Årets julekalendere til børn 2022 – drenge og piger

årets julekalendere til børn 2022, årets julekalender til piger 2022, årets julekalender til drenge 2022, årets julekalender til børn 2022, årets julekalender 2022, årets pakkekalender til børn 2022, årets pakkekalender til drenge 2022, årets pakkekalender til piger 2022, årets pakkekalender til børn 2022, julekalender med legetøj 2022, årets julekalender til børn 2022, julekalender 2022, pakkekalender 2022, adventskalender 2022, alletiders jul, alletiders julekalender, kreativ pakkekalender, kreativ julekalender, julekalender med legetøj, pakkekalender med legetøj, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, min julekalender, juleliv, børne julekalender 2022, børne pakkekalender 2022, børne adventskalender 2022, seje julekalendere til børn, økologiske julekalender til børn 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til børn 2022.

Er du på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste julekalendere til børn 2022?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalendere til børn 2021 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.  

Julekalendere til børn 2022

Vi har ved årets julekalendere til børn 2021, samlet både årets julekalendere til drenge og piger 2022. Udvalget af julekalendere består både af julekalendere med legetøj 2022, julekalendere med bøger 2022, julekalender med lækkerier 2022 mm. Find jeres favorit blandt årets julekalendere til børn 2022 her:

 

 

Harry Potter adventskalender

Bring ægte magi til årets jul med den perfekte gave til en Harry Potter-fan med en sød tand! Jelly Belly har fyldt denne adventskalender med Harry Potter-godbidder, du kommer til at elske! Åbn en ny slot hver dag for at afsløre nye lækre bønner fra jelly belly. vores yndlingsdel? Ved aldrig, hvilken forbløffende smag du er ved at få! Fra den første dag i december til juleaften bliver hver dag op til jul virkelig magisk!

Find den hos Slikworld

Aalborg Chokoladen glutenfri chokolade julekalender til børn

Forkæl en du holder af med denne fine glutenfrie julekalender til børn og barnlige sjæle! Bag de 24 låger finder du hver dag et stykke børnevenligt chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

BonBon slik julekalender 2022

Tæl ned til jul med den klassisk finurlige julekalender fyldt med nostalgisk slik fra BonBon! Kalenderen indeholder 15 slikkepinde i blandede smagsvarianter (herunder ørevoks og kloakslam), 6 x 40 g vingummiposer (3 stk. Snemandens Tåsved og 3 stk. Isbjørneklatter) og 3 x 60 g poser med hårde bolsjer (Kloakslam, Tissemyrer og Bavianballer).

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Magasin chokolade julekalender til børn 2022

Fin julekalender til de mindre børn. Hver af de 24 låger gemmer på et lækkert stykke massivt chokolade med børnevenlige smage i ren mørk chokolade, mælkechokolade, mælkechokolade med pufsukker og hvid chokolade med hindbær.

Find den hos Magasin

 

Økologisk børne julekalender med fyldt chokolade 

Dette er børneudgaven af Anker Chokolades økologiske chokoladekalender. Børneudgaven indeholder børnevenlig fyldt chokolade, primært lyse og hvide chokolader, med mere klassiske og milde smage.

Find den hos Kun det bedste

 

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Mumitroldene julekalender 2022

Mumitroldene har en del år på bagen, men er stadig populære blandt børn og voksne. Har du et barn der er vild med Mumitroldene? Så forkæl ham/hende med denne seje Mumitroldene julekalender.

Find julekalenderen hos Gucca

 

PAW Patrol pakkekalender 2022

Med sejt legetøj og accessories, skønhedsprodukter og sjove mønstre samt de velkendte PAW Patrol karakterer. Denne kalender kommer til at glæde tiden frem til jul ekstra meget for alle, der er fan af de små helte!

Find den hos LYKO

Haba Julekalender med træfigurer

Julekalender med træfigurer til de mindste i familien. Den julekalender kan bruges fra 2+. Julekalenderen indeholder 24 træfigurer, et historiehæfte med 24 kapitler og en 3D-legekulisse.

Find julekalenderen hos Kids-world

CoComelon Julekalender 2022

Er jeres barn også helt vild med CoComelon, så vil denne julekalender helt sikkert falde i smag. Cocomelon har specialiseret sig i 3D-animationsvideoer af både traditionelle børnerim og deres egne originale børnesange.

