Hama Midi julekalender

hama midi julekalender, hama julekalender, hama midi adventskalender, hama midi pakkekalender, hama pakkekalender, kreativ julekalender, kreativ pakkekalender, årets julekalender 2022, julekalender med perler, pakkekalender med perler, alletiders gave, gave inspiration, hama midi julekalender 2022, hama midi pakkekalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Hama Midi julekalender med perler er en julekalender, der er tiltænkt kreative piger og drenge. Så kan der hver dag i december kan laves små kreative ting. Og måske kan nogle af dem senere bruges til julegaver til andre familiemedlemmer.

En Hami Midi julekalender gør nedtællingen til juleaften endnu sjovere.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul.

Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. Men det er også muligt at finde mere kreative julekalendere.

Hama julekalender

Hama Midi Julekalender med 24 låger er til dig, der har et barn, som er vild med julekalendere og elsker at lave perler. Julekalenderen her giver nemlig et nyt mønster hver af de 24 dage i julen. Der altid er noget nyt at prøve af. Og er du selv et legebarn, som synes, at julekalendere og perler er det bedste, så må du også gerne få en selv, så du kan lave de flotte og julede motiver.

Sættet har en julekalender, som man kender den med låger i pap. På bagsiden af lågen er der et mønster på et nyt julemotiv, som du kan bruge dagen på at lave. På selve julekalenderen er der også et billede af motivet, så stuen også her lige så stille bliver pyntet op til jul med perleplader. Måske du kan få nogle idéer til, hvor dine plader skal hænge henne.

Hama Midi pakkekalender 

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger. Den har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

SE OGSÅ: Julekalendere til børn 

Indlægget Hama Midi julekalender indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/01/2020

    […] LÆS OGSÅ: Hama julekalender […]

error: Content is protected !!