Årets julekalendere til børn 2020

årets julekalendere til børn 2020, årets julekalender til piger 2020, årets julekalender til drenge 2020, årets julekalender til børn 2020, årets julekalender 2020, årets pakkekalender 2020, årets pakkekalender til drenge 2020, årets pakkekalender til piger 2020, årets pakkekalender til børn 2020, julekalender med legetøj 2020, årets julekalendere 2020 til børn, årets julekalender til børn 2020, julekalender 2020, pakkekalender 2020, adventskalender 2020, alletiders jul, allertiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2020, børne pakkekalender 2020, børne adventskalender 2020,

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til børn 2020.

Er du på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste julekalendere til børn 2020?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalendere til børn 2020 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Julekalendere til børn 2020

Vi har ved årets julekalendere til børn 2020, samlet både årets julekalender til drenge og piger. Udvalget af julekalendere består både af julekalendere med legetøj 2020, julekalendere med bøger 2020, julekalender med lækkerier 2020 mm.

Funko Pocket Pop julekalender 2020 – Nightmare Before Christmas

Forsød ventetiden til jul med de sjove og seje Fonko Pocket Pop figurer i en Nightmare Before Christmas-udgave. Hvem mon optræder? Måske Jack Skellington? Eller måske vil Oogie Boogie forsøge at stjæle showet. Julekalenderen indeholder 24 Nightmare Before Christmas overraskelser.

Find den hos Coop

Astrid Lindgren julekalender 2020

Julekalender, der er baseret på Astrid Lindgrens eventyrlige verden. Kalenderen har 24 låger, som du kan åbne en efter en frem til juleaften. Lågerne indeholder en stor variation af sjove ting, såsom aktivitetsbøger, fortællinger, klistermærker, kreative ting, puslespil og papfigurer.
Anbefalet alder: Fra 3 år.

 

Find julekalenderen hos Jollyroom.

Pixi julekalender 2020

Lok læselysten frem hos dine små med en julekalender! I denne kalender finder du hverken chokolade eller plastik – i stedet gemmer lågerne på 24 små pixibøger med julehistorier, fortællinger om hverdagen og sjove episoder, der alle er eventyrligt illustreret af Lisa Moroni.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Frost 2 julekalender 2020

Hvad mon der gemmer sig bag alle disse l¨ågerne? Hver dag åbner verden op for Sne dronningen Elsa og hendes venner med denne Frost Julekelander og forkorter ventetiden til jul med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Tinti julekalender

Julekalender med 24 dele, der kan være med til at gøre december til en ekstra stor (bade)fest. Kalenderen indeholder knitrebad, badevandsfarver, badebomber og badekonfetti. Der er mange sjove oplevelser i kalenderen. Den er limited og bliver kun bliver solgt i tiden op til jul, så vent ikke for længe med at få fingrene i en. 

Find julekalenderen hos Coolshop

MaMaMeMo julekalender med legemad

Flot MaMaMeMo julekalender med 24 stk legemad som ikke kan købes i løssalg. Julekalenderen leveres i æske sammen med stofposer med tal, så det eneste du skal gøre, er at lægge et stk legemad i en pose og måske hænge posen op. Stofposerne kan genbruges næste år til nye gaver. Legemaden kan bruges far ca 2 -års alderen og er ideelt til masser af forskellige rollelege.

Find julekalenderen hos Børnenes Kartel

Babblarna julekalender 2020

I denne julekalender får børn både sunde snacks og lørdagsslik, hukommelsesspil, 24 små puslespil og figurer at lege med. Intet af slikket indeholder tilsat sukker eller sødestof, hvilket kan gøre denne adventskalender til den mest nyttige, der nogensinde er blevet skabt. Produktet består af en perfekt børnevenlig adventskalender med Babblarna. Kalenderen indeholder 24 låger med blandt andet tørret frugt, hukommelsesspil, gåder og figurer. Perfekt at give til børnene, når december og juletiden begynder at nærme sig.

