15+ Ølgaver – gaveideer til ølelskeren

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter ølgaver til en ølelsker? Så læs med her! For selvom du ikke selv er den store øl fan, kan du sagtens finde en god gave til ham eller hende der elsker øl. 

Ølgaver – gaveideer til ølelskeren indeholder øl gaver til både ham og hende.

De fleste mennesker har rigtig mange titler. F.eks. er mormor også mor. Hun er muligvis også hustru, søster, gudmor, strikker, vinterbader, huslejer, skiløber og friluftsmenneske. Når vi skal finde en god gave er det vigtigt at huske på at gavemodtager er så meget mere end lige det vi som gave afsender, ser først. Heldigvis er vi så meget mere end én enkelt titel og derfor er der også mange retninger for hvad du kan give i gave. I dette indlæg har vi fokus på ølelskeren og ølgaver.

En ølgave er en anderledes gaveidé, der er oplagt til ølelskeren. Øl er moderne og rundt om i landet finder man flere specialbryggerier samt barer og cafeer der specialiserer sig i god øl. God øl blevet alle-mands eje ligesom vin, kaffe og chokolade. En gave med øl i passer til mange forskellige lejligheder, som f.eks. fødselsdagsgave, værtsgave, jubilæum, afskedsgave eller farsdagsgave.

Find ideer til gode ølgaver til ham og hende, der elsker øl, i udvalget herunder.

Ølgaver til ham og hende

50 øl du skal smage før du dør – bog

Forkæl ølelskeren med en bog om øl. Ølskribenterne Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen er i denne bog gået sammen om at præsentere deres personlige bud på en hitliste over 50 uomgængelig øl fra ind- og udland. Det er 50 øl, der gør denne verden til et smukkere sted at være, og som har bibragt forfatterne deres allermest salige stunder. Undervejs tager de læseren med rundt i hele det forunderlige ølunivers og præsenterer de vigtigste hovedtyper – helt uden at belemre med dårlige smagsoplevelser.

Find bogen hos Bog & Ide

Georg Jensen – Øllefant oplukker

En god klassisk ølgave er den super fine flaskeåbner-ØLLEFANT fra Georg Jensen. I 1987 designede Jørgen Møller og hans barnebarn elefantflaskeåbneren, som blev en favorit i hele verden.

Find oplukkeren hos Trendyliving

Gavekurv med specialøl

Den ultimative gavekurv til øl-elskeren med 6 dejlige danske special-øl. Øllene er brygget & tappet på Grauballe Bryghus, der er et prisvindende dansk mirko-bryggeri. Udover øl, får du også 4 poser chips og en håndfuld chokoladekugler.

Find gavekurven hos Delikatessehuset

Øl plakater

Enhver ølelsker skal selvfølgelig have en øl plakat hængende i sit hjem. Udvalget af øl plakater er stort og plakaterne kan enten være med et humoristisk udtryk eller med viden om øl. Du vil helt sikkert kunne finde en øl plakat der passer til gavemodtageren.

Find udvalget af øl plakater hos Citatplakat

Cheers – drikkespil

Sætter gavemodtageren pris på en god øl og underholdning, så forkæl ham med Cheers. Cheers spillet kan bidrage til enhver sammenkomst. Her har I flere muligheder indenfor forskellige lege, som bliver dækket i ét spil. Med denne ølgave er der lagt op til flere timers underholdning.

Find spillet hos Ølbong

Øl abonnement i gave

Giv den bedste gave til en der elsker øl. Beer me leverer 6 blandede specialøl hver måned i tre måneder. I hver levering er der 6 velvalgte blandede øl fra danske og udenlandske mikrobryggerier. Kassen er altid fyldt med forskellige øltyper, som passer til sæsonen. En smagsrejse gennem forskellige øltyper og forskellige bryggerier. Der medfølger altid ølkort med beskrivelser af øllene og øltyperne.

Forkæl gavemodtageren med et abonnement fra Beer me

Øl jord nedkøler

Dette er et must have gadget specielt i sommerperioden, hvor øllen altid bliver varm. Jord nedkøleren er håndlavet i Danmark. Kan klart anbefales både i haven derhjemme og på festivalen hvor øllen altid er varm.

