Hjemmesko til herre – en klassisk og god gave

hjemmesko til herre sutsko mand gave til oldefar fars dags gave forkælelesgave luksus til fødderne hjemmesko mand uld sutsko
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sutsko eller hjemmesko til herre, er en klassisk gave og god gave til far, farfar, morfar, bedste, oldefar og til en god ven. Hjemmesko kan også være en god gave som jubilæumsgave eller gave til kollega.

Den mørke kolde tid indbyder til ild i pejsen, en fyldt termokande og indendørs råhygge. Der er dog intet mere frustrerende end at fryse og det bedste er at holde fødderne varme. Bor din gavemodtager et sted hvor der kan være fodkoldt, så er hjemmesko til herre en oplagt idé.

Der findes et enormt udvalg af hjemmesko til herre. De fleste modeller er i vores optik, ikke videre kønne. Vi har selv haft svært ved at finde et par hjemmesko til herre, idet modellerne virker gammeldags og triste. Der er vist ikke rigtig nogen mode indenfor hjemmesko, men bare fordi skoene er til hjemmebrug, må de gerne være nogle man kan holde ud og se på.

I vores søgning efter hjemmesko til herre har vi valgt at lede ud fra følgende kriterier:

  1. Udseende. De må gerne se pæne og ligne noget fra dette årtusind
  2. Pris. Vores gavebudget er max kr. 600,-
  3. Sål og komfort. Hjemmesko skal have en solid sål, så gavemodtager ikke glider og så skal hjemmesko selvfølgelig være komfortable, nemme at tage på og føles som et par varme sokker.

Vi har fundet et par rigtig gode bud på hjemmesko til herre nedenfor

hjemmesko til herrer hjemmesko i uld sutsko til mænd sutsko i uld skridsikker sål greencomfort

Super lækker hjemmesko fra Green Comfort

Hjemmeskoene findes i sort eller mørkeblå. Det er en slippers udgave, så den er lige til at smutte i. Den er håndsyet i 100 % rigtig uld og har også uld indvendigt. Der er en “Energy Sole” mellem ulden og ruskindsålen, som er en stødabsoberende sål, der former sig efter foden når man går. Klassisk i looket og skøn at have på.

Find de lækre Green Comfort hjemmesko hos skobox

 

hjemmesko herre uld varme sutsko mand blå hjemmesko alletidersgave gave til mand gave til ældre herre

Green Comfort hjemmesko

Super smarte hjemmesko fra Green Comfort i mørkeblåt uld. Modellen er en sokkemodel, så den er lige til at trække på. Der er en slids på hver side, så den rummer godt. Blå udenpå og grå indeni. Skoen er lavet i 100% uld og lavet i hånden i Indien. Hjemmesko i uld med ruskindsål og stødabsoberende indersål. En genial hjemmesko til ham der fryser om fødderne.

Find Green Comfort hjemmesko hos Skobox

 

rohde hjemmesko til herre sutsko med fast sål sutsko af uld mand alletidersgave gave til oldefar

Rohde hjemmesko med fast sål

Klassisk hjemmesko fra Rohde i mørkegråt tekstil. Skoen er lige til at smutte i og har en blød fleksibel gummibund. Skoen er lidt til den lille side, så vælg en +1 størrelse mere end normalt

Find Rohde hjemmesko hos Skobox

 

lillestrøm hjemmesko uld sutsko mand hjemmesko herre alletidersgave gave til far gave til bedste far gave til oldefar

Lillestrøm hjemmesko til herre

Klassisk herre hjemmesko fra Rohde med bagkap. Hjemmeskoen er nem at komme i, da der er elastik på begge sider af vristen. Den har et super godt hold på foden og har gode og fleksible såler.

Find hjemmeskoene hos skobox

hjemmesko senior uld sutsko varm sutsko alletidersgave gave til oldefar gave til senior gave til fars dag

Varme hjemmesko fra New Feet

Lækker og varm hjemmesko fra danske New Feet.Denne hjemmesko er syet i varm filtet uld med en ydersål af skind. Inde i hjemmeskoen ligger der en 6 mm stødabsorberende sål, som kan tages ud.Hjemmeskoen holder dine fødder varme og tørre i den kolde vinter. Hjemmeskoen har en flot antrasith-grå farve.

Find New Feet hjemmesko hos livetsomsenior

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: 25+ gaveidéer til Morfar/ Farfar

LÆS OGSÅ: Hjemmesko til kvinder

LÆS OGSÅ: Morgenkåbe til herre

Indlægget  Hjemmesko til herre – en klassisk og god gave indeholder affiliatelinks til relevante danske netbutikker.

 


2 Responses

  1. 12/01/2015

    […] af fødderne og til alle der har dårligt blodomløb! Det er en god idé et tilføje gaven et par lækre varme sutsko eller et par bløde og varme […]

  2. 10/23/2018

    […] LÆS OGSÅ: Hjemmesko til herrer […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!