Adrenalin-kick og action – ultimativ oplevelsesgave

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du give en gave til en person der elsker action, det gode adrenalin-kick og som altid er den første til at melde sig til ting med fart og spænding? Hvis action og adrenalin-kick skal pakkes ind og ligges på gavebordet, så skal du kigge efter uforglemmelige oplevelser.

Oplevelser som gave er ultimativt, den bedste gave. Oplevelser varer hele livet, mens en beklædningsgenstand kun holder sæsonen ud og interiør kun holder et antal år, indtil stilen ligges om. Oplevelser lagres i hjertet og i hukommelsen. Min bedste gave til dato, er uden tvivl dengang, jeg som 13-årig fik en kanotur på gudenåen af morfar. Bare os to, en kano, et telt og en plan om at nå fra A til B, hver dag.

Er gave-modtager til adrenalin-kick og action, så er en kanotur, nok ikke lige sagen. Til gengæld har vi med god erfaring, givet flere af nedenstående forslag, i gave. Vi har ikke selv deltaget, men har fået fortalt historier om adrenalin-kick og action, igen og igen. Det er oplevelser der aldrig glemmes.

Hvis du synes at de er dyrere end dit gavebudget, så overvej om gaven kan dække flere gaver (f.eks. fødselsdagsgave og julegave) eller om I kan være flere om at dække udgiften til gaven. Gaven bliver ikke mindre værd af at I står flere gave-givere på kortet.

oplevelsesgave i århus skattejagt Århus oplevelsesgave til voksne oplevelse århus

 

Urbihunt skattejagt i Århus

Den farlige pirat John Silver vil stjæle en skat, som en venlig sørøver gemte i Aarhus for 20 år siden. Tag på ægte skattejagt En udendørs piratoplevelse med sørøverflag og chokoladeguldmønter. Løs de sjove gåder og oplev skjulte steder i byen. For 2-4 personer.

Find oplevelsesgaven hos Oplevelsesgaver

 

forbryferjagt nyhavn oplevelsesgave oplevelse i københavn

Forbryderjagt i Nyhavn / København

Er du vil ded krimi bøger om politimanden der opklarer det hele? Som ung politiefterforsker har du fået den umulige opgave at finde frem til, hvem der har begået en række indbrud i en Nyhavn i en årrække uden at blive fanget.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

funballz gå på vandet oplevelse oplevelsesgave århus brylluosgave action gave

Funballz oplevelsesgave i Århus

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden. I er garanteret nogle gode grin og billeder…I Funballz gælder det om at holde balancen, stå oprejst længst muligt og tage flest skridt ved at bruge trædemølleteknikken. Fordi I er i hver jeres bold, er det oplagt at lave konkurrence om, hvem der kommer længst, hurtigst eller kan tage flest skridt.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

HIGH ROPING I B&W hallerne klatring indendørs oplevelsesgave københavn oplevelse kbh actiongave polterabend

High Roping i B&W hallerne

Urban Ranger Camp giver dig nu mulighed for at udfordre din indre vovehals med en ny kongeforlystelse af international kaliber.
I de legendariske B&W-haller på Refshaleøen kan du prøve verdens højeste high-roping bane i 50 meters højde, som det har taget franske klatrespecialister mere end to måneder at bygge.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

mystery makers oplevelsgave københavn action oplevelsesgave gave til konfirmanden romantisk oplevelsesgave

Mystery Makers – Gådefuld oplevelsesgave i København

Tag på en gådejagt med Mystery Makers der sætter dig i centrum af mysteriet. En gammeldags gådejagt for 2 spillere. Der er ingen tidsbestilling, så I er i gang med det sjove med det samme. Gådejagten spilles på unikke historiske steder som Kastellet, Kongens Have og Christiansborg Slot, der sætter en unik ramme om din og dine nærmestes dag.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

lær windsurfind oplevelsesgavekort oplevelse som gave action lær at windsurfe

Lær at windsurfe – gavekort til windsurfing

Ta’ udfordringen op og på kursus i windsurfing med Copenhagen Surf School, og prøv den action packed sport, hvor du med vindens kræft nærmest flyver henover vandet i høj fart.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

klatring for hele familien go hign oplevelesesgavekort gave til konfirmanden

Klatring for hele familien

Nu har du mulighed for selv at prøve at klatre blandt trætoppene, balancere på reb og svinge dig i torve. Om det bliver lige så yndefuldt som egernene er ikke til at vide, men én ting er sikkert – i Upzones eventyrpark får du oplevet livet! Klatrebanerne findes i flere forskellige sværhedsgrader og højder, så du kan selv vælge hvad der passer dig bedst. Udfordringen er hermed givet videre! Spring dine egne grænser i højden og lær at tro på dine egne evner. 

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

lær at kitesurfe lær kitesurfing gavekort kitesurf kitesurfing træning kitesurfing introduktion oplevelsesgave til konfirmanden

Lær kitesurfing – gavekort til himmelske hop!

Har du set de vildeste hop af kitesurfere? Det er ikke så nemt som det ser ud til. Det kræver både en smule form og teknik. Men det kan læres! Prøv et kursus i kitesurfing – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

big swing oplevelsesgavekort konfirmand gave kæmpe gynge oplevelse

The big Swing – adrenalinkick!

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige dig! Dette er alternativet til bungy jump! Tør du?

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

oplevelser i sverige paragliding i sverige oplevelsesgave gavekort til oplevelse

Paragliding i Sverige

Flyv frit som fuglen og mærk vinden i dit ansigt. Se fantastiske Österlen i Sydsverige fra oven og bliv fascineret af at svæve hen over den smukke svenske natur. Alt sammen under sikre forhold sammen med nogle af Sveriges bedste paraglidepiloter.

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

prøvedyk oplevelsgave konfirmanden dykkerkursus hav

Dykkerkursus – er livet under havets overflade noget for dig?

At dykke er som at se en helt ny og forunderlig verden åbne sig for øjnene af dig. Oplev den utrolige fornemmelse, når du dykker for første gang og trækker vejret under havets overflade. Det første prøvedyk føles altid som noget helt særligt – og i havet er det ganske enkelt enestående. Du vil føle dig som en astronaut, der bevæger sig i rummet eller som en fugl, der svæver højt oppe i himlen. Samtidig kommer du helt tæt på den fantastiske og ellers skjulte verden under havets overflade. Har du ikke altid været nysgerrig omkring hvordan der ser ud dernede?

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

LÆS OGSÅ: Oplevelsesgaver i Århus

LS OGSÅ: Hvorfor oplevelser er en god gave

Indlægget adrenalin-kick og action indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker

 
 
 
 
 

1 Response

  1. 02/15/2016

    […] Bungyjump […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!