Find den hos Partyking

Be Miraculous julekalender 2020

De 24 overraskelser med skønhed og accessories i denne julekalender kommer til at få alle Miraculous-fans’ hjerter til at banke hurtigere! Det lækre design sørger for, at juletiden bliver endnu mere magisk og fantastisk, end den plejer!

Find julekalenderen hos Lyko

Unicorn julekalender

Enhjørning julekalenderen er helt perfekt for alle små enhjørningefans. Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, blandt andet 2 eksklusive enhjørningefigurer, en nøglering, viskelæder og mange flere fede ting.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Økoladen børnejulekalender m. mælkechokolade

Julekalender med et stykke lækkert økologisk mælkechokolade bag hver af de 24 låger. Julekalenderen har fået det søde print at et julelandskab i skoven, hvor både dyr og mennesker nyder godt af naturen og julen. For hver julekalender der sælges, giver Økoladen  5 kr. til foreningen Plant Et Træ. Så med denne julekalender støtter du op om endnu flere træer i Danmark, som er til glæde for alle børn og til gavn for det danske klima.

Find julekalenderen hos Noru

 

Mulle heste julekalender

Er det tid til jul, så er det også tid til pakkekalender, og med denne julekalender får hesteglade børn 6 flotte hestefigurer, en Mulle-figur og 21 andre dele og tilbehør, så der bliver rigtigt sjovt at lege Juleaften.

Find julekalenderen hos Jollyroom

LEGO Friends julekalender 2020

Tæl ned til jul med hjælp fra dine venner. Hver dag fra 1. december kan du åbne en låge for at opdage nyt legetøj. Legetøjet passer ind i 3 scener: Emmas værelse, julemandens værksted og et vinterlandskab. Følg historien, fra Emma, der skriver sin liste til julemanden, over julemandens hjælpere, der laver legetøjet, til Emma, der leger med sine nye gaver i sneen.  Kalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: Emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab. Efterhånden som børn åbner lågerne, kommer de længere i hver scene, hvilket bidrager til følelsen af spænding.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Tæl ned til jul med sødt slik fra Jelly Belly! I denne Jelly Beans-julekalender gemmer der sig Jelly Beans i 24 forskellige smage lige fra klassikere som blåbær, jordbæris og smørpopcorn til sæsonbetonede smage som æble, polkagris og æggesnaps!

Find julekalenderen hos Coolstuff

My Little Pony julekalender

Gør ventetiden lidt kortere med denne sjove julekalender med My Little Pony. Bag de 24 låger gemmer der sig 29 overraskelser, her er der forskelligt sminke og smykker. Du bliver ekstra fin i dagene op til jul.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Playmobil Adventskalender Kongelig picnic i parken 

Også i år gør de populære PLAYMOBIL-julekalendere ventetiden inden juleaften lidt sjovere. Ikke chokolade, men 24 kreative PLAYMOBIL-figurer og -dele omkring emnet Kongelig picnic gemmer sig bag lågerne på denne helt særlige prinsesse-julekalender. I dag holder den kongelige familie picnic i parken. Først tager de båden ud på søen, og derefter må den lille prinsesse ride på ponyen, mens kongen kører en tur med babyen i barnevognen. Dronningen og den royale puddel kigger på og slapper af med en køling forfriskning. Med denne eventyrlige julekalender går tiden hurtig, mens børnene venter på, at det skal blive jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Vegansk Popcorn Julekalender

Pop dig gennem december måned hele vejen frem til jul med en popcornkalender! Bag lågerne i kalenderen fra Popcorn Shed gemmer der sig seks spændende smage på lækre og veganske popcorn.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Hama julekalender 2020

En sjov julekalender fra Hama. Bag de 24 låger gemmer der sig 5000 perler, 5 perleplader og 24 skabeloner. der medfølger også instruktioner og strygepapir. Perfekt til at udfolde sine kreative evner med. Ventetiden til jul bliver slet ikke lang, med denne sjove julekalender. Anbefalet alder: Fra 5 år.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Puslespilsjulekalender (300 brikker)

Den, som venter på noget godt, venter altid for længe – spørg hvilket som helst barn, der venter på juleaften! Få tiden til at gå lidt hurtigere med en puslespilkalender til børn, og lad utålmodige små nisser “pusle” hver dag frem til juleaften!

