Pippi Langstrømpe julekalender 2020

pippi langstrømpe julekalender, pippi langstrømpe adventskalender, pippi langstrømpe pakkekalender, pippi langstrømper gaver, pippi langstrømpe legetøj, årets julekalender 2020, julekalender med legetøj 2020, julekalender til piger 2020, alletiders gave, gaveinspiration

Har du et barn der er vild med Pippi langstrømpe, så er en Pippi langstrømpe pakkekalender til børn det oplagte valg når årets julekalender skal købes.

Med en Pippi Langstrømpe julekalender bliver nedtællingen til juleaften straks lidt sjovere.

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi Langstrømpe julekalender

En sjov julekalender med Pippi Langstrømpe, der hver dag gemmer på en Pippi-figur. Start nedtællingen til juleaften, ved at åbne en låge hver dag. Når det bliver juleaften, har du samlet et helt sæt med søde figurer, en af lågerne gemmer på den gyldne Pippi Langstrømpe.
Julekalenderen er en del af kampagnen Pippi og Today, der samler penge ind til Red Barnet, til fordel for piger på flugt. Anbefalet alder: Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Kombiner årets julekalender med et af disse Pippi Langstrømpe kostumer:

 

Pippi Langstrømpe kostume

Denne Pippi Langstrømpe udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Pippi langstrømpe tema eller til leg i hjemmet. Kostumet består af dragt med sko og paryk.

Find kostumet hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe børnekostume

Fastelavnsfesten bliver meget sjovere, når dit barn er klædt ud som selveste Pippi Langstrømpe. Kostumet består af dragt og orange paryk med fletninger. Aben medfølger ikke.

Find kostumet hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe kostume

Tænk sig, at kunne klæde sig ud og virkelig blive Pippi Langstrømpe!  Hold da op hvor sjovt – nu kan alle børn få lov til at føle sig som verdens stærkeste pige! Med dette tøj ser man ud som Pippi gør i originalillustrationerne af Ingrid Vang Nymann.

Find kostumet hos Eurotoys

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020

SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2020

Indlægget Pippi Langstrømpe julekalender indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!