil bestemt blive et hit blandt de mindste.

Find sættet hos Gucca

Lol Surprise! – Parfumesæt Til Børn

LOL sæt, der inkluderer en duft med lækker aroma og nyttig til daglig brug, en lyserød neglelak og en pompom nøglering. Med denne gave vil pigerne føle den samme stil som disse sjove dukker.

Find sættet hos Gucca

L.O.L. Surprise – Håndklæde

Forkæl barnet med et håndklæde med alle hendes yndlingskarakterer. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme.

Find det hos Gucca

SE OGSÅ: Gurli Gris gaveideer til børn

SE OGSÅ: Smykkeskrin til piger

SE OGSÅ: Kostumer til børn

Indlægget L.O.L. Surprise gaveideer til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

1 Response

  1. 04/15/2021

    […] SE OGSÅ: LOL Surprise gaveideer til børn […]

error: Content is protected !!