Julehjælp – Giv udsatte børn en god jul

julehjælp, giv udsatte børn en god jul, julehjælp til børnefamilier, giv velgørenhed i julegave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at give en gave til en som absolut intet ønsker sig, og som måske synes det kan virke som noget pjat med gaver. Så kunne du måske overveje at give en gave, som kan skabe glæde hos nogle der i den grad har brug for det.

Ingen børn skal føle sig udenfor. Slet ikke i julen. Giv udsatte børn en god jul – hjælp med at sikre årets julehjælp til udsatte børnefamilier i Danmark.

Julen er hjerternes fest. Mens de fleste børn og voksne glæder sig til julen, så er højtiden for mange børnefamilier i Danmark forbundet med store bekymringer og afsavn. De har ikke råd til julemiddag, juletræ eller gaver. Ikke mindst for børnene er julen forbundet med følelsen af at stå udenfor.

Støt med julehjælp hos Røde Kors

Fra Røde kors hjemmeside:

Hvert år hjælper Røde Kors tusindvis af udsatte børn og deres forældre. Julehjælpen består typisk af et gavekort på 900 kr. til Coop eller en en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene. På den måde får både børn og voksne en juleaften, som de fleste andre familier. 

Det er vores lokalafdelinger rundt om i landet, der uddeler julehjælpen. Som supplement indgår vores lokale afdelinger også ofte aftaler med lokale forretningsdrivende, så familierne får et juletræ eller sponsorerede julegaver med.

195 af Røde Kors’ 203 afdelinger uddeler julehjælp, hvilket gør uddelingen stort set landsdækkende. Vi samarbejder så vidt muligt med kommunerne, når vi skal udvælge, hvilke familier der skal modtage julehjælpen.

Giver du julehjælp til en sårbar familie, støtter du ikke kun familien i julen. Når julen er slut, inviterer vi børnefamilierne indenfor og tilbyder dem den hjælp og støtte, de har brug for, så de får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper bl.a. familierne til at danne netværk og til at finde vej i det offentlige system. Vi inviterer børnene på ferielejre, hjælper dem med lektierne og giver tilskud til, at de kan få en god og aktiv fritid på lige fod med andre børn. 

Støt julehjælpen her

Alletiders Gave tjener intet på dette opslag. Men som tidligere nævnt er julen hjerternes tid og vi ønsker her på redaktionen at alle børn skal have den jul de drømmer om.

 

error: Content is protected !!