Personlig chokolade gave

personlig chokolade gave, personlig chokoladegave, chokolade image, chokolade billede, chokolade med tekst, chokolade med billede, personlig gave, unik gave, gave til hende, gave til ham, bryllupsgave, gave til en særlig anledning, studentergave, alletiders gave, skriv din egen besked med chokolade, getspecial, belgisk chokolade, unik chokolade, gave til mor, gave til far, gave til mors dag, gave til fars dag
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkælelse af smagsløgene er altid en god gaveidé uanset alder og køn og når gaven kommer i form af en personlig chokolade gave, vil den blot vække ekstra opsigt.

En personlig gave er perfekt måde at fejre en særlig begivenhed, skabe nye kærlige erindringer eller vise dine kære hvor meget de betyder for dig. En personlig chokolade gave er en oplagt ide både til at kræse for gavemodtagerens søde smagsløg og vise ham/hende hvor vedkommende betyder for dig.

Hos Getspecial har de speciale i de mest personlige og tankevækkende gaver du kan forestille dig og hvor du kan finde chokolade til enhver anledning. Og der arbejdes kun med de bedste belgiske chokolade af mærket Barry Callebaut. En chokolade gave med navne og budskaber er den perfekte gave til alle tider, uanset hvad gaven er.

En af de mest populære gaveæsker fra Getspecial er uden tvivl denne. Der er mange måder at udtrykke sin kærlighed på, sig jeg elsker dig skat på den unik måde, nemlig ved at vise kærligheden overfor din udkårne med chokolade der siger “Jeg elsker dig”.

Find gaveæsken her hos Getspecial

Send din mor en plade chokolade, som viser du elsker hende og du tænker på hende i hverdagen, med 20 belgisk chokoladestykker lavet af mælkechokolade og repræsenterer en enkelt karakter.Mellemrum er lavet af hvid chokolade.

Find den her hos Getspcial

Men du kan også lave en personlig chokolade med personlig besked, hvor du selv kan vælge, hvad der skal stå. Mere personligt og lækkert bliver det ikke. Og du kan lege med alfabetet, som du har lyst til, og sende en sjov, sød eller kærlig besked til en, du mener har brug for og har fortjent noget helt særligt. For hvorfor sende almindelig chokolade, når du har muligheden for at sende en helt særlig, personlig gave til en lige så særlig person i dit liv.

Du kan skrive en vittighed, en hilsen, et navn, eller bare om noget. Det eneste, der begrænser dig, er din fantasi.

Giv en chokolade gave, som du længe vil huske og har det meget godt med!

Du bestemmer  helt selv hvad der skal stå, det eneste du skal gøre, du skal bruge testaturen til at skrive den besked du kan tænke dig at skrive meget nemt! Du kan vælge at gaven bliver sendt til din adresse  eller du kan sende den direkte til modtageren som en dejlig overraskelse! Du kan skrive en tekst på mellem 10 og 60 tegn.

Lav din personlige chokolade tekst her

Et billede siger mere end 1000 ord… du/I kan også vælge at sætte et ekstra prik over i´et ved at lave et chokolade billede enten med et gavemodtagerens yndlingsmotiv eller for at understrege en særlig anledning. En gave, der helt sikkert vil blive værdsat af dine kære! Uanset om det er et billede af din elskede, et familiemedlem eller en gruppe foto af dine venner, det er den perfekte gave eller souvenir til enhver lejlighed: bryllupper, fødselsdage, firmaarrangementer, ferie eller ”bare for sjov”.

Lav dit chokolade image her

 

Med en personlig chokoladegave, er du sikker på at give gavemodtageren en gave han/hun sent vil glemme.

Indlægget Personlig chokolade gave indeholder affiliatelinks

3 Responses

  1. 11/11/2017

    […] er populære som aldrig før hvor det f.eks. er muligt at lave sin personlige chokolade med foto, sin unikke julekugle med navn, personlig bog til barnet,  er turen nu kommet til julekalender […]

  2. 11/20/2020

    […] SE OGSÅ: Personlig chokolade […]

  3. 12/09/2020

    […] SE OGSÅ: Personlig chokoladegave […]

error: Content is protected !!