Personlig nissehue med navn

personlig nissehue med navn, nissehue til voksne, nissehue til baby, nissehue til børn, nissehuer med navn, røde nissehuer, filt nissehue, nissehue til børn med navn, nissehue til voksne med navn, nissehue til baby med navn, hagesmæk med navn, personlige gaver, adventsgaver med navn, julepynt med navn, gaver med navn, julegaver med navn, juleting med navn, alletiders gave, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ingen jul uden nisser og nissehuer og hvorfor ikke gøre december lidt mere magisk i år med en personlig nissehue med navn?

Med en personlig nissehue med navn, behøver familiens medlemmer ikke længere at kæmpe om hvem der ejer nissehuen.

Julen er en af de største højtider, og hele december måned fejres højtiden med nissehuer og god stemning. Den typiske udgave er en klassisk rød nissehue med hvid kant. Hos Alletiders Gave er vi store fan af personlige gaver, derfor har de fleste medlemmer i familien også allerede deres helt egen personlige nissehue. Nu kan alle flittige små julehjælpere få deres egen unikke nissehue og se frem mod juleaften med fornyet spænding, og mon ikke ventetiden går lidt hurtigere, når man kan gå rundt med sin personlige nissehue hele december?

Denne personlige gave egner sig til alle festlige anledninger i juletiden og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren – for hvem kunne ikke tænke sig en personlig nissehue?

Baby nissehue

Sød baby nissehue til familiens mindste. Med denne nisse bestemmer du helt selv om den skal være med eller uden navn. Nissehuen er lavet i filt.

Find nissehuen hos Min egen Verden

Nissehue med navn

Rigtig sød nissehue med klokke. Nissehuen er lavet af filt. Den har en lille klokke i kvasten. Nissehuen passer børn med ca. hovedstørrelse 42-56 cm og kan derfor genbruges i mange år.

Find den hos Babyshower

Nissehue til børn med navn

Nissehue, m/2 pomponer+klokker. Gør nissehuen personlig med navn, der findes et stort udvalg af forskellige trådfarver I kan vælge imellem.

Find den hos Min egen Verden

Personlig julesok til voksne

De voksne skal da ikke snydes for en personlig julesok. Kender du en voksen der er helt bidt af julen? Så forkæl ham/hende med denne julesok med broderet navn.

Find den hos Min egen Verden

SE OGSÅ: Julesok med navn

SE OGSÅ: Bland selv din julekalender

SE OGSÅ Broderi julekalender 

Indlægget Personlig nissehue med navn indeholder affiliatelinks

 

 

3 Responses

  1. 10/07/2019

    […] SE OGSÅ: Personlig nissehue til børn […]

  2. 11/20/2019

    […] SE OGSÅ: Nissehue med navn […]

  3. 10/05/2020

    […] SE OGSÅ: Personlig nissehue med navn […]

error: Content is protected !!