Personlig julekalender med foto

personlig julekalender med foto, personlig adventskalender med foto, personlig pakkekalender med foto, foto julekalender, foto pakkekalender, foto adventskalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, alletiders julekalender, julekalender til voksne 2023, julekalender til børn 2023, julekalender med billede, pakkekalender med billede, adventskalender med billede, chokolade julekalender til voksne, alletiders gave, personlige gaver, fotogaver, gaveinspiration, julekalender til mor, julekalender til far, julekalender til hele familien, julekalender til bror, julekalender til søster, julekalender til bedsteforældre, julekalender til veninde, årets julekalender 2023, personlig julekalender med billeder, personlig julekalender til ham, personlig julekalender til hende
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Årets julekalender er uden tvivl en personlig julekalender med foto. Hvorfor købe en julekalender der ligner alle de andres? Når man kan lave sin helt egen unikke julekalender med valgfrit billede?

Fotogaver er populære som aldrig før hvor det f.eks. er muligt at lave sin personlige chokolade med foto, sin unikke julekugle med navn, personlig bog til barnet,  er turen nu kommet til julekalender med foto. Der findes forskellige bud på en personlig julekalender, hvad enten man ønsker om det bare skal være med billeder, med lækkert chokolade indhold eller muligheden for selv at fylde julekalenderen med alverdens gode ting, som du ved falder i god smag hos gavemodtageren.

personlig julekalender med foto, personlig adventskalender med foto, personlig pakkekalender med foto, foto julekalender, foto pakkekalender, foto adventskalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, alletiders julekalender, julekalender til voksne, 2020, julekalender til børn 2020, julekalender med billede, pakkekalender med billede, adventskalender med billede, chokolade julekalender til voksne, alletiders gave, personlige gaver, fotogaver, gaveinspiration, julekalender til mor, julekalender til far, julekalender til hele familien, julekalender til bror, julekalender til søster, julekalender til bedsteforældre, julekalender til veninde, årets julekalender 2020, personlig julekalender med billeder, personlig julekalender til ham, personlig julekalender til hende

En personlig julekalender er ikke kun forbeholdt til børn, det er en julekalender som kan bruges til at overraske alle med hvad enten det er kæresten, manden, konen, veninden, dine forældre, bedsteforældre eller hvem end du mener der fortjener lidt ekstra forkælelse i den søde juletid.

Se her de mange eksempler på en personlig julekalender med foto:

Personlig Chokolade julekalender med dine egne billeder

Forkæl en du holder af med en personlig chokolade julekalender. Bag hver låge gemmer sig et stykke belgisk chokolade af fineste kvalitet med et foto på. Lige så personligt som det er godt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Personlig chokolade julekalender med Toblerone

Forkæl en du holder af med en hyggelig personlig pakkekalender fyldt med lækker Toblerone. Du kan selv gøre forsiden personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Din personlige Toblerone julekalender er fyldt med 24 stykker lækker chokolade i tre forskellige smagsvarianter.

Lav din personlige kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Happy Moments Kinder chokolade

Du kan personliggøre chokoladejulekalenderen med eget billede og/eller navn. Sådan kan du lave den fedeste overraskelse til familie og venner eller til dig selv så du kan tælle ned til “the most wonderful time of the year”!

Lav din kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Milka

Din personlige chokoladekalender er fyldt med 24 stk. lækre Milka-chokolader i forskellige smagsvarianter. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade julekalender. Du skal blot tilføje et billede og/eller navn til et af de herlige juledesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit eget design.

Design din kalender hos Yoursurprise

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede, fyldt med kinder® chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med fotocollage

Stort print af dit foto på forsiden af julekalenderen. Et personligt billede bag 24 små låger som en overraskelse hver dag. Fotocollage kan tages ud af julekalenderen efter jul.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede XXL, fyldt med Tony’s Chocolonely

Miljøvenlig fairtrade-julekalender med dit eget billede og en masse lækre Tony’s-chokolader. Design julekalenderens forside med dit eget billede – mulighed for valgfri designskabelon. Fyldt med 27 lækre Tony’s Chocolonely-chokolader i 10 forskellige varianter.

Lav din julekalender her hos Cewe

 

 

 

SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2023

SE OGSÅ: Julekalender til kvinder 2023

SE OGSÅ: Julekalender til børn 2023

Personlige julekort

Indlægget Personlig julekalender med foto indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!