40+ Gaver til pakkeleg under 100 kr

sjove gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, gaver til gaveleg, julefrokost pakkeleg, god pakkelegsgave, gaveideer til pakkeleg, jul pakkeleg, skægge gaver til pakke leg, dumme gaver til pakkeleg, hade gaver til pakkeleg, pakkeleg 2023, alletiders gave, gaveinspiration jul 2023, fjollede gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg under 100 kroner
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter gode og sjove gaver til pakkeleg? Julen er lig med hygge, tid til nærvær og gode stunder med familie og venner. En ting der også hører til julen er selvfølgelig julefrokoster.

Gaver til pakkeleg kan både være nyttige, men gør festen sjovere når de er lidt fjollede.

For manges vedkommende starter de allerede med at tage til julefrokost allerede i november og fortsætter godt ind i december. Til en god julefrokost hører der sig en god omgang pakkeleg til. Vi synes bedst om at købe sjove gaver til pakkeleg som kan være med til at give et godt grin.

Alle gaverne på denne liste over gaver til pakkeleg koster under 100 kr.

Gaver til pakkeleg

Med denne nissehue ølhjelm bliver julefrokosten og årets julefester endnu sjovere. En nissehue der kommer hele selskabet til gavn og som kan bruges år efter år. 

Find nissehuen hos Temashop

Spa-gel til fodbad

Juleperioden er en stresset tid for mange og derfor vil selvforkælelse falde i god smag hos enhver. Her i form af spa-gel til fodbad.

Find spa-gel hos Coolstuff

Toe of satan sliktå

Denne sataniske tå er fremstillet af et specielt og super hot chili-ekstrakt, som har en Scoville-værdi på hele 9 millioner, hvilket er 900 gange stærkere end en jalapeño og stærkere end den stærkeste chili!

Find sliktåen hos PartyKing

 

Bliv aldrig væk i mørket med denne gule drukvest. På drukvesten sidder der en oplukker, så du altid har den lige ved hånden. 

Find drukvesten hos Temashop

Diadem grimme julesweaters

Et diadem med grimme julesweaters! Det har motiv af grimme julesweaters og passer formentlig lige så godt til julefrokosten som til selve juleaften.

Find det hos PartyKing

Ring for a beer klokke

Forhåbentlig kommer øllen ligeså hurtigt som klokken ringer. Det bliver også et sjovt indslag til hjemmefesten der hvor værten må agere ølbringer. Hotelklokke Ring For A Beer er en rød klokke med sort bund og sølvfarvet knop. Den har udseendet af de klassiske gamle hotelklokker som anvendes for at påkalde personalet. Forskellen her er at denne er til for at vise at man er øltørstig. Den viser også teksten “Ring for a beer” som står skrevet i sort på den røde del af klokken.

Find den hos Partyking

Ovenpå en hektisk julemåned kan vi alle trænge til en god massage, derfor vil denne pakkelegsgave helt sikkert være en del falder i god jord. Massagepuden er ikke kun til nakken, men kan placeres over hele kroppen.

Find massagepuden hos Temashop

Rensdyrhat

Gør aftenen mere festlig med denne rensdyrhat. Den lyser måske ikke så flot som Rudolfs tud, men den holder i hvert fald dine ører varme på kolde vinterdage!

Find rensdyrhatten hos PartyKing

Pooping Unicorn Slikautomat

Enhjørninger bider totter af regnbuen og skider lækre slikbønner! Den søde Pooping Unicorn efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på! Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Find den hos Coolstuff

Julestrømper julemanden

Tilfør lidt ekstra julestemning til julefrokosten og juleaften med disse julestrømper med julemanden motiv. Så bliver det ikke mere julet.

Find dem hos PartyKing

KitchPro® Hamburgerpresser

Gør som amerikanerne, spis dig mæt i stuffed burgers. Med denne hamburgerpresser kan du nemt lave supergode hamburgerbøffer med forskelligt fyld!

Find den hos Coolstuff

Haupt lakrids svenskjävlar!

Haupt Lakrids Svenskjävlar! er saltlakrids fyldt med salmiakcreme og marineret i salmiaksalt i to hele dage for at nå et helt nyt niveau af saltlakrids.

Find den hos Coolstuff

Lad Donald Trump gøre gavn i hjemmet, hos den heldige vinder af denne Donald Trump toiletbørste. Og bare rolig, håret sidder bedre fast på denne udgave af Donald Trump.

Find toiletbørsten hos Temashop

Keramisk æggekoger til mikrobølgeovn

Hvis ingen af jer er en haj i et køkken, kan det være en god idé at anskaffe sig denne keramiske æggekoger for der kan det umuligt gå galt. Eller kan det?

