Oplevelser til konfirmanden

oplevelser til konfirmanden2

Det kan være svært at finde på en gave til konfirmanden. Mange unge har de ting de har behov for og de ønsker de så har – er ønsker om ting der ligger langt over vores gavebudget. I sådan en situation er der kun 3 muligheder:

  1. At slå sig sammen andre glade gavegivere og få skrabet penge sammen til konfirmandens ønsker
  2. At give en pengegave (læs mere og pengegaver til konfirmanden her)
  3. At droppe de materielle ting og finde på en god oplevelse i stedet for.

Oplevelser til konfirmanden

I vores familie har vi en tradition for oplevelser i fællesskab. F.eks. tager mormor alle børn med på en årlig vinterudflugt med hemmeligt program. Børnene har været på skøjter, i biografen, museer, hjemme med fælles bagning og lege, svømmehallen og i skoven. Børnene elsker det og alle har lyst til at deltage. I år bestod banden på tur af mormor og børn i alderen 6-20 år. Der er ingen tvivl om at det er samværet, mere end indholdet der gør at selv de ældste synes at det er sjovt at deltage. Oplevelser er en god gave uanset om den opleves sammen med en kammerat eller hele den pukkelryggede familie. Hvis du vil give årets konfirmand en god oplevelse i gave, så giv den med udgangspunkt i konfirmandens interesser. Er konfirmanden til aktion, fart og spænding? Fodboldinteresseret eller til mode, dyr eller musik?

Vi har nedenfor samlet et udvalg af idéer til oplevelser til konfirmanden. Læs mere om idéer til oplevelser som gave her.

Videohilsen fra en kendt

Bridgewalking Lillebælt

Prøv klatring

Bungyjump

Kitesurfing

Prøv Virtual Reality NYHED

Ariel Atom Highspeed

Prøv SUPsurfing

Gokart

F16 Simulator

Faldskærmsudspring Tandem

Fodboldrejse Europa

Model for en dag

Stuntman for en dag

 

 

oplevelser til konfirmanden

 

error: Content is protected !!