De grå synger

de grå synger

Den klassiske sangbog til små børn – “De små synger” – har fået en storebror! Ellers faktisk fire af slagsen, for “De grå synger” findes i 4 udgaver. Det er en oplagt gave til farmor, farfar, mormor og morfar eller ældre. De grå synger findes både med og uden noder, så hvis gavemodtager kan spille på et instrument, så vælg den med noder. Der er rigtig mange gode gamle sange i De grå synger. De er inddelt efter tidsperiode. Dvs. 1 og 2 af De grå synger inderholder sange og schlagere fra tiden op til og med 1950’erne, mens De grå synger 3 og De grå synger 4, indeholder populær musik og Dansk Top hits fra 1960’erne og frem.

Vi finder idéen om en sangbog til de ældere generationer rigtig god og De grå synger er en oplagt gaveidé til en generation, hvor det (synes vi) er svært at finde på gode gaveidéer. Gaven til Oldefar og Oldemor i år, har været en De grå synger 2 og den faldt i rigtig god jord! Vi kan derfor varmt anbefale den søde sangbog som gave.De grå synger gave til bedsteforældre gave til oldemor gave til oldefaar

De grå synger 1 – Gave til Oldeforældre

Nu kan alle, der er lidt oppe i alderen eller som bare elsker gammel musik, få fingrene i teksterne til hele 46 klassikere, som man er vokset op med fra ca. 50’erne. Giro 413 kommer direkte hjem til dig og alle der nærmer sig pensionistalderen kender til de store hits. Forfatter Aksel Blaaberg der har samlet “De grå synger” giver dig både tekterne og noderne til sangene, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang med syngeriet derhjemme.

De grå synger 2 – Gave til Bedsteforældre

Der er ikke ret meget, der kan kalde svundne minder frem, som de sange man er vokset op med i sin barndom og tidlige ungdom. ”De grå synger 2” indeholder ligesom De grå synger 1 46 udvalgte ”schlagere” fra perioden omkring 50’erne, Det er de sange, vi husker tydeligst fra dengang vi om søndagen sammen med vore forældre lyttede til radioens Giro 413. Det er sange, som ikke blot hele generationen af dagens pensionister kan synge med på, men mange er også blevet evergreens. Bogen har et afsnit med noder til sangene.

De grå synger 3 & 4 – Gave til Farmor og Farfar / Mormor og Morfar

Der er ikke ret meget, der kan kalde svundne minder frem, som de sange man er vokset op med i sin barndom og tidlige ungdom. Efter De grå synger 1 og 2 har dækket 50’ernes schlagere, rummer ”De grå synger 3” 45 udvalgte ”dansk-Topsange” fra perioden omkring 60’erne.

Bøgerne er lavet af Aksel Blaabjerg, der har samlet al den gode musik fra 1940’erne, 1950’erne og 1960’erne

 

De grå synger musikken til sangbogen Gave til bedsteforældre gave til tipoldemor

 

Det er også muligt at finde musikakkompagnementet til De grå synger 1, 2, 3 og 4. Musikken er indspillet af Chris Therkelsen i en toneart, så de fleste kan være med. Der er ikke ret meget, der kan kalde svundne minder frem, som de sange man er vokset op med i sin barndom og tidlige ungdom. Klik på billedet ovenfor, for at finde de 4 udgaver af De grå synger som lydbog/CD.

Alletiders Gave anbefaler at CD’en gives sammen med sangbogen, så der kan synges med.

 

Indlægget De grå synger indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!