+25 Gaver til pakkeleg under 100 kr

sjove gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, gaver til gaveleg, julefrokost pakkeleg, god pakkelegsgave, gaveideer til pakkeleg, jul pakkeleg, skægge gaver til pakke leg, dumme gaver til pakkeleg, hade gaver til pakkeleg, pakkeleg 2017, alletiders gave, gaveinspiration jul 2017
Sjove gaver til pakkeleg

På jagt efter gode og sjove gaver til pakkeleg? Julen er lig med hygge, tid til nærvær og gode stunder med familie og venner. En ting der også hører til julen er selvfølgelig julefrokoster.

Gaver til pakkeleg kan både være nyttige, men gør festen sjovere når de er lidt fjollede.

For manges vedkommende starter de allerede med at tage til julefrokost allerede i november og fortsætter godt ind i december. Til en god julefrokost hører der sig en god omgang pakkeleg til. Vi synes bedst om at købe sjove gaver til pakkeleg som kan være med til at give et godt grin.

Alle gaverne på denne liste over gaver til pakkeleg koster max 100 kr:

Donald Trump Toiletpapir

Hvem har ikke drømt om at tørre røv i Trump ? Nu har du i hvert fald muligheden med denne rulle toiletpapir. Kast ham ned i møllen og du kan nu bygge en mur rundt om ham.

Find det hos Temashop

Stressticles Stressbold

Ømhed ømhed ømhed andet kan der ikke siges. Hvis du virkelig er presset og til tider lidt stresset, så har du brug for at stresse af. Det kan du gøre med denne testikel-formede stressbold.

Find den hos Temashop

Tankelæserspillet

Det velkendte spil, hvor man skriver et objekt, et navn eller et dyr i tankeboblerne, hvorefter hver spiller får hårbåndet på hovedet. Nu skal hver spiller forsøge at gætte hvad, der er skrevet i deres egen boble ved at stille ‘ja eller nej’ spørgsmål. Den første person til at gætte rigtigt vinder spillet. Tankeboblerne har en tørserviet finish og kan bruges igen og igen ved hjælp af de medfølgende tørservietter.

Find det hos Temashop

Juleansigtsbrikker Med Udskæringer

Så har du muligheden for at gøre julefrokosten, julefesten eller bare juledagene lidt mere festelige med disse sjove jule drikkebrikker. Disse ølbrikker kan sættes fast under næsen og er en perfekt mulighed for at løsne stemningen op og skabe et smil blandt gæsterne.

Find brikkerne hos Temashop

Emoji Julekugler

Nu kan du pynte på dit juletræ på en meget sjov og moderne måde. Vælg din favorit emoji julekugle. Du får en æske med 6 guldfarvede julekugler.

Find julekuglerne hos Temashop

GingerDead kage udstikkere

Gingerdead men kageudstikker gør dig i stand til, at lave lidt anderledes og festlige småkager til dine gæster. Hver udstikker er motiv fra Gingerdead og de kommer fra engelske Paladone. Gingerdead udstikkeren er ca. 10 cm lang og 7 cm bred. Der medfølger speciel GingerDead opskrift trykt bag på pakken.

Find dem hos Temashop

Tropical Tangle Twister

Tilføj en tropisk stemning til din fest med dette Tropical Tangle spil. Spillet er baseret på det populære spil Twister, men nu i tropical fruit edition. Spillets fliser viser en række saftige frugter, herunder ananas, kiwier og vandmeloner.

Find det hos Temashop

Skruetrækker, Pingvin

Denne flotte pingvin skruetrækker er både sjov og praktisk. Der følger 6 skruebits med, som har hver sin plads inde i pingvinen. De kan nemt skiftes ud – smart, ikke? Nu kan handymanden derhjemme ikke komme med flere undskyldninger, for nu er det nemlig sjovt at lege håndværker.

