Hjemmesko til herre – en klassisk og god gave

hjemmesko herre green comfort

Sutsko eller hjemmesko til herre, er en klassisk gave og god gave. er Den mørke kolde tid indbyder til ild i pejsen, en fyldt termokande og indendørs råhygge. Der er dog intet mere frustrerende end at fryse og det bedste er at holde fødderne varme. Bor din gavemodtager et sted hvor der kan være fodkoldt, så er hjemmesko en oplagt idé.

Der findes et enormt udvalg af hjemmesko til herre. De fleste modeller er i vores optik, ikke videre kønne. Vi har selv haft svært ved at finde et par hjemmesko til herre, idet modellerne virker gammeldags og triste. Der er vist ikke rigtig nogen mode indenfor hjemmesko, men bare fordi skoene er til hjemmebrug, må de gerne være nogle man kan holde ud og se på.

I vores søgning efter hjemmesko til herre har vi valgt at lede ud fra følgende kriterier:

  1. Udseende. De må gerne se pæne og ligne noget fra dette årtusind
  2. Pris. Vores gavebudget er max kr. 600,-
  3. Sål og komfort. Hjemmesko skal have en solid sål, så gavemodtager ikke glider og så skal hjemmesko selvfølgelig være komfortable, nemme at tage på og føles som et par varme sokker.

Vi har fundet et par rigtig gode bud på hjemmesko til herre nedenfor

hjemmesko til herrer hjemmesko i uld sutsko til mænd sutsko i uld skridsikker sål greencomfortSuper lækker hjemmesko fra Green Comfort i sort eller mørkeblå. Det er en slippers udgave, så den er lige til at smutte i. Den er håndsyet i 100 % rigtig uld og har også uld indvendigt. Der er en “Energy Sole” mellem ulden og ruskindsålen, som er en stødabsoberende sål, der former sig efter foden når man går. Klassisk i looket og skøn at have på.

birkenstock hjemmesko herre

Flot og klassisk hjemmesko fra Birkenstock model Amsterdam N i mørkegråt uldfilt. Skoen er lige til at smutte i og rummer godt i bredden da det er den brede model. Bunden er lavet med svangstøtte og fodseng, som man kender fra sandalerne.

hjemmesko til mænd hjemmesko til herrer sutsko til herrer rieker hjemmesko grå sutsko klassisk hjemmesko til herrer gave til morfar gave til bedstefar

Klassisk herre hjemmesko fra Rohde med bagkap. Hjemmeskoen er nem at komme i, da der er elastik på begge sider af vristen. Den har et super godt hold på foden og har gode og fleksible såler.

 

hjemmesko til mænd hjemmesko til herrer sutsko til herrer rieker hjemmesko grå sutsko klassisk hjemmesko til herrer gave til morfar gave til bedstefar varme hjemmesko

Varme Giesswein Kramsach hjemmesko i 100% uldRigtig god hjemmesko fra Giesswein Kramsach i 100% ren ny uld. Hjemmeskoen er lavet som en sokkemodel der er lige til at trække på og som tilpasser sig efter foden. Da det er ren ny uld vil skoen regulere sig efter varmen. Skoen fra Giesswein har to lag uldbunde så den er dejlig blød og fleksibel at gå på. Der er påsprøjtet et tyndt lag latex under bunden så man kan stå fast. Hjemmeskoen kan vaskes på 30 graders uldprogram.

 

 

 

Hjemmesko til herre er alle fundet hos skobox som har et lækkert udvalg i alle prisklasser. Se flere muligheder her, hvis gaven skal indeholde et par hjemmesko til herre

Indlægget  Hjemmesko til herre – en klassisk og god gave indeholder affiliatelinks

 


2 Responses

  1. 12/01/2015

    […] af fødderne og til alle der har dårligt blodomløb! Det er en god idé et tilføje gaven et par lækre varme sutsko eller et par bløde og varme […]

  2. 10/23/2018

    […] LÆS OGSÅ: Hjemmesko til herrer […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!