Find den hos Kids-world

 

Disney Frost – Julekalender

Forkæl den lille Frost prinsesse med denne julekalender fyldt med hårtilbehør som barnet kan nyde glæde af både mens der tælles ned til jul og mange måneder efter.

Find julekalenderen hos Coolshop

Julekalender julemotiv – 300 brikker

Nedtællingen til juleaften i år bliver hyggeligere med denne julekalender med julemotiv. Hver låge indeholder en pose med brikker til at lægge, og langsomt, men sikkert vokser dit store puslespil frem!

Find julekalenderen hos Coolstuff

5 Surprise julekalender – Mini Brand Toys

Forsød december med en lille, sjov overraskelse hver dag. Julekalenderen indeholder vaskeægte legetøjsbrands som du kender dem – bare i miniformat! Måske er du heldig at få et af de helt sjældne stykker legetøj?

Find julekalenderen hos COOP

 

Paw Patrol – Julekalender

Forkæl den lille Paw Patrol fan med denne hyggelige julekalender med 24 Paw Patrol overraskelser. En julekalender der skaber glæde i december og tiden efter.

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Julekalender med minibrands fra 5 Surprise

Får du en lillebitte pakke Kelloggs cornflakes i dag? Eller er det mon en mikrolille bøtte Pringles, der gemmer sig bag lågen? Og hvad får du mon juleaften? Julekalenderen indeholder vaskeægte brands som du kender dem fra supermarkedet – bare i miniformat!

Find julekalenderen hos COOP

 

Baby Shark julekalender

Forkæl den lille Baby Shark fan med en sej Baby Shark pakkekalender, der gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. I Baby Sharks julekalender gemmer der sig 24 overraskelser, heriblandt figurer, tilbehør, rekvisitter og klistermærker. Der er endda også en rutsjebane, en kane og en skøjtebane til dine Baby Shark yndlingsfigurer.

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Pippi Langstrømpe pakkekalender 2022

Julekalender fra Pippi Langstrømpe med 24 velkendte legetøj. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul. Start nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Mimi & Lula – Adventskalender med hårtilbehør

Fin julekalender fra det engelske designfirma Mimi & Lula, fyldt fortryllende overraskelser og funklende tilbehør til håret. En julekalender der helt sikkert vil falde i smag hos mange piger.

Find julekalenderen hos Coolshop

Baby Annabell Julekalender 2022

Baby Annabells julekalender indeholder tøj og tilbehør i klassiske røde og grønne nuancer. Den lille dukke tilbringer ventetiden til juleaften i den todelte dragt med motiver af rensdyr, bolsjestokke og juletræer. Baby Annabell julekalender med 24 overraskelser, bestående af tøj og tilbehør til Baby Annabell.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Havfrue Julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Play-Doh Julekalender 2022

Gør nedtællingen til juleaften lidt sjovere med denne julekalender med modellervoks, som inspirer til kreativ leg. Julekalenderen kan med fordel bruges af både drenge og piger.

Find den hos Eurotoys

 

Marvel Julekalender – 24 Historiebøger

Årets sejeste julekalender indeholder 24 bøger, en for hver dag i julemåneden frem til juleaften. Hver bog er på 24 sider og fyldt med flotte farveillustrationer og spændende historier om alle dine Marvel-helte.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Minecraft Mob Head Julekalender 2022

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften.

Find den hos Eurotoys

Be Miraculous julekalender 2022

Gør ventetiden i december hyggeligere i år med denne seje julekalender. De 24 overraskelser med skønhed og accessories i denne julekalender kommer til at få alle Miraculous-fans’ hjerter til at banke hurtigere!

Find den hos LYKO

Farm Time julekalender 2022

Giv farmen liv med en ny hest eller et andet bondegårdsdyr hver dag op til jul. CollectA Farm and Horse Advent Calendar kommer med 24 minifigurer + 12 AR-kort samt sceneri.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Blade Julekalender 2022

Snurretopfeberen er begyndt for med denne BLADE julekalender (spinning tops) kan der fra nu af udkæmpes actionfyldte mesterskaber og spændende kampe. Julekalenderen indeholder 24 store overraskelser omkring temaet kampsnurretoppe.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Claas Bondegårds Julekalender 2022

Julekalenderen indeholder 24 helt fantastiske overraskelser, som til sidst giver dig en komplet gård med både traktor, dyr og mad. Efter de 24 dage, kan du klippe flere figurer ud fra julekalenderens emballage, så du kan få endnu flere figurer til din gård.