Baby Born julekalender 2020

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born. Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Barbie julekalender med sminke

Denne Barbie julekalender er en fin og skøn kalender, hvor du samler sminke og smykker. Åben en ny låge hver dag op til jul, så går tiden lidt hurtigere! Hvad tror du gemmer sig bag lågerne? Uegnet for børn under 3 år pga. smådele.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Miss Cutie Pie Julekalender med Sminke

Kvik decembermørket op med en sød sminkekalender! Bag hver låge i Miss Cutie Pie-kalenderen gemmer der sig makeup, negledekorationer og skønhedstilbehør, som gør denne søde julekalender med sminke til en perfekt overraskelse til den, som gerne vil sætte farve på julemåneden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Schleich Julekalender Heste 2020

Schleich Julekalender Heste 2020 sikrer underholdning i hele december imens der tælles ned til juleaften. Julekalenderens indhold kan dog nydes længe efter julen er overstået.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Keep Calma Llama Spa-Julekalender

Skip julestressen og dramaet – her er julekalenderen med badebomber og sæber, som får dig til at geare ned! At slappe af er ganske enkelt no prob-lama, når du åbner lågerne i den søde kalender Keep Calma Llama!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Gen julestressen væk og tag julebad hele december! Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Magic Slime julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Frozen 2 pakkekalender 2020

Tæl ned til jul med Anna og Elsa Stronger Together julekalender. Julekalenderen indeholder diverse hårspænder, armbånd, badges, øreringe, halskæder, kam og spejl.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Barbie Julekalender 2020

Fejr jul med Barbie og hendes 24 dages overraskelses gaver. En af gaverne er en hjerteformet ring i børnestørrelse, resten er forskelligt mode og tilbehør som kæledyr og en festballon. Hver låge giver en ny mulighed for at blande og matche og fortælle en ny historie.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Our Generation julekalender

Denne Our Generation-overraskelseskalender indeholder: en adventskalenderboks, en snekugle, et lys med holder, en strømpe, skøjtesko, et sukkerrør, en julemandshue, et feriekort, en kop kanelcider, 2) hårklip, et stjernearmbånd, sko, en kuvert med brev, et klistermærke, et krus varm chokolade, en tallerken med en cookie og ingefærbrød, en slikkepind, en kam, en krystalhalskæde, en kam, en tryllestav, en chokoladestang, briller, en kabine og en bakke kirsebærtærte! Bliv kreativ med dekorationerne, planlæg snedækkede aktiviteter og nyd hvert minut af julen!

Find julekalenderen hos Wupti

Snails julekalender med neglelak til børn

Den perfekte julekalender til barnet der elsker at lege med mors neglelakker eller generelt godt kan lide at gøre sig fint. 

Find den hos Kids-world

Hatchimals julekalender 2020

24 dage med Hatchimals sjov! Indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Disney bog julekalender

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske fortællinger, som guider dit barn frem til den eventyrlige og magiske juleaften. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier, og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra nogen af de populære klassikere og nyere Disney-film.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe julekalender

En sjov julekalender med Pippi Langstrømpe, der hver dag gemmer på en Pippi-figur. Start nedtællingen til juleaften, ved at åbne en låge hver dag. Når det bliver juleaften, har du samlet et helt sæt med søde figurer, en af lågerne gemmer på den gyldne Pippi Langstrømpe.
Julekalenderen er en del af kampagnen Pippi og Today, der samler penge ind til Red Barnet, til fordel for piger på flugt.

Find julekalenderen hos Jollyroom

LOL julekalender 2020

L.O.L. Surprise Outfit of the Day til julen 2020. Med mere end 24 overraskelser er der en L.O.L. overraskelse til alle L.O.L. fans hver dag i julen. OOTD indeholder 24 låger med eksklusivt tilbehør til L.O.L. dukkerne + en eksklusiv L.O.L. dukke.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Simon Coll Julekalender

Nu kan du glæde de mindste i familien eller bare en dejlig barnlig sjæl, med denne skønne Julekalender Mælkechokoladefigurer fra Simon Coll. Alt chokoladen smager dejligt og fortryller dine smagsløg hver dag i december og frem til juleaften. I denne julekalender finder du nemlig en skøn mælkechokolade formet som små søde figurer, bag hver af de 24 låger.

