Årets julekalendere til børn 2023 – drenge og piger

årets julekalendere til børn 2023, årets julekalender til piger 2023, årets julekalender til drenge 2023, årets julekalender til børn 2023, årets julekalender 2023, årets pakkekalender til børn 2023, årets pakkekalender til drenge 2023, årets pakkekalender til piger 2023, årets pakkekalender til børn 2023, julekalender med legetøj 2023, årets julekalender til børn 2023, julekalender 2023, pakkekalender 2023, adventskalender 2023, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2023, børne pakkekalender 2023, børne adventskalender 2023, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2023
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til børn 2023.

Er du på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste julekalendere til børn 2023?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalendere til børn 2023 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Julekalendere til børn 2023

Vi har ved årets julekalendere til børn 2023, samlet både årets julekalendere til drenge og piger 2023. Udvalget af julekalendere består både af julekalendere med legetøj 2023, julekalendere med bøger 2023, julekalender med lækkerier 2023 mm. Find jeres favorit blandt årets julekalendere til børn 2023 her:

 

Juleskrabekalender fra SMILfonden

Støt Smilfonden og køb juleskrabekalenderen og vær med til sprede julestemning til indlagte børn på hospitalerne.
Skrab 5 ens logoer og vind fx gavekort til: Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten med flere. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Dinosaurer Julekalender

ed denne seje chokoladekalender kan du nyde super lækre chokoladebidder under den lange ventetid på julemanden. En super sjov chokoladekalender, der passer perfekt til alle børn, der kan lide seje dinosaurer!

Find julekalenderen hos PartyHallen

Chupa Chups Julekalender 2023

Tæl ned til jul med den skønne Chupa Chups kalender fyldt med de sødeste varianter! Du får her en sukkerfyldt slikkalender med 24 låger, der alle indeholder forskelligartet slik fra Chupa Chups. Kalenderen indeholder 210 gram slik.

Find julekalenderen hos PartyKing

 

Slik Julekalender

Med denne julekalender får du en lækkerbid hver dag frem til jul, hvilket helt klart gør ventetiden lidt sjovere. En super lækker slikkalender, der passer perfekt til både børn og voksne, der vil nyde hver dag frem til juleaften!

Find julekalenderen hos Partyhallen

Look O Look Slik Julekalender

En virkelig sjov julekalender med masser af forskelligt Look O Look slik, som du kan nyde hver dag frem til den 24. december. Perfekt slikkalender til alle børn, der kan lide Look O Look slik og spændende julekalendere.

Find julekalenderen hos PartyHallen

økologisk julekalender 2021, økologisk pakkekalender 2021, økologisk adventskalender 2021, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, julekalender med te 2021, pakkekalender med te 2021, adventskalender med te 2021, , julekalender med økologisk chokolade 2021, julekalender med mørk chokolade, voksen julekalender, julekalender med kaffe 2020, økologisk julekalender til børn 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til drenge 2021, julekalender til piger 2021

Økologisk chokoladejulekalender til børn

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Økoladen økologisk julekalender med chokolade 2023

Denne fine og lækre chokoladekalender er perfekt til børn eller andre med hang til ren mælkechokolade. Økoladen donerer 5 kr. til Plant et træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 millioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden, for hver solgte kalender. Findes både med lys og mørk chokolade.

Find den hos Ren Velværeshop

Wally & Whiz Julekalender “Red barnet”

Wally & Whiz har lavet verdens første samtale-julekalender og deres første julekalender til børn. De har samarbejdet med Red Barnet om at lave en julekalender, der sætter fokus på børns trivsel. At tale sammen skaber god trivsel for børn, såvel som for voksne, men det kræver at vi kender hinanden, har tillid og føler os trygge. Derfor indeholder denne julekalender 24 søde, sjove og lette samtalestartere bag hver låge, som I kan bruge mens I nyder de lækre vingummier.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Salinas – Julekalender uden tilsat sukker

Lækker julekalender som kan gives eller nydes med god samvittighed. Kalenderen er fyldt med lækkert sukkerfrit slik, og du finder en pose bagved hver låge. Du finder blandt andet vingummi, sød- og saltlakrids og de populære choko-mandler.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender med slik 2022, adventskalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, slik julekalender for børn 2022, slik julekalender for voksne 2022, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med popcorn 2022, julekalender med lakrids 2022, julekalender med karameller 2022, julekalender med vingummi 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenager 2022, vegansk julekalender 2022, økologisk julekalender 2022