Find den hos Eurotoys

Dinosaur Dinorex julekalender 2022

Dinosaurer inspirerer mange børn. Hvad er der bag alle disse låger? Med denne dino julekalender åbnes en dør hver dag ind i dinosaurernes verden og forkorter ventetiden til jul. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Jurassic World Julekalender 2022

Gør dig klar til 24 dage med spændende overraskelser og action med Jurassic World Dominion! Denne filminspirerede jule-adventskalender tæller ned med 24 dages fest, med mere end 30 legetøjsstykker i alt, herunder 19 mini-dinosaurer, 1 mini-menneskefigur og 10 låge- og platformslegesæt, alt sammen i en pakke med juletema. Børn vil glæde sig over at opdage den daglige overraskelse af en dino, menneskelig figur eller kulisser for at skabe et legemiljø med i alt 30 ting!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Souza sminke julekalender til børn

Har du et barn der elsker at lege med sminke? Så er denne julekalender fyldt med 24 stykker sminke lige sagen. Julekalenderen indeholder blandt andet neglelak, læbestift og øjenskygge.

Find den hos Kids-world

Ooly Julekalender – Diamanttegning

Elsker barnet at være kreativt? Så er denne julekalender lige sagen når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 15.000 krystaller som tilsammen bruges til at bringe billedet til livs.

Find julekalenderen hos Kids-world

Snails – neglelak julekalender 2022

Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet neglelak, neglestickers, lipgloss mm.

Find den hos Coolshop

 

Sonic The Hedgehog Julekalender

Julekalender fra Sonic The Hedgehog med 24 overraskelser. Den har seks figurer og meget, sjovt tilbehør. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul. Start nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

Among Us pakkekalender 2022

Nedtællingen til juleaften er en spændende tid for børn. Among Us julekalenderen sørger for ekstra spænding, som vil holde børnene kreativt optaget, mens de venter på julemanden. Børnene skal nemlig skabe deres egen historie med de 24 overraskelser og spillefladen, som er en del af emballagen. De kommer til at bestemme skæbnen for rumskibets crewmates, og hver historie kommer til at ende forskelligt.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Among us pakkekalender 2022

Julekalender fra Among Us med 24 spændende overraskelser. Åbn en ny låge hver dag og få noget helt nyt at lege med, hver dag op til jul. Start nedtællingen til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

 

Paw Patrol julekalender 2022

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, som skal åbnes hver dag i december frem til juleaften! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Brio julekalender 2022

Nedtællingen er i gang i dagene op til jul med vores BRIO Julekalender 2022. Fold æskens front ud for at afsløre et julelandskab fyldt med masser af sjov leg. Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ. Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Harry Potter – Fortryllet Julekalender

Er barnet en stor Harry Potter fan? Så er denne seje julekalender lige sagen, når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 24 seje Potterheads gaver, som skaber glæde både i julemåneden og tiden bagefter.

Find julekalenderen hos Gucca

Harry Potter pakkekalender 2022

Nedtællingen til juleaften bliver meget sjovere, når den sker sammen med yndlings karaktererne fra Harry Potter fortællingen. Skøn julekalender fyldt med 24 Harry Potter gaver.

Find julekalenderen hos Gucca

 

LOL julekalender 2022

Gør nedtællingen til juleaften helt speciel med L.O.L. Surprise! julekalender 2022.
Med mere end 25 overraskelser er der en L.O.L. Surprise! overraskelse til alle L.O.L. Surprise! fans hver dag op til jul. Kalenderen indeholder en eksklusiv L.O.L. Surprise! dukke, som er klar til at vise sig frem i alle de fabelagtige outfits og alt det seje tilbehør. Der er hele 24 stykker fashion, der skal pakkes ud. Mix og match dem, og få utallige kombinationsmuligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LOL Surprise pakkekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol pakkekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

 

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

 

Disney Frost 2 julekalender 2022

Hvad mon der gemmer sig bag alle lågerne? Hver dag åbner verden op for Sne dronningen Elsa og hendes venner med denne Frost Julekelander og forkorter ventetiden til jul med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder blandt andet en masse forskellige smykker i Frost design.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Thomas Tog julekalender 2022

Børn kan tælle ned til jul med deres foretrukne Sodor Railway-venner med Thomas & Friends™ MINIS-adventskalenderen. Fra 1. til 24. december kan unge konduktører åbne en ny låge for at opdage et stykke legetøj indeni. Inden juledag vil de have en hel jernbane af miniaturelegetøjstog, jernbanekøretøjer og andre push-along-figurer fra Thomas & Friends™-showet for at skabe deres egne spændende Sodor-historier!

