+25 Gaver til pakkeleg under 100 kr

sjove gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, gaver til gaveleg, julefrokost pakkeleg, god pakkelegsgave, gaveideer til pakkeleg, jul pakkeleg, skægge gaver til pakke leg, dumme gaver til pakkeleg, hade gaver til pakkeleg, pakkeleg 2020, alletiders gave, gaveinspiration jul 2020, fjollede gaver til pakkeleg
Sjove gaver til pakkeleg

På jagt efter gode og sjove gaver til pakkeleg? Julen er lig med hygge, tid til nærvær og gode stunder med familie og venner. En ting der også hører til julen er selvfølgelig julefrokoster.

Gaver til pakkeleg kan både være nyttige, men gør festen sjovere når de er lidt fjollede.

For manges vedkommende starter de allerede med at tage til julefrokost allerede i november og fortsætter godt ind i december. Til en god julefrokost hører der sig en god omgang pakkeleg til. Vi synes bedst om at købe sjove gaver til pakkeleg som kan være med til at give et godt grin.

Alle gaverne på denne liste over gaver til pakkeleg koster under 100 kr.

Gaver til pakkeleg

Toiletalarm

Denne smarte toiletalarm kan fortælle, når den værste stank er borte! Du skal blot placere alarmen på ydersiden af toiletdøren, hvorefter du lader “den skyldige” dreje alarmen til “Toxic, do not enter” eller “Give it a while”, alt efter hvor meget det stinker, hvorpå alarmen automatisk tæller ned og signalerer, hvornår det atter er sikkert at gå ind på toilettet.

Find den hos Partyking

Ring for a beer klokke

Forhåbentlig kommer øllen ligeså hurtigt som klokken ringer. Det bliver også et sjovt indslag til hjemmefesten der hvor værten må agere ølbringer. Hotelklokke Ring For A Beer er en rød klokke med sort bund og sølvfarvet knop. Den har udseendet af de klassiske gamle hotelklokker som anvendes for at påkalde personalet. Forskellen her er at denne er til for at vise at man er øltørstig. Den viser også teksten “Ring for a beer” som står skrevet i sort på den røde del af klokken.

Find den hos Partyking

Donald Trump Toiletpapir

Hvem har ikke drømt om at tørre røv i Trump ? Nu har du i hvert fald muligheden med denne rulle toiletpapir. Kast ham ned i møllen og du kan nu bygge en mur rundt om ham.

Find det hos Temashop

Tropical Tangle Twister

Tilføj en tropisk stemning til din fest med dette Tropical Tangle spil. Spillet er baseret på det populære spil Twister, men nu i tropical fruit edition. Spillets fliser viser en række saftige frugter, herunder ananas, kiwier og vandmeloner.

Find det hos Temashop

Pooping Unicorn Slikautomat

Enhjørninger bider totter af regnbuen og skider lækre slikbønner! Den søde Pooping Unicorn efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på! Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Find den hos Coolstuff

Form din egen lort

Hvor mange gange i livet får man egentlig chancen for at forme sin egen lort? Nok ikke så mange, hvis du spørger os. Sørg derfor for at vælge dette sæt, der giver dig adgang til “lorteformning” på et helt nyt niveau. Der medfølger øjne og andre ansigtsdetaljer, der giver lorten lidt mere karakter. Lige så sjovt for både børn og voksne. Her får du en krukke med lort samt en bunke kort, der indeholder forskellige ansigtsudtryk, der skal sættes på lorten. Når du er færdig, ja, så ligner lorten måske din nabo Peter Petersen på 3. etage?

Find “lorten” hos Partyking

Juleterning

Listen over ting der skal forberedes til juleaften er lang, men når dagen endelig er der, er det med at have noget at hygge sig med indtil der skal åbnes gaver. Her er et spil som hjælper med at tage beslutninger og undgå uro i familien på denne skønne dag. Dette er de perfekte terninger som tilfældigt vælger hvad I skal finde på!

Find terningen hos Partyking

KitchPro® Hamburgerpresser

Gør som amerikanerne, spis dig mæt i stuffed burgers. Med denne hamburgerpresser kan du nemt lave supergode hamburgerbøffer med forskelligt fyld!

Find den hos Coolstuff

Pruttepude

En rigtig klassiker blandt os, der elsker at lave en spøg af og til – pruttepuden! Denne variant pustes op, indtil den måler ca. 2-3 cm i højden, hvilket gør, at den nemmere kan gemmes under en pude og lignende. Kanonpude, der altid er lige pinlig for offeret!

