Personlig julekalender med foto

personlig julekalender med foto, personlig adventskalender med foto, personlig pakkekalender med foto, foto julekalender, foto pakkekalender, foto adventskalender, lav selv julekalender, lav selv pakkekalender, lav selv adventskalender, alletiders julekalender, julekalender til voksne, 2017, julekalender til børn 2017, julekalender med billede, pakkekalender med billede, adventskalender med billede, chokolade julekalender til voksne, alletiders gave, personlige gaver, fotogaver, gaveinspiration, julekalender til mor, julekalender til far, julekalender til hele familien, julekalender til bror, julekalender til søster, julekalender til bedsteforældre, julekalender til veninde, årets julekalender 2017

Årets julekalender er uden tvivl en personlig julekalender med foto. Hvorfor købe en julekalender der ligner alle de andres? Når man kan lave sin helt egen unikke julekalender med valgfrit billede?

Fotogaver er populære som aldrig før hvor det f.eks. er muligt at lave sin personlige chokolade med foto, sin unikke julekugle med navn, personlig bog til barnet,  er turen nu kommet til julekalender med foto. Der findes forskellige bud på en personlig julekalender, hvad enten man ønsker om det bare skal være med billeder, med lækkert chokolade indhold eller muligheden for selv at fylde julekalenderen med alverdens gode ting, som du ved falder i god smag hos gavemodtageren. 

En personlig julekalender er ikke kun forbeholdt til børn, det er en julekalender som kan bruges til at overraske alle med hvad enten det er kæresten, manden, konen, veninden, dine forældre, bedsteforældre eller hvem end du mener der fortjener lidt ekstra forkælelse i den søde juletid.

Se her de mange eksempler på en personlig julekalender med foto:

 

Julekalender med 25 billeder

Denne julekalender er ikke blot en fantastisk gave til en af dine nærmeste, men også en god mulighed for at dele jeres bedste stunder sammen. Helt uden chokolade, men med utrolig meget kærlighed!
Du bruger dine egne fotos af familien, af hyggelige stunder sammen og vigtige øjeblikke i dit liv til at lave forsiden og de 24 billeder bag lågerne med.
Modtageren af julekalenderen kan hver dag glæde sig til en ny fotooverraskelse og samtidig være helt sikker på, at du har udvalgt billederne med stor omsorg. En skøn måde at tælle dagene til juleaften på.
Fotojulekalenderen er tilgængelig i to størrelser: 35 x 24 cm eller A3 format (42 x 29,7 cm).

Design din foto julekalender gennem Saxo

Personlig chokoladejulekalender

Denne chokoladejulekalender med personligt billede sørger for julestemning blandt alle slikmunde.
Forventningerne til juleaften vokser dag for dag med 24 lækre mælkechokoladekugler i 24 låger.
Både til små og “store” børn – alle elsker julekalenderen!

Design din personlige chokolade julekalender hos Saxo

Foto julekalender med Kinder chokolade

Til store og små fans af Kinder er denne chokoladejulekalender et sikkert hit. Kalenderen bliver trykt i fremragende kvalitet og med dit personlige foto. Derfor er den en hyggelig og ikke mindst dekorativ tilføjelse til børneværelset, køkkenet eller stuen i hele december.
Kalenderen indeholder små lækkerbiskner fra fire Kinder brands: Kinder Chocolate, Kinder Country, Kinder Bueno og Kinder Schokobons. I 24 dage bliver morgenen bare lidt hyggeligere.
Chokoladejulekalender er tilgængelig i størrelsen 30 x 21 cm og i XXL-format (48 x 36 cm).

Design foto julekalender med Kinder chokolade hos Saxo

Personlig luksus chokoladejulekalender 

Denne luksus chokoladejulekalender er fyldt med 247g af de fineste chokolader fra Ferrero®. Nyd de lækre hasselnødder i Ferrero Rocher® og Küsschen® og den friske smag af kokos i Raffaello®, alt i mens du glæder dig til juleaften.

Du designer selv vores luksus chokoladekalender med dit eget billede. Uanset om det er et billede af dit husdyr, et sødt billede af barnebarnet til bedsteforældrene eller højdepunkter fra brylluppet: Vi trykker dit billede på en flot mat overflade, der viser dit billede i strålende farver med skarpe detaljer. Du kan vælge mellem det lille format på 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero® Pralines eller XXL-udgaven på 48 x 36 x 3,5 cm, der forsøder ventetiden til jul med 27 Ferrero® Pralines.

Tip: Vælg et af vores juledesigns og vis dit billede i et idyllisk vinterlandskab med en ramme af snefnug eller andre julede designelementer.

Design personlig luksus chokoladejulekalender hos Saxo

Personlig fyld selv julekalender

Personlige gaver giver ekstra stor glæde. Så hvorfor vente til juleaften? Med denne Fyld selv julekalender kan du give familie og venner små personlige gaver hver dag i december.
Uanset om det er til dine børn, din partner, dine bedsteforældre eller venner og kollegaer: Design en flot julekalender i størrelsen 48 x 36 x 3,5 cm, som vil forsøde december for dine kære. Du bestemmer helt selv, hvad du vil fylde kalenderen med: Rigtig mange små ting passer perfekt i plastikformen, som du nemt kan tage ud af siden på julekalenderen. Udover små slikposer og chokolader kan du f.eks. putte små cremer og parfumer, smykker, hobbytilbehør, legetøj og små hilsner, gåder, gavekort eller hjemmelavet ting i.

Du kan også være kreativ, når du designer Fyld selv julekalenderen: Vælg dine skønneste fotos og gør dem endnu mere personlige ved at bruge vores vinter- og juledesigns. Vi trykker dit motiv i fantastiske farver på den silkematte forside af kalenderen. Din personlige og dekorative Fyld selv julekalender med kærligt udvalgte små gaver sørger for, at dagene indtil juleaften flyver afsted.

Design personlig fyld selv julekalender hos Saxo

Indlægget Personlig julekalender med foto indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!