Broderi julekalender

julekalender med navn, broderi julekalender, broderi pakkekalender, broderi adventskalender, broderet julekalender, lav selv julekalender, genanvendelig julekalender, julekalender med kroge, julekalender til ophæng, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017, alletiders gave, gaveinspiration, broderi julekalender 2018, broderi pakkekalender 2018, broderi adventskalender 2018

En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af.

En pakkekalender kan sagtens være 24 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have en fremtræden plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en pakkekalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Fordelene ved en broderi julekalender er at den kan tages frem år efter år.

Der findes mange flotte bud på en flotte bud på en broderi julekalender, vi har fundet nogle af dem frem her:

Rudolf julekalender med plads til en pakke. Denne julekalender er designet af Tine Wessel for The Needle has a Point. Pakningen hedder Rudolf no. 16-30. Designet er en mere moderne fortolkning af Rudolf, med lidt skarpere vinkler. På julekalenderen ses en flot Rudolf med sin røde næse, med en flot rød og hvid stribet butterfly om halsen. I geviret hænger der forskellige typer julepynt, med julehjerter, kræmmerhuse mm.

Modsat de fleste julekalendere så har denne kun plads til at der kan hænge en gave af gangen. Det betyder også at den kan bruges både til at hænge en daglig julegave på, så de små ikke bliver fristet over evne. Den kan selvfølgelig også bruges som adventskalender.

Find Rudolf julekalender hos Stofgiganten

Broderi julekalender med nisser

Flot julekalender der er lavet på hvid Aida. Den hvide Aida giver et flot indtryk af at julenisserne kører rundt i et snelandskab. På julekalenderen ses 4 nisser i hver deres køretøj. Den øverste kører i en grønstribet traktor med massere af røg. Nedenunder ses de 3 andre nisser der kører i henholdvis en blå, orange og grøn bil. På kalenderen er der plads til at hænge gaver op på de 24 messingeringe. 

Find den hos Stofgiganten

Broderi julekalender

Fin julekalender med et juletræ fyldt med smukt julepynt, fugle og gaver. En enkelt nisse hænger fra et af træet græne.

Pakningen indeholder alt hvad du skal bruge for at lave julekalenderen. Det betyder du får aida, nål, mønster og tråd med i pakken. Der er også 24 ringe i messinglook i pakningen. Hvis beslaget ønskes, så skal dette købes ved siden af.

Find den hos Stofgiganten

Julekalender med julemand

Lav en julekalender der kan bruges år efter år. Med denne julekalender med julemanden og snemand side om side, kan man ikke andet end glæde sig til hver dag der skal åbnes en gave.

Find den hos Rito

Permin Broderikit Aida Julekalender Nisse

Er du kommet lidt sent igang med årets hjemmelavede julekalender, så tøv ikke. For den julekalender med nisse kan laves på kortere tid end de fleste andre broderi julekalendere.

Find den hos Rito

Hør Julekalender Nisser med Kælk

Hyggelig julekalender med glade nisser, juletræer, snemand og kælk. Julekalenderen er ikke lige så sart i farven, da den er lavet i hør.

Find den hos Rito

SE OGSÅ: Inspiration til pakkekalender

SE OGSÅ: Bland selv julekalender

Indlægget Broderi julekalender indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 11/10/2019

    […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019   SE OGSÅ: Broderi julekalender 2019   Indlægget Blandselv julekalender og adventskalender indeholder […]

error: Content is protected !!