Magasin Chokolade – Børne Julekalender

Hyggelig julekalender til børn og barnlige sjæle. Bag julekalenderens 24 låger gemmer sig 24 stykker chokolade i mørk, mælk og hvid chokolade, samt hvid chokolade med hindbær og Mælkechokolde med pufsukker.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lindt Teddy House Julekalender

Lad nedtællingen til juleaften være ekstra lækker med denne Lindt Teddy House julekalender! Bag hver låge gemmer sig den absolut fineste chokolade i forskellige former og smagsvarianter. Indeholder mælkechokolade og hvid chokolade med forskelligt fyld.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Disney Frost julekalender 2023

Er Frostpigerne det helt store hit hjemme hos jer? Så vil en julekalender med de elskede karakterer helt sikkert falde i god smag. Julekalenderen indeholder 24 hyggelige overraskelser.

Find den hos Coolshop

 

LOL Surprise Julekalender 2023

Åbn et nyt rum hver dag og find en ny overraskelse! Find Makeover Babe 2.0, hendes mode, sko, flaske, tilbehør og charms med dristige mønstre, der får hende til at skille sig ud på enhver landingsbane. Følg nemt de numeriske dage på toppen af hvert rum og pop de søde overraskelser, der er gemt bag hvert vindue! Der er 24 fantastiske modestykker, som du kan pakke ud til din dukke i alt, inklusive fantastiske kjoler, glamourøse tilbehør og masser af søde sko at tilføje til hendes garderobe. Mix og match for endeløse modekombinationer, med noget nyt at se frem til hver dag, hele måneden!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Gurli Gris Julekalender – 24 Historiebøger

Gurli Gris Julekalender – 24 Historiebøger er en sjov og underholdende måde at tælle ned til jul på. Denne julekalender indeholder 24 historiebøger, hver med en spændende og sjov fortælling om Gurli Gris og hendes venner.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Sonic The Hedgehog Julekalender

Julekalender fra Sonic The Hedgehog med 24 overraskelser. Den har seks figurer og meget, sjovt tilbehør. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul. Start nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

 

Paw Patrol – Julekalender 2023

Er Paw Patrol også i høj kurs hjemme hos jer? Så vil denne julekalender med 24 skønne overraskelser helt sikkert falde i god jord. 

Find julekalenderen hos Coolshop

Paw Patrol beauty julekalender til børn 2023

December måned og nedtællingen til jul kan være lang at komme igennem. Med denne julekalender bliver dit barn forkælet med kosmetik og accessories med yndlingskarakterne fra Paw Patrol.

Find julekalenderen hos LYKO

 

Gabby’s Dollhouse Julekalender 2023

Julekalender fra Gabby’s Dollhouse med 24 spændende overraskelser. Den har viskelædere og ministempler med forskellige karakterer fra serien. Julekalenderen har småt puslespil, fine klistermærker og indbydende tilbehør til at skrive og være kreativ med perfekt til kreative aktiviteter.

Find den hos Jollyroom

Paw Patrol pakkekalender 2023

Gør december lidt hyggeligere med denne skønne julekalender fyldt med 24 Paw Patrol overraskelser, der skaber glæde både i december og længe efter julen er overstået.

Find julekalenderen hos LYKO

 

Jurassic World Minis Julekalender 2023

Gør dig klar til 24 dages spændende overraskelse og action med Jurassic World! Denne juleadventskalender fejrer den originale Jurassic Park-film og tæller ned 24 dages fest med mere end 30 legetøjsstykker i alt, herunder 19 mini-dinosaurer fra filmen, 1 minimenneskelig figur og 10 port- og platformsstykker, inklusive de ikoniske Jurassic Park-porte! Med alt designet i 2,8 cm fungerer brikkerne sammen som et mini-legesæt.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Gabbys Dukkehus julekalender med legetøj

Gør nedtællingen til juleaften meget sjovere med denne julekalender. Bag hver kalenderlåge er et lille Gabby’s Dollhouse-legetøj, som børn kan åbne, som eksempelvis deres yndlingskillinger, dyrevenner og tilbehør med ferietema!

Find julekalenderen hos Gucca  eller Find den hos hos Coolshop

ellerFind den hos Eurotoys

 

Polly Pocket Julekalender 2023

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med denne julekalender. Julekalenderen indeholder hele 25 skønne Polly Pocket overraskelser, der skaber glæde i december og tiden efter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Cars Julekalender 2023

Gå ind i julestemningen med Disney og Pixars Biler – denne Minis Julekalender er en perfekt måde at fejre fest sæsonen i løbet af hele måneden. Tæl ned dagene ved at åbne en dør for at afsløre en mini metal køretøj, et tilbehør til leg eller en stykke bane. Hver uge vil tilbyde tilstrækkeligt med bane- og legestykker, så børnene ikke behøver at vente, indtil alle døre er åbnet, for at begynde at lege.

