Ham der har alt…

undervandsjagt ham der har alt alletiders gave, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, konfirmationsgave til ham, konfirmationsgave til hende, adreanalinkick, gave til konfirmant, gave til konfirmand, gave til teenager, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en “ham der har alt” type og skal du finde en gave til ham der er andet end det sædvanlige “en god flaske”? Der findes SÅ mange “ham der har alt” og vi vel alle på gave med en eller to af dem, ik? Ham der har alt er typen der elsker fede lækre ting, som han selv køber, for at få præcis den rigtige udgave. Dertil kommer at de ting han ønsker sig, er laaaangt over gavebudgettet. Det er faktisk underordnet om han er 15 eller 65, for det er lige svært at finde på noget rigtig godt. Faktisk er det svært at finde på noget som helst til “ham der har alt”… Vi har købt mange slips, flasker, lækker lakrids, termokopper, sjove gadgets, kortholdere og værktøjskasser til “ham der har alt”, uden at det har været noget interessant og det er sådan en ufed følelse at købe – og give – en gave som hverken vi eller ham synes er fed, men blot købes og overdrages fordi vi nu engang er på gave… og altid med ordene “det jo ikke rigtig noget… det er så svært at hitte på noget til dig”

Sidste år fik vi dog endelig ram på noget som rent faktisk VAR noget og som både var fedt at give og som blev modtaget med begejstring. Idéen gives derfor videre til alle Jer der ligesom os har været i situationen med at skulle finde på en gave til “ham der har alt”:

Følgende gaveidéer er alle afprøvet på “ham der har alt” typen

Undervandsjagt. Pris: Kr 499,-

Undervandsjagt har vundet stor popularitet indenfor de seneste år, hvor det er blevet anerkendt som en unik naturoplevelse, som stort alle kan være med til. At tage på jagt under vandet med harpun og alt det rigtige udstyr, er en fantastisk naturoplevelse! Du vil lære at jage under vandet og benytte udstyret, som det er meningen det skal bruges. Instruktørerne er meget passionerede omkring undervandsjagt og skal nok gøre alt for at gøre dig til en kyndig undervandsjæger. Perfekt som oplevelsesgave til “ham der har alt”.

undervandsjagt ham der har alt alletiders gave

Din Egen Whiskyflaske. Pris: Kr. 399,-

Som en helt særlig oplevelse får du her muligheden for at forkæle dine sanser med den anmelderroste Braunstein Whisky. Og som prikken over i’et skal du selvfølgelig have lov til at fylde din egen lille flaske med den variant, du synes bedst om. Oplevelsen indebærer smagninger af forskellige varianter af whiskyen, hvorefter du får lov til at fylde din egen flaske med din favoritvariant. Perfekt gave til whiskyelskere.

din egen whisky ham der har alt alletiders gave

F1 Style – Gokart. Pris: Kr. 330,-

Gokart på europas største indendørsbane. Kør ræs – giv den gas og prøv kræfter med den store bane, de andre i feltet og egne grænser. Fed oplevelse for alle med adreanalin og fart i blodet. Oplagt som gave til “ham der har alt”.

gokart ham der har alt alletiders gave

God fornøjelse!!!

Ham der har alt…. indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 12/19/2015

    […] Undervandsjagt […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!