15+ Pokemon gaveideer til børn

pokemon gaveideer til børn, pokemon gaveideer til drenge, pokemon gaveideer til piger, pokemon gaver til børn, pokemon bamser til børn, pokemon legetøj, pokemon høretelefoner til børn, pokemon bælte, pokemon kostume til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Pikachu? Eller skal du finde en gave til en Pokemon fan?

Pikachu – Pokemon gaveideer til børn er en samling af Pokemon ting, som du kan forkæle den lille Pokemon fan med.

Pokemons har efterhånden eksisteret i 20 år, og de søde, seje og betagende figurer er lige så populære hos børn i dag, som dengang hvor de begyndte at komme på markedet. Selv helt små børn kender figurerne og ved, hvad de står for. Pokemon universet er både for drenge og piger. 

Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafranchise – en samling af videospil, anime, manga, bøger, samlekort og andre ting skabt af Satoshi Tajiri. Ligesom alle andre Pokémoner kæmper Pikachu mod andre Pokémoner i kampe, der er centrale for seriens manga, animé og spil.

Glæd din lille Pokemon fan med en af disse Pokeman gaveideer til børn. Udvalget af Pokeman gaver består både af Pokemon legetøj, Pokemon bøger, Pokemon børnekostume mm.

Pokemon gaveideer til børn

Mega Medium Pokémon Pikachu

Forbered dig til kamp med Mega Medium Pokémon Pikachu. Tag din Pokémon-træning til nye højder. Byg denne figur med de 211 dele, og skab en heroisk position, ved at sætte Pikachu i forskellige stillinger. Pikachu der har sin ikoniske hale, røde kinder og et stort smil.

Find den hos Jollyroom

Pokemon sengetøj

Pokemon sengetøj med flere af de elskede figurer – herunder Charmander, Bulbasaur, Squirtle og ikke mindst den gule Pikachu. Sengetøjet er lavet i blødt og hudvenligt bomuld, der gør det let at vaske og rengøre.

Find sengetøjet hos MerchShark

Pokémon – Clip ‘N Go – Poké Ball Bælte Sæt Med Pikachu Figur

Gør barnet til en modig Pokémon træner med dette Clip ‘n’ Go Poke Ball bælte. Med dine Poké Balls på dig er du klar på kamp hvor som helst og når som helst.  Med sættet får du et detaljeret, justerbart bælte, 2 Poké Balls og en lille Pikachu figur, der passer ind i boldene. Bæltet kan desuden bære op til 6 bolde, som kan købes separat. Boldene kan rumme alle 5 cm højde Pokémon figurer. 

Find bæltet hos Gucca

Pikachu bamse

Denne store Pikachu har et superblødt udvendigt stof og en blød fyldning der gør den ideel til leg, middagslur eller kæleri! Med sin specielle soveposition er denne Pikachu plys unik! Det er den perfekte tilføjelse til dit Pokémon-team eller eksisterende samling af plysvenner.

Find bamsen hos Eurotoys

Pikachu børnekostume/heldragt

Skøn heldragt der forestiller Pikachu. Elektrisk Chinchilla Børnekostume er en helkropsdragt af gult filtmateriale der ligner alles favorit.

Find det hos Partyking

Pokemon Bamse – Squirtle

Dette er den perfekte gave til en rigtig Pokémon fan. De søde og bløde bamser kommer i som seje karakterer fra Pokémon-serien. Skab din egen cool samling af Pokémons på værelset i form af disse søde bamser. Denne version er Squirtle, en vand-type Pokémon der minder om en skildpadde, med det sødeste udtryk i ansigtet. Bamsen måler ca 20 centimeter.

