L.O.L. Julekalender 2021

L.O.L. Julekalender 2021, lol julekalender 2021, L.O.L. pakkekalender 2021, L.O.L. adventskalender 2020, julekalender til børn 2021, julekalender til piger 2021, pakkekalender til piger 2021, pakkekalender til børn 2021, lol børnekostumer, l.o.l. julegaver til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ventetiden op til jul, kan for de fleste børn føles lang – men er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? Ventetiden til jul kan dog nemt føles kortere hvis man hver dag har noget at glæde sig til, som f.eks. en L.O.L. julekalender 2021.

Med en L.O.L. julekalender 2021 føles ventetiden til juleaften ikke lige så lang.

Hvad er L.O.L surprise?

L.O.L. Surprise er bitte små fenimine dukker der skal pakkes ud af et “æg” hvori der ligger flere lag af overraskelser, inden junior, når frem til L.O.L. surprise dukken. De har været meget populære de seneste ca. 5 år og kan sammenlignes lidt med et Kinderæg for lidt større piger. Er din datter vild med L.O.L. surprise og samler på de små L.O.L. dukker, så kunne et L.O.L kostume være en oplagt idé, enten til leg i hjemmet eller som årets fastelavnskostume. 

L.O.L. Surprise Julekalender 2021

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i 24 dage helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

L.O.L. Surprise! 2021 Julekalender

Julekalender fra L.O.L. Surprise! Denne julekalender er proppet med sminkeprodukter og tilbehør. Åbn lågerne og saml alt fra læbestift og hårspænder til neglelak. Når du når juleaften, har du samlet et helt sminkesæt, og du kan gøre dig fin til julefejringen.

Find julekalenderen hos Jollyroom

L.O.L. Outfit of the Day Julekalender

Pak mere end 25 overraskelser ud med L.O.L. Surprise! Travel #OOTD (outfit of the day) i rejsetema. Inkluderer en eksklusiv L.O.L. Surprise dukke, som er klar til at vise sig frem i alle de fabelagtige outfits og alt det seje tilbehør. Der er hele 24 fabelagtige stykker fashion, der skal pakkes ud. Mix og match dem, og få utallige kombinationsmuligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoyseller Find den her hos Computersalg

LOL Surprise Holiday dukke

Kombiner julekalenderen med en LOL Surprise holiday dukke. Hver LOL -Surprise! Holiday Present Surprise -dukke indeholder 7 overraskelser: hemmelig besked, flaske, tilbehør, mini -julelver, outfit, sko og LOL Surprise! Holiday Present Surprise dukke. Saml alle 6 dukker og mini -julenisser!

Find holiday surprise dukken hos Eurotoys

LOL penalhus med indhold

Penalhus med motiv og tema af L.O.L. dukkerne. Penalhuset kommer i en flot pink farve med fine blå detaljer. I penalhuset er der indhold, i begge af rummene, der åbnes og lukkes med lynlås.

Find penalhuset hos Eurotoys

LOL Surprise plysdukke

Nu introducerer L.O.L Surprise den nye krammevenlige plysdukke. Dette er den eneste L.O.L Surprise plys, der er så blød og krammevenlig! Den er perfekt til at putte med, tage med i seng og tage med på farten. Børn vil bare gerne have noget blødt og rart at kramme i sengen, og nu kan de! Skoene og tøjet kan skiftes.

Find dukken hos Eurotoys

LOL Surprise Sengetøj

Lad barnet søge i drømmeland med dette flotte farverige sengetøj med LOL Surprise motiv. Sengetøjet har forskelligt motiv på for- og bagside.

Find sengetøjet hos Eurotoys

LOL Surprise All Stars Sports Kollektion

Er du klar til den ultimative overraskelse med All-Star B.B.s Ultimate Surprise! Hele serie 1 baseball-holdet i én æske. Begge hold, 12 karakterer. Emballagen kan forvandles til en baseball bane.

Find sættet hos Eurotoys

L.O.L. Surprise Queen Bee Kostume

Hvis dit barn er en af dem som elsker de flotte dukker eller som bare vil klæde sig ud som en flot bi, er dette kostume som gælder! L.O.L. Surprise Queen Bee Kostume er en dragt med formen som en bidronning, komplet med diadem og krone. Dragten indeholder kjolen samt det glitrende diadem.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: LOL Surprise gaveideer til børn

SE OGSÅ: Hatchimals julekalender

SE OGSÅ: Barbie julekalender 2020  

Indlægget L.O.L. Julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/02/2020

    […] SE OGSÅ: LOL julekalender 2020 […]

error: Content is protected !!