Find den hos Partyking

Hashtag-krus

Her kommer #detbedstekrus til dig, der #elskerkaffe! Skriv på kruset med den medfølgende pen for at vise omverdenen, hvad du mener og tænker! Er dagens følelse #træt eller #endeligmandag?

Find det hos Coolstuff

Guinness Pint Chokolade

Syv pints med Guinness er aldrig gledet ned så hurtigt! Disse chokoladepraliner med hvid og mørk chokolade har en cremet kerne, som er tilsmagt med den klassiske, mørke Guinness-øl. Helt enkelt en perfekt gave til sukkertrængende ølelskere!

Find æsken hos Coolstuff

Brystkrus

Hudfarvet krus med bryster på forsiden. Fremstillet i holdbar keramik: Størrelse 10 x 10 cm.

Find det hos Partyking

Emmanuel Macron Toiletbørste

Er du også en af dem, som kunne tænke sig at rense toilettet med Emmanuel Macron? – Så har du altså muligheden nu! Den franske politiker og præsident Emmanuel Macron er nemlig en mand, der ikke ligger skjul på hans holdninger og meninger. Men er du enig med de ting han siger? – Hvis nej, så har du altså muligheden for at lukke munden på franskmanden en gang for alle.

Find toiletbørsten hos Temashop

Tommelfinger brydning

Find den sande mester i tommelfinger-brydning med hjælp af denne wrestling-arena. Risikoen er selvfølgelig at der bliver sure miner, men så længe du vinder, spiller det vel ingen rolle?
Tommelfinger-brydning er en super sjov sag, som indeholder en arena samt fire tommelfinger-masker med motiv af fire klassiske wrestlere. Man kan spille to af gangen, og for at spille vælger I først udklædning, så stopper I hver jeres tommelfinger i hullet og holder på selve arenaen med de resterende fingre. 

Find spillet hos Partyking

Toiletspil

Findes der noget mere kedeligt end at gå på toilet? Nej, det gør der faktisk ikke. Bare rolig, her kommer nu endelig et sjovt toiletspil, som tillader dig at træne på dine basket-færdigheder, samtidig med at du sidder på toilet. Tre bolde medfølger, og dermed får du mange chancer for at øve det perfekte kast. Sjov gave til en sportsgal ven!

Find det hos Partyking

Panik knap

Har du før følt både stress og pres og ønsket at have en panikknap som du kunne trykke på? Så kan du nu lette på stressen og klikke denne Panic knap hjem! 
Sørg for at alle får at vide hvad du føler efter lønforhandlingen, ved spisebordet når det er blevet lidt for højrøstet, eller hvorfor ikke stille den på natbordet ved siden af vækkeuret som altid ringer liiiidt for tidligt. Når den stressende situation opstår, er det bare at banke til knappen, og den indbyggede højtaler kommer til at briste ud i en spændende lyd.

Find den hos Partyking

Nissehue med ølholdere

Denne sjove nissehue har plads til to 33 cl dåser. Der går et sugerør mellem de to dåser og ned fra huen, så julemanden kan drikke af begge dåser samtidigt. Ja, med denne sjove nissehue er det nemt at holde julemandens væskebalance ved lige under selv den værste julestress!

Find nissehuen hos Coolstuff

Verdens mindste puslespil

Verdens mindste puslespil består af 234 brikker, der hver for sig kun måler ca. en centimeter. Når du er færdig, er det ikke større end et fotografi, så det kan faktisk ligge i en pizzabakke i stedet for at brede sig ud over et helt køkkenbord.

Find det hos Coolstuff

Towel twister

Efter et brusebad forvandles dit hår til en kold, våd klump oven på hovedet. Ja, man kan selvfølgelig vikle et håndklæde omkring hovedet, men det kommer lynhurtigt til at veje som en bowlingkugle, der falder af, så snart man retter sig op. Løsningen hedder Towel Twister.

Takket være et elastisk bånd kan du tage håndklædet på som en hue, samle alt håret i den aflange lomme, sno det hele samlet og derefter fæste det i nakken. Aldrig mere vådt hår ned i øjnene! Towel Twister er desuden fremstillet af supermaterialet mikrofiber, der kan absorbere vand svarende til syv gange sin egen vægt! Det betyder, at en eventuel føntørring af håret kan gøres meget hurtigere, hvilket er skønt, eftersom tid er penge, og føntørring slider meget på håret.

Find det hos Coolstuff

Konservesplanter

Konservesplanterne leveres i en pæn dåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Ekstremt plejevenlig. I dåserne findes følgende fine planter: Solsikke, Dahlia, Oregano, Persille, Jordbærplante, Geranium og Petunia.