Find den hos Ølbong

Øltæller

Gør gavemodtagerens øltælleri meget nemmere med denne øltæller. En sjov og anderledes gaveideer til ham/hende der sætter pris på øl. Særligt oplagt til den kommende studenterfest eller festival.

Find den hos Ølbong

Frisbee ølbowling

En sjov og underholdende måde at indtage øl samtidig med der hygges i haven. Frisbee ølbowling er et sjovt spil, der giver underholdning og bevægelse. En gave I kan få glæde af i fællesskab. 

Find spillet hos Ølbong

Brewbarrel bryg din egen øl

Med Brewbarrel forvandles hjemmebrygning af øl fra at være et krævende projekt til en sjov og ukompliceret fornøjelse! Med det unikke gæringskar, hvor øllet gærer under tryk, har Brewbarrel forenklet ølbrygning, så det er nemt at gøre det derhjemme. Der er 2 forskellige øltyper at vælge imellem, og i ølsættet får du alt det med, som du behøver; det eneste du skal tilsætte er vand!

Find sættet hos Coolstuff

Guinness Varm Kakaopulver

Glem barnlig og sukkersød varm kakao. Guinness Kakaopulver er enhver voksen chokolade- og ølelskers drøm! Kakaopulveret med mørk chokolade er smagt til med den klassiske irlandske øl – perfekt til kolde vinteraftener!

Find det hos Coolstuff

Grillforklæde med ølbælte

En oplagt gaveide til øl entusiasten der også elsker at stå foran grillen. Dette grillforklæde har ti rum til grilltilbehør og værktøj! Desuden sidder der et ølbælte med plads til seks øldåser på brystet!

Find det hos Coolstuff

Spiegelau Beer Classics Tasting Kit 4-Pak

Dette sæt indeholder 4 forskellige glas, designet til at skabe den fulde smagsoplevelse ud af de øltyper, der passer til glassene. Sættet er fremstillet i Spiegelau’s velkendte krystalglas, af en meget god kvalitet. Glassene tåler opvask i opvaskemaskine. Sættet indeholder fire forskellige typer glas; et hvede ølglas, et lager ølglas, et tulipanølglas og et india pale ale ølglas. En god gaveidé, suppleret med 4 øltyper, der passer til glassene.

Find sættet hos Duglemmerdetaldrig

Flaskeholder i Træ

Overrask ølelskeren med en fin gavekasse i træ! Ølholderen har plads til seks flasker og er forsynet med en kapselåbner på siden. Perfekt at fylde med yndlingsdrikkevarerne og give som gave eller tage med på picnicen eller til havefesten.

Find flaskeholderen hos Coolstuff

Kapselsamler Dads Beer Collection

Har du en far, som gerne drikker en øl eller to? Perfekt, denne sjove trææske bliver en perfekt fødselsdagsgave eller Fars Dags-gave. I æsken kan han nemlig gemme alle kapslerne på en flot og stilfuld måde. En sjov tavle til væggen i køkkenet eller til køkkenbordet!

Find den hos Partyking

Giv en øl oplevelse i gave

Giv øl-elskeren en gave han/hun sent vil glemme med en øl oplevelse i gave. Oplevelser er blevet meget populær gaveide. Du kan enten vælge at forkæle gavemodtageren med en oplevelse på egen hånd eller I kan tage afsted sammen. Der findes mange forskellige slags øl-oplevelser i hele landet f.eks. ølsmagning, rundvisning på bryggeri, ølbrygning eller guidet øltur.

Se det store udvalg af øl-oplevelser hos Duglemmerdetaldrig

SE OGSÅ:

Gaveideer til gin entusiasten

Gaveideer til vinelskeren

Oplevelsesgave i naturen

Personlig chokoladegave

Indlægget 15+ Ølgaver – gaveideer til øl-elskeren indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 06/26/2021

    […] Se også: Ølgaver – gaveideer til øl elskeren […]

  2. 07/03/2021

    […] SE Også: Ølgaver – gaveideer til ølelskeren […]

error: Content is protected !!