Når alle 25 døre er åbnet, kommer banen sammen og giver flere måder at lege på med lodrette og vandrette opstillinger. Har du lyst til at gå opad? Stak 3 løkker for at skabe et juletræ, eller læg dem vandret for traditionel banesjov. Desuden kan banen forbindes til tidligere Biler Mini Julekalendere! Indeholder fire minikøretøjer med populære motiver inspireret af julen.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Gurli Gris julekalender til børn 2023

Gør årets nedtælling til juleaften lidt hyggeligere med denne Gurli Gris pakkekalender, fyldt med 24 skønne overraskelser.

Find julekalenderen hos LYKO

 

BRIO Julekalender 2023

Julekalender fra BRIO med 24 spændende overraskelser. Den har forskellige baner og dyr. Julekalenderen har et eksklusivt juleindhold som julemanden og et unikt damplokomotiv med snetema. Fold kassens forside ned for at afsløre en sjov julescene. Start nedtællingen til juleaften! Alt legetøjet i julekalenderen er kompatibelt med BRIO World togsæt.

Find den hos Jollyroom

 

Barbie Cutie Reveal Julekalender 2023

Barbie Cutie Reveal-dukkerne leverer en unboxing-oplevelse fyldt med søde juleoverraskelser – hele 24 af slagsen! Med Barbie Cutie Reveal Julekalenderen kan børn fejre sæsonen med Barbie. Udpak denne vinter-tema samling for at afsløre en stilfuld snehjort med en holografisk sølvglitrende tryk. Hver dag er et nyt genstand at opdage, herunder søde og pelsede modegenstande, mini-kæledyr og masser af tilbehør til at lege med sneklædte scener. Styl dukken i glitrende vintertøj som vanter, tørklæde, ørevarmere eller pels.

Find den hos Eurotoys

Hama Midi Julekalender med perler 2023

Elsker modtageren at fordybe sig med perler? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalender med Hama-perler og perleplader! Omkring 5000 perler og et nyt motiv hver dag gør det meget sjovere at vente på julemanden!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Enchantimals Julekalender 2023

Fejr højtiden med denne Enchantimals Holiday Wonders Countdown-kalender! Sættet indeholder Sybill Snow Leopard-dukke (6-tommer), Flake-dyrefigur og 24 overraskelsestilbehør til nedtællingssjov. De små kan afsløre et sjovt legestykke hver dag til Sybill Snow Leopard og Flake. Oplev sjove overraskelser fra skøjter og vinterudstyr til en slæde og snemand! Plus, pop-up emballagen gør en festlig udstilling til højtiden. En herlig julekalender, der skaber glæde både i december og i tiden efter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Bluey julekalender 2023

Bluey Julekalender med 24 overraskelser til alle som elsker Bluey og hele hendes familie! Bag lågerne findes bl.a. Bluey og Bingo i juletøj, klistermærker, et stort juletræ, nissehuer og julepakker.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

PJ Mask pakkekalender 

Gør nedtællingen til juleaften sjovere med en PJ Mask julekalender. Denne legetøjs adventskalender har 24 døre, som børnene kan åbne for at afsløre 27 overraskende PJ Masks-legetøj! Oplev 5 PJ Masks-actionfigurer med særlige sneagtige accenter, 13 gennemsigtige istilbehørstykker, som figurerne kan holde eller bære, og 9 PJ Masks-klistermærker med juletema!

Find PJ mask julekalender hos Proshop

 

 
 

Thomas Tog Julekalender 2023

Fra 1. december til 24. december kan børnehavebørn åbne et nyt vindue og opdage en overraskelseslegetøj indeni. På juleaften vil de have en hel jernbane af miniature legetøjstog, skinnende køretøjer og andre skubbe-venlige figurer fra Thomas & Friends-showet, så de kan skabe deres egne spændende historier fra Sodor!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Jelly Belly Harry Potter Julekalender

Denne Harry Potter-julekalender fra Jelly Belly byder på 24 låger fyldt med slikbønner – men du kan være sikker på, at de alle faktisk smager godt! Hver låge indeholder en lille pose Jelly Belly-bønner i lækre smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Jelly Belly Jelly Beans pakkekalender

Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Her er for eksempel gelébønner med smag af polkagris, hindbær, tyggegummi og kanel, for bare at nævne nogle af alle de sjove og anderledes smage i kalenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Haba Julekalender med træfigurer

Julekalender med træfigurer til de mindste i familien. Den julekalender kan bruges fra 2+. Julekalenderen indeholder 24 træfigurer, et historiehæfte med 24 kapitler og en 3D-legekulisse.