Find skruetrækkeren hos Temashop

Juleterning

Listen over ting der skal forberedes til juleaften er lang, men når dagen endelig er der, er det med at have noget at hygge sig med indtil der skal åbnes gaver. Her er et spil som hjælper med at tage beslutninger og undgå uro i familien på denne skønne dag. Dette er de perfekte terninger som tilfældigt vælger hvad I skal finde på!

Find terningen hos Partyking

Pruttepude

En rigtig klassiker blandt os, der elsker at lave en spøg af og til – pruttepuden! Denne variant pustes op, indtil den måler ca. 2-3 cm i højden, hvilket gør, at den nemmere kan gemmes under en pude og lignende. Kanonpude, der altid er lige pinlig for offeret!

Find den hos Partyking

Krukke dødningehoved

Har du nogensinde drømt om at klippe nogens hår, men føler du ikke rigtig, at du har kundskaberne til at sætte saksen i et menneskes hår? Så vil du kunne dyrke dit helt eget græshår i denne smarte dødningekrukke.
Krukken er fremstillet i keramik og har en hvid, skinnende overflade. Den ligner et lille dødningehoved, og åbningen er placeret på oversiden af dødningehovedet. Tanken er, at du skal fylde krukken med jord og dernæst plante græsfrøene, så du giver dødningehovedet en lækker frisure. Når græsset vokser op, vil det nemlig se ud som om, at dødningehovedet har grønt opretstående hår.

Find den hos Partyking

Brystkrus

Hudfarvet krus med bryster på forsiden. Fremstillet i holdbar keramik: Størrelse 10 x 10 cm.

Find det hos Partyking

Tommelfinger brydning

Find den sande mester i tommelfinger-brydning med hjælp af denne wrestling-arena. Risikoen er selvfølgelig at der bliver sure miner, men så længe du vinder, spiller det vel ingen rolle?
Tommelfinger-brydning er en super sjov sag, som indeholder en arena samt fire tommelfinger-masker med motiv af fire klassiske wrestlere. Man kan spille to af gangen, og for at spille vælger I først udklædning, så stopper I hver jeres tommelfinger i hullet og holder på selve arenaen med de resterende fingre. 

Find spillet hos Partyking

Toiletspil

Findes der noget mere kedeligt end at gå på toilet? Nej, det gør der faktisk ikke. Bare rolig, her kommer nu endelig et sjovt toiletspil, som tillader dig at træne på dine basket-færdigheder, samtidig med at du sidder på toilet. Tre bolde medfølger, og dermed får du mange chancer for at øve det perfekte kast. Sjov gave til en sportsgal ven!

Find det hos Partyking

Panik knap

Har du før følt både stress og pres og ønsket at have en panikknap som du kunne trykke på? Så kan du nu lette på stressen og klikke denne Panic knap hjem! 
Sørg for at alle får at vide hvad du føler efter lønforhandlingen, ved spisebordet når det er blevet lidt for højrøstet, eller hvorfor ikke stille den på natbordet ved siden af vækkeuret som altid ringer liiiidt for tidligt. Når den stressende situation opstår, er det bare at banke til knappen, og den indbyggede højtaler kommer til at briste ud i en spændende lyd.

Find den hos Partyking

Toiletrenser

Forestil dig, hvor skønt det ville være ikke at skulle tørre dig selv og samtidig slippe for alle forbandede butiksbesøg for at handle toiletpapir. Sæt dette apparat fast på toiletsædet, og derefter gør den jobbet af sig selv! Smart, ikke?
Nu er dette produkt jo ikke rigtigt, men denne gaveæske vil helt sikkert få personen, der får kassen, til at tro det! Dette er helt enkelt en tom kasse/gaveæske, der virker meget ægte, men som rent faktisk kun en spøg.
Fyld gerne kassen med noget virkelig værdiløst, såsom et gammelt kunstværk, et æble, eller hvorfor ikke fylde kassen med en rulle toiletpapir? Uanset hvad – det vil være vanvittigt sjovt!

