Spiderman julekalender 2021 og gaveideer

spiderman julekalender 2021, spiderman pakkekalender 2021, spider-man julekalender 2021, spider-man pakkekalender 2021, spiderman 2021, spiderman ny film 2021, spiderman gaver, årets julekalender 2021, superhelt julekalender 2021, superhelt pakkekalender 2021, julekalendere 2021, pakkekalendere 2021, alletiders gave, gaveinspiration, julekalender til børn 2021, pakkekalender til børn 2021, julekalender til drenge 2021, pakkekalender til drenge 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Årets julekalender til drenge er uden tvivl en Spiderman julekalender 2021.

Ventetiden til juleaften kan for mange børn føles lang, gør ventetiden lidt kortere med en Spiderman julekalender 2021.

Er der noget, som rigtig mange drenge elsker, må det være den seje helt Spiderman, i rødt og blåt som kan kaste sig fra bygning til bygning ved hjælp af sit ultra-stærke edderkoppespind. Få et Spiderman kostume til børn og du vil se junior kaste med spindelvæv og kaste sig gennem stuen.

Spiderman haar efterhånden været med i mange opgør med “de onde” og har derfor frydet flere biograf plakater gennem det seneste årti.

Spiderman filmene

Den første film om Marvel helten Spiderman kom i 2002 hvor vi for første gang lærte Spiderman at kende, gennem hans historie der netop blev skildret i den film. Den succes fik efterfølgende et par opfølgere i henholdsvis 2004 og 2007.

Herefter kom der (endelig) i 2014 endnu en Spiderman film “The amazing Spiderman” der igen fik alle drenge med superhelte-genet, på mærkerne og trak i det røde og blå kostume. Den seneste Spiderman film udkom i 2017 og hedder “Spiderman: Homecoming” og som skal ses som en efterfølger til “Captain America Civil War” hvor alle Avengers medlemmerne er med.

I den nyeste Spiderman film er Peter Parker først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende, men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager. Filmen er en ny / anderledes begyndelse for Spiderman end tidligere set i filmene om Spidermans historie.

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers, men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde.

Spiderman julekalender 2021

Spiderman pakkekalender 2021

Gør julemåneden lidt hyggeligere for barnet med denne julekalender med Spiderman. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Avegners Julekalender 2021

Har du et barn der helt vild med Avengers? Så er denne julekalender fra LEGO med Avengers (heriblandt Spiderman) lige sagen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser, der gør december måned lidt sjovere.

Find den her hos Eurotoys

Spiderman gaveideer

Kombiner julekalenderen med en sej Spiderman gave eller find inspiration årets julegave blandt disse Spiderman gaveideer:

Spiderman børnekostume

Marvel Endgame Iron Spider Børnekostume er et utroligt heftigt kostume, som får dit barn til at ligne karakteren Iron Spider fra marvels Avengers-film. Kostumet indeholder et heldækkende jumpsuit sammen med et par skoovertræk og en heldækkende maske med net for øjnene.

Find kostumet hos Partyking

Spiderman madkassesæt

Sejt sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Spiderman. Madkassen kommer i en sej rød farve med motiv af Spiderman på låget. Drikkedunken kommer i en sej rød farve med sort hætte.

Find sættet hos Eurotoys

Spiderman skateboard i træ

Elsker barnet fart og spænding, så forkæl gavemodtageren med dette seje skateboard med motiv af Marvel Avengers helten Spiderman. Skateboardet er ideel til brug på fortove og cykelstier.

Find det hos Eurotoys

Spiderman natlampe

Denne super seje Spiderman bamse har specielle lysende øjne til beskyttelse i mørke! Tryk forsigtigt på hans mave og se hans øjne lyse op som en beroligende og sjov ven om natten. De lysende øjne slukker automatisk efter 10 minutter. En perfekt gaveide til enhver Spiderman fan.

Find lampen hos Eurotoys

Spiderman skoletaske

Tag Spiderman med i skole og vis ham til alle vennerne med denne Spiderman Superhelt Skoletaske. Tasken har motiv af Spiderman i de genkendelige farver rød og blå fra Marvel-universet.

Find Spiderman skoletaske hos Eurotoys

Spiderman 2i1 Rulleskøjter

Sæt fartet over feltet med disse seje Spiderman rulleskøjter. Rulleskøjter med motiv af Marvels Spiderman, der passer i str. 27-30. Hjulene på rulleskøjterne kan også justeres, så det er muligt at indstille dem som enten in-liners eller trehjulet for bedre balance.

Find dem hos Eurotoys

Spiderman sengetøj

Gør sovetid lidt sjovere med sejt Spiderman sengetøj. Med Spiderman sengetøj finder barnet i drømmeland sammen med Spiderman og kan drømme om alle de fjender han sammen med Spiderman skal bekæmpe.

Find Spiderman sengetøj hos Eurotoys

Spiderman vækkeur til børn

Smart Spiderman ur, der kan projektere tiden i loftet ved et tryk på PROJECT. Lyt til 4 forskellige Spiderman lydeffekter ved at trykke på Spiedrman figuren på uret. Det er også muligt at få lys i ved at trykke på uret. Digital ur med LCD display. Alarmen har snooze funktion.

Find det hos Eurotoys

Spiderman hovedtelefoner

Super lette hovedtelefoner som du kan tage med hvor som helst – et handy fold sammen system så hovedtelefonerne nemt kan opbevares i tasken. Hovedtelefonerne justeres let i størrelsen og har en behagelig og sikker volumen til barnet.

Find dem hos Eurotoys

Spiderman løbehjul til børn

At løbe rundt bliver endnu mere sjovt med dette Marvel Spider-Man løbehjul! Løbehjulet har et justerbart rat og en praktisk fodbremse. Ved at flytte vægten fra venstre mod højre, er løbehjulet styrbar.

Find løbehjulet hos Eurotoys

SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021

SE OGSÅ: Julekalendere til drenge 2021

SE OGSÅ: Lav din egen julekalender

 

Indlægget Spiderman julekalender 2021 og gaveideer indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!