Find julekalenderen hos Kids-world

Magic Dough Julekalender 2023

Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser. MAGIC DOUGH glitrer, skifter farve, lyser op, hopper som en bold – simpelthen magisk. Hver dag åbner døren til en ny spilidé i MAGIC DOUGH julekalender.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Fendt traktor julekalender 2023

Med Fendt Traktor 818 Vario får samlere og Fendt-entusiaster en eksklusiv traktor-kit, der inkluderer et kvalitetsfuldt diorama i flere dele og en lydmodul. På 24 trin kan du skabe en lille Fendt oplevelsesverden til din skrivebord eller udstillingsvitrine. Et særligt højdepunkt er lydmodulet med autentiske Fendt-lyde.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Magic Slime Julekalender 2023

Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Fisher Price Little People Julekalender

ed 24 overraskelsesfigurer og legelementer til børn at pakke ud hver dag, åbner denne julekalender sig som en bog og skaber rammen om uendelig leg med ferietema i en hyggelig stue med en pejs og et juletræ.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Spiderman Julekalender 2023

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokémon TCG Julekalender 2023

Pokémon TCG Julekalenderen 2023 indeholder 8 foil Pokémon TCG kort med flot stempel, 5 Pokémon TCG booster pakker, 7 Pokémon TCG 3-kort Fun pakker, 2 Pokémon mønter, 2 Pokémon klistermærker, 1 vedhæng med Pikachu og Glaceon og kode til Pokémon TCG Live.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Pokemon Julekalender 2023

Med 24 Battle Figurer på 5cm og otte tilbehør indeholder denne 24-dages kalender en juletema Pokémon-legetøj til hver dag. Leg med en ny figur eller et nyt tilbehør hver dag og udstil hele sættet ved årets udgang.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Disney Princess Julekalender

Har du et barn der elsker Disney prinsesserne?  24 dages sjove overraskelser, inspireret af børnenes yndlings Disney-film. Gaver inkluderer 4 prinsesse små dukker i ferie-tema mode, 5 elskede karakter venner, 16 tilbehør og en vinter scene med ekstra pop-out legestykker fra pakken

Find julekalenderen hos Eurotoys

Minnie Mouse Julekalender

Inspireret af den moderne stil og tidløse charme fra Disneys Minnie Mouse indeholder dette adventskalender-legesæt en 25 cm høj Minnie-dukke i et moderigtigt ferieoutfit sammen med 24 ekstra beklædningsgenstande og tilbehør i en dekorativ vinterinspireret æske. Hver genstand har sit eget nummererede vindue, så du kan tælle ned til jul med en ny fashionabel overraskelse hver dag.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Playmobil Julekalender Julefest under regnbuen

En himmelsk fest venter regnbueprinsesserne: et glitrende juletræ, lækre julesmåkager, dejlige gaver, en sød snedame og guldglinsende Pegasusføl. Inkl. Drejeplader, så figurerne kan danse. Prinsesser med fjerlette skynederdele. Med unikt ekstraudstyr: Charm-armbånd med julevedhæng. Med PLAYMOBIL-julekalenderen Julefest under regnbuen bliver juletiden ganske enkelt magisk!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Ladybug Miraculous Julekalender 2023

Træd ind i den magiske verden af Miraculous: Tales of Ladybug og Cat Noir med den 24-dages Kwami julekalender. Den ultimative Miraculous Kwami julekalender bringer alle dine elskede følgesvende frem for at hjælpe dig med at tælle ned til dine vinterfestligheder.

Find den hos Eurotoys

Heste Julekalender 2023

Oplev magien med Cavally-hestene denne jul med vores hestelegetøj-julekalender: Bag hver dør gemmer sig en ny overraskelse, der får dit hjerte til at slå hurtigere – 24 høj kvalitets 3D-ting til at bygge en Cavally-legesæt; specielt designet til hesteejere, disse legetøj gør indsamling og leg til en unik oplevelse.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Enhjørning Julekalender 2023

nhjørning julekalenderen er helt perfekt for alle små enhjørningefans. Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, blandt andet 5 eksklusive enhjørningefigurer, en nøglering, viskelæder og mange flere fede ting.

