Personlig julekalender med foto

personlig julekalender med foto, personlig adventskalender med foto, personlig pakkekalender med foto, foto julekalender, foto pakkekalender, foto adventskalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, alletiders julekalender, julekalender til voksne 2022, julekalender til børn 2022, julekalender med billede, pakkekalender med billede, adventskalender med billede, chokolade julekalender til voksne, alletiders gave, personlige gaver, fotogaver, gaveinspiration, julekalender til mor, julekalender til far, julekalender til hele familien, julekalender til bror, julekalender til søster, julekalender til bedsteforældre, julekalender til veninde, årets julekalender 2022, personlig julekalender med billeder, personlig julekalender til ham, personlig julekalender til hende
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Årets julekalender er uden tvivl en personlig julekalender med foto. Hvorfor købe en julekalender der ligner alle de andres? Når man kan lave sin helt egen unikke julekalender med valgfrit billede?

Fotogaver er populære som aldrig før hvor det f.eks. er muligt at lave sin personlige chokolade med foto, sin unikke julekugle med navn, personlig bog til barnet,  er turen nu kommet til julekalender med foto. Der findes forskellige bud på en personlig julekalender, hvad enten man ønsker om det bare skal være med billeder, med lækkert chokolade indhold eller muligheden for selv at fylde julekalenderen med alverdens gode ting, som du ved falder i god smag hos gavemodtageren.

personlig julekalender med foto, personlig adventskalender med foto, personlig pakkekalender med foto, foto julekalender, foto pakkekalender, foto adventskalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, alletiders julekalender, julekalender til voksne, 2020, julekalender til børn 2020, julekalender med billede, pakkekalender med billede, adventskalender med billede, chokolade julekalender til voksne, alletiders gave, personlige gaver, fotogaver, gaveinspiration, julekalender til mor, julekalender til far, julekalender til hele familien, julekalender til bror, julekalender til søster, julekalender til bedsteforældre, julekalender til veninde, årets julekalender 2020, personlig julekalender med billeder, personlig julekalender til ham, personlig julekalender til hende

En personlig julekalender er ikke kun forbeholdt til børn, det er en julekalender som kan bruges til at overraske alle med hvad enten det er kæresten, manden, konen, veninden, dine forældre, bedsteforældre eller hvem end du mener der fortjener lidt ekstra forkælelse i den søde juletid.

Se her de mange eksempler på en personlig julekalender med foto:

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2021

SE OGSÅ: Julekalender til kvinder 2021

SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021

Personlige julekort

Indlægget Personlig julekalender med foto indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!