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Harry Potter Julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Frozen julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Barbie julekalender 2022

Fejr jul med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Barbie Vinter Eventyr pakkekalender 2022

Den oplagte julekalender til enhver Barbie fan. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

 

Julekalender drenge 2022 mini racers julekalender biler pakkekalender julekalender cars julekalender 2022 biler julekalender disney biler 2022

Mini racers – Cars pakkekalender 2022

Disney Pixar Biler julekalender med 24 små cars juleoverraskelser der er gemt bag 24 små lukkede låger. Så er ventetiden til juleaften lidt nemmere. Cars julekalender 2022

Find cars pakkekalender 2022 hos Eurotoys

 

 

pakkekalender til 2 årige playmobil julekalender 2022 playmobil pakkekalender

Playmobil pakkekalender 2022 – Aqua

Fin pakkekalender med 24 Playmobil gaver til de mindste børn der elsker at lege med vand. Fantastisk badekarlegehygge i juletiden for de mindste! Med landingsnet, fangstbakke, diverse både og massere af dyr. PLAYMOBIL 1.2.3 julekalenderen “Badetid” byder på den bedste juleforberedelse og stor plaskesjov for de allermindste.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Julekalender med smykker og hårpynt

Denne fine kalender, i form af en kanin, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Glæd dig til denne julekalender med i alt 23 små overraskelser. Herunder: hårspænder, nøgleringe, halskæder og armbånd med søde motiver af heste og blomster. Overraskelserne bliver foldet i papirkuverter mærket med tal mellem 1-23. Alt sammen pakket i en flot opbevaringspose i form af en kanin!

Find julekalenderen hos Partyking

Smykkeæske Julekalender med Smykker

Denne fine kalender, i form af en håndtaske, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Her får du en julekalender i form af en håndtaske, der er fyldt med i alt 23 overraskelser, herunder smykker og nøgleringe med forskellige sjove motiver.

Find den hos PartyKing

Smykkekalender 2022

Julen er jo en tid til overraskelser, og selvfølgelig byder smykkekalenderen på netop det. Det er en overraskelse, når du åbner lågerne, men det er også en overraskelse, hvilken kalender du får! Kalenderen indeholder halskæder, armbånd og forskellige vedhæng og charms til at pynte kæderne med.

Find den hos Coolstuff

 

Playmobil - Gør det selv Adventskalendar - Dyrerejse Jorden rundt (71006) playmobil pakkekalender 2022

WILTOPIA Playmobil julekalender 2022

Denne førjulstid bliver det vildt! Tag med forskeren i PLAYMOBIL Wiltopia DIY-adventskalenderen på en spændende dyretur jorden rundt. Hver dag kan et af 23 dyr fra forskellige dele af verden og deres fascinerende habitat blive opdaget og udforsket. De enkelte kasser i DIY-adventskalenderen udfyldes individuelt. Hvis kassen vendes efter åbning, skabes et fantastisk dyrepanorama med levestederne for de inkluderede dyr, til sjov og leg i december måned. 

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Playmobil julekalender Ayuma 71029 pakkekalender playmobil til børn eventyrlig julekalender kalendergaver til piger

Playmobil pakkekalender 2022 – AYUMA julekalender med feer

Vintertid er også magisk i Ayuma! Feerne lærer på akademiet at tage sig af sjæledyrene og deres afkom. Kærligt passer de vinterklædte feer deres trofaste ledsagere. En vigtig del af eventyrakademiets træning er at tage sig af sjæledyrene og deres søde afkom. På deres slæder bringer feerne mad til dyrene ved foråret. Lige i tide, for en magisk lir er lige udklækket fra sit æg. Straks hænger Skovfeen sin lanterne på en gren og tager sig af den søde fawn. Fra sin rede på en flydende sten over kilden ser en pelikan opmærksomt på travlheden. Der findes kærlige karakterer og magiske dyr og andre eventyrlige elementer i denne Ayuma julekalender fra PLAYMOBIL.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil Asterix julekalender 71087 playmobil pakkekalender 2022 adventskalender pakkekalendergaver 2022

Playmobil Asterix julekalender 2022

Skibet ahoj! Med 24 små låger starter en spændende optakt til julen. En pakkekalender der er oplagt til +5 årige Playmobil elskende børn! Asterix Julekalender er den perfekte overraskelse for unge og gamle Asterix-fans. Om bord på piratskibet er piratkaptajnen og hans besætning. Piratudkigsposten leder efter handelsskibe i krageren. Men i stedet for rigt lastede bytteskibe opdager han, at Asterix og Antiklimaks sætter sigte på piratskibet med deres robåd. Forstærket med en slurk trylledrikk vil de to helt sikkert forpurre piraternes planer igen. En pakkekalender der er oplagt til +5 årige Playmobil elskende børn!