Find julekalenderen hos Eurotoys

NABBI BioBeads Julekalender

En hyggelig julekalender til det kreative barn. BioBeads julekalender fra NABBI med 24 spændende låger. Den har perler i forskellige farver og tråd. Julekalenderen har 24 perleplader i forskellige former. 

Find julekalenderen hos Jollyroom

Disney Encanto Casa Madrigal Julekalender

Er Encanto det store hit hjemme hos jer? Julekalender fra Disney Encanto med 24 spændende overraskelser. Den har 14 figurer og mange sjove tilbehør.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Creativ Company Aádventskalender med lufttørrende ler

Vælg en adventskalender med kreative ting i stedet for en julekalender. Julekalender fra Creativ Company med fire gaveposer, der indeholder alt det materiale og alle de instruktioner, du skal bruge til at udføre et spændende modelleringsprojekt.

Find kalenderen hos Jollyroom

Creativ Company julekalender genbrug

Julekalender fra Creativ Company med 24 kreative projekter til at skabe et unikt vinterlandskab med. Gå på jagt efter toiletpapirsruller, ægge- og mælkekartoner og giv dem nyt liv med de kreative materialer, der gemmer sig bag lågerne.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Mumitroldene Julekalender 2023

Julekalender fra Mumitroldene med 24 spændende overraskelser. Den har forskellige figurer fra Mumidalen. Den sidste låge, den til juleaften, indeholder et forstørrelsesglas, som man kan bruge til at undersøge alle de sjove detaljer, der er gemt på kalenderens illustrationer.

Find den hos Jollyroom

Barbie Julekalender

Julekalender fra Barbie med 24 spændende overraskelser. Den har en Barbiedukke med langt, brunt hår og forskellige outfits.

Find den hos Jollyroom

Disney Julekalender 2023

Julekalender fra Disney med 24 spændende overraskelser. Den har fine klistermærker og penne. Julekalenderen har nøgleringe og andet tilbehør til at skrive og være kreativ med. Hver genstand er designet med et touch af Disney med populære karakterer som Mickey Mouse og andre Disneyfavoritter.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Craze Galupy Unicorn Julekalender

Julekalender fra Craze med 24 spændende overraskelser. Den har to enhjørninger og en masse sjovt tilbehør. Kalenderen kan også bruges som et legesæt til alle de overraskelser, der gemmer sig bag lågerne.

Find den hos Jollyroom

Nebulous Star – Julekalender 2023

Er Nebulous Star de store hit hjemme hos jer? Så vil denne julekalender helt sikkert falde i god smag og gøre nedtællingen til juleaften meget sjovere. 

Find julekalenderen hos Coolshop

Baby Born julekalender 2023

BABY born julekalender med 24 overraskelser bestående af tøj og tilbehør til BABY born. En julekalender der skaber glæde i december og mange måneder fremover.

Find julekalenderen hos Coolshop

Harry Potter – Luna Lovegood Julekalender 2023

Julekalender med Harry Potter tema og 24 skønne overraskelser. Eksklusive produkter inkluderet i kalenderen 24 varer såsom mulepose, halskæde, handsker, yoyo, sokker, crossbody taske osv. 

Find julekalenderen hos Coolshop

Souza beauty julekalender

Julekalender til børn fyldt med 24 beauty produkter. Eksempelvis kan barnet finde neglelak, lipgloss, øjenskygge og meget mere.

Find julekalenderen hos Kids-world

Great Pretenders Julekalender

En hyggelig julekalender til det kreative barn, hvor hun kan lave de fineste julearmbånd. Julekalenderen består af to armbånd, 16 jule-vedhæng og seks tatoveringer.

Find julekalenderen hos Kids-world

disney funko pocket pop julekalender til børn og voksne adventskalender disney 2022

Funko Pop! Disney Julekalender

Hver dag i december kan du åbne endnu en låge og blive overrasket af en helt ny vinylfigur, som du kan føje til samlingen. De velkendte figurer bag lågerne er selvfølgelig pyntet lidt ekstra før den store dag, så det passer helt perfekt at lade dem stå fremme og kaste glans over resten af hjemmets juledekorationer.

Find julekalenderen hos Coolstuff

årets julekalendere til børn 2021, årets julekalender til piger 2021, årets julekalender til drenge 2021, årets julekalender til børn 2021, årets julekalender 2021, årets pakkekalender til børn 2021, årets pakkekalender til drenge 2021, årets pakkekalender til piger 2021, årets pakkekalender til børn 2021, julekalender med legetøj 2021, årets julekalender til børn 2021, julekalender 2021, pakkekalender 2021, adventskalender 2021, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2021, børne pakkekalender 2021, børne adventskalender 2021, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2021

Disney Ooshies Julekalender

Tæl ned til juleaften og hold den store dag med Snehvide, Belle, Tornerose og alle de andre Disney-karakterer. Disney Ooshies julekalender indeholder dine yndlingsfigurer: prinser og prinsesser fra Disneys mest elskede film!

