Genanvendelig træ julekalender

træ julekalender, træ pakkekalender, træ adventskalender, genanvendelig træ julekalender, genanvendelige julekalendere i træ, julekalender i træ, pakkekalender i træ, julekalender til børn 2021, julekalender til voksne 2021, julekalender til drenge 2021, julekalender til piger 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl en du holder af med en julekalender han/hun kan få glæde af mange år fremover.

En træ julekalender kan både bruges til at opbevaring at julemånedens små daglige overraskelser og som en del af julepynten. 

Julen er traditionernes tid og hvorfor ikke starte en ny tradition med en genanvendelig træ julekalender, som I kan trække frem og bruge år efter. En julekalender i træ pynter både fint op i hjemmet og skaber julestemning. Og så er de små skuffer i julekalenderen perfekte til at gemme små overraskelser. En genanvendelig julekalender skaber glæde uanset alder. 

Ventetiden til juleaften bliver nemmere at overkomme, med en af disse flotte julekalendere af træ.

Træ julekalender med lys

Hyggelig julekalender i træ med lys.Denne træ Advent kalender imponerer med det smukt fremstillede træ, der virkelig kan skinne med den medfølgende belysning. Lågerne kan fyldes med små ting, så dagene op til jul kan gå lidt hurtigere.

Find den hos Eurotoys

Bageri pakkekalender i træ

Der bliver ikke bagt noget i dette julebageri. Det er faktisk en vidunderlig from for julepynt i form af en træ Julekalender. Hver af de 24 skuffer kan fyldes med små overraskelser. Denne utroligt smukke julekalender kommer til at fange enhvers øjne i dit hjem.

Find den hos Eurotoys

Julekalender med LED lys

Med denne smukke julekalender kan du gemme 24 små gaver. Den er dekoreret med smuk LED-belysning. Fyld den op med en masse lækkerier. Batterier ikke inkl. Mål: 39 x 10 x 37 cm. Låge mål: ca. 5×5 cm.

Find den hos Eurotoys

Genanvendelig snemand julekalender

En flot julekalender i træ med 24 låger, formet som en snemand. Julekalenderen har små skuffer og seks lys. Batterier er ikke inkluderet. Hver af de 24 skuffer kan fyldes med små overraskelser. Denne utroligt smukke julekalender kommer til at fange enhvers øjne i dit hjem.

Find den hos Eurotoys

Genanvendelig julekalender i træ

Sød pakkekalender med 24 låger, lavet i træ med nummer på alle skufferne. Hver skuffe måler 3×3,5×2 cm. Julekalenderen er udstyret med lys, der kræver 2 stk AA batterier (medfølger ikke).

Find den hos Eurotoys

Genanvendelig pakkekalender træ

Ventetiden på julen bliver nemmere at overkomme, med denne flotte julekalender af træ. Der er 22 mindre skuffer og 2 store. Mål på kalender: 10 x 36 x 65 cm. Mål på skuffer: 4 skuffer: 3 x 5 cm. 18 skuffer: 4 x 4 cm. To store skuffer: 14 x 8 cm.

Find den hos Eurotoys

Rød julekalender i træ

Denne flotte Elg julekalender har 24 små skuffer, der alle kan gemme på søde hemmeligheder.
Produktmål: 9 x 34 x 38 cm.

Find den hos Eurotoys

Genanvendelig bjørne julekalender

Julekalender med en bjørn som har et sødt jule-look. Han holder øje med de 24 små skuffer, som er lavet af robust træ og kan passe på 24 små overraskelser. Xmas motivet i midten kan med batterier lyse op og skabe en god julestemning.

Find den hos Eurotoys

Julekalender i træ

Advents kalender i træ med plads til 24 små overraskelser indtil jul. Kombination af små julemotiver på små træ-kasser gør den super sød og dekorativ at have stående fremme. Fyld den op med en masse skønne overraskelser. 

Find den hos Eurotoys

Julekalender julekrybbe i træ

Træ pakkekalender med skuffer til små overraskelser. Pakkekalenderen er dekoreret med flotte motiver med Jesus fødsel. Fyld den op med en masse skønne overraskelser. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Genanvendelig julekalender hus

Adventskalender lavet af detaljeret og filigranbearbejdet træ med 24 små skuffer til små gaver. En dekorativ adventskalender med inddirekte lys. LED-belysning med to AA-batterier, som kan tændes og slukkes ved hjælp af små kontakter.

Find det hos Eurotoys

Listen med genanvendelige træ julekalendere opdateres løbende….

SE OGSÅ: Årets julekalender til børn

Indlægget Genanvendelig træ julekalender indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!