15+ Gaver med indgravering

gaver med indgravering, kuglepen med indgravering, firmagave, personlig gave, unik gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, gaver med gravering, personlige gaver til ham, personlige gaver til hende, gaver med navn til ham, gaver med navn til hende,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter en gave som skal være mere personlig eller hvor du hvert fald har mulig for at sætte et personligt præg? Har du overvejet en gave med indgravering?

Gaver med indgravering er en oplagt gaveide som kan bruges til mange forskellige anledninger.

Ved at få indgraveret en tekst, f.eks. et navn, en kærlighedserklæring, en sød hilsen eller et statement, gør du gaven personlig og unik. En personlig gave med indgravering viser, at man har gjort ekstra meget ud af gaven til netop ham eller hende.

Det er er muligt at indgravere på rigtig mange ting, blandt nogle af de mest populære er kortholdere, nøgleringe og smykker. Det er både muligt at få indgraveret tekst og/eller logo.

Gaver med indgravering

Bordflag med personlig gravering

Bordflag med personlig gravering. Flaget er lavet i rustfri stål. Længe kan justeres fra kan blive fra 30 cm til 50 cm høj.

Find det hos Indgraveringsgaver

Parker kuglepen med navn

Klassisk parker kuglepen i stål. Kuglepennen leveres i en flot gaveæske. En oplagt gaveide til gavemodtageren der skriver meget. Det er muligt at få navn graveret på kuglepennen.

Bestil her hos Sygeplejebutikken

Georg Jensen visitholder i stål 

Elegant visitkortholder fra Georg Jensen i blankt stål, som udover dets flotte design også er funktionel og nem at bruge. Ved køb af kortholder er det muligt at få den graveret navn og dato. Der kan vælges imellem 8 forskellige skrifttyper.

Bestil visitkortholder hos Guldsmed Østergaard

Son of noa sort læder armbånd med graveringsplade

Maskulint læderarmbånd der er lavet i sort kalveskind med syninger langs kanten og et bredt metalstykke, der evt. kan bruges til en kort gravering. Det flade armbånd er 12 mm bredt og lukkes af en magnetlås i mat stål. Vælg mellem 3 størrelser 19, 21 og 23 cm. Der kan vælges imellem 8 forskellige skrifttyper.

Find det hos Guldsmed Østergaard

Georg Jensen Konno kortholder i rustfrit stål

Flot og stilet Georg Jensen Konno kortholder i rustfrit stål. Kortholderen kan gøres helt personlig med gravering af eks. for- og efternavn.

Find kortholderen hos Guldsmed Østergaard

Georg Jensen pengeclips

Georg Jensen pengeclips i elegant design som er designet af Sigvard Bernadotte. Pengeclipsen er i sterlingsølv og holder elegant på pengesedlerne. Det er muligt at tilkøbe gravering på pengeclipsen.

Find den hos Guldsmed Østergaard

Son of Noa machetknapper med gravering

Manchetknapper i sølv fra Son of NOA. Manchetknapperne har en rund form og er blanke i overfladen. Den blanke overflade gør dem særligt egnede til gravering, hvilket kan tilføre et unikt og personligt strejf.

Find dem hos Smykke mester

Georg Jensen nøglering

Flot og moderne Georg Jensen Square nøglering i stål med bred brun læderstrop. Hold styr på dine nøgler og have dem samlet i en smart nøglering. Der medfølger tre ekstra små ringe som kan isættes. Det er muligt at gravere et navn og én dato.

Find nøgleringen hos Guldsmed Østergaard

Indgraveret cirkel halskæde i sølv

En sød gaveide til en du holder af. Giv den f.eks. til din kæreste/ægtefælle og få trykt jeres begges navne på.

Find den hos Indgraveringsgaver

Læderbælte med graveret navn

Bælte i 100 % ægte læder. Der er 2 farver på hvert bælte dvs., at det kan vendes rundt og skifte side. Bæltet er 135 cm langt, så det passer de fleste. Det kan nemt klippes til med en saks, evt. efter et bælte man har i forvejen, sådan at det passer perfekt. Bæltet kan bestilles med personlig gravering på bagsiden.

Find det hos Indgraveringsgaver

Baby fod halskæde med gravering

En sød gaveide til den nybagte mor. Halskæden i sølv er består af en kæde med 1 fod inkl. gravering. Det er muligt at tilkøbe flere fødder og få dem graveret.

Find den hos Indgraveringsgaver

Pincet med navn

En oplagt gaveide til sygeplejersken eller vedkommende der rejser meget. Lille lommepincet til  med gravering. Pincetten er 8 cm. Pincet med navn findes i flere størrelser.

Find den hos Sygeplejebutikken

Armbånd med navn

Armbånd med personlig gravering til mænd. Det kan justeres fra 18 – 25 cm.  Diameter: 8 mm.

Find det hos Indgraveringsgaver

Dogtag i sølvtonet med gravering

Dogtag i sølvtonet med fine afrundede kanter. Dogtagget er med en plade på 4 cm og den er 2,5 cm bred. Det er også muligt at få dette dogtag i guldtonet.

Find det hos Sygeplejebutikken

Manuel pulsmåler med gravering

Den manuelle pulstæller er med timeglas. Du kan vælge at få den med 1/4 eller 1/2 minut. Pulstælleren er med gravering af op til 5 bogstaver, så du kan gøre den personlig.

Find den hos Sygeplejebutikken

Sygeplejeur med gravering

Sygeplejeur med fin kæde- Kæden er smykkelignende.  Fåes i tre versioner – en version med hvid urskive, en med selvlysende urskive og en med perlemorsurskive. Graveringen laves på vedhæftningen af uret.
Klokken er 8,5 cm lang og urskiven er 3 cm. 

Find det hos Sygeplejebutikken

Ring med navn

Ring med personlig gravering og valgfri månedesten i sølv. En sød gaveide der kan bruges til flere forskellige aldersgrupper.

Bestil den hos Indgraveringsgaver

SE OGSÅ: Personlige fotogaver

SE OGSÅ: Personlig chokoladegave

 

Indlægget Gaver med indgravering indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 
 
 
 
 

4 Responses

 1. 02/24/2021

  […] SE OGSÅ: Gaver med indgravering […]

 2. 02/28/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gaver med indgravering […]

 3. 03/16/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Gaver med indgravering […]

 4. 07/01/2021

  […] LÆS OGSÅ: Gaver med indgravering […]

error: Content is protected !!