Find julekalenderen hos Noru

Barbie Fairytale Julekalender 2020 

Barbies julekalender indeholder 24 eventyrlige gaver. Dyk, fly og udforsk det skønne Dreamtopia med dette års julekalender, som er spækket med spændende overraskelser. Kalenderen indeholder alt fra én Barbie, til kæledyr og massevis af eventyrlige accessories.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris Julekalender 2020 

Glædelig Gurli Gris jul! Hver dag optil jul kan du åbne en låge, og finde fine ting fra Gurli Gris univers. Det bliver meget nemmere at vente til juleaften, når der er små gaver hver dag. Genskab dine favorit-scener, og slip legen fri i december. Kalenderen indeholder 24 overraskelser. Alder 24m+.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Harry Potter julekalender 2020

Tæl dagene ned til jul med julekalenderen, En Magisk Jul På Hogwarts med Harry Potter. Kalenderen har form som en pop-up bog og tager dig med ind i en verden af magi. I den store sal, står der et statsligt 3D-juletræ, der dag for dag bliver dekoreret med 25 små mindeværdige genstande, som gemmer sig bag lågerne i bogen.
Denne julekalenderbog byder på både spændende læsning, massevis af billeder og ikoniske Harry Potter-ting. Bogen kan genbruges år efter år. En cool kalender til alle aldre!

Find den hos Jollyroom

Paw Patrol julekalender 2020

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, og der gemmer sig også søde hvalpe derinde! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen hos Paw patrol

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Her får du en fantastisk julekalender til dig der elsker veganske syrlige vingummier. I Julekalenderen fra Candy Kittens, finder du 24 små lyserøde kasser med 24 låger, hvor der i hver lille lyserød kasse findes 1 lækkert vingummi kattehoved. Julekalenderen er for hele familien, børn som voksne og dens hyggelige jule-design gør den skøn at have stående fremme. Kalenderen er bygget op som et fint juletræ, med små lyserøde kasser der skal forstille julepynten på træet.

Find julekalenderen hos Noru

Mumitroldene julekalender 2020

Mumitroldene fylder 75 år og det bliver fejret med en julekalender! Kalenderen har 24 låger, der indeholder forskellige overraskelser som mumifigurer, og fire af dem er helt nye. Sammen med kalenderen får du en spilleplade, så du allerede efter at have åbnet fire låger, kan spille en Mumivariation af Ludo.
Figurerne er fremstillet af PVC-plastik, der er fri for phthalater. Anbefalet alder: Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Meri Meri julekalender med julestempler

Sød og fin julekalender fra Meri Meri med kreativt indhold. I den fine juleæske med julemotiv er to små kalendere med 24 låger ialt. Bag hver låge finder du stempler med alskens julemotiver og stempelpuder i flotte julede farver. Masser af sjov til dagene op til jul – lav f.eks. flotte julekort med stemplerne.

Find julekalenderen hos Børnenes Kartel

Meri Meri julekalender med unicornstempler

Bedårende julekalender fra Meri Meri med masser af kreativt indhold. I den fine juleæske med enhjørningemotiv finder du to kalendere med 24 låger ialt. Bag hver låger gemmer sig stempler med alskens eventyr- og enhjørningemotiver og stempelpuder i flotte farver. Masser af sjov til dagene op til jul – lav f.eks. flotte julekort med stemplerne.

