Nordahl smykker

Nordahl Jewellery er en Dansk kollektion af det anerkendte Danske brand Nordahl Andersen, som blev etableret i 1984. Nordahl Andersen er Nordens førende leverandør af børnesmykker og dåbsgaver. Nordahl er et mærke med fokus på høj kvalitet og smukt design. Igennem det sidste års tid har Nordahl Andersen også brugt en del energi på at lancere en smykkekollektion under eget navn – Nordahl Jewellery; en serie af dame modesmykker i sølv. Det danske mærke er især populært for sin Cirkel og Kugle serie, der både tæller øreringe, ørestikker, ørekæder, creoler halskæder, armbånd og ringe. Materialerne er både forgyldt, sort sølv, sølv og i mange fine moderigtige farver.

Smykkerne fra Nordahl er dansk design, når det er bedst – det sammenfletter den perfekte treenighed af god kvalitet, interessant design og moderne, skandinavisk minimalisme. Smykkerne laves i klassisk men råt design der kan bruges i flere aldersgrupper.  Desuden laves de i et prisleje hvor alle kan være med.

Nordahl smykker Nordahl fashion øreringe alletidersgaveNordahl Fashion ørestikker er blandt nogle af de nyeste smykke fra Nordahl Jewellery. Materiale: Forgyldt sølv. Ørestikkerne findes sort, sølv og guld. Det muligt at vælge om det skal være blanke (klassiske) eller matte (rå). Pris 325,- Køb her.

Nordahl Bowl ringe alletidersgaveNordahl Bowl ringene er blandt nogle af de mest solgte smykker fra Nordahl Jewellery. Materialet er igen forgyldt sølv og de laves i de 3 ovenstående farver. Ringene laves med forskellige størrelse kugle enten 5 mm eller 10 mm. Den viste model på billedet er med 5 mm. Pris 175,- Køb her. Det er også muligt at få øreringe og halskæder der passer til.

Nordahl galaxy ring alletidrsgaveNordahl Galaxy ring, findes også i guld og sølv. Det er muligt at få ringen med 2 forskellige størrelse af cirkel. Pris 225,- Køb her. Det er muligt at få både halskæder og øreringe der passer til serien.

Se hele udvalget af Nordahl smykker her hos Smykkemester.dk


Indlægget Nordahl smykker indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!