Find hos Coolstuff

Tattoo sleves

Hm, tænker du nu. Hvad rebelsk er der ved at have kunstige tatoveringer på en gang imellem? Jo, det irriterer nemlig både dem, der hader tatoveringer (som tror, at du er rigtig irriterende) og dem, der elsker tatoveringer (som tror, at du er en kujon). Kick ass!

Findes i to skrappe varianter, en sortmønstret og en med farver. Tattoo Sleeves er af elastisk nylon og passer til alle.

Findes hos Coolstuff

Magisk æg

Stil ægget et lyst sted og vand det lidt, så udklækkes ægget i løbet af nogle timer! (Hvis der mod forventning ikke sker noget inden for 24 timer, kan du hjælpe det i gang ved at slå på det med en ske). Så kommer den fine plante frem og ud af ægget som en bønnespire med budskabet, “I Love You”. Vent en måned mere, så begynder planten af blomstre!

Inde i ægget er der tilstrækkelig næring til ca. 1-2 måneder, inden planten bør plantes om i en potte. Men ægget bliver ved med at være en del af plantens liv, for du kan knuse resten og lægge det ned i potten, hvor det fungerer som gødning.

Find hos Coolstuff

Cool Mama luftrenser til køleskabet

Uh hvor der lugter dårligt i køleskabet! Når mor holder den ene hånd for næsen for at beskytte sig mod stankem fra din hvidløgsdip eller din franske ost – så ved du, at det er på tide at gøre noget! Men hvad gør man? Uanset om køleskabet lige er gjort rent eller ej, lugter osten jo dårligt?! Læn dig i stedet tilbage og lad kølige Cool Mama absorbere problemet med dårlig lugt i køleskabet!

Fyld Cool Mamas krop med bagepulver og stil hende ind i køleskabet. Bagepulveret trækker fugtig luft til sig og absorberer samtidig de små molekyler, som er årsag til stanken, så køleskabet holder sig frisk.

Find hos Coolstuff

Yeti isskraber

En isskraber ser jo for det meste meget kedelig ud, der er et skaft og lidt plast – ikke noget at hidse sig op over. Med Yeti Isskraberen får du med garanti gadens sejeste isskraber, og du slipper samtidig for at blive iskold om hænderne, når du skraber sneen væk! Uanset om du kører monstertruck eller ej, så kan Yetiens kløer grave din bil fri af det monstrøse islag.

Find hos Coolstuff

Pac-Man Salt & Pepper Sæt

Sødt salt og pepper sæt med Pac-Man figurer. Figurerne er Pac-man og spøgelset Inky. Enhver dedikeret Pac-Man fan vil kende til figurerne og vil være vild med at få dem til sit spisebord.

Find sættet hos Temashop

Rengørings- Og Skrællehandsker Til Frugt & Grøntsager

Fantastiske grøntsagsrenserhandsker til dit køkken! En hurtig og enkel metode der vil spare dig både tid og kræfter. Disse handsker gør det meget nemmere og hurtigere at fjerne skrællen fra forskellige grøntsager på kun få sekunder.

Find handskerne hos Temashop

Kasettebånd Pizza Skærer

Gør det ekstra sjovt at skære din pizza ud med denne retro slicer. Kasette bånd er ren 90’er stil og er et fedt køkken tilbehør til enhver madglad person.

Find pizzaskæreren hos Temashop

Henry Mikrofiber Skærmrenser

Hold din skærm rent med lidt hjælp fra denne praktiske Henry Microfibre Screen Cleaner – Den nemmeste måde at sikre, at telefoner og andre berøringsskærme forbliver fnug og fingeraftryk frie. Denne håndholdte Henry har en super-blød mikrofiberbase, der kan bruges til at rengøre smartphones, tabletter, bærbare computere og andre skærme på en sikker og nem måde. Designet som den ikoniske Henry støvsuger, med hans smilende ansigt og sorte bowlerhue.

Find den hos Temashop

Hyperlip – De Sjove Kunstige Plastik Læber

Der findes et hav af sjove videoer på YouTube med disse “Hyperlips” / “Funny Lips”. De mange videoer omhandler challenges vedrørende, hvem der med læberne i munden kan spise eller drikke hurtigst.
Super sjov gadget, der former dine læber på mærkværdige måder, der giver dig et helt andet og nyt ansigtsudtryk.

Find læberne hos Temashop

Listen med gaver til pakkeleg bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Nissehue med navn

 

 Indlægget +25 Gaver til pakkeleg under 100 kr indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!