Find julekalenderen hos Børnenes Kartel

Harry Potter julekalender deluxe

En spændende julekalender fra Harry Potter, med 24 låger der gemmer på overraskelser. Åbn en ny låge hver dag op til jul, så går tiden lidt hurtigere! Hvad tror du gemmer sig bag lågerne?
Kalenderen består af et tårn med fire etager, lågerne er skuffer, som du skal trække ud. Drej tårnet og find alle de gemte låger. Kalenderen indeholder masser af overraskelser, som tøjdyr, klistermærker, kuglepenne, kort og meget andet.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Gurli Gris julekalender med bøger

Juletiden bliver ekstra sjov og hyggelig med denne Gurli Gris-julekalender. Julekalenderen består af 24 korte papbøger, som hver især fortæller en sød julehistorie om alle de juleting Gurli Gris oplever sammen med sin familie og sine venner. Bøgerne kan hænges op og bruges som julepynt som snor eller på juletræet.

Find julekalenderen hos Saxo

Pixibog julekalender

Er de mindste i familien klar til jul? Her er der rig mulighed for at give dem en julekalender, de i den grad kommer til at elske. Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er julen reddet!
“Pixi julekalender” er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blivet pakket op og læst hver eneste dag i december. Historierne er sjove og handler om julen – der er nisser, dyr og julestemning overalt. Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Find julekalenderen hos Saxo

Halfdan Rasmussen julekalender

Halfdan Rasmussen er kendt for sine børnerim- og remser, som florerer i de fleste danske børnehjem.
“Julekalender for børn” er en af de bøger, der er oplagte at have stående, for det er jul hvert eneste år, og Halfdal Ramussen holder aldrig op med at være sjov. Julekalenderen rummer 24 historier til ungerne, og handler om nisser, trolde, børn og andet godtfolk. Den er hyggelig, sjov og illustreret af Ib Spang Olsen.

Find julekalenderen hos Saxo

Min store julekalender

“Min store julekalender – med 24 minibøger” er en hyggelig og anderledes julekalender, som byder på spændende historier. Den store julekalender gemmer nemlig på 24 minibøger, der løbende skal læses i dagene op til juleaften.  Bogen “Min store julekalender – med 24 minibøger” er lavet af hårdt pap og i et stort format, så du kan have den stående, hvor det passer dig. Børnene vil uden tvivl elske at åbne en låge i kalenderen hver eneste dag og lytte til en god fortælling. December måned har aldrig været mere eventyrlig!

Find julekalenderen hos Saxo

Pokemon julekalender 2020

Nedtælling til jul med denne officielle Pokémon Julekalender! Bag hver af de 24 døre på Pokémon kalenderen er der en overraskelse i vente! Komplet med 16 awesome Pokemon figurer og ekstra festligt tilbehør du kan bruge til dit helt eget Pokémon Winter Wonderland! Du skal fange dem alle!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med modellervoks

Tæl ned til jul med 24 anderledes minigaver. Hver dag helt frem til jul er der en ny overraskende gave med dej eller bagetilbehør (Inkluderer: Juletræsform, julegaveform, bageværktøj (2 forskellige), 8 skabeloner med julemotiver, 2 dejsprøjter, 2 pakker med ca. 28 gram dej, 6 skåle med ca. 28 gram dej, 3 farvekort med julemønstre, en julemandsform, en snemandsform, en rensdyrform).

Find julekalenderen hos Wupti

John Deere Julekalender

I denne julekalender får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Sådan træner du din drage julekalender 2020

Hvad mon der gemmer sig bag alle disse lågerne? Hver dag åbner verden på drageøen op med How to Train Your Dragon julekalender fog forkorter ventetiden til jul for de små drage tæmmere med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder både 3D figurer, Lineal, Blyant og meget mere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Dinosaur Dinorex julekalender 2020

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pyjamasheltene julekalender

Med denne julekalender med karakterer fra den kendte tv-serie Pyjamasheltene, er det jul hver dag i december! Her skjuler sig nemlig 24 fantastiske overraskelser bag hver låge, der hjælper de små med at tælle dagene op til jul. Julekalenderen indeholder seje karakterer, som børnene vil genkende fra showet.

