Genanvendelig træ julekalender

træ julekalender, træ pakkekalender, træ adventskalender, genanvendelig træ julekalender, genanvendelige julekalendere i træ, julekalender i træ, pakkekalender i træ, julekalender til børn 2023, julekalender til voksne 2023, julekalender til drenge 2023, julekalender til piger 2023, julekalender til mænd 2023, julekalender til kvinder 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl en du holder af med en julekalender han/hun kan få glæde af mange år fremover.

En træ julekalender kan både bruges til at opbevaring at julemånedens små daglige overraskelser og som en del af julepynten. 

Julen er traditionernes tid og hvorfor ikke starte en ny tradition med en genanvendelig træ julekalender, som I kan trække frem og bruge år efter. En julekalender i træ pynter både fint op i hjemmet og skaber julestemning. Og så er de små skuffer i julekalenderen perfekte til at gemme små overraskelser. En genanvendelig julekalender skaber glæde uanset alder. 

Ventetiden til juleaften bliver nemmere at overkomme, med en af disse flotte julekalendere af træ.

Træ julekalender med lys

Hyggelig julekalender i træ med lys.Denne træ Advent kalender imponerer med det smukt fremstillede træ, der virkelig kan skinne med den medfølgende belysning. Lågerne kan fyldes med små ting, så dagene op til jul kan gå lidt hurtigere.

Find den hos Eurotoys

Træ julekalender

En sjov og anderledes julekalender med 24 låger. Julebuen er lavet af detaljeret og filigranbearbejdet træ, og har indirekte belysning. Kalenderen er flot pyntet med snedækkede grantræer og huse og kærlige detaljer, som skiløbere og et lokomotiv i baggrunden. Julekalenderen har LED-belysning med to AA-batterier, som kan tændes og slukkes ved hjælp af små kontakter.

Find den hos Eurotoys

Genanvendelig julekalender

Forkæl en du holder af med en julekalender der kan bruges år efter år. Adventskalender lavet af detaljeret og filigranbearbejdet træ med 24 små skuffer til små gaver. En dekorativ adventskalender med inddirekte lys.

Find den hos Eurotoys

Nedtælling til jul julekalender

tart en sød juletradition med dette flotte juletræ, der tæller ned til den store dag, vi alle glæder os til! Træet er pynte op med julekugler, der hver især gemmer på en dato op til d. 25 december.

Find den hos Eurotoys

Julekalender Vinterdrøm

Sød julekalender og pakkekalender med 24 små skuffer og flotte dekorationer og lys. Perfekt til juledekorationen og til søde små overraskelser i den kolde tid.

Find den hos Eurotoys

Julekalender Julemarked

Sød pakkekalender med 24 låger. Lavet i træ med nummer på alle skufferne. En julekalender der kan bruges år efter år.

Find den hos Eurotoys

Listen med genanvendelige træ julekalendere opdateres løbende….

SE OGSÅ: Årets julekalender til børn

Indlægget Genanvendelig træ julekalender indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!