Pippi Langstrømpe julekalender 2021

pippi langstrømpe julekalender, pippi langstrømpe adventskalender, pippi langstrømpe pakkekalender, pippi langstrømper gaver, pippi langstrømpe legetøj, årets julekalender 2021, julekalender med legetøj 2021, julekalender til piger 2021, alletiders gave, gaveinspiration
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Pippi langstrømpe, så er en Pippi langstrømpe pakkekalender til børn det oplagte valg når årets julekalender skal købes.

Med en Pippi Langstrømpe julekalender bliver nedtællingen til juleaften straks lidt sjovere.

Pippi Langstrømpe er nok den mest kendte af Astrid Lindgrens børnebogsfigurer, og bøgerne om Pippi er oversat til ca. 90 sprog. Den første bog udkom i 1945. Siden er der udkommet yderligere ca. 14 bøger om Pippi Langstrømpe.

Da de første bøger udkom i 40erne, herskede der andre normer for god opførsel end i dag. Bøgerne om Pippi Langstrømpe, som bor alene i en villa uden sin mor og far og som gør, hvad hun har lyst til, var usædvanlige på den tid.

Pippi Langstrømpe har røde, strittende fletninger, fregner, lommen fuld af guldpenge og er verdens stærkeste pige, der blandt andet kan løfte sin egen hest. Med sig har hun altid aben Hr. Nilsson.

Pippi Langstrømpe julekalender 2021

En sjov julekalender med Pippi Langstrømpe, der hver dag gemmer på en Pippi-figur. Start nedtællingen til juleaften, ved at åbne en låge hver dag. Når det bliver juleaften, har du samlet et helt sæt med søde figurer.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Kombiner årets julekalender med et af disse Pippi Langstrømpe kostumer:

Pippi Langstrømpe kostume

Tænk sig, at kunne klæde sig ud og virkelig blive Pippi Langstrømpe!  Hold da op hvor sjovt – nu kan alle børn få lov til at føle sig som verdens stærkeste pige! Med dette tøj ser man ud som Pippi gør i originalillustrationerne af Ingrid Vang Nymann.

Find kostumet hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe børnekostume

Fastelavnsfesten bliver meget sjovere, når dit barn er klædt ud som selveste Pippi Langstrømpe. Kostumet består af dragt og orange paryk med fletninger. Aben medfølger ikke.

Find kostumet hos Eurotoys

Tilbehør til Pippi Langstrømpe kostume til børn

  1. Pippi Paryk. Med parykken på og lidt prikker på næsen føler man sig lige som Pippi. Parykken har elastik som gør at den passer til alle børn. Find parykken hos Eurotoys.
  2. Fuld Pippi udklædningen med Pippis hest Lilla Gubben som kæphest. Altid klar til en ridetur! Find kæphesten hos Eurotoys.
  3. Pippi Støvler one size. Pippi Langstrømpes store sorte sko i blød legeversion og rigtig meget plads til at vippe med tæerne i. Kompletter med Pippis tøj og paryk og føl dig rigtigt som Pippi Langstrømpe! Find Pippi skoene hos Eurotoys.
  4. Pippi er kendetegnet ved hendes fregner – lav en komplet ansigtsmakeup med ansigtsmaling. Vandbaseret krops og ansigtsmalings pallet med 12 forskellige farver, 4 pensler og 2 svampe. Med dette komplette sæt med alle regnbuens farver kan du fuldende kostumet 100%. Find sættet hos Temashop.

SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2021

SE OGSÅ: Julekalendere til børn 2021

Indlægget Pippi Langstrømpe julekalender 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!