Gaver med indgravering

gave med indgravering, kuglepen med indgravering, firmagave, personlig gave, unik gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Er du på jagt efter en gave som skal være mere personlig eller hvor du hvert fald har mulig for at sætte et personligt præg? Har du overvejet en gave med indgravering.

Ved at få indgraveret en tekst, f.eks. et navn, en kærlighedserklæring, en sød hilsen eller et statement, gør du gaven personlig og unik. En personlig gave med indgravering viser, at man har gjort ekstra meget ud af gaven til netop ham eller hende.

Det er er muligt at indgravere på rigtig mange ting, blandt nogle af de mest populære er lightere, kortholdere, nøgleringe og smykker. Det er både muligt at få indgraveret tekst og/eller logo.

Zippo lighter gaver med indgravering gaveinspiration alletidersgaveBrushed Chrome Zippo lighter i Brushed Chrome finish. En Zippo lighter med indgravering er et sikkert hit til ham eller hende der ryger og som kan lide en personlig gave. En Zippo lighter med børstet stål look, uden alle mulige ´statements´. Det giver dig god mulighed for selv at få indgraveret, lige præcis det du vil have, på begge sider.
Størrelse: 5,5 x 3,7 x 1 cm – vejer 55 g. Pris for lighteren uden tekst er 224,- Du kan så vælge om gavemodtageren skal have tekst på den ene eller begge sider. Ved tekst på 1 side er prisen 244,- Ved tekst på begge sider er prisen 264,- Bestil her.

Kreditkortkortholder gaver med indgravering gaveinspiration alletidersgaveLiscio Visitkortetui eller kreditkortetui i satineret rustfri stål. Kan holde 15-16 alm. visitkort eller 4-5 kreditkort. Størrelse: 9,3 x 5,8 x 0,7 cm. Pris 149,95 uden tekst. Ved valg af indgravering er der mange muligheder alt efter om teksten skal sidde centret, i et hjørne, for eller bagpå. Priser for kreditkortetui med indgravering starter ved 199,95. Bestil her.

Kuglepen med indgravering gaver med indgravering gaveinspiration alletidersgavePreston Pen & Stiftblyant, med sort/sølv look, sælges med indgravering af tekst, f.eks. et navn. Pennen skriver med sort skrift (refill) og stiftblyanten bruger 0,5 mm stifter. Leveres i gaveæske med gennemsigtigt låg. Størrelse: ø10,5 x 135 mm. Pris for sættet incl. indgravering er 169,95. Bestil her.

Andando.dk sælger personlige gaver med indgravering, til HAM og HENDE – Zippo Lightere, Leatherman Multitools, Secrid Punge, Exentri Punge, Kortetuier, Pengeclips, Lommelærker, Manchetknapper, Smykkeskrin, Nøgleringe (vedhæng), Kuglepenne m.m. Se hele udvalget her.


Indlægget Gaver med indgravering indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!