Plus-Plus Julekalender 2023

Tæl ned til juleaften ved at lave nye kreationer hver dag og skab et juleeventyr i et snedækket landskab. Julekalenderen er egnet til børn over 5 år, og er en hyggelig aktivitet, hvor hele familien kan deltage. Særlig bonuslåge d. 25. december gemmer på lille en juleoverraskelse. Byggevejledning inkluderet.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender RC Claas Axion 960 Traktor

Den fjernbetjente Claas Axion 960 traktor i lille format samles på få dage i adventstiden. Efter et par minutters opladning direkte på fjernbetjeningen er den klar til brug og kan styres gennem gården, for køer, katte og høns er også en del af denne adventskalender, ligesom en bondefigur, hegnselementer og andet tilbehør er en del af denne kalender.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Zimpli Kids Julekalender

Julekalender fra Zimpli Kids med 24 spændende overraskelser. Den har mange forskellige badebomber ,der bruser og frigiver farverigt skum, når de slippes ned i badekarret, og sjovt slime. Julekalenderen har en indbydende gelé i forskellige farver og snepulver til at lave ens egne snebolde med. 

Find julekalenderen hos Jollyroom

Majorette Julekalender

Julekalender fra Majorette med 24 spændende overraskelser. Den har otte eksklusive transportmidler med neoneffekter og juleagtige accessoires.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Matchbox Julekalender

Julekalender fra Matchbox med 24 spændende overraskelser. Den har elleve små biler og andet sjovt tilbehør. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Cocomelon Julekalender

Julekalender fra Cocomelon med 24 spændende overraskelser. Den har ni figurer og andre, juleagtige tilbehør. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Minecraft julekalender 2023

Julekalender fra Minecraft med 24 spændende overraskelser. Den har figurer og masser af sjovt tilbehør der giver mulighed for en masse fantasifuld leg.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Nintendo Super Mario Julekalender

Julekalender fra Nintendo Super Mario med 24 spændende overraskelser. Den har otte figurer og 16 sjove tilbehør. 

Find den hos Jollyroom

Shoot Fodbold Julekalender 2023

Julekalender fra Shoot med 24 spændende fodboldbøger, som indeholder fakta, quizzer, aktiviteter og meget mere. Den perfekte julekalender til fodboldfans.

Find den hos Jollyroom

Disney julekalender 2023

Ingen jul uden Disney. Julekalender fra Disney med 24 spændende bøger. Start nedtællingen til juleaften!

Find den hos Jollyroom

Play-Doh Julekalender

Gør nedtællingen til juleaften lidt sjovere med denne julekalender med modellervoks, som inspirer til kreativ leg. Julekalenderen kan med fordel bruges af både drenge og piger.

Find den hos Eurotoys

Ooly Julekalender – Diamanttegning

Elsker barnet at være kreativt? Så er denne julekalender lige sagen når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 15.000 krystaller som tilsammen bruges til at bringe billedet til livs.

Find julekalenderen hos Kids-world

 

Julekalender med smykker og hårpynt

Denne fine kalender, i form af en kanin, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Glæd dig til denne julekalender med i alt 23 små overraskelser. Herunder: hårspænder, nøgleringe, halskæder og armbånd med søde motiver af heste og blomster. Overraskelserne bliver foldet i papirkuverter mærket med tal mellem 1-23. Alt sammen pakket i en flot opbevaringspose i form af en kanin!

Find julekalenderen hos Partyking

 

Harry Potter Magic Wand pakkekalender 2023

Tæl ned til julen med denne Harry Potter Julekalender Magic Wand. Kalenderen indeholder 24 gaver, og denne fortryllende kalender er den ultimative måde for hekse, troldmænd og mugglere at opbygge spændingen til juletiden. Få en overraskelse om dagen, hvor den første låge afslører en Harry Potter-stav med UV-lys. Brug tryllestavens lys til at søge i Hogwarts opholdsrummet og afsløre kalenderens skjulte tal.