Find æsken hos Partyking

Captain Morgan chokolade

Captain Morgan Chokolade Rom er en chokolade dedikeret til feinschmeckere. Chokoladen er meget smagfuld, og der er likør i midten af hvert stykke. Først mødes du af den rige chokoladesmag sammen med sprød krisp, derefter kommer likørsmagen af Captain Morgan. Dette er en chokolade, som passer perfekt som gave til far og bedsteforældre, venner og bekendte. 

Find chokoladen hos Partyking

Nissehue med ølholdere

Denne sjove nissehue har plads til to 33 cl dåser. Der går et sugerør mellem de to dåser og ned fra huen, så julemanden kan drikke af begge dåser samtidigt. Ja, med denne sjove nissehue er det nemt at holde julemandens væskebalance ved lige under selv den værste julestress!

Find nissehuen hos Coolstuff

Verdens mindste puslespil

Verdens mindste puslespil består af 234 brikker, der hver for sig kun måler ca. en centimeter. Når du er færdig, er det ikke større end et fotografi, så det kan faktisk ligge i en pizzabakke i stedet for at brede sig ud over et helt køkkenbord.

Find det hos Partyking

Towel twister

Efter et brusebad forvandles dit hår til en kold, våd klump oven på hovedet. Ja, man kan selvfølgelig vikle et håndklæde omkring hovedet, men det kommer lynhurtigt til at veje som en bowlingkugle, der falder af, så snart man retter sig op. Løsningen hedder Towel Twister.

Takket være et elastisk bånd kan du tage håndklædet på som en hue, samle alt håret i den aflange lomme, sno det hele samlet og derefter fæste det i nakken. Aldrig mere vådt hår ned i øjnene! Towel Twister er desuden fremstillet af supermaterialet mikrofiber, der kan absorbere vand svarende til syv gange sin egen vægt! Det betyder, at en eventuel føntørring af håret kan gøres meget hurtigere, hvilket er skønt, eftersom tid er penge, og føntørring slider meget på håret.

Find det hos Coolstuff

Baileys trøfler

Chokolade og likør er muligvis den bedste kombination gennem tiderne, i hvert fald for voksne slikelskere! Vi ved jo fra tidligere, at chokolade er supergodt, og den milde smag fra flødelikøren tager chokoladen til helt nye niveauer. Trøffelkuglerne smelter i munden, og det hele er ganske enkelt urimeligt godt!

Baileys-chokoladen findes i to forskellige smage: Original Irish Cream, hvor fyldet har smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og en smule havsalt.

Find trøfler hos Coolstuff

Konservesplanter

Konservesplanterne leveres i en pæn dåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Ekstremt plejevenlig. I dåserne findes følgende fine planter: Solsikke, Dahlia, Oregano, Persille, Jordbærplante, Geranium og Petunia.

Find hos Coolstuff

Hjernegymnastik toiletpapir

Tør dit sure fjæs af og lad hjernen – ikke bare tarmsystemet – arbejde, når du sidder på toilettet! Jeg mener, hvor effektivt er det lige at sidde der og vente på, at naturen skal gøre sit arbejde? Det må kunne gøres bedre – og her kommer dette toiletpapir med udfordrende hjernegymnastik til sin ret! Du trækker bare et stykke papir ud og løser forskellige former for opgaver. Når du er færdig – ja, så kan du jo anvende toiletpapiret til det, man plejer at bruge det til! Hver rulle indeholder ti forskellige typer opgaver. Der er lagt op til mange, lange og underholdende toiletbesøg!

Find hos Coolstuff

Jelly Belly Bertie Bott’s Every Flavour Beans

“Dem skal du være forsigtig med! Når der står multismagsbønner, skal man tage det helt bogstaveligt!” – Ron havde helt ret, da han beskrev Berties multismagsbønner for Harry Potter! Og nu kan du selv sætte tænderne i disse Harry Potter Jelly Beans med forskellig smag!