Find Asterix Playmobil julekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil julekalender duck on cal 70901 Julekalender Playmobil DOC pakkekalender 2022

DOC Playmobil pakkekalender 2022

Vidste du at den søde ventetide i december bliver endnu bedre i selskab med DOC heltene? Julens nedtælling med DUCK ON CALL-heltene! Bag hver låge i julekalenderen gemmer sig en overraskelse, der garanterer de små fans af den nye animerede serie 24 dage med unik sjov indtil den store ferie. Med det lukkede diorama fra eventyrbyen Playmoville kan børn fordybe sig i Ducklas og hans venners verden. Kør med toget gennem Playmoville og hjælp Polly med at jagte en juveltyv, Freddy slukke ilden eller Mikey med at ordne Queen Mayor efter hendes fald, mens han skøjtede. Dette hold er simpelthen quacktastic!

Find DOC pakkekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil julekalender Jul 71088 Playmobil 2022 pakkekalender adventskalender 2022

Playmobil Julebagning 2022 adventskalender

Mens mor og datter er inde og bage lækre småkager i det moderne køkken, hygger sønnen sig udenfor i sneen. Han har allerede bygget en statelig snemand og er nu ved at danne snebolde til en sneboldkamp. Efter så meget snehygge sætter han sig først i ponyslæden og kører et par omgange rundt om det festpyntede juletræ i haven. Legesættet består af en julekalender med 24 overraskelser og rigtige småkageudstikkere til stor bagehygge derhjemme. Udover tre PLAYMOBIL-figurer indeholder sættet også en julemand med sæk og gaver, en ponyslæde, et tekøkken med to ovne og masser af bageredskaber samt en snemand.

Find Julebag Playmobil julekalenderen hos Eurotoys

 

 

Gurli Gris pakkekalender 2022

Julekalender fra Gurli Gris med 24 spændende, små stykker legetøj at samle på. Start nedtællingen til juleaften!

Find den hos Jollyroom

 

Pakkekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

 

julekalender med neglelak pakkekalender med neglelak julekalender tweens pakkekalender ung pige julekalender teens neglelak pakkekalender neglelak julekalender 2021 essie pakkekalender

Snails julekalender

Gør december måned endnu hyggeligere med en julekalender til dit barn. Snails neglelakker og sminken er 100% vandbaseret og fri for stærke dufte samt kemikalier. Neglelakkerne er fremstillet af blot 3 ingredienser: akrylpolymer, vand og giftfrie farvestoffer.

Find julekalenderen hos Loukrudt

Gurli Gris julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Hot Wheels julekalender 2022

Få julen kørt godt fra start med denne festlige julekalender fra Hot Wheels®! Bag hver af de 24 låger gemmer sig en overraskelse med juletema for fans af legetøjsbiler. Sættet indeholder otte Hot Wheels®-biler i størrelsesforhold 1:64 og 16 stk. tilbehør, der inspirerer til vintereventyr. Selv æsken er en del af legen med sin fastgjorte legemåtte, der kan bruges med det nye legetøj. Køretøjer og tilbehør fungerer muligvis ikke sammen med alle Hot Wheels®-sæt.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Spiderman Julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Spiderman pakkekalender 2022

En sej julekalender til enhver Spiderman fan. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Bog & Ide

 

Guardians of the Galaxy – Lego Super Heroes Pakkekalender

Tæl ned til jul med LEGO Marvel Studios Guardians of the Galaxy julekalender! Åbn en ny låge hver dag i december, og find en overraskelsesgave. 6 minifigurer venter på at blive afsløret, foruden minimodeller og tilbehør. Når den store aften nærmer sig, kan du samle gaverne og genskabe dine egne yndlingsscener og Marvel-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