Find tre eksklusive Magical Minis ca 7 cm-figurer af Harry Potter og Ron Weasley i deres stribede pyjamas og Hermione Granger i en pink trøje; plus mere end 20 tilbehørsdele, inklusiv sjove H og R trøjer, et tørklæde til Hermione-dukken, Hedvig, fordelingshatten, en usynlighedskappe og meget mere. Når du har afsløret alle kalenderens overraskelser, er Hogwarts-baggrunden med højtidstema den perfekte ramme for udstilling og Harrry Potter-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Harry Potter™ julekalender

Julemåneden går bare lidt hurtigere, når nedtællingen sker med yndlings julekalenderen. Gør optakten til jul ekstra fortryllende for unge Harry Potter™-fans med LEGO® Harry Potter julekalenderen for 2023 (76418). Kalenderen er en magisk gaveidé til børn fra 7 år og gemmer på en overraskelse, der kan bygges (med en nem billedvejledning), bag hver låge.

Find den hos Bog & Ide

Harry Potter Gryffindor julekalender 2023

Kender du en der heller ikke kan få nok af Harry Potter universet? Adventskalenderen indeholder 24 forskellige gaver, og dens emballage kan foldes ind i en 3D-væg for at genskabe magien i Gryffindors fællesrum. Dette gavesæt er perfekt til enhver Harry Potter-fan.

Find den hos Eurotoys

 

Schleich Bondegård pakkekalender 2023

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg. Julekalenderen indeholder gaver som fx: husdyr, værktøj og tilbehør.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Dinosaur pakkekalender 2023

Er barnet glad for dinosaurer? Så er denne julekalender Schleich lige sagen. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg. En julekalender der skaber glæde både i julemåneden og langt ind i det nye år.

Find den hos Eurotoys

Schleich Julekalender Heste 2023

Er barnet glad for heste? Så er denne julekalender Schleich lige sagen. Julekalenderen indeholder gaver som fx: heste, værktøj og tilbehør. Lad nedtællingen begynde og få en vrinskende glad overraskelse hver dag frem til jul.

Find den hos Eurotoys

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Bog & Ide

 

LEGO Harry Potter julekalender 2023

Opbyg spændingen frem mod juleaften med Harry Potter™, og gør hver dag til en magisk begivenhed! Åbn en låge hver dag, og find et overraskende Harry Potter-legetøj bag den.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Super Heroes pakkekalender 2023

Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave. Når den store aften nærmer sig, kan du samle gaverne og genskabe dine egne yndlingsscener og Marvel-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars julekalender 2023

Opbyg spændingen frem mod jul med daglige overraskelser fra LEGO Star Wars™ julekalenderen 2022! Find dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af fartøjer, scener og udstyr samt sjovt tilbehør. Der er noget cool at opdage bag hver låge, så du kan genopleve episke Star Wars scener og udspille dine egne eventyr med juletema.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO City Julekalender 2023

Tæl ned til den store dag med LEGO City julekalenderen for 2023. En julekalender der skaber glæde både i december og tiden efter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

LEGO Friends pakkekalender 2023

Har du et barn der er vild med LEGO Friends? Så er denne lige julekalender sagen. Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave.

Find den hos Eurotoys

 

DR RAMASJANG Julekalender

Den store julefest på Hr. Skægs hotel er lige om hjørnet, men forskellige ting der skal bruges til festen er begyndt at forsvinde. Åh nej – er der mon en tyv på spil på øen? Så er det godt at I kan hjælpe! Hjælp alle Ramasjangerne med at løse det mystiske mysterium, så der kan blive jul på øen. Med denne fantasiske julekalender fra Ramasjang, bliver børnene ellevilde! Sæt gang i fantasien og kreativiteten sammen med DR og alle Ramasjangerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Hot Wheels Julekalender 2023

Skab julestemning med Hot Wheels 2023 Julekalenderen! Bag 24 nummererede døre kan du opdage 8 Hot Wheels-køretøjer i 1:64-skala samt 16 vinter-tema tilbehørsdele som en sneplov, Yeti og rensdyr, der udvider mulighederne for at fortælle historier. En legetæppe på siden af æsken kan bruges sammen med de nye overraskelser for at inspirere kreative eventyr. Tæl ned til julen med Hot Wheels!

Find den hos Eurotoys

 

Roblox julekalender

Tæl ned til jul med en festlig overraskelse hver morgen hver dag i december frem til juleaften! Gemt bag hver låge er der Roblox elementer, som gør ventetiden frem til jul endnu sjovere. Mix og match de enkelte dele for at bygge din egen unikke Roblox-figur.

Find julekalenderen hos Eurotoys eller Find den hos Coolstuff

 

roblox julekalender roblox pakkekalender teen julekalender gamer julekalender

Roblox Julekalender

Kan du mærke kulden i luften? Tæl ned til jul med en festlig overraskelse hver morgen! Med disse sjove og frostklare elementer er Roblox sikker på at gøre din nedtællingen til jul endnu sjovere.