Find det hos GuccaBrio julekalender 2020

Tæl ned dagene før jul med Brio Julekalender 2020. Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet. Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

hot wheels julekalender 2020 hot wheels pakkekalender 2020 adventskalender med biler

Hot Wheels julekalender 2020

Sej Hot Wheels pakkekalender til børn med 24 låger og 24 forskellige overraskelser. Hot Wheels Julekalender giver en ny overraskelse med biler og tilbehør i 24 dage optil jul. Den første dør åbnes 1. december, og Hot Wheels-juletællingen begynder! Denne Hot Wheels julekalender glæder børn i alle aldre. Den indeholder otte Hot Wheels motorkøretøjer og stk 16 tilbehør hver dag indtil jul. Kalender indeholder nu en splinterny legemåtte, så du kan begynde at læge med Hot Wheels biler og tilbehør med det samme!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich pakkekalender Bondegård 2020

I den nye Farm World-julekalender gemmer 24 skønne overraskelser sig bag lågerne, så ventetiden frem til juleaften bliver sjov! Julekalenderen indeholder mange sjove dyr og masser af tilbehør til mange timers leg. Alle tingene passer naturligvis perfekt til den farverige bondegårdsverden.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Pakkekalender Dinosaurer 2020

I den nye Dinosaurs-julekalender gemmer 24 skønne overraskelser sig bag lågerne, så ventetiden frem til juleaften bliver sjov! Julekalenderen indeholder seje dinosaurfigurer og masser af tilbehør til unge dino-forskere!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender

Claas julekalenderen passer lige præcis til alle Claas fans. Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård. Til de voksne, kan man bag på kalenderen fjerne et ark, for at se hvad julekalenderen indeholder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Playmobil julekalender krybespil

Ikke chokolade, men 24 søde PLAYMOBIL 1.2.3-figurer og -dele omkring emnet Julekrybbe gemmer sig i denne julekalender. Stjernen over krybben stråler i al sin glans, og de yngste børn kan lege julehistorien. Med denne eventyrlige julekalender går tiden hurtig, mens børnene venter på, at det skal blive jul.

Find den hos Eurotoys

Playmobil julekalender 2020 – skattejagten i piratbugten

Op til juleaften opstår der et lille piratunivers med piratkaptajn, kanon, ekstra båd, skelet, skattekort, sabel, gevær og selvfølgelig en værdifuld skat. Der er også en kæmpestor blæksprutte, der kan skifte farve. Med denne julekalender går tiden hurtig, mens børnene venter på, at det skal blive jul.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Tilbage til fremtiden julekalender

Også i år gør de populære PLAYMOBIL-julekalendere ventetiden inden juleaften lidt sjovere. Selvfølgelig vil også familiens yngste lære mere om, hvad julen betyder. Det kan de gøre med julekalenderen tilbage til fremtiden fra PLAYMOBIL.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Harry Potter Julekalender 2020

Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med denne magiske LEGO® Harry Potter™ julekalender (75981). Bag hver af de 24 låger gemmer sig et nyt legetøj eller en figur fra Harry Potter-serien. Efterhånden som den store dag nærmer sig, kan børn genskabe Hogwarts™ julescener – bl.a. det fantastiske julebal! Sæt fra LEGO Harry Potter og Flammernes Pokal Børn kan kombinere de 24 julekalendergaver for at genskabe yndlingsscener fra Harry Potter-filmene og udspille deres egne historier og eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2020

Børn kan vågne op til en gave hver dag frem mod juleaften med julebyggesættet LEGO® Star Wars™ julekalender (75279) for 2020. Bag hver af de 24 låger gemmer sig en LEGO Star Wars minifigur, LEGO figur, et bygbart rumskib, fartøj eller sted. Hold også udkig efter en kode til at låse op for spilindhold i Star Wars: The Skywalker Saga. Hurtige modeller, ubegrænset kreativt sjov Der er 6 LEGO minifigurer og 6 LEGO figurer at opdage, f.eks. Darth Vader med julesweaterudsmykning og D-O med festlig hovedbeklædning, samt en udfoldelig legemåtte med et billede af Tusindårsfalken med julelys, der kan inspirere til kreativ leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO City Julekalender 2020

Den fantastiske LEGO® City julekalender (60268) er fyldt med festligt sjov og vil med garanti bringe juleglæde til drenge, piger og fans af tv-serien LEGO City Adventures. Ud over minimodeller med juletema og en snedækket legemåtte med bymotiv, hvor børn kan bygge deres egne julescener, får de også 6 LEGO City tv-minifigurer, nemlig Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy Kaboom og en juleinspireret politichef Wheeler, komplet med julemandskostume! Sjovt og nemt at bygge.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender til børn med fra Aalborg Chokoladen