LEGO Star Wars Julekalender 2022

Opbyg spændingen frem mod jul med daglige overraskelser fra LEGO Star Wars™ julekalenderen 2022! Find dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af fartøjer, scener og udstyr samt sjovt tilbehør. Der er noget cool at opdage bag hver låge, så du kan genopleve episke Star Wars scener og udspille dine egne eventyr med juletema.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Lego Harry Potter Pakkekalender 2022

Opbyg spændingen frem mod juleaften med Harry Potter™, og gør hver dag til en magisk begivenhed! Åbn en låge hver dag, og find et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Lego Friends Pakkekalender 2022

Tæl ned til jul med Olivias familie, når de fejrer julemåneden. Hun tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag!

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

LEGO City Julekalender 2022

Tæl ned til den store dag med LEGO City julekalenderen for 2022. Åbn lågerne, og find seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Måske dukker fyren i den røde dragt op? Hvem ved? Fold bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

My Little Pony Snefest Julekalender

Gør julemåneden lidt sjovere med en My Little Pony julekalender. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver med hestene fra My Little Pony. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

DR RAMASJANG Julekalender

Den store julefest på Hr. Skægs hotel er lige om hjørnet, men forskellige ting der skal bruges til festen er begyndt at forsvinde. Åh nej – er der mon en tyv på spil på øen? Så er det godt at I kan hjælpe! Hjælp alle Ramasjangerne med at løse det mystiske mysterium, så der kan blive jul på øen. Med denne fantasiske julekalender fra Ramasjang, bliver børnene ellevilde! Sæt gang i fantasien og kreativiteten sammen med DR og alle Ramasjangerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon pakkekalender

Er barnet helt vild med Pokemon? Så er denne julekalender med Pokemon lige sagen. Bag hver låge gemmer der sig en ny Pokemon overraskelse, der vil skabe glæde i december måned og der mange måneder bagefter.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon Deluxe Julekalender

Årets julekalender til børn er uden tvivl denne seje Pokemon julekalender, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. Bag hver låge gemmer der sig en Pokemon overraskelse, der kan bruges til leg i december måned.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pokemon TCG Julekalender 2022

Pokemon julekalender der giver mere spænding i din December, indeholder blandt andet forskellige kortpakker.

Find den hos Eurotoys

 

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

 

Schleich Julekalender Heste 2022

Er barnet glad for heste? Så er denne julekalender Schleich lige sagen. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Schleich Julekalender Bondegård 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find den hos Eurotoys

Schleich Julekalender Dinosaurer 2022

Er barnet glad for dinosaurer? Så er denne julekalender Schleich lige sagen. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Hama Midi pakkekalender 

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger. Den har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

Pakkekalender til piger 2021

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til piger i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små piger fra 2-3 år, men også pakkekalendere til piger i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Se udvalget af færdigpakkede julekalendere til piger hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til drenge

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til drenge i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små drenge fra 2-3 år, men også pakkekalendere til drenge i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Find de forskellige pakkekalendere hos Pakkekalender.dk

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

 

Julekalendere til børn 2022 bliver løbende opdateret….

 

Find desuden et stort udvalg af færdigpakkede pakkekalendere hos Pakkekalender.dk, hvor der er et stort udvalg af pakkekalendere til både drenge og piger i forskellige aldersgrupper. 

 

Gør julen mere hyggelig med en julesweater til børn

Indlægget Årets julekalendere til børn 20212 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

13 Responses

 1. 11/09/2017

  […] Er du ikke rigtig opfindsom når det gælder indholdet. Finder du det nærmest umuligt at finde på 24 pakker, så er der råd at hente lige her […]

 2. 10/11/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 3. 10/12/2019

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019 […]

 4. 10/12/2019

  […] findes i flere flotte designs.   Find bland selv adventskalender hos Trendyliving    SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn 2019   SE OGSÅ: Broderi julekalender 2019   Indlægget Blandselv julekalender og […]

 5. 11/13/2020

  […] LÆS OGSÅ: Året julekalendere til børn […]

 6. 08/14/2021

  […] SE OGSÅ: Årets julekalender til børn […]

 7. 08/15/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn  […]

 8. 08/31/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021 […]

 9. 09/01/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn (drenge og piger) […]

 10. 09/15/2021

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til børn […]

 11. 09/20/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 […]

 12. 09/21/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021 […]

 13. 09/26/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til børn 2021 – drenge og piger […]

error: Content is protected !!