Nogle af bønnerne smager akkurat lige så magisk godt som almindelige Jelly Beans: sød skumfidus, frisk citron og lækre blåbær. Andre bønner ser lige så uskyldigt appetitlige ud, men byder på smage som råddent æg, regnorme og ørevoks! Hvert tyg er lidt af en satsning – det er derfor, at disse slikbønner er så tryllebindende!

Find dem hos Coolstuff

Tattoo sleves

Hm, tænker du nu. Hvad rebelsk er der ved at have kunstige tatoveringer på en gang imellem? Jo, det irriterer nemlig både dem, der hader tatoveringer (som tror, at du er rigtig irriterende) og dem, der elsker tatoveringer (som tror, at du er en kujon). Kick ass!

Findes i to skrappe varianter, en sortmønstret og en med farver. Tattoo Sleeves er af elastisk nylon og passer til alle.

Findes hos Coolstuff

Magisk æg

Stil ægget et lyst sted og vand det lidt, så udklækkes ægget i løbet af nogle timer! (Hvis der mod forventning ikke sker noget inden for 24 timer, kan du hjælpe det i gang ved at slå på det med en ske). Så kommer den fine plante frem og ud af ægget som en bønnespire med budskabet, “I Love You”. Vent en måned mere, så begynder planten af blomstre!

Inde i ægget er der tilstrækkelig næring til ca. 1-2 måneder, inden planten bør plantes om i en potte. Men ægget bliver ved med at være en del af plantens liv, for du kan knuse resten og lægge det ned i potten, hvor det fungerer som gødning.

Find hos Coolstuff

Cool Mama luftrenser til køleskabet

Uh hvor der lugter dårligt i køleskabet! Når mor holder den ene hånd for næsen for at beskytte sig mod stankem fra din hvidløgsdip eller din franske ost – så ved du, at det er på tide at gøre noget! Men hvad gør man? Uanset om køleskabet lige er gjort rent eller ej, lugter osten jo dårligt?! Læn dig i stedet tilbage og lad kølige Cool Mama absorbere problemet med dårlig lugt i køleskabet!

Fyld Cool Mamas krop med bagepulver og stil hende ind i køleskabet. Bagepulveret trækker fugtig luft til sig og absorberer samtidig de små molekyler, som er årsag til stanken, så køleskabet holder sig frisk.

Find hos Coolstuff

Yeti isskraber

En isskraber ser jo for det meste meget kedelig ud, der er et skaft og lidt plast – ikke noget at hidse sig op over. Med Yeti Isskraberen får du med garanti gadens sejeste isskraber, og du slipper samtidig for at blive iskold om hænderne, når du skraber sneen væk! Uanset om du kører monstertruck eller ej, så kan Yetiens kløer grave din bil fri af det monstrøse islag.

Find hos Coolstuff

Gigantiske kønssygdomme

Disse krammedyr forestiller ganske vist ubehagelige virusser, men de er meget sødere, og så er de syet i krammevenligt plys!

Med Giant Microbes kan du give en nuttet kønssygdom til en, du godt kan lide – garanteret symptomfri! Hver bamse er udformet efter en rigtig virus, som er forstørret en million gange.

Find hos Coolstuff

Face Mats Jule-ølbrikker

Udover at fungere perfekt som underlag til glas giver ølbrikkerne også mulighed for et gratis partytrick. Perfekt som isbryder til et lidt stift arrangement, eller når du vil sætte lidt ekstra gang i gløggaftenen, julefrokosten eller nytårsfesten. Find Face Mats Jule-ølbrikkerne frem, og lad grinefesten begynde.

Hæng Face Mats Jule-ølbrikkerne under næsen, og du forvandles til en glad nisse, en julepyntet mand med skæg eller måske selveste Rudolf. Vælg mellem 40 forskellige grimasser på 20 brikker, og sæt gang i julestemningen!

Find hos Coolstuff

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Nissehue med navn

 

 Indlægget +25 Gaver til pakkeleg under 100 kr indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!