Her får du fra Aalborg Chokoladen en fin julekalender med 24 stykker chokolade, specielt udvalgt til børnenes smagsløg. Chokoladekalenderen har et flot design med fine julemotiver, som pynter på børneværelset i december måned. Kalenderen kan åbnes, og indeni er de 24 låger. Hver dag åbner barnet en låge og finder én af de 5 forskellige chokoladevarianter, som de er garanteret at elske. Desuden har æsken en side med en blank tegning, som barnet kan udfylde helt selv, når ventetiden op til jul skal slås ihjel. 

Find julekalenderen hos Med24

Super Wings julekalender

Julekalenderen med Super Wings der indeholder 24 skønne overraskelser, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Disney Adventskalender 2020

En sjov og underholdende adventskalender for hele familien. Bag hver af de fire låger i kalenderen, finder du en Jumbobog på 100 sider med skønne historier fra Andeby og omegn. Bøgerne er gemt bag hver sin låge, og det er tiltænkt at de kun må åbnes, når det er henholdsvis 1. søndag i advent, 2. søndag i advent, 3. søndag i advent og 4. søndag i advent.

Find julekalenderen hos Gucca

Chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik

Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket.

Find julekalenderen hos Noru

Magasin chokolade julekalender til børn 2020

Den fineste chokolade julekalender til børn og barnlige sjæle. Denne fine chokolade julekalender fra Magasin Chokolade, er en eventyrlig julekalender til børn med 24 stykker hvid-,mørk- og mælkechokolade. Små chokolader med forskellige julemotiver, så det små hoveder kommer i julestemning.

Find den hos Kundetbedste.com

Summerbird økologisk børnejulekalender  2020

Har du ledt forgæves rundt efter en kvalitetsjulekalender til dit barn? Skal julekalenderen i år være fri for unødvendige tilsætningsstoffer og økologisk? Og skal julekalenderen tilmed smage forrygende? Så er Summerbirds økologiske børnejulekalender svaret! Bag det søde ydre gemmer der sig 24 stykker økologisk luksuschokolade af 8 forskellige slags.

Find den hos Kundetbedste.com

Anker chokolade økologisk julekalender 2020

Kalenderen indeholder forskellige typer af Ankers Chokolade, som selvfølgelig er i børnevenlige udgaver til lejligheden. Der er anvendt primært økologiske ingredienser. Forsød børnenes jul med denne chokoladekalender af højeste kvalitet.

Find den hos Kundetbedste.com

Xocolatl julekalender til børn

Sød lille julekalender fra danske Xocolatl med fyldt mælkechokolade. Helt perfekt til de mindste i familien, både på grund af størrelsen, men også de milde smage. Mælkechokoladen er fyldt med henholdsvis nougat og saltkaramel.

Find den hos Kundetbedste.com

Valrhona julekalender til børn 2020

De små fortjener også god kvalitet. Valrhona laver klassisk chokolade af høj kvalitet. Julekalenderen til børn er sammensat af forskellige lyse chokolader, så børnene også kan være med. Find blandt andet den populære karameliserede hvide chokolade Dulcey. Der er også mælkechokolade bag lågerne.

Find den hos Kundetbedste.com

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

 

Julekalendere til børn 2020 bliver løbende opdateret….

 

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

 

Gør julen mere hyggelig med en julesweater til børn

Indlægget Årets julekalendere til børn 2020 indeholder affiliatelinks

5 Responses

 1. 11/09/2017

  […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

 2. 10/11/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 4. 10/12/2019

  […] findes i flere flotte designs.   Find bland selv adventskalender hos Trendyliving    SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019   SE OGSÅ: Broderi julekalender 2019   Indlægget Blandselv julekalender og […]

 5. 11/13/2020

  […] LÆS OGSÅ: Året julekalendere til børn […]

error: Content is protected !!