Gave til ham der har alt

gave til ham der har alt
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en “ham der har alt” type og skal du finde en gave til ham der er andet end det sædvanlige “en god flaske”? Der findes SÅ mange “ham der har alt” og vi vel alle på gave med en eller to af dem, ik? Ham der har alt er typen der elsker fede lækre ting, som han selv køber, for at få præcis den rigtige udgave. Dertil kommer at de ting han ønsker sig, er laaaangt over gavebudgettet. Det er faktisk underordnet om han er 15 eller 65, for det er lige svært at finde på noget rigtig godt. Faktisk er det svært at finde på noget som helst til “ham der har alt”… Vi har købt mange slips, flasker, lækker lakrids, termokopper, sjove gadgets, kortholdere og værktøjskasser til “ham der har alt”, uden at det har været noget interessant og det er sådan en ufed følelse at købe – og give – en gave som hverken vi eller ham synes er fed, men blot købes og overdrages fordi vi nu engang er på gave… og altid med ordene “det jo ikke rigtig noget… det er så svært at hitte på noget til dig”

Sidste år fik vi dog endelig ram på noget som rent faktisk VAR noget og som både var fedt at give og som blev modtaget med begejstring. Idéen gives derfor videre til alle Jer der ligesom os har været i situationen med at skulle finde på en gave til “ham der har alt”:

Følgende gaveidéer er alle afprøvet på “ham der har alt” typen

 

kite surfing kursus lær at kitesurfe gave til ham der har alt kursus lær nyt

Kursus i kitesurfing

Prøv et kursus i kitesurfing – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet. Det er på tide at lære nyt! En oplagt gave til ham der har alt, men som trænger til et adrenalin kick!

Find gaven til ham der har alt hos Oplevelsesgaver.dk

 

lær at lave øl kursus i ølbrygning lær at brygge øl gave til ham der har alt gave til ham der har alt oplevelsesgave kursus i gave

Ølbygning – giv et kursus i gave!

Drømmer han om eget destilleri derhjemme? Så er det måske en god idé at blive inspireret på et ølbrygningskursus. Bryg eget øl på et ølbrygningskursus. På dette kursus undervises i ølbrygningens kunst, og der brygges øl baseret på malt, hvilket populært kaldes ‘all-grain’ brygning. Der kan vælges mellem flere forskellige opskrifter, alt efter hvilken øltype der foretrækkes.

Find gaven til ham der har alt hos Oplevelsesgaver.dk

 

whisky smagning lær at lave whisky gave til ham der har alt gaveinspiration alletidersgave

På visit på et whiskydestilleri

Oplev Danmarks første singlemalt Whiskydestilleri. Her vil du få lejlighed til at høre om deres prisvindende whiskys tilblivelse og gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får du indblik i processen omkring at skabe en whisky – fra jord til bord. En smagfuld oplevelse til ham der har alt!

Find oplevelsen hos Oplevelsesgaver

 

 

Rigtig god fornøjelse!
Indlægget Gave til ham der har alt indeholder affiliatelinks til relevante danske webbutikker
 
 
 

1 Response

  1. 12/19/2015

    […] Undervandsjagt […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!