Find Roblox julekalender hos Proshop

 

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

 

 

Hama Midi pakkekalender 

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger. Den har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

Pakkekalender til piger 2023

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til piger i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små piger fra 2-3 år, men også pakkekalendere til piger i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Se udvalget af færdigpakkede julekalendere til piger hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til drenge 2023

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til drenge i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små drenge fra 2-3 år, men også pakkekalendere til drenge i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Find de forskellige pakkekalendere hos Pakkekalender.dk

 

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

Le Mini Macaron Julekalender 12 Days Of Nails

Forkæl dig selv i december måned, og gør neglene festklare til alle arrangementerne der hører højtiden til. Med Le Mini Macaron’s adventkalender, får du 12 låger der alle byder på lækkerier for neglene. Giv dig selv eller en du holder af, lidt velvære i årets festligste måned.

Find den hos Beautycos

Christmas Dogs julekalender – puslespil med hunde

Er gavemodtageren eller du selv helt vild med jul og hunde, så er denne julekalender helt perfekt. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove hunde i julehumør. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find den hos Puzzleshop

Christmas Cats (Julekalender)

Den perfekte julekalender til katteejeren. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove katte i julehumør. Hvert puslespil måler 12,5 x 12,5 cm, og er med 50 brikker, så i alt får du 1200 brikker.

Find den hos Puzzleshop

 

Christmas Animals (Julekalender)

En herlig julekalender der kan nydes af flere aldersgrupper. Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med sjove dyr i juleudklædning, tegnet af Lucia Heffernan.

Find den hos Puzzleshop

Sweet Christmas (Julekalender)

Gør nedtællingen til juleaften lidt hyggeligere. Tæl ned til juleaften med denne puslespilsjulekalender fra Eurographics. I skufferne i kassen er der 24 små puslespil med alverdens julelækkerier.

Find den hos Puzzleshop

 

Personlig chokolade julekalender med Toblerone

Forkæl en du holder af med en hyggelig personlig pakkekalender fyldt med lækker Toblerone. Du kan selv gøre forsiden personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Din personlige Toblerone julekalender er fyldt med 24 stykker lækker chokolade i tre forskellige smagsvarianter.

Lav din personlige kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Happy Moments Kinder chokolade

Du kan personliggøre chokoladejulekalenderen med eget billede og/eller navn. Sådan kan du lave den fedeste overraskelse til familie og venner eller til dig selv så du kan tælle ned til “the most wonderful time of the year”!

Lav din kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Milka

Din personlige chokoladekalender er fyldt med 24 stk. lækre Milka-chokolader i forskellige smagsvarianter. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade julekalender. Du skal blot tilføje et billede og/eller navn til et af de herlige juledesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit eget design.

Design din kalender hos Yoursurprise

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede, fyldt med kinder® chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med fotocollage

Stort print af dit foto på forsiden af julekalenderen. Et personligt billede bag 24 små låger som en overraskelse hver dag. Fotocollage kan tages ud af julekalenderen efter jul.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede XXL, fyldt med Tony’s Chocolonely

Miljøvenlig fairtrade-julekalender med dit eget billede og en masse lækre Tony’s-chokolader. Design julekalenderens forside med dit eget billede – mulighed for valgfri designskabelon. Fyldt med 27 lækre Tony’s Chocolonely-chokolader i 10 forskellige varianter.

Lav din julekalender her hos Cewe

 

 

Julekalendere til børn 2023 bliver løbende opdateret….

 

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

 

Gør julen mere hyggelig med en julesweater til børn

Indlægget Årets julekalendere til børn 20243 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

13 Responses

 1. 11/09/2017

  […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

 2. 10/11/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 4. 10/12/2019

  […] findes i flere flotte designs.   Find bland selv adventskalender hos Trendyliving    SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019   SE OGSÅ: Broderi julekalender 2019   Indlægget Blandselv julekalender og […]

 5. 11/13/2020

  […] LÆS OGSÅ: Året julekalendere til børn […]

 6. 08/14/2021

  […] SE OGSÅ: Årets julekalender til børn […]

 7. 08/15/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn  […]

 8. 08/31/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021 […]

 9. 09/01/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn (drenge og piger) […]

 10. 09/15/2021

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn […]

 11. 09/20/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 […]

 12. 09/21/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021 […]

 13. 09/26/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 – drenge og piger […]

error: Content is protected !!