Find æggekogeren hos Dingadget

Guinness trøfler i dåse

Guinness-trøfler af mørk chokolade kombinerer den klassiske, fyldige ølsmag med uimodståelig mørk chokolade, og den bløde kerne af Guinness-tilsmagt chokoladecreme får munden til at løbe i vand hos alle, der kommer i nærheden af den. 

Find trøflerne hos Coolstuff

I love Nutella ske

Hvem elsker ikke Nutella? Skeen er som lavet til at stoppe direkte i Nutellaglasset og fylde med en ordentlig mængde af den cremede nougatblanding.

Find skeen hos PartyKing

Julen er tid for varme drikke og grimme julesweaters, her får du kombinationen nemlig et ugly sweater krus. Trøjen kan tages af kruset.

Find kruset hos Temashop

Spralla snemand juletræspynt

Denne krammevenlige snemand er så glad for endelig at kunne fejre jul. Han klamrer sig bogstavelig talt fast til toppen af juletræet og nægter at slippe taget.

Find snemanden hos Coolstuff

 

Pruttepude

En rigtig klassiker blandt os, der elsker at lave en spøg af og til – pruttepuden! Denne variant pustes op, indtil den måler ca. 2-3 cm i højden, hvilket gør, at den nemmere kan gemmes under en pude og lignende. Kanonpude, der altid er lige pinlig for offeret!

Find den hos Partyking

Er alle rundt om bordet berejste eller drømmer I om at komme ud at opleve verden? Når du så har været på ferie eller ude og opleve verden, kan du skrabe de lande fri du har været i og verdenskortet bliver derfor helt unikt og personligt.

Find verdenskortet hos Temashop

Mystic 8 Ball

Alle ønsker svar på livets gåder og hjælp til at træffe svære beslutninger. Hvad er så mere naturligt end at søge hjælp hos en gigantisk billardbal i plastic? Spåkugler, kortlege, kaffegrums og ikke mindst tarotkort kan godt gå hjem og lægge sig – Mystic 8 Ball er svaret på alle dine spørgsmål!

Find den hos Coolstuff

Med disse shotglas, kan vinderen af denne præmie dele shotglas med sin sidemakker resten af aftenen. Så kan det kun blive en sjov aften. 

Find shotglassene hos Temashop

Face Mats ølbrikker

Disse ølbrikker bliver en sikker succes og lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen! Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Find dem hos Coolstuff

Lorteknap

Pruttepude har i mange år været en sjov gadget, denne lorteknap er en ny sjov tolkning. Denne buzzer afgiver en pruttelyd, når du trykker på den.

Find lorteknappen hos PartyKing

Automatisk kortblander

Sidder I altid og fumler med kortene til spilleaftenen? Så er denne automatiske kortblander lige sagen og vil skabe meget glæde fremadrettet.

Find den hos Dingadget

Guinness Pint Chokolade

Syv pints med Guinness er aldrig gledet ned så hurtigt! Disse chokoladepraliner med hvid og mørk chokolade har en cremet kerne, som er tilsmagt med den klassiske, mørke Guinness-øl. Helt enkelt en perfekt gave til sukkertrængende ølelskere!

Find æsken hos Coolstuff

Mini magnetisk vinduespudser

De fleste hader at pudse vinduer, med denne vinduespudser bliver det meget sjovere. Vinduespudserens to sider har begge en stærk magnet siddende der kan nå igennem vinduesglasset så du kan trække rundt med vindues pudseren på begge sider af glasset.

Find vinduespudseren hos Dingadget

Tommelfinger brydning

Find den sande mester i tommelfinger-brydning med hjælp af denne wrestling-arena. Risikoen er selvfølgelig at der bliver sure miner, men så længe du vinder, spiller det vel ingen rolle?
Tommelfinger-brydning er en super sjov sag, som indeholder en arena samt fire tommelfinger-masker med motiv af fire klassiske wrestlere. Man kan spille to af gangen, og for at spille vælger I først udklædning, så stopper I hver jeres tommelfinger i hullet og holder på selve arenaen med de resterende fingre. 

Find spillet hos Partyking

Gør aftenens underholdning sjovere med denne buzzer med lys og lyd inspireret af X-factor. Med denne buzzer kan I lave auditions hjemme i stuen og selv stemme om hvem der skal gå videre.

Find buzzeren hos Temashop

Enhjørning underbukser

Gør julefrokosten mere festlig med denne gave. Her får du et par hvide g-strenge med enhjørningemotiv. Enhjørningen har et guldfarvet horn og en farverig manke. Der er lydeffekt, når du trykker på næsten som en sjov lille overraskelse.