Find den og mange flere Pokemon bamser hos Gucca

Pokemon Pokeball Høretelefoner til børn

Disse hovedtelefonerne er perfekt til barnet, der er en stor fan af den meget ikoniske spil- og TV-serie Pokémon. Hovedtelefonerne er designet til at give dit barn en god lydoplevelse, uden at de går på kompromis med komforten. Høretelefonerne er kompatible med næsten alle enheder (iPads, iPod, tablets, smartphones, håndholdte enheder, transportable DVD-afspillere, 2D XL, Nintendo Switch og andre konsoller m.v.) og tilsluttes let via det 3,5 mm jackstik.

Find dem hos Gucca

Pokemon legesæt

Oplev Pokémon-verdenen, og tag den med dig overalt med Pokemon Carry Case Playset! Med masser af funktioner som en afgrænsende kampesten, kampområde, skjult hule, spindende boblebad med mere, er Pokemon World blevet bragt til live helt sådan her! Pokemon Carry Case Playset foldes let sammen til en ikonisk rygsæk!

Find Pokemon legesæt hos Gucca

Pokemon armbåndsur

Den oplagte gave til den ultimative Pokemon fan er dette seje armbåndsur. Smart Pokémon ur med touch skærm, kamera, stemmeoptager, aktivitetsmåler og højtaler.

Find uret hos Eurotoys

Pokemon puslespil

Puslespil med Pokémon-motiv fra Ravensburger. Tag udfordringen op og læg det detaljerede motiv, brik for brik. Der er masser af puslespilssjov i vente med dette spil. En sjov beskæftigelse for hele familien, der samtidig hjælper med at stimulere de kognitive evner.

Find puslespillet hos Eurotoys

Pokemon Labyrinth

Udforsk labyrinten med Pikachu, Squirtle, Charmander eller Bulbasaur for at finde Eevee, Gengar og meget mere! Se, hvilken Pokémon du skal fange næste gang, og flyt labyrintbrikkerne for at nå dem.

Find spillet hos Eurotoys

Pokemon jubilæum bamse

Pikachu er en af de mest populære Pokémon nogensinde, og den er klar til at fejre 25 år med Pokémon med dig! Med utrolige detaljer, der ser ud som om den er sprunget lige fra Pokémon Animated Series, er denne Silver Pikachu plys den perfekte gave til Pokémon-fans i alle aldre!

Find bamsen hos Eurotoys

Pokemon vaffeljern

Med denne gaveide kan gavemodtageren lave de lækreste pokemon vafler. En sej gaveide som helt sikkert vil falde i smag.

Find vaffeljernet hos MerchShark

Pokemon rygsæk

Flot og praktisk rygsæk fra Pokémon med Pikachu-motiv. Rygsækken er fremstillet af slidstærkt nylon og har behagelige og justerbare skulderremme. Den har to rum, der lukkes med lynlås.

Find rygsækken hos Jollyroom

Pokémon Trivia

Spillet Pokémon Trivia udfordrer dit barns Pokémonkundskaber. Mellem 1 og 4 spillere konkurrerer om at gætte om spørgsmålene er sande eller falske. Spillet indeholder 1.000 spørgsmål, forskellige spillesituationer og niveauer.

Find spillet hos Jollyroom

Pokemon penalhus

Et flot penalhus med motiv fra Pokémon. Det fyldte penalhus indeholder 8 farveblyanter i forskellige farver, en blyant, en blyantsspidser, en lineal på 15 cm og et stort viskelæder.

Find penalhuset hos Jollyroom

SE OGSÅ: Kostumer til børn

SE OGSÅ: 15+ gaveidéer til gamer – gave til gamer

SE OGSÅ: Harry Potter gaveideer til børn

Indlægget Pokemon gaveideer til børn indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

6 Responses

 1. 02/13/2021

  […] SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn […]

 2. 02/26/2021

  […] SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn […]

 3. 02/27/2021

  […] SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn […]

 4. 08/11/2021

  […] SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn […]

 5. 08/21/2021

  […] SE OGSÅ: 15+ Pokemon gaveideer til børn […]

 6. 09/19/2021

  […] SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn […]

error: Content is protected !!