Find dem hos PartyKing

Gnaw varm chokolade på pind 3 stk

Den bedste måde at give en kop varm chokolade på er selvfølgelig disse chokoladeslikkepinde fra Gnaw! Lad slikkepindene smelte i varm mælk og nyd en uimodståelig chokoladedrink. Sælges i 3-pak. Hver pakke indeholder varm chokolade på pind i smagene mælkechokolade, appelsinchokolade og karamel.

Find dem hos Coolstuff

Toiletspil

Findes der noget mere kedeligt end at gå på toilet? Nej, det gør der faktisk ikke. Bare rolig, her kommer nu endelig et sjovt toiletspil, som tillader dig at træne på dine basket-færdigheder, samtidig med at du sidder på toilet. Tre bolde medfølger, og dermed får du mange chancer for at øve det perfekte kast. Sjov gave til en sportsgal ven!

Find det hos Partyking

Brystpokal

En sjov og overraskende gave til pakkeleg. Brystpokalen består af et par guldfarvede, bløde bryster på en sort plasticbund med inskriptionen “World Champion”.

Find pokalen hos PartyKing

Panik knap

Har du før følt både stress og pres og ønsket at have en panikknap som du kunne trykke på? Så kan du nu lette på stressen og klikke denne Panic knap hjem! 
Sørg for at alle får at vide hvad du føler efter lønforhandlingen, ved spisebordet når det er blevet lidt for højrøstet, eller hvorfor ikke stille den på natbordet ved siden af vækkeuret som altid ringer liiiidt for tidligt. Når den stressende situation opstår, er det bare at banke til knappen, og den indbyggede højtaler kommer til at briste ud i en spændende lyd.

Find den hos Partyking

Towel twister

Efter et brusebad forvandles dit hår til en kold, våd klump oven på hovedet. Ja, man kan selvfølgelig vikle et håndklæde omkring hovedet, men det kommer lynhurtigt til at veje som en bowlingkugle, der falder af, så snart man retter sig op. Løsningen hedder Towel Twister.

Takket være et elastisk bånd kan du tage håndklædet på som en hue, samle alt håret i den aflange lomme, sno det hele samlet og derefter fæste det i nakken. Aldrig mere vådt hår ned i øjnene! Towel Twister er desuden fremstillet af supermaterialet mikrofiber, der kan absorbere vand svarende til syv gange sin egen vægt! Det betyder, at en eventuel føntørring af håret kan gøres meget hurtigere, hvilket er skønt, eftersom tid er penge, og føntørring slider meget på håret.

Find det hos Coolstuff

Gør julefrokosten lidt sjovere med dette shots lykkehjul drukspil. Spillet vil uden tvivl gør aftenen meget sjovere. 

Find spillet hos Temashop

Cool Mama luftrenser til køleskabet

Uh hvor der lugter dårligt i køleskabet! Når mor holder den ene hånd for næsen for at beskytte sig mod stankem fra din hvidløgsdip eller din franske ost – så ved du, at det er på tide at gøre noget! Men hvad gør man? Uanset om køleskabet lige er gjort rent eller ej, lugter osten jo dårligt?! Læn dig i stedet tilbage og lad kølige Cool Mama absorbere problemet med dårlig lugt i køleskabet!

Fyld Cool Mamas krop med bagepulver og stil hende ind i køleskabet. Bagepulveret trækker fugtig luft til sig og absorberer samtidig de små molekyler, som er årsag til stanken, så køleskabet holder sig frisk.

Find hos Coolstuff

Hyperlip – De Sjove Kunstige Plastik Læber

Der findes et hav af sjove videoer på YouTube med disse “Hyperlips” / “Funny Lips”. De mange videoer omhandler challenges vedrørende, hvem der med læberne i munden kan spise eller drikke hurtigst.
Super sjov gadget, der former dine læber på mærkværdige måder, der giver dig et helt andet og nyt ansigtsudtryk.

Find læberne hos Temashop

Pindaloo koordinationsspil

Fang bolden under benet, bag ryggen eller lad den flyve rundt, rundt, rundt – uanset hvad du gør, er det umuligt at stoppe! Gør dig klar til flere timers seje jonglerings-lignende tricks med Pindaloo Koordinationsspil.

Listen med gaver til pakkeleg bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Juletrøje til mænd

SE OGSÅ: Nissehue med navn

 

 Indlægget 40+ Gaver